Peki bu durumda cinsiyet ne kadar yer edinmiş olabilir?
Bir olay, bir durum veya bir duygu karşısında kadınlar mı erkekler mi daha kolay ikna olur?
👒🤷♀️🌺
KADINLAR
ERKEKLER
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Merhaba hayırlı günler hayırlı ramazanlar dilerim öncelikle.
Aşk ilişkilerinde öncelikli olarak kadınlar mı erkekler mi sorusu her zaman için fazlasıyla sorulan bir sorudur Bu sadece ilgi aşk sevgi konusunda değil birçok konuda kıyaslama yapılır aslında ikna olmak konusuna gelecek olursak maalesef erkekler bu konuda daha zayıftır ne kadar erkekler güçlü görünüyor olsa da hiçbir şeyi umursamıyor her şeyi gücü yetecek görünüyor olsa da bir kadın karşısında pamuk gibi olabileceğini düşünüyorum bundan dolayıdır ki bir kadın bir erkeği 2 dakikada ikna edebilir Ama bir erkek bir kadına 2 senede Zor ikna eder kadınlar kendini ağırdan satmak ister aslında kadınlarla sever ilgiyi sevmeyi sevilmeyi sadece ilgi gösteren erkeğin gözünde kötü konuma düşmemek basit konuma düşmemek ister kaliteli bir ilgi kaliteli bir sevgi ister bundan dolayı kadınlar çok çabuk kendilerini bırakmazlar güvenmedikleri erkeklere ama güvendiği erkekte olduğu zaman sevginin lezzetini ve hazzını her şeyi ona yaşatacaktır yeter ki bir kadına değer vermek onun değerli olduğunu hissettirmek ve arkasında dağ gibi olduğunu göstermek isteyin gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.
Kafası seksten başka bir şey düşünmeyen bir erkeğin bacaklarını bile okşayarak bir şeylere ikna edebilirsin ama kafası farklı çalışan, ne istediğini bilen ve bunu almak için mücadele eden bir erkeğe, istediğinden daha mantıklı bir yolla gelmediğin süre ikna edemezsin, kadınlar hakkında bir şey diyemem.
Erkek ikna olmak için yaratılmıştır, kadın ikna etmek için.. Bir kadını ikna edebilmek zordur, bilinç altında sürekli başka ihtimaller düşünür.. Mutsuzluklarının temel sebebide tam olarak budur..
Hatun güzelse ikna olurum
İkna oldum🤭
Cevap
21Cevap
Filmi yakın zamanda izledim çok beğenmiştim, sorunun cevabı ise cinsiyetle alakalı değil...
Erkekler daha kolay ikna edilir. Kadınlarda genel bir ağırdan alma, naz yapma durumu var. Hemen ikna olmuş olmayı basitlik olarak bile düşünen var ki onlara bekar hayatlarında başarılar diliyorum.
Her iki cinste menfaati uğruna ikna olur.
Birşeyden menfaati olmasın kimse kimseyi ikna edemez.
Bu dünyada karşılıksız birşeyler yapan yok gibi bir şey.
Erkekler kolay ikna olur kadın güzel bi dille ikna ederler
Bu değişiyor bence ya. Ama genelde kadınlar daha anlayışlı sanki
erkekler daha kolay ikna edilir misal kanepe de daha cümle bitmeden tamam aşkım denir
Biz erkekler hep hazırız, bu yüzden kolay ikna olabiliyoruz. Tabi doğru kadını bulursak... 🌸😎
Kadınları ikna etmek mi ooo sende aya koşarak giderim daha kolay
Basitler hemen ikna olur zorlar için çaba ve bilgi gerek
Erkekler diyeceksiniz amaa kadinalr daha kolay teslim olur , yeterki etkilemesini bilmeli 😉
Taktın turist filmine 😂 Erkekler
Kadınlar ikna etmeye erkekler ikna edilmeye daha çok meyilli bence
erkekler kabul edelim lak diye ikna oluruz hatta ona da gerek yok bir sey yapmayin 😂
Erkekleri ikna etmek daha kolay.
Erkekleri ikna etmek çok kolay.
Daha çok seven daha çabuk ikna olur
Ben erkeğim ve sanırım enayiyim
Erkekler daha kolay ikna olur gibi🙄
🍫
erkekler ilişki için ikna edilmek mi istiyor :D
Erkekler daha kolay ikna ediliyor
Beni kolayca yatağa atabilir bir kadın:)
Kadınları ikna etmek dunyanın en zor ısıdır
Erkekleri ikna etmek kadar kolay ne var 😃
Erkekler tabi
Kadınlar
Erkekler
kadınlar
Erkekler.
Erkekler
erkekler ya
Ben ikna ediliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?