Kanser oldugunu ogrendik ve kemoterapiye baslicak. Saclari falan dökülcek hep ve duzelirmi duzelmezmi bilmiyorum diyor. Bana seni seviyorum ama bencillik etmek istemiyorum Şu an ayrilmak istemiyosun ama o hallerimi gorunce fikrin degisebilir diyor ve karari bana biraktigini saygi duyacagini soyledi beni cok uzmustu cok yalanlar soylemisti cok aci cektim ama seviyorum diye ayrilmadim boyle bir durumda sizce napmaliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Size hep sadakatlı hiç kırmamış biri olsaydı ve ona karşı inancınız güvenceniz sevgi manasında olsaydı beraber savaşın derdim ama dediklerinize bakılırsa ruhen yorulmuşluğunuz çok belli ve vicdan yapmanız da çok doğal ancak ayrılmak sizin önceden zaten kafanızdan geçiyorsa bence bunu yapmanız daha uygun. Zaten ayrılmak demek illa ki yüzünü görmemek değil, Ayrılmaya karar verip yine de zaman zaman tedavi süreçlerinde Ya da yardıma ihtiyacı olduğu zamanlarda ona elbette yine destek verebilirsiniz. Yine sevgi ve güven verebilirsiniz tek fark bu seferki vereceğiniz sevgi ve güven daha arkadaşça olacak. :) Tekrar söylüyorum eğer her şey yolundayken size hiç bi zararı olmamışken durduk yere sırf kanser olduğu için ayrılsan olsa evet bu hoş olmazdı ama zaten bi çatırdamalar olmuş o da kendi yaptıklarını biliyor, senin de hislerini anlıyordur. O yüzden ayrılmayı istiyorsan bunu yaptığında seni yine anlayacak zaten bak bizler bile anladık gönlünden geçeni yap. Bu arada arkadaşın için sağlık sıhhatler diliyorum umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşur 🙏🏻
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYapılan birçok yorumun objektif olduğunu düşünmüyorum.
Sizin şu an için bir dayanağınız olmadığı için geçmişten destek alıyorsunuz.
Eğer şu an hâlâ onun yanındaysanız demek ki geçmişe sünger çekip devam etmişsiniz. Burayı bir aydınlatalım.
Görünüşünde ya da ileride bir sıkıntı olacaksa "ben bunu kabul edip devam edebilir miyim?" Diye düşünün geçmişi düşünmekle taraflı davranmış olursunuz.
Vicdanınızı da bırakın yani seviyorsanız vicdanlık bir durum yok bence.
Biz hayatımıza gerçekten birini alırken aslında "her haline razıyım" da demiş oluyoruz; çünkü zamanla yine görünüş değişecektir ve biz bunu kabul ediyoruz.
Bu saatten sonra üzeceğini sanmıyorum çünkü kendi derdinde zaten.
Ayrılırken "sen geçmişte çok hata yaptın, ben bu yüzden ayrılıyorum; sakın hastalığından dolayı ayrıldığımı düşünme" derseniz eminim ki sevgiliniz bunu bir bahane olarak algılayacaktır.
"Zaten kim böyle kabul eder ki birini!" Diye düşünecektir.
Dediğim gibi şu an yanında oluşunuz geçmişi sineye çektiğiniz anlamına gelir yani şimdi bu durumda geçmişi düşünüp hareket etmek pek etik gelmedi bana.:)
Yalnız şunu da söyliyim; sevginiz gerçek sevgi değil bu yüzden ayrılın diyeceğim ama o yine düşündüğü gibi algılayacaktır.
Sevmediğiniz için size daha zor gelecek, o yalnız olcak of bilmiyorum...
Bence yanında olun.36 Yorumla- +1 yıl
Her kadın bir değil, her erkeğin bir olmadığı gibi. Ben sadece fikrimi söyledim. Erkekleri sevmiyorum diye bırakın ne hali varsa görsün de diyebilirdim di mi ama demedim.
- +1 yıl
Ne diyon abi ya
- +1 yıl
Ben kadın namussuzsa erkek de ona giderek namussuzluk yapmasın dedim. Kadını koruduğum falan yok.
+1 yılBu konuda kararsız kalmış olman bile aslında bitirmek isteğinin daha ağır bastığını gösteriyor sanki. Belki zamanındaki yaptıklarını kendine bahane etmek istiyor gibisin.
Bence bu zorlu dönemle mücadele edebilme konusunu pek göze alamıyorsun. Onu kaybetme korkusuda olabilir bu.
