Sevgilimle 4-5 aydır çıkıyorduk her şey aşırı güzeldi ama benden bacaklarımı almadığım için ayrıldı derken bile utanıyorum ama onun da bacak kılları var ben neden alayım ki? Bana bahane gibi geldi ne olmuş bacaklarımda kıl varsa ama onu çok seviyorum onun için her şeyi yaparım sizce bacaklarımı alsam bana geri döner mi lütfen cevaplayın çok kötüyüm hiçbir arkadaşıma soramadım alay eder diye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBacak kıllarını sen sevgilin veya bir başkası için her şeyden önce kendin için almalısın. Bu bir bakımdır. Sevgilinin yaptığına doğru denmez böyle bir sebepten ayrılmak da biraz saçma gibi ama bu senin bacaklarını almayarak doğru bir şey yaptığını göstermez. Bakım şart..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Burada sevgilinin senden ayrılışındaki sergilediği tavır önemli. Bacak kılları zaten bahanesi. Ayrılırken nasıldı? Kontrolcü bir kişiliği varsa sen Allah'ın sevgili kulusun kardeşim ve bırak gitsin. Sevgilim için her şeyi yaparım diyorsun ama bu kişiliğinden taviz vermeye onun istediği gibi olup kendini hiçe saymaya kadar varmamalı bence. O seni olduğun gibi sevmeli. Şahsen ben birini sevebilmem için benim istediğim gibi olursa o zaman onun barbi bebekten ne farkı kalır beni çeken nesi kalır? Gözümde değerini yitirir. Tamam, çiftler birbirleri için bir tık esneyebilirler değişmeye çalışabilirler ama bu değişim tek taraflıysa ortada bir ilişki yok demektir. Peki sevgilin de senin için her şeyi yapar mı? Bunu bir düşün. Son olarak bacak kılların ne kadar kalın ve yoğun? Erkek sakalı gibiyse kusura bakma da senden uzaklaşması normal. Yani ranızda bir şeyler yaşanıyorsa yani. Erkeklerin bacak kılları yanaklarındaki kadar kalın olsa biz de rahatsız oluruz. Yumuşak olduğu için sadece görüntü kirliliği gibi geliyor.
01 Yorumla
nasıl yani şu zamana kadar hiç almadın mı? yoksa o anlık almadın mı? ama şimdi şöyle biişi var yani bacağı kıllı kadını hiçbir erkek istemez kadını bakımlı güzel pürüzsüz mis kokulu felan isterler yani bacak kıllarını almalısın ama bunun için ayrılması aşırı saçma bu bahane düzgünce deseydi aşkım alır mısın lütfen diye hemen ayrıldı mı yani ne mana yoksa çokmu uzun kızzz bak yapma sakın hiçbiri istemez bunu al kişisel bakımına özen gösterrr
17 Yorumla- +1 yıl
Onun demesine gerek yok ki zaten temiz olmak zorunda iki tarafta belki de bekledi erkek baktı ki devam ediyor birşey demeden ayrıldı
- +1 yıl
İşte diuorum altyapısı vardır yani beklenmistir yoksa görse direkt ayrılmaz demeye de cekinmistir ondan beklemistir oda almayınca hatta demiştir sadece bacakları almayan başka nereleri almaz düşüncesi oluşmuştur diye uçtan düşünme basit düşün bence bu arada çocuk iyi yapmamış onu savunmuyorum
- +1 yıl
Haha ince düşünme bu kadar sende
- +1 yıl
Anlik degil temiz olmak zorunda degilm diyor birde mecbur hissetmiyor kendini
Bahane yapmış resmen. Almak zorunda değilsin. Bazı insanlar kıllı bacak sevmez bende bunlardan biriyim hem erkekte hemde kadında sevmiyorum. Ama sevgilimi bacakları kıllı bir şekilde görsem ayrılmam yani. Kıllarını almanı söyleyebilirdi eğer sevmiyorsa. Almamak istesen de saygı duymalı. Bi ilişki bu yüzden bitmemeli
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
68Cevap
+1 yılYani tabi ki kimseyi yargılamak istemiyorum haddime değil ama bence en başta kendin temiz ve bakımlı olmak istemelisin. Bacaklarını alman neden sorun mesela senin için.. Bence kendine bakan insan daha özgüvenli ve mutlu hissedecektir kendisini.. Tabi ki hayatında ki insanın bu sebeple senden ayrılması asla haklı olduğu anlamına gelmez. Konuşarak halletmeyi denediyse ve sana bunu söylediği halde sen uymadıysan o başka tabi.. Erkeklerde kıl tüy çok ileri boyutta olmadığı sürece rahatsız edici bulunmuyor çünkü tabiatları böyle. Kadın daha estetik daha naif bi canlı olduğu için bu tarz olaylar önemli görülüyor. Ben cinsiyet üzerinden değil de insan olarak herkesin kendisine bakması gerektiği kanısındayım. keyifli günler.
23 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılEğer bu sorular gerçekten Troll değilse şunu söylemek istiyorum Böyle bazı sebeplerden dolayı ayrılmak Gerçi artık günümüzün yeni nesilin modası haline gelmiş ona söyle ki insanlar aşık olan inancını niçin kaybediyor Bu yüzden işte en ufak şeyleri bahane edip ayrılmak Bunun adı aşk değil hiç kimse kusura bakmasın çözümü olan şeylerin üzerine gidilir ama yine altını çiziyorum Eğer bu soru Troll değilse
60 YorumlaSevgililik nedir ya? Musluman degil misiniz? Tevbe ediniz! Allah size helal nikahli esler edinmenizi soylerken siz bu sekilde iliskilerle cenneti nasil kazanacaksiniz? Ve daha kotusu kendiniz zarar gordugunuz yetmezmis gibi etrafa da farkinda olmadan kotu ornek oluyorsunuz ve kul hakkina giriyorsunuz. Yasiniz profilinizde ki gibi ise eğer durumunuz vahim. Kendinize gelin biraz islami arastirin en azindan. Korona gelmis basimiza hala nelerle ugrasiyorsunuz? Psikolojinizi anlayabilirim belki ama bulundugunuz konum cok yanlis siz kullanilmak icin yaratilmadiniz. Karsinizdaki adamda sizi zevk makinesi olarak goruyor belliki. Seven adam nikahsiz bir kadinla birliktelik kurmaz. Allahtan uzaklastirmis sizi daha nesini seviyorsunuz bu adamin. Kendinizin kiymetini bilin. Kotu kadin muamelesi yapmayin kendinize.
15 Yorumla- +1 yıl
Dostum senin sorunun ne ya? Dinini yaşıyorsan yaşa, kuralların varsa uy ama senin gibi yaşamayanları ayıplamaya, onlara akıl vermeye hakkın yok. Haddine olmayan işlere yorum yapma, islamda birbirlerinizin kusurunu araştırmayın der, başka insanların hayatına burnunuzu sokmayın der, kitabı biz indirdik inanmak size kalmış der.. Bunları da oku bence bir ara, kuran sadece şekilcilikden ibaret değil. Ha aynen korona da bu arada biz ıslah olalım diye indirildi evet evet... Saygı dostum saygı, kitapta öğütlenen en büyük şey saygı... Birinin müslümanlığını sorgularken en büyük günaha giriyorsun haberin yok. Sen kendini Allah'la bir mi tutuyorsun ki insanların dinsiz olup olmadığına karar veriyorsun?
- +1 yıl
Belki iyi bir insansın orasını bilemem ama gerek yok yani böyle şeylere mübarek ramazan vakti
- +1 yıl
@penamnereyegittiya yazımın başındaki uslubumla sonundaki uslubum farklı farkettiysen. İnancımda kendin için istedigini musluman kardesin icin istemeidkce iman etmis olmazsn diyor.
Emri bil maruf nehyi anil münker! Tebliğ yapilir kabul edilmezse eger zorlama yoktur. Ha inanmissa eger inancina gore yasama gayretinde olmali ki, ben de ablamizin kendisini kullandirtmamasini soyledi zaten. Sorunum bu oldu mu kardesim? Uyardigim hususta kurani kerim de nur suresi 30-31. ayeti kerimeye ve isra suresi 32. ayeti kerimeye dayanarak yapiyorum. Yoksa haddimi biliyorum bilmeye bilmeyene bildirmeyede calsiyorum hamdolsn. Helak olan kavimlerden de bilgi edinmeni isterim bu arada. