Güncellemeler
+1 yıl
Numara vs. Whatapp bir şey vermedim sadece bir oyun ve snapchattan konuşuyoruz o kadar lütfen arkadaşlarım nasıl ayrilabilirim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yaz nedenlerini engelle zaten numaran bile yokmuş
Ne diyebilirim çok seviyordum birbirimize çok bağıydık oğlana patadan nasıl diyeyim lütfen ne yazayım bana bir akıl verin
Hiçbir sorun yokken ortada
Ne zamandır tnaışıyosunuz
Biz birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz yani toplu bir arkadaşlık odası var orada abilerim kardeşlerim var orada konuşuyorduk bunada ben daha önce abi diyordum yani kardeş gibiydik daha sonra bana istek gönderdi konuşurken 2 2.5 ay olmuştur yani cinsel içerikli şeyler konuşmadan uyumuyor yani ben bununla nasıl ayrılabilirim ne yazabilirim lütfen yardım edin
Ben artık cinsel konularda konuşmak istemiyorum diyebilirsin. Canım yanlış anlama ama bence bu çocuk seni kullanıyo.
Çok haklısınız asla yanlış anlamam
Peki üzerime gelir diye çok korkuyorum ben o zaman napıcam seni eşim yapıcam şöyle böyle dedi altıma yatarkene bir şey yoktu derse diye çok korkuyorum bu sefer cevap bile vermem naparım ben ben bunla çok ciddi dusunuyordum
Tamam sen istemiyosan konuşmayalım diyecek. Sonra da çok ateşlisin sana baktıkça oluyo engel olamıyorum zart zurt diyerek seni tekrar ağına çekmeye çalışır yeme sakın. Sadece şeyini düşünen tipik erkek gibi geldi bana
Tatlım siz cinsel bir münasebete girdiniz mi yoksa sadece sanal mı
Kuzum peki şu yukardaki yazdığım şeyi derse ben ne diycem lütfen yardimci ol bana çok çağresiz kaldım gülüm yaa
Sanal gülüm telefonda sesli konusuyoruz birde snaptan birbirimize resim yolladik bu hiçbirsey yasamadik bunla
Tamam bi bok yapamaz o zaman üstüne gelirse de engellersin ne takıyosun be
Kuzum çok sık boğaz ettim özür dilerim peki altıma yatarken bir şey yoktu derse ne diyeyim
Artık var seni ilgilendirmez kendi içimde aldığım bir karar de. Bi açıklama yapmak zorunda değilsin canım. İstersen tek keşime yazmadan engelle
Çok teşekkür ederim gülüm benim çok sağ ol
Rica ederim canım. En önemlisi senin düşüncen çok sorarsa fikrim değişti artık istemiyorum nasıl o zaman istemem normalse şimdi istememem de o kadar normal de çok uzatırsa hiç kafanı yorma engelle. Ben bi keresinde kiii uyurken yazmış yazmış sonra da engellemiştim. Hiç polemiğe girmedim kafam rahattı hala da rahat
bir şey yapmaz demi canım yaa resimlerimle vs. Baya korkuyorum
Çok saol gülüm benim
Yüzün gözüküyor mu? Çevrenden birilerini tanıyo mu? Snapte takip ettiklerini falan o görebiliyo mu?
Yok canım snapta konuştuğum kimseyi tanımıyor ama oyunda sohbet odasinda hepimiz kardeş gibiydik birde resimler annemle cekindiklerim selfiler benim resimler ama resimler bir daha gorebiliyorsun sonra kendiliginden kayboluyor mesajlardan ciktiktan sonra ama kaydetme gibi bir şey yaptıysa onu bilemem
Aile arkadaş çevresi gibi çevrenden birilerini tanımıyosa bir şey yapamaz bence. Rahat ol olmadı oyundaki herkesi silersin
Çok teşekkür ederim canım kuzum eğer tehdit filan ederse sana burdan yazayım bana fikir ver olur mu allah razı olsun çok teşekkür ederim
Unutma beni😂
Olur tabi görürsem yazarım. İyi geceler
İyi geceler canım
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!