Merhabalar. Ben aşık olduğum adamla evleneli 2 sene oldu yaklşaşık. Evlenmeden önce 1 yıl ilişkimiz olmuştu ve benim gördüğüm tanıdığım adamda hiç bir zaman oyun bağımlılığı görmedim. Beraber zaman geçiriyorduk her şey mükemmel diyecek kadar güzeldi yani. Evlenmeye karar verdik. Bir süre sonra oyun bağımlısı olduğunu anladım. Sürekli bilgisayarda oynuyor. Beraber zaman geçirdiğimiz bir şey yok... Dışarı çıkıp arkadaşlarla buluşalım desem hayır sen git diyor. Uyuma zamanı mı geldi gelmiyor. Ne yaparsam yapayım umursamıyor. Beraber olmak istiyorum ama yok onun için ayda 2 veya 3 kere iyiymiş. Zaten beraber olmak için benden değişik şeyler istiyor ters ilişki, şiddet, aşağılama vb fantezileri var. Ama ben ASLA yapamayacağım şeyler. Ben nasıl bu kadar yanıldım hiç anlamış değilim. Boşanmak istiyorum ama sonuçta seni aldatmıyorum, şiddet uygulamıyorum diyor... Ama ben kararlıyım. Siz olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılbağımlılık ciddi sorun.
cinsel ilişki sayısı çok az ve niteliği çok verimsiz (senin asla istemediğin şekilde ilişki türü istemesi kabul edilemez).
seni umursamaması büyük sıkıntı.
sosyal ortamlarda seni yalnız bırakması katlanılmaz.
boşan be bacım. çekilir dert değil. hayır yani ayda 2-3 ne yaaa? haftada bile o sayı az yahu! yaşın kaç bilmiyorum ama (45 üstü diye görünüyor)... yani 2 yıllık evlilik dediğine göre oyun bağımlısı dediğine göre, 45 üstü değilsiniz, genç olmalısınız. bu yaşta çekilmez senin adam. çoluk çocuk da yoksa hiç çekme... bas tekmeyi gitsin01 Yorumla
Soran+1 yılYaş doğru değil
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSonucu hemen boşanmaya neden getiriyorsun. O kadar yılı heba etmeye ne gerek var. Evlilik ciddi bir şey. Flört ya da sevgililik dönemine benzemiyor. Tedavi yöntemleri var. Aile terapistine gidebilirsiniz. Sen derdini anlatırsın, o derdini anlatır. Direk "pişmanım, ayrılmak istiyorum" deme. Empati kurmaya çalışıyorum. Şahsen ben böyle yapardım. Çünkü bir aile kurmak kolay değil
00 Yorumla
+1 yılBağımlı olan biri, evliliğe uygun aday değildir. Anne bağımlılığı, is bağımlılığı, oyun bağımlılığı vs. Eğer kendini toparlamaya yanaşmıyorsa ve bu anlattıkların doğru ise boşanman daha doğru olabilir. Aldatmıyor olabilir ama vaktinin çoğunu oyuna ayırıyor olması da büyük bir sorundur. Üstelik cinsellik konusunda senden istedikleri de ayrı bir sorun. Dediğim gibi; düzelmeye yanaşmıyor ise boşan sen.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdam kadına kıza mi baksın bu daha mı mutlu eder. Siz kadınların nasıl dizi, film, makyaj ve alışveriş zevki varsa, erkeklerin de böyle zevkleri var. Abartisi zarar mı evet ama bunun için boşanma düşüncesi çok ağır. Senin için emek veren, seninle evlenmek için bir sürü masraf yapan, seninle evlenmek için manevî emek veren insanı bir anda çöpe atamazsın bu yüzden.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
50Cevap
+1 yılBen her zaman söylüyorum yine söylüyorum yine söylüyorum sizin yeni nesil insanların kafa yapısını ben gerçekten artık anlayamıyorum Peki sen bu insanın böyle bir bağımlılık içinde olduğunu daha önceden bilmiyor muydun bu bir ikincisi Hadi böyle bir şey var diyelim ve sen bunu sonradan fark ettin bunun tedavi yöntemleri var burada tedaviyi denersin Baktım yine olmuyorsa farklı çözümler üretirsin yani yeni nesil farki diye ben boşuna demiyorum Çareyi hemen ayrılmakta arayan günümüzün üretken yeni nesil işte yapacak bir şey yok Eğer siz böyle en ufak şeyde ayrılmayı düşünürseniz o zaman bir zahmet ne evlenin ne de ask ilişkisi yaşayın benden size tavsiye
70 Yorumla
+1 yılDurum o kadar sıkıntılı ki
Evlenmeden önce tanınan adamla evlendikten sonra maskenin altından çıkan adam arasında dağlar kadar fark var. Yani empati kuruyorum ve öyle cevap veriyorum ben olsam bu şartlar altında tahammül edip yürütmezdim. Çünkü aptallık olur.. Hayatında ki adam yaptığı şeyleri normal kabul ediyor ve asla hatalı olduğunu düşünmüyor aksine bir de seni aldatmıyorum ya nolucak diyor pes.. Bu ilişki tek taraflı ayakta tutulacak bir olay değil. Ben olsam ayrılırdım.. Umarım hayırlısı olur hakkında.20 Yorumla
+1 yılYani bu beklediğin aradığın bir hayat değilse boşanmakta haklısın
oyun oynamak başka bir şey ama oyun oynamaktan sana vakit ayırmaması başka bir şey her zaman aldatma ya da şiddet nedeniyle boşanmaz insan
ayrıca bu davranışı bir nevi psikolojik şiddet gibi ne dersin?10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSadece aldatma ve şiddet de mi boşanma olur
Bir şiddet var zaten ortada farkında değil sanırım.. ters ilişki zaten boşanmak bir sebeb fazlasina gerek yok. .. kararindan vaz geçme daha fazla kendine kötülük etme..00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne saçma bir cevap siddet aldatma yok. Sadece bunlar mi bosanmak için sebepmis. Duygusal bedensel doyuma ulastiramiyor seni bunlar diger dediklerinden daha agir belkide senin icin. Evli olduğun halde sürekli yalnizliga mecbur birakiliyorsun buna ne kadar katlanabilirsin ki. Düzelmiyorsa en doğrusu boşanman olur çocuk da yoksa...
00 YorumlaBazılarına göre boşanmak şiddet aldatma varsa hatta bunlar da birkaç kez olsa bile boşanmak gereksiz bir şey sen boşanmak istiyorum diyince sana dicekler yediğin önünde yemediğin arkanda daha ne istiyon falan değer kıymet bilmez falan bu tepkilere hazır ol bence
00 YorumlaBoşan tabii ki. Sana ilgi göstermiyorsa bir ömür böyle mi geçecek..
00 YorumlaBen olsam boşanırdım sanırım. ilk bi cilve yapardım, dekolte giyip kucağına otururdum. baktım umursamıyor dışarı çıkıcam derdim kıskanmıyosa kıskandırmaya zorlardım baktım olmuyo boşuna zorlamanın bir anlamı yok derdim boşanırdım.
10 Yorumla
+1 yılSimdi boşanma sebebine bak :) bundan ayrılırsın bu sefer yeni biriyle tanışırsın ama o bundan beter olabilir. Sen eşini ikna etmeye çalış senle ilgilensin. Hemen de bosanacaklar yaw. Esin ne oyunu oynuyor bana da söyle beraber oynayalım
10 YorumlaDinimiz de ters ilişki şiddet haramdır. Sende onun yaptığı gibi yap oyun bağımlısı nedir ya en nefret ettiğim şey çocukların varsa sabrette insanın Sabri da bir yere kadar anasının egitemediğini sen mi eğiteceksin bakımlı ol hemde fazlasıyla belki seni kıskanmaya başlayabilir
10 Yorumla
+1 yılbak ben sana söyle anlatıyım iyi anlarsın ben bilgisayaarıma bir kablo alırken bile 10 kere inceler alırım bu işler saka degil birdaha ugrasmamak icin 10 kere bakar 1 kere alırım :)
00 YorumlaEşine ilgi göstermeyen erkek ya da kadin farketmez evlilik yürümez zaman gecirmek bırlıkte birseyler yapmak duygu selinden geçmek gerekir hicbir sey yapmiyorsa bunun adi evlilik olmaz cinsel istekler ise karsilikli olmalı asla tek tarafli olmamali o. zaman bunun adi zoraki seks olur karsilikli isteyerek yasayarak haz alarak olmali bence
00 YorumlaÖncelikle onun gözünde seksi olmaya çalış. Güzel şeyler giy öp ve dokun. Eğer ilgilenmiyorsa boşanmalısım çünkü evlisiniz ama bı vakit gecirmiyorsunuz bı mantığı yok evli olmanın seni mutsuz ediyor sadece. Ama ilgisini çekmeyi dene belki sana yönelir. Sana onun bakıcısısın gibi davranıyor
00 Yorumla
+1 yılBilgisayar bağımlılığı da çok kötü. Bir tekniker almıştım ise hergun uykusuz kıpkırmızı gözlerle geliyordu. Çok sık geç kalıyordu baktım PC oyunları bağımlısı, defalarca konuştum düzelmeyince gönderdim artık. Hala daha işsiz bildiğim kadarıyla 30 yaşında adam..