Sadece tüm hatasına rağmen onunla beraber olmaya devam ettiğini unutma ve bu süreçte ona güç vererek yanında durup duramayacağın konusunda kendine cesur cevaplar ver. Çünkü yanında olup tedavinin ilerleyen aşamalarında gidersen bu onun için çok daha zor olur. Zaten bu yüzden baştan tercih etmeni istemiş130 Yorumla
+1 yılAslında zaten siz..
bu ilişkiyi kafanızda hafiften bitirmeye başlamışsınız zaten yıllardır bir üzüntü bir kırgınlık bir yalanlar var çekilmiş bir acı var..
Hasta olan bir insanı bırakmak istemiyorsunuz vicdanen belki bu olmasa yakın tarihte ayrılmayı bile düşündüğünüz birisinden şimdi ayrılırsam acaba vicdansızlık mı edeceğim kaygısı var
Fakat şöyle düşünün.
Zaten incitmiş kırmış birisi ve sevginiz tükenmiş durumda iken.. onun bütün yaptıklarına rağmen onun yanında sırf vicdanen kendinizi rahatsız hissettiğiniz için devam etmeyi düşünüyorsunuz
Lakin bu size haksızlık değil mi?
Bence olaya biraz kendi pencerenizden bakmanız gerekiyor330 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
126
Cevap
77Cevap
Soruyu ve detayını okurken yakaladığım ince noktalardan artık sevgilinizi eskisi gibi sevmediğinizi farkettim. Bence bu hastalık olmasa da siz zaten ondan yavaş yavaş soğumaya başlamışsınız. şu an onu bu durumda bırakmak istemediğiniz için vicdan yapıyorsunuz sadece. Bence herşeyden önce kendinize karşı dürüst olun ve ayrılın.
115 Yorumla
Soran+1 yılEvet hastalikla alakasi yok zatrn sogumaua baslamistim cok haklisiniz
Soran+1 yılAma sevgim var tabi bitmis degil
Soran+1 yılPeki simdi napmaliyim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBugün sana bıraktığı kararı ikiniz içinde doğru vermen lazım... Bugün fedakar olmaya karar verip yarın olmuyor dersen hastalığının daha çabuk ilerlemesine sebeb olabilirsin ve buda sana vicdan azabı çektirir...
Seni daha fazla üzmek istemiyorum bilerek ya da bilmeyerek kalbinin kırmaktan korkuyorum bu nedenle ayrılmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum diye bitirmelisin...
Ama diyorsanki ben onu çok seviyorum her koşulda yanında olacağıma söz veriyorum iyi olması içinde elimden geleni yapacağım hep sevdim hepte seveceğim seninleyim bırakmam
O zaman tam anlamıyla yanında olmalısın50 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. O zaman ayrılmadıysan da şimdi ayrılırsan bencillik etmiş olursun. Yalan konuşmayan insan var mı ki bu cihanda? Önemli olan yalanın mahiyeti bu devirde. Sen onu bu vaziyette bırakırsan eğer piskolojisi alt üst olur. Insanı tedavi eden asıl ilaç mutluluktur. Eğer iyileşmesini istiyorsan bekle yok ölsün banane diyorsan terket ki zamanında yalanlar söyledi de terketmedim diye mevzuyla alakası olmayan şeyleri araya sıkıştırmandan anladığım kadarıyla hani ayrılmak istiyorum da sizde bana destek verin demeye getirmişsin.
53 Yorumla
+1 yılAynı yorum yazılmış olabilir ama çok vaktim yok yorumları okumadan yorum yapacağım.
Evet sevmiyorsanız veya ayrılmak istiyorsanız bunun yargıda bir cezası yok kimse size bir şey diyemez lakin.
Kanser tedavisinde moral-motivasyon ve sevgi çok önemli etkendir, insanı ayakta tutar bunlar yoksa hastanın tedavisi olumsuz sonuçlanabilir.
Eğer ayrılırsanız dolaylı yoldan tedavinin olumsuz sonuçlanmasına ve bir canın sonlanmasına sebep olabilirsiniz.
Bence, yalandanda olsa nefret ediyorsanız bile tedavi süreci bitene kadar tüm gücünüzle ona destek olun, yanında olun, tedavi sürecinden sonra her şey düzelince ayrılabilirsiniz. (Sevmiyorsanızda rol yapın)
Şayet bugün ayrılırsanız ve o hasta hayatını kaybederse, ömür boyu vicdanınız sızlayabilir ve huzur bulamayabilirsiniz.34 Yorumla- +1 yıl
Peki ya rol yapan kişinin geçip giden zamanına yazık değil mi? Ayrıldıktan sonra bir arkadaş olarak ona destek olabilir, yalanla kandırmaktan daha iyiydir. Aklı olan herkes yapılanın bir rol, oyun olduğunu anlar. Bu da hasta kişiyi daha çok yıpratır, bana acıyor düşüncesi oluşturur. Böyle yorum yaparak soruyu soran kişiye psikolojik bir yük yüklemiş oluyorsunuz.
- +1 yıl
@Anonimimben12 ya arkadaşım bir insan hayatından bahsediyoruz siz romantizmden bahsediyorsunuz. asgari ücret uğruna yıllarca mobbinge dayanıyor insanlar, insan hayatı daha mı önemsiz?
- +1 yıl
Ben romantiklikten bahsetmiyorum lütfen yazdığımı düzgün oku, karşısındaki insan aptal değil. Rol yaptığını anlar ve daha çok etkilenir. Psikolojik olarak diyorum, kanser hastası diyorum, hani daha kötü olabilir diyorum, yalandan hayır geldiği nerede görülmüş?
- +1 yıl
@Anonimimben12 anladım. Dediğin bir ihtimal tabi ama ayrılmasından doğacak olumsuz ihtimal daha yüksek olacaktır bence. Ve inan bana o vicdan azabı insanı yaşatmazda, öldürmezde. Öldüm der durur yine yaşar.
+1 yılHer şeyine katlanacak kadar seviyordun bırakamadın madem şu an adamın en ihtiyaç duyacağı zaman niye bırakmak geçiyor aklından? Niye bize soruyosun?
190 Yorumla
+1 yılBu çok yorucu yıpratıcı bir süreç. Aslına bakarsan şuanda vericeğın karar onu daha sonrasında bırakmandan cok daha iyi. Saçları dökülücek, kullandıgı ilaclardan dolayı belki kilo alıcak belkide çok fazla kilo kaybı yaşıycak hem fiziksel olarak hemde moral olarak zor süreçlerden gwcicek. Belki aldığı kemoterapiden dolayı çocuğu olamıycak bu tabiki kesin değil ihmalleri soyluyorum sadece.. Bu süreçte eğer onunla birlikte olmayı istiyorsan herseyi kabullenmis olman gerekiyo aynı zamnda daha fedakar daha altan alan taraf olmalısın. Bunları yaşamıs biri olarak söyluyorum. Eğer sevginden emin dgilsen bence Şu an bırakmalısın çünkü ilerliyen zamnlarda çok daha yıpranmş yorgun olucak ozamn bir yıkımda sen olma derim.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba burda kimsenin hayatı için karar veremem. Arkadaşlık şu an için ve sevgililik durumu herkes için şu fani dünyada eğlence, gülmek ne biliyim kaliteli zaman geçirmek, zaman bulunca sohbet etmek, film izlemek, seks yaşamak yani özet olarak hep mutlu olmak için beraberler birbirleriyle. Peki hayatta hiç mi keder yok, üzüntü, hastalık, ölüm, maddi olarak sıkıntı çekme, biz neden hep iyi tarafları görüp yaptığımız şeyin arkadaşlık olduğunu zannediyoruz? Size şunu öneririm. Ciddi bir ilişki mi sizinkisi? Yoksa öylesine mi? Evlilikte belediye memuru bile ne diyor o malum sözler?(Ciddiyse tabiki) biliyorsunuzdur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bunu cok yakin bir arkadasim yasamisti. Cocuk akciger kanseri olmustu 20 yasinda. Gider ayakta sana emanet demisti it. Hic affetmem. Bu sorumluluk yuklenilecek sorumluluk degil. Ki Ece de sagolsun dagitti sonra, ne aradi ne sordu. Goz kulak olacak hal de birakmadi bende.
Sonra derler neden nefret eder bir insan arkadaslik kelimesinin her harfinden.
Neyse. Dayanabileceksen kal yaninda. Dayanabilecegin sinirlara kadar en fazla. Ama sonrasi sana eziyet canisi. Ne bileyim. Bilemedim. 4 yani bombok is.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEmin ol kanser olmak zor bişi evet ama yanımızdaki sayesinde her savaşı kazanırız bende akciğer kanseri oldum ama yinede savaşı kazandım sevdiğim kız kanser olduğum gün beni terk etmişti hatta o zaman üniversiteyi kazanmıştık ayrıldı yine sen ayrılma onu hep sev
23 Yorumla
Soran+1 yılAyrilinca uzuldunmu
- +1 yıl
4 ay boyunca ölümü seçtim
- +1 yıl
Sonra hayata döndüm kanseri yendim yine kanser oldum yine yendim
gerçekten çok zor bir durum tabiki herkesin bu konudaki görüşüne saygı duyuyorm ben sevgilime bu konuda destek olurdum zaten mesele karakter değil mi güzellik gelip geçici sonuna kadar ona destek olurdum ki o da bunu hisseder ve daha motive olur ve daha ćok umudu olur diye düşünüyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum ama o bana neler yapti acimadi bunlar aklima geldikce ofkeleniyorum sanki biraz
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEğer gerçekten çok sevseydin bu soruyu sormazdın kardeş ve her ne olursa olsun yanında dururdun.
Daha hasta olmadan bu soruyu soruyorsan hiç oyalama çocuğu çünkü ileride ayrılırsın ve o zaman daha da kötü olur onun için.52 Yorumla
Soran+1 yılBana cok yalanlar soyledi uzdu aklima geldikce kafam karisiyor
- +1 yıl
Bak o zaman ne yapacaktın biliyor musun eğer sana yalan söylediyse seni kırdıysa ve kaldıramıyorduysan ayrılacaktın ama sen ne yapıyorsun şu an sineye çektiğin şeyleri hasta olunca dillendirmeye başlıyorsun.
Yani aslında senin o çocuğun yanında durmaya cesaretin yok ve bunları da kendince bahane görüp içini rahatlatıyorsun.
+1 yılSorulacak bir soru değil.. Sorduysan bırakmayı dünündün veya aklından geçirdin ama vicdan yapıyor veya kendine destekçi arıyorsun demektir.. Bence Ayrılma bu zor dönemde arkasında dur.. Sevgilisi olmasan bile arkadaşı gibi destek ol. Ayrılmak yapabileceğin en kötü iş bu zamanda, Kanser hastalarının yüksek morale ihtiyacı var. Geçmiş olsun..
40 YorumlaOkadar yalana kotu davranmaya ragmen birakmadiysan sende ciddi sorun var. Ya nerde yalanci serseri size deger vermeyen varsa gidip onu bulursunuz evlenincede siddet cinayet aldatma diye cirlarsiniz.. simdiye kadar kendine saygin yokmus ve sana kotu davranmasina ragmen ayrilmamissin kadinlik gururunu hice saymissin. Birakip gitsende Şu an farketmez. Gurursuzca iliskini yurutup gurursuzca biraksanda farketmez ayni sey.. ilk once kendinize sayginiz olsun
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana şöyle yap böyle yap diyemem. Bildiğim tek şey gerçek anlamda seviyorsan ve ona her şekilde destek olacaksan yanında ol ve bu süreci birlikte el el atlatabilirsiniz. Evet zor bir süreç ama insanın üstesinden gelemeyeceği bir şeyde yoktur 'ölüm' dışında. Bu yüzden de iyi düşün ilerisini, gerisini...
30 Yorumla İlk önce şunu bilmelisin eğer yanında kalırsan seni çok zor bir süreç bekliyor eğer bunu kaldıracak gücü kendinde görüyorsan o zaman kal yanında ama eğer yarı yolda bırakacaksan da hiç başlama çünkü sevdiğin birisi ise insanın psikolojisi aşırı etkileniyor her test sonuçların aldığında her hastaneye gidişindeki o telaş insanı çok yıpratıyor
30 YorumlaSana yalanlar söylerken seni üzerken ayrılacaktın. Şimdi kanser olmuş yaptıkları aklıma geliyor ayrılsammı diyorsun. Senin ki aşk değil umarım bunun farkına varırsın. Hatır gönül işiyle birlikte olunmaz kanser oluşunu da bir kenara bırak seviyorsan devam et sevmiyorsan daha sonradan daha çok üzeceksin şimdi ayrıl.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Yani yalanlarını affetmişsin ve ilişkiye devam etmişsin, demek ki bunlar senin için ayrılma sebebi değilmiş ve onu rafa kaldırmışsın. Şimdi bunu düşünmenin gereği yok bana göre.
