AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
Olur niye olmasın sen onla olmaktan hoşnutsan gerisi teferruat
İllada arabası , evi olacak bir şey yok olur
Parasız erkeğe aşırı itici buluyorlar gibi bir algı var ama inşallah öyle değildir
Kadınlar marketteki mal gibidir paran varsa alırsın yoksa alamazsın.
Sadece arabası var diye bakacaklarsa o araba gibi maldan ibarettir
Haftalık kazancımla 3 araba alabilirim bu kadar abartmayın şunu
Ozaman erkeklerde arabası olmayan kızlara bakmasınlar aq
Parti kur oy verelim reis
Adamsın ama zaten partim var oy vermessen güzel kardeşim 😊😊
Böyle saçma sapan ayrımlar yapanları hiç sevmiyorum
Araba amaç değil araç tersi sende araç olabilirsin :)
Bakanında baktıranında ciğeri beş para etmedikten sonra...
Gerçekten hala bunları mı tartışıyorsunuz hahajsjjsjsjs
Olur niye olmasın. Herkeste araba olacak diye bir şey yok.
sırf arabası var yok diye tercih ederim etmem diyemem
Nişanlımın arabası yok çok seviyorum onu bırak arabayı evi yoksa bile çabalar onla beraber inşa ederim karakter meselesi biraz
Niye olmasın çok araba seviyosan kendine araba al arabalı sevgili bulmak da nedir
Türkiye için konuşursak, bakmayan sayısı biraz daha fazla gibi.
Tamamen görüş ve düşünceye bağlı, her şey para değildir bu hayatta.
Ben var ama arabam olduğu kçinnğdüşünmüyorum
Araba kriterlerimin arasinda olan bir sey degil.
Böyle bakacaksa hiç bakmasın bence
Herkes dengiyle olsun
Bakmam.
Parasını arabasını istemiyorum ama fakir erkek çekemem. 🤣
Ben nasıl çalışıp kendime bakıyorsam oda erkek olarak konforlu bi hayat sürmeli.
Araba degil fakir biriyle evlenirsen hayatinin en büyük hatasını yaparsin ve çocuklarin cefasini çok acı çeker. 25 yaşinda intihari düşünüyorum
Ne arabası aşk bence bunu gerektirmiyo benim sevdiğim erkek hiçbir şekilde ne arabası var ne de zengin diyom ama bi bayan olarak ben maddi olarak ondan iyiyim tam tersine hep ben ona veriyom bence sevmek para değildir kalp işi.
Bence her şey araba değil ama birazcık da bize konfor gibi geliyor mesela kış ayında elbise giyiyoruz üşüyoruz ama arabası olduğu zaman üşümüyoruz gibi düşünebilirsin bunu Bazlıdı da lüksü sever yani kişiden kişiye değişir
Bakmazlar artık hepsi ozentilikten lux takintisinda biz eskiden 1 simti bölüsup parkta yerdik şimdi parasiyla doyuramadiklari kadinlarin k. pegi oldular
Bakar ama nasıl gelip beni alacak işte orası sorun
🤗
Sevdiği adamda araba arayan kızin sevgisinden suphe duyarim.. Isin hep gorunen kısmındalar.. yakışıklılik kas para şöhret.. Ailevi yapısı karakter kisisel ozellikler bunlar nerede ? Sevmeyin sevmesini bilmiyorsaniz
Benim arabam yok hayatımda hiç sevgilim olmadı bakan beğenen hoşlanan aşık olan kadın da olmadı
Arabam var ama bana arabam için bakacak olan bir kadın bir zahmet başını öte tarafa çevirsin
Her kadın arabası var mı diye bakmaz. Benim görüşüm öyle , huzur ve mutluluk en önemlisi
Senin gibi düşünenler de çok az ona bakarsak :)
Hiç yok diyecek kadar azz maalesef
Türünün son örneğisin desene :)
Vardır yinede hepimiz olmedikyaa😂😂
Yemek alcak parası olmayan çocuğa baktım aylarca çıktım aama tabi aldattı şaşırtmadı erkekleri neyse kısacası bakıyorum karaktere eğer karakter yoksa bütün arabalar onun olsun umrumda bile olmaz
Çok doğru valla
Analsız ve oralsız bir kızla nasıl olmazsa arabasız erkeklede öyle olmaz dicem de demiyorum
maalesef ruhu yok onun için hiç mi hiç şansı yokk
Benimde böyle kriterim vardı sevgili olmuyordum gittim arabasız biriyle evlendim hevesi dahi yok biraz olsa ben zorlayacam ama yokk anam skdkkkf
Ben bakıyorum şu andaki flörtüm culsuz ama bende culsuzum farkımız yok yani seviyorum onu ilişkide maddiyat 2 planda ama hayat felsefem para
Bakarlar ama arabası olana daha çok bakarlar. Nasıl tavus kuşlarında tüyleri daha gür olanlar seçiliyor insanlarda da durum bu. Hala hayvanız.
Bu düşüncede olan kızların sonlarına bir bakın neler olmuş derim
Erkeğin malında mülkünde gözüm yok.. onun olsun
Arabasız değil ama beyni olmayan erkekten olmaz
Arabam var. erkek arkasim oldu 2 tane ikisininde yoktu arabası
Arabası olana karşı satılığım lafının çevrilmiş hali.
Derdin araba mı, cidden yazık. Bari adama söyle de daha fazla vaktini çalma.
O arabanın sahibi ben olacağım için önemli değil. Yanımda oturacak kişide karakter olsun yeter.
Sağ taraf boş mu 🥹😊
Sg kanka
Arabam dacia seviyorum çift kale oynuyorum ama bu sefer çok güzel oynuyorum ama bu çok güzel oynuyor çok hoşuma gidiyorsun seni çok istiyorum seni istiyorum
Yaa başkasının arabasına bakacağıma benim neyim var diye bakarım olması gereken budur
Valla ben baktim annamdam emdigim sutu burnumdan getirdi O YUZDEN BAKMAYIN 😂
Ben bakardım önemli olan araba değil onla eğlenmem, birbirimize güvenmemiz ve güzel bir ilişki olması
17-18 yaşlarındaysanız arabasız olur ama belli bir yaştan sonra olmuyor. Erkek kendini ilerleyen yaşlarda zaten ezik hisseder.
Arabaya bakan "kızlar" , bir üst model bulduğunda sizi terk eder agalar dikkat edin☝️
Her şey para araba değil. Sevgi saygı aşk sadakat güven huzur mutlu bir yuva bunlarda birer seçenek.
Kişiden kişiye değişir bakan da var bakmayan da
kadın kaliteliyse bakar ortam kızıysa bakmaz
Arabasız erkeğe bakan enayi kız kim diye merak eden türk kızı 🥳
Kadınlar neye bakmıyor ki araba para telefon herşeye bakıyorlar
Bakarız ama bir duruşu olsun sevgisini gösteren çok bir şey istemiyoruz
Ben arabasiz eşimle evlendim baya zorluk çektik en sonunda altinlarimi satıp üstüne biraz kredi çekip kendi üstüme araba aldım ama kendi ustume almam fark etmiyor zaten 😅
Arabası olmayan, hesabı ödeyemeyen, kredi kartımı ödeyemen erkek, bir zahmet benimle sevgili olmasın.
Araba benim için önemli bir kriter değil
Baktım noldu gitti araba kiralayıp başka kızı arabasıymış gibi gezdirdi sonra da ondan yüz alamayınca bana döndü
Akbili varsa yeterli 😂😂
😃😃😃
İnandırıcı değil
Neden yalan söyleyeyim 🙄
Yalan değil fzla mütevazi
Haklısın aslında ama şu da bir gerçek ki beğendiysem bunlara takılmıyorum,.
Hmm yaş doğru muu
Evet.
Ulen duvarımı kirletmeyin, gidin kendi aranızda konuşun 😃😃
Çok ayıp, okuyucularını kovuyor musun 🙄🙄
Bir hevesle bildirimi açıyorum bakıyorum benlik bişey yok napayımm 😃
Neyin hevesi 😂 ilahi Osman bey
Neyin olacak soruma yorum paylaşıldı veya mesaj geldi diyorum ama nerdee, okuyucularım aralarında muhabbet ediyo 😃
@Osman0592 mesaj kutusunu açarsa hamımefendi sorun çözülecek
Siz isteyin açarız tabii
Eğer gerçekten seviyorsa neden bakmasin
@hayatimkaymiss devir artık o devir değil
Herkes için aynı değil eğer gerçekten seviyorsa bakar ben bakardım şahsen neden arabası yok diye bakmayım araba olsa nolur olmasa nolur o yanımda olsun bana yeter