Evliyim apartmandaki görevli, kocam yokken beni rahatsız etti?

kocamla 2 yıl önce çok severek evlendik 20 yaşındayım 2 yıldır aynı apartmanda oturuyoruz ev hanımıyım kocam çalışıyor akşam geliyor kocamdan başka arkadaşım yok çocuk da yok evden çıkmıyorum bile, bazen kocamla beraber çıkıyoruz evde açık giyinirim ama camım perdem hep kapalıdır çok dikkat ederim dışarı çıkarken kapalı giyinmeye özen gösteren biriyim. iki günde bir kapıcı (35-40 yaşlarında) çöpleri almaya dairelere geliyor ben genelde kapının önüne bırakırım ama geçen haftalarda denk geldik çöpü verdim üzerimde gayet uygun kıyafetler vardı kapıyı yarım açıp çöpü verdim ama bana çok güzel olmuşsun gibi bir şey söyledi sadece kolay gelsin diyip kapıyı kapattım. iki gün önce çöpü çıkarmamıştım kapıyı çaldı o zaman verdim bana müsait olup olmadığımı sordu müsaitseniz geliyim dedi inanamadım şoka girdim kusura bakmayın diyip kapıyı çarptım içeri girdim ağlamaya başladım ne yemek yaptım ne temizlik kocam gelene kadar oturdum ağladım kendimi çok kötü hissettim kocam işten gelince ben yatacağım diyip yattım o da hemen arkamdan geldi bi şey mi oldu dedim olmadı dedim ona anlatacağım ama çok korkuyorum kendi çok sinirli bi insan allah korusun başımıza bela almayalım ama o duyarsa kıyamet kopar çok kötü şeyler olur napacağımı hiç bilmiyorum..
Evliyim apartmandaki görevli, kocam yokken beni rahatsız etti?