Seviyorsan ilişkin devam eder, sevmiyorsan ya da katlanamayacağını düşünüyorsan yolları ayırırsın hepsi de senin kararın olur. Daha önce seni üzmüş olmasıyla bir bağlantısı yok konunun. Yeterince üzülmüş olsaydın geri dönemezdin diye düşünüyorum.30 YorumlaSeni seviyorum ama benle olmak istemezsen seni anlarim demek istemis. Icinde bulundugu durumdan dolayi kendini zavalli gibi gordugunu ve kotu bi psikolojide oldugunu gosteriyor bu. Bence boyle bir durumda birakmak yakismaz. Yalanlari affetmissin. Hasta oldugunu ogrenince terk edersen, yalanlar icin terk edecek olsan onceden terk ederdin, simdi mi yalanlar aklina geldi derler adama.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılIliskiye dışarıdan biri gibi bakmalisin. Yalan üzüntü diz boyu zate bitmiş sadece itiraf edememissiniz bir birinize. Şimdi bir de hastalık vicdan tavan yapmış. Bu hastalığın en güzel ilacı mutluluk ve motivasyon. Değer mi hayatindan zaman ayırıp harcamana ona sen karar vereceksin
20 Yorumla
+1 yılSeviyorsam böyle bir durumda ayrılmazdım. İlla ölecek diye birşey yok. Yaşayadabilir peki ben onunla hasta diye ayrılırsam ve iyileşirse onun yüzüne nasıl bakıcam? Herşeyi geç diyelim ki ayrıldım nasıl onu yalnız basına bırakıp rahatça başımı yastığa koyacağım? Tabi bu dediklerim gerçekten sevenler için geçerli. Sevmiyorsan acıdığın için oluyorsan olma zaten.
23 Yorumla- +1 yıl
@Bynicotin 😂😂hiç üzülmedim 😜
Sana yalan söylüyen bir insanla devam etmen başta bir hata ayrılık düşüneceksen o zaman düşünmen lazımdı maalesef geç kaldın.
Bu durumda insanlar motiveye ihtiyaçları var seninde onun yanında olman lazım ona iyi gelip hastalığını atlatmasına yardımcı olman lazım evet o gibi hastalar bencillik olarak görüyorlar ama ister istemez yanlarında birini görmek isterler her zaman ama ona acidigin için değil gerçekten sevgin için yanında kal bu daha kötü eder.10 Yorumla
+1 yılHiç çekemem varya. Kaç kez yanılttılar beni. Bıyığım çıksa beni terk edecek adamlar için kimsenin kusmalarını çekemem. Fedakarlığın Allahını yaptım da şimdi yanlız kaldım. Ben olsam çekmem. Zaten o kadar kötü ağrı sancılarla aşkı umursaması da gerekmez. İyileşsin daha güzel kızları bulsun inşallah der yoluma bakarım. Yanlızlık Bile kandırmacalı bir aşktan kıymetlidir
11 Yorumla- +1 yıl
3 kez çekmem demişim 😂
+1 yılBence empati yap bu durumda onu yalnız bırakma, kanseri yenme ihtimali düşük olabilir ki umarım öyle olmaz da allah tan umut kesilmez, yenme ihtimali olmasa bile senin ona desteğin iyi gelebilir. Bence yüz üstü bırakma. Bakarsın senin desteğin ona şifa olur. Kendini onun yerine koy biranda hastalığın yüzünden bırakılsan nasıl hissedersin, o tabikide öyle der seni düşünür ama içinden yanında olmanı istiyor emin ol.
10 YorumlaAnında ayrılır kadın böyle durumda vefa yoktur. Burda da bikaç örnegi var. Kocası kanser tedavisi görüyor kadın hergün başka erkeklerle yatıyor onu ziyarete giderken bile yattıgı erkek le gidiyor. Birde kocası felçli yatalak kadın o evde fuhuş yapıyor gittim utandım bir kere
18 Yorumla- +1 yıl
Nereye gittiniz?
- +1 yıl
Sanki kendiniz çok iyiymişsiniz gibi bir de insanları yargılamayın.
Kadının evineymiş - +1 yıl
😄kadın zaten namussuz, siz de namuslu değilsiniz ki erkek olsa da olmasa da o kadına gitmişsiniz. İnsanlara gelince güzel saydırıyorsunuz, ama kendiniz de aynı şeyleri yapıyorsunuz. Kadın kocasını kiminle aldattı sizinle de aldattı.
- +1 yıl
Size ne kadından
Bize ne soruyosun bu bir ask iliskisi sorusu mu yoksa kanser olan sevgilime vicdan yaptim sizden birakmak icin izin alabilir miyim sorusu mu? Kendince zamaninda beni uzmustu bilmem ne yapmisti diyorsun cunku coktan ayrilma kararini vermissin psikolojik olarak vicdan yaptigin icin de bunlari bir gerekceymis gibi sunuyorsun insanlara acik ve net ol
10 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten çok sevmişsen bırakmazsın ama eğer bırakırsan sevgin sonsuz değil geçici bir sevgiymiş anlıyorum çok zor bir durum Ancak bu Zor zamanlarında onu bırakmaman gerekiyor Eğer şu an bu zor durumunda Sen de onu bırakırsan daha çok üzülecek ve daha çok hastalanıcak Eğer onunla bir ilişkiye devam etmek istemiyorsan da arkadaş olarak kalabilirsin benim şahsi düşüncem bu zor zamanlarında bırakma derim
Ama sen en iyisini bilirsin
Geçmiş olsun 🙏10 Yorumla
+1 yılÇok üzüldüm gerçekten geçmiş olsun!
Eğer gerçekten seviyorsan, ki seviyorsun yalanlarına rağmen, onu en kötü zamanında bırakma, yanında ol ki motivasyonu olsun geleceğe bir bağlılığı olsun! Sen onu terk edersen emin ol daha çok hastalanır ve muhtemelen vefat eder bunun vebali ile yaşayabilirsen ayrıl ama bence bu haber gelirse sana yıkılırsın ve keşke dersin o yüzden bu zor süreçte yanında ol ama kendini de yıpratma ❤️🙏🏼10 Yorumla
+1 yılGeçmiş geçmişte kalmış affetmişsin geçmişi şimdiye karıştırma. Ben olsam ayrılmazdım tam tersi sevgimle destek olurdum. Illa ayrılıcam diyorsan düzenledikten sonra ayrıl. Sırf kanser diye ayrılmak çok adice. Bugün sen onu ortada bırakırsın yarın aynısı sana yapılır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı. Seviyorsan yanında ol yazılanları okudum da bazısı empati yapmadan yazmış eğer içinde ki duygu en çok sevgiyse ve sevginin önüne geçen daha farklı bir duygu yoksa yanında ol yalanlar vs eskide kaldı ki affetmişsin zaten sen şimdiye ve geleceğe bak
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
En kötü gününde günlerinde yanında ol çok ihtiyacı olacaktır biliyorum canını yaktı acıttı belki ama düşmanım olsa ben yine yanında olurdum ölümlü dünya belkide ona birşey olunca üzülceksin keşke o kötü günlerinde yanında olsaydım diyeceksin hayat bu bugün varız yarın yokuz sana ihtiyacı olan birini bırakma yanında ol karar senin
10 YorumlaAdam orda ölüyo sen hala diyosun ki bana kötülükler yaptı yalanlar söyledi
Bir zamanlar seviyorum seviyorum diye geziyosundur ama ortada eminim!
Bırak ya
Öldüğü zaman da gelip burda ağlama vicdan azabı çekiyorum diye!
Bu hastalıkta moralin ne kadar önemli olduğunu biliyosundur
Yanında ol da yaptıklarından utansın bari düşene bi de sen vurma be11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kararını vermişsin aslında. Başının ağrımayacağını bilsen şu an ayrılırsın gibi geldi bana. Sadece bu konuda kendini ikna etmeye çalışıyor ve meşrulaştırmak için bir bahane bulmaya çalışıyorsun. Geçmişte yaptığı şeyleri düşünmenin zamanı şu an değil. O an ayrılacaktın o zaman.
40 Yorumla
+1 yılYa bir insanı böyle bi durumda bırakmak acımasızlık olur. Üstelik bir de sevgilin. O senin için özel biri, sen onun için.. insan seviyorsa her şekilde sevmez mi? Sen görünüşü için mi sevdin onu? Böyle bi durumda bırakmayı düşünmen bile yanlış? İki tel saç sevginden kıymetli mi?
23 Yorumla
Soran+1 yılBen sac icin demiyorumki bunu goruntu umrumda degil
- +1 yıl
Her ne olursa olsun... Bir insan üstelik bir de sevgilinse geçmişteki tüm kırgınlıklar bi kenara bırakılır ve yanında olunur. Allah korusun yarın bir gün vefat etse.. çok üzülürsün. Bu yüzden geçmişte seni kırmış olsa bile o an tüm her şeyi bırakıp yanında ol sorunları sonra konuşursunuz bence
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılAynı durumu yaşadım ve ben öğrendiğim ilk anda dedim ki
"Ayrılmıyorum senden, yaşacayak neyimiz varsa birlikte yaşarız. Gerekirse birlikte atlatırız bu hastalığı"dedim.
Onu hiçbir zmn yalnız bırakmadım.
Tabi ki üzüldüm hemde çok.
Ama sevgim her zmn daha çoktu korkumdan.
Allaha şükürler olsun ki şu an çok iyi.
Ve ben onu hâlâ çok seviyorum.
Sen onu seviyorsan yanında olmalısın. Kendini onun yerine koy ve düşün seninde ona ihtiyacın olurdu.16 Yorumla
Soran+1 yılDurumu nasil simdi
- +1 yıl
İyi durumu iyileşti çok şükür
Soran+1 yılHala berabermisiniz
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılSizin icin cok sevindim gecmis olsun insallah bizde atlatiriz
- +1 yıl
İnşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten öncesinde kopmaya başlayan bir ilişki olduğu belli, hastalık bu duruma bie engel oluşturmaz. Önceki yaptıkları ve hatalarından dolayı soğuduğunu belirtmelisin, hastalığın bunun için asla bir neden olamayacağını da ekle mutlaka. Önceden içten içe ayrılma fikri zaten işlemiş sana, eğer hastalığı için devam edersen de senin hayatına yazık olur. En sağlıklı yol, soğuduysan ayrılman
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKi zaten ilişkiye hasta olduğu için vicdanın yüzünden devam edersen eminim karşı taraf bunu anlar. Bu bir insan için çok daha yıkıcı olur diye düşünüyorum, acımışsın gibi düşünebilir. Gönülden seviyorsan devam et bence ama aksi varsa devam etmen yalan dolan dolu bir yol olur. Yalanlarla dolu bir yoldan da hayır gelmez.
+1 yılYalanlarına ve kötülüklerine tahammul edebiliyirsun da saçsizligina mi edemiyorsun... edemiyorsan onun sadece dışını sevmissindir
22 Yorumla
Soran+1 yılSac dokulmesi degil sorun bana acimadi neler yapti aklima gelince ister istemez ofkeleniyorum
- +1 yıl
E bu kadar zoruna gittiyse o seyleri yaptığı zaman ayrilsaydin.. simdi mi aklina geldi derler adama
+1 yılBu soruyu soruyorsan cevabı zaten biliyorsun gitmelisin ! Çünkü gitmek istemeseydin bu soruyu sormazdın , bu soruyu sorarak kendine bahane arıyorsun ve gitmek istiyorsun. Gitsen bile bence bu seni kötü bir insan yapmaz hayat tercihlerden oluşur.
31 Yorumla
+1 yılBurdan ahkam kesenleri umursamanı tavsiye etmem. Bu çok zor ve arkasında durman gereken bir karar. Hayatta neyi daha çok istediğini düşünüp ona göre asla yılmadan arkasında durman gerekecek. Bunu da düşünerek kararını ver.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzamanında olanlar olmuş affetmissin yani o olaylar geride kalmış. bide şimdi bu kanser olduğunu öğrenince kendini ezik hissetmistir. seni sevdiğinden senin huzursuz olmanı istediğini yapmakta özgürsün demiş. bu sadece bu olaydan yaşadığı piskoljik olarak kendini küçük görüyor. ama Son karar senin seviyorsan yanında dur
10 Yorumla
+1 yılBence sana yakışan o zamanlarda birakmadiysan şimdi de dimdik yanında ol senin sevgine ihtiyacı var iyi gün dostu gibi olma kötü günde de yanında ol. Senin desteğine iyilesir sen gidersen bence daha da kötü olabilir. Elinden sıkıca tut ve beraber atlaticaz bu günleri de
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı. Ben olsam sevdiğim hastalansa ayrılmam. Zaten zor bir süreç yaşamaya başlamış, bir de siz ayrılınca morali bozulacak. Biliyorsunuzdur kanserle savaşta moral çok önemli. Şu anda ayrılmak bencillik olur.
20 Yorumla
+1 yılBiraz duygusal bir karar ama yerinde olsam bu süreçte onun yanında olurdum. En azından arkadaş olarak. Çünkü çok zor bir süreç bu. Belkide allah korusun hayatını kaybedicek. En azından arkana dönüp baktığında vicdan azabın olmaz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılAdam yeni kanser olmuş ama sizin ilişki eskiden beri kansermiş. Vicdan kasarak değil severek ilişki yürür.
Ki bu kadar biten bir ilişkiye rağmen "sevgili" demek o nam'a hakarettir bana göre.23 Yorumla- +1 yıl
Şu an kanser olmasa bu şekilde seviyorum demez. Cümlenin gidişinden yolu belli. Okumuyor değiliz.
- +1 yıl
Gerçekten sevmiş olsa kör olsa hatalarından burada bahsetmezdi bile hem
Kişinin kendine ettiğini edemez kişiye hiçbir fani tutmazsa gerçek dost elini kendi kendiyle baş edemez insan. Sakın yalnız bırakıp gitme gerçek sevgi zor zamanda belli olur. Aynısı başına gelseydi üzülmez miydin?
20 Yorumla
+1 yılTabiki şimdi yanında destek olmalısın.. En çok morale ihtiyacı olduğu dönem hastalığı atlatması için bu gerekli.. Gerçekten seviyorsan tabiki şimdi daha önce yaşadıklarını bahane edip ayrılman garip olur açıkcası..