00 Yorumla
+1 yılUyuma zamanı olarak kaç gibi yani sık oyun oynayan birisi olarak söylüyorum bi zaman sonra sıkılıp kalkarım ama sizinki bayağı abartmış Allah kolaylık versin ablam
00 Yorumlaöncelikle çok zor bir durum umarım aranız eskisi gibi olur eşiniz kabul eder mi bilmiyorum ama terapiste gitseniz belki yardımları dokunabilir bide tavsiyem şudur size ilgi göstermeyin yanınıza çağırmayın bir şey söylemeyin bir süre sonra kendisi size yanaşır diye düşünmekteyim
00 Yorumla
+1 yılSenin yaş 45 üstü gözüküyor önce onu düzelt. Yasin 20 30 arasi ise bence bosanmalisin. Hem genç oldugundan dolayı hem gençken gezmek eğlenmek varken neden evde pinekleyesin ki. İlişki de seni mutlu etmiyorsa yavaş yavaş ilerleyen zamanlarda biri karşına çıkar sana değer verir konuşurken ilgi gösterirse sen koçanı bırakıp ona bağlanır onunla birlikte olursun bence bozan gez takıl eğlen.
00 Yorumla
+1 yılBence Bu sorunun üstesinden gelebilecek insanlarsınız konuşup ya da tedavi yöntemi ile bu işi halledebilirsiniz yuva kurmak zor Ayrılmak Kolay İncir çekirdeğini doldurmayacak sebepler yüzünden bir yuva daha yıkılmasın bence Eşine destek olmak varken köstek olma
00 Yorumlaİlgisiz bir eş her zaman zarardır o yüzden son kez bir daha konuş ve kararının ciddi olduğunu söyle devam ederse ara aileni anlat ve evden git
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe evli kadınlar var yatak da mastürbasyon yapmak zorunda olan oysa suyunu çıkarmak bu kadar basit iken
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTers sakın yapma bir kadın zevk almaz
Ayy hiç çekilmez valla !
Allah sabır versin sana ama bence konuş güzel bir dille bırakmaya çalışsın..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı. Karantinadan dolayı keçiler gitmiş
ya da
Gerçekten oyun bağımlısı karantina bittikten sonra belli olur00 Yorumlaİnsanların hobilerine saygı duymayı ne zaman öğreceneceksiniz?
04 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok.
Soran+1 yılSen ne biliyorsun. Hobiymiş. O zaman neden evleniyor her zaman eşini yok sayıp hobi başındaysa?
Psikoloğa götür her kavga eden boşanacaksa işimiz var sizin gibilerle. Oyundan kalmadığı zaman elektriği kes sigorta attı dersin :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılboşanırdım. bizim de ayda 2-3 kez oluyor. inan yatak dışında çok çok iyiyiz. yoksa boşanırdım. senin hem yatak hem ilgi problemin var. derhal boşan
00 Yorumla İlgilenilmek sizin ihtiyacınız. Bunu karşılamıyorsa resmen de manen de boşanmak hakkınız. Ancak yeterince mücadele ettiniz mi? Bunu iyi düşünün.
00 Yorumla
+1 yıl2 yılda aşk meşk romantizm herşey bitmiş evlilik aşkı gerçekten öldürüyor bence gereksiz bişi
00 YorumlaBu tür insanlarla evlilik olmaz boşa gitsin oyununu oynasinn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılboşanmak için illa aldatma ve şiddet gerekmez ki. sen kafana koyduysan işlemleri başlat.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 27,7b cevap paylaştı.
+1 yılVeririm odunu vururum kırbacı bana uymasını sağlarım.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabikide onla bu hayat cekilmez zaten o seni boşamış bilgisyarıyla evlenmiş boşan gitsin
00 Yorumla
+1 yılOyun değil de fantezileri hoş değil. Buna odaklansan daha iyi olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Boşan geçerli bir nedenin var nafakanı alır kafanı dinlersin.
00 YorumlaBen de çok oyun oynuyorum ama seninkisi biraz fazla olmuş boşan.
00 Yorumla
+1 yılAynı şey benimde başında var ve kendi çapımızda yapıyoruz o kafasına eseni yapıyor ben evinde hizmetçi kelin ilacı olsa başına sürermiş benimde fikrim yok
06 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi aynısını yaşıyorsun anlamadım?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılNe yapıyorsun ya da ne yapmayı düşünüyorsun peki?
- +1 yıl
Çok çabaladım birini değiştirmek zordur onun bu huyunda ne kadar katlanabilirim demek zorundasın. Bu nedenle kopacağı yere kadar yaşamaya çalışıyoruz
Soran+1 yılSana istek attım konuşabilir miyiz acaba
- +1 yıl
Istek attım mesaj atarsanız olur
Bence böyle bir sebeb için yuvani bozmaya değmez ama ona ayak uydurmaya çaliş..
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden o bana ayak uydurmayıp ben yapayım? Adam sadece kendini düşünüyorsa ne yapayım?
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşanmadan önce bo konuş bence hemnde çareyi bosanmada buluyorsunuz 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan yoksa yakında aldatırsın yapmayanın karısını yaparlar diye söz vardır
00 Yorumla
+1 yılBoşan ters ilişki dediğin an saniye de boşarlar sizi. Nafaka olarak da oyun konsolunu al elinden 😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılcvbnmöm
+1 yılEn fazla 2 saat oynucan de yoksa toynağana kaktirir seni bosarim de toparlanir
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir zaman dinlemez. İstediği saate kadar oynuyor yatağa geç gelir
- +1 yıl
Haftada kaç kez yapiyonuz peki
Çok zor bir durum yapman gereken onu ikna edip doktora gitmeniz yoksa konuşma ir geçecek biseye benzemiyor
00 Yorumla
+1 yılyeterince konusmussunuz ama anlamamis. anlamayan ve kendini degistirmeyen kisiye ne denir ki. eger mutsuzsan bu durumdan ayrilmalisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende oyun oynamayı öğren. Birlikte oyun atarsınız işte mis gibi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıloyun bağımlısı erkekten sana hayır gelmez. doğru dürüst seks bile yapamazsınız. sıkıntılı bir durum
00 Yorumla
+1 yılManitle evlensek de birlikte oynasak allahım nasip et
00 Yorumla
+1 yılsenden sosyal medya aşığı ol erkekler ile sohbet et kadınlar ile kkonuş
00 YorumlaKnk gamer girl ol bak günde 2 posta atmazsa birşey demiyorum
00 YorumlaBoşanma ama yavaş yavaş söyle yanlış yapıyorsun diye
00 Yorumla
+1 yılsizde beraber bağımlı olun
20 YorumlaEvliliğine sahip çık , ne boşanması.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşin sıkıntı oyundan daha fazla ilgisini çekmen gerekiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanırsanız eşine talibim tam istediğim evlilik
216 Yorumla
Soran+1 yılNe açıdan istiyorsun bunu?
Cevap sahibi+1 yılTers ilişki hariç hepsi iyi gibi. Ben de oyun oynuyorum zaten beraber oyun oynayıp cinselliği ikinci plana atabileceğim biriyle bence beraber oyun oynayarak baya eğleniriz
Soran+1 yılTamam gel al ama ters ilişki şart onu söyleyeyim.
Cevap sahibi+1 yılŞartsa ben strapon ile ona yapmayı tercih ederim işine geliyorsa öylesi
Cevap sahibi+1 yılHep hayalimdi erkeğe yapmak
Soran+1 yılAhahaha. Senin derdin başka. Başkasıyla tanıştırayım :D
Cevap sahibi+1 yılValla o da olabilir ben daha çok şiddeti uygulayan domine eden taraf olmayı seviyorum
Soran+1 yılYabancı alacan mı :D
Cevap sahibi+1 yılOoo hem de yabancıysa kesin olur
Soran+1 yıltamam gel özele vereyim :D
Soran+1 yıl@doanylmz abaza çık ortadan
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz kafa dağıtıp eğleniyoruz işte
Soran+1 yıl:D Boşver onu... Özle gidelim artık yoksa abazalar...
boşanmak mı oyun oynuyor diye çok saçma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ne kadar kolay artık boşanmak ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. Bunu bir iliskinuzmaniyla cozmeniz mumkun
00 Yorumla
+1 yılZ kuşakları böyle oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBencede boşanmalısın
00 Yorumla Yanında eşi varken başka seye ilgisi oluyorsa boşa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKatlanamazdım muhtemelen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılişin zor.
s*x mi, oyun de.
oyunu seçer00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih