4 yıldır beni seviyo ben de ona çok değer veriyodum cidden çok ve onu kaybetmek istemedim 1 haftadır çıkıyoruz ama artık yapamıyorum istemiyorum ancak bir ortak çok yakın arkadaş grubumuz var ne bu grubun dağılmasını istiyorum ne de onunla aramın açılmasını ama o beni çok seviyo ayrılırsam nasıl yıkılacağından falan bahsediyo hep napmalıyım ya nasıl ayrılırım kırmadan ara açmadan
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılan taraf olmak pek istemiyorum ama eğer ara açmadan ayrılabileceğim bir yol varsa ben ayrılan taraf olabilirim
En yakın arkadaşımla çıkıyorum o beni çok seviyo ama olmuyo nasıl ayrılırım?
evet şimdi delikodu olucak kople herkes arkandan konuşucak sizi bariştirmaya çalışıcaklar flan falan sevgili yapsan sana saracaklar boşş iş arakdaş falan kendini geliştir knk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Arkadaşça kalmanızın iyi olacağını, sizin sevgili bakımından birlikte olamıyacağınızı anlatın.
sanırım öyle yapacağım teşekkürler
Bizde en yakın arkadaşımla sevgili olmuştuk yürümedi
yani çok kötü cidden kaybetmek istemiyorum ve bir de ortada çok yakın ortak arkadaş grubu var
Evet o çizgiyi korumak zor
eski sevgiliden arkadaş arkadaştan sevgili olmaz prensip geregi iş eş ticaret birbirine karıştırılmaz
cidden öyle galiba sıçtık yani
evet şimdi delikodu olucak kople herkes arkandan konuşucak sizi bariştirmaya çalışıcaklar flan falan sevgili yapsan sana saracaklar boşş iş arakdaş falan kendini geliştir knk
sağ ol fazla gerçekçi yorumun için kral
ben hayatın içindenim yapmacık degilim her yerde her alemde kendimi bozmam ben teşşkür ederim
Neden ayrilmak istiyorsun?
4 yıkdır yakın arkadaşımdı şimdi aşk gözüyle bakamıyorum
Bakamiyorsan baştan söyleyecektin. Valla benim de kankitom var. Ben cocuga "Seni nötr görüyorum" dedim xjxjxk belli etseydin hiç açılmasaydi.
Olmuyorsa ayrıl kendini düşünmek zorundasın
evet ama aramızı açmadan en az hasarla yapmak istiyorum
Açık açık söyle; “olmuyor” de
o zaman da arkadaş grubumuz ve aramızdaki bağ zarar görür
Gerçek arkadaş gruplarında böyle ayrılmak daha iyi olur. Kavga/dövüşlü ayrılıklarda o grup da zarar görür.
Olmayan ne?
aşk gözüyle bakamıyorum belki de 4 yıldır en yakın arkadaşım olarak gördüğümden dolayıdır
Ayy friendahip zone’a geçmişsiniz. O nasıl? Seni karşı cins olarak görebiliyor mu?
Birde insanlara açıkladınız mı
o zaten en baştan beri beni seviyomuş ve evet açıkladık gibi yani herkese değil
Açıkladıysanız oğlan çok bozulur... belki oğlanla konuşup yok beee ne sevgilisi, sizi kekledik falan diyerek dönebilirsiniz belki
laaan biz bunu nası düşünemedik kekledik diyelim aynen zaten ayrılmak oğlana hiç koymicak
Oğlana koyar ama rezil olmak insanların yüz e bakamamaktan kurtulur😉😉
güzelmiş aslında teşekkürlerr
😉😉
neden olmuyor
Düz ayrıl işte
ayrılma sevmeye calıs
KANZKSNXKDM BU NASI ÖNERİ EVLİLİK SANKİ
KANKA YASADIM YOKSA AYRIL YAZARDIM EHBFNDVKMCŞX
abo nasıl oldu yani süreç
aslında aramız açılabilir sorun yok ama ortak arkadaş grubu dağılsın istemiyorum
ya kanka bızımde vardı bı kav gruo hıc bır sey eskısı gıbı olmuyor ısmı gecınce rahat edemıyosun falan atıyom buluscaklar senıde cagırdılar sey edemıyosun btw en yakın arkadasın kız mı
çıktığım en yakın arkadaşım erkek ama şöyle ben eski sevgilileriyle yakın arkadaş kalabilen biriyim zaten sorun olmaz bana ama ona çok olur gibi
kanka erkekse sıktır et ıkı gune unutur serefsız ben kız sandım benımkı oyleydıde kafam duygusal gıttı
KDOXMXKXMXKXM yok ya çok ilişkim oldu bu çocuk gibisini görmedim henüz iki güne unutacak türden değil