20 Yorumlasen zemini hazırlamışın zaten ayrılacağın belli adama sen direk cevabını ver
adam yarın ölecek olursa iyi bildiği yattığı yerde rahat uyur
iyileşirse de zaten yüzüne bir daha bakmaz30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. madem o kadar yalanlarina ragmen birakamadin onu su an kanser teshisi kondu diye niye ayrilmayi dusunuyorsun ki eger sevmiyorsan da uzatma ama hasta olunca mi katlandigin yalanlar dank etti anlamis degilim
10 Yorumla
+1 yılOnun bu zor döneminde elinden tutup kaldırılmaya ihtiyacı var bunu sen yapabilirsin geçmişi geçmiş de bırak önemli olan geleceğe bak yoksa sonradan vicdan azabı çekebilirsin. Bu kötü dönemlerinde yanında ol.
10 Yorumla
+1 yılo eski günlerdeki yalanları düşünüp ayrılmanın tam zamanı gibi mi geldi sana eğer öyle yaparsan büyük kRaktersizlik olur
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sevmediğin insanla bidaha sevgili olmamalısın ne yaparsan yap biter zaten bu ilişki tedavi sürecinde insanın onu seven kişilere ihtiyacı olur rol yapan vicdan yapan değil
20 Yorumla
+1 yılOnu gerçekten seviyosan vazgeçme benim halamda kemoterapiye girdi tekrar çıkıyo saçlar merak etme ama önemli olan sevginiz onu asla kötü gününde bırakma asla sonra çok pişman olursun sakın.
31 Yorumla
Soran+1 yılSactan demiyorm ki hic cikmasa nolur derdim sac deegil inan
Hadi bakalım aşığız seviyoruz denilir herkese her zaman. hakiki aşk hakiki Sevgi işte şimdi belli olurSeviyorsan imtahanin şimdi başlıyor
30 Yorumla
+1 yılsevgiliniz size yalan söylemiş çok üzmüş vs tamam ama kanser olduktan sonra mı düşünüyorsunuz ayrılmayı? üzdüğü zaman ayrılsaydınız keşke.. bilmiyorum hoş bi cümle okumadım açıkçası. kanser oldu diye mi ayrılmak istiyorsun anlamadım. hayırlısı olsun iiyi düşün
10 YorumlaSize acı çektirdiyse bedeniyle ödüyor bunu öyle düşünün belki bu zor zamanlar sizi birbirinize bağlar. Ama şimdi terkederseniz ilerde vicdan azabi çekebilirsiniz. Yinede sizin hayatınız mutsuz olacaksanız daha fazla kendinize eziyet etmeyin karar sizin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum senin için farklı bir başlangıç ve sorumluluk olacak. Eğer böyle bir sorumluluğu almak istemiyorsan baştan söylemen daha hayırlı olacak. Çok farklı bir süreç çünkü.
10 Yorumla gerçekten içinde bir nebze sevgi varsa devam et onunda seni sevdiğini hisediyorsan son zamanları belkide o mutlu olucaksa o iyiye gidicekse birlikte el ele aşın derim.
Ama onun yaptığı şeyleri üzdüğünü görüyorsun çokta aşık değilsin...
Sen ona kalbindeki o küçük sevgiyi bile büyük aşka çevirirsen sevginle destek olursan belkide herşey daha iyi olur sevginle tekrar çiçek açabilir ilerde saçları dökülsede zayıflasada ben hala onu seviyorum seviceğim diyorsan yanında ol derim kardeşim..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten seviyor olsaydınız bu soruyu sormak aklınızdan bile geçmezdi bence sizinkisii vicdanınızla alakalı..
İleride bırakacaksanız hiç boşuna devam edipte karşınızdaki insanı ümitlendirmeyin...10 Yorumla
+1 yılSevgilini her halinle gorursen gör eğer bu tarz biseyde birakmak aklinin köşesinde varsa hic kandirma onu... Eğer gercekten seviyorsan onu asla ve asla yalniz birakmazsin
10 YorumlaBu zor bir karar onunla beraber sende savaşabileceğini düşünüyorsan gerçekten yanında olucaksan seviyorsan ayrılma sonradan ayrilirsan üzüntüden dolayı bir şey olabilir bunları iyi düşün
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılböyle bi durumda ayrılsammı ayrılmasammı diye düşünen bi karıyla zaten birlikte olmam ben olsam fakat adam gurur yapmış bence senin gibi aciz biri o gururlu adamı hak etmiyo ayrıl hemen
10 Yorumla - Devamını Gör (143)
Devamını Gör(188)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kanser olan sevgilim kararı bana bıraktı, şimdi ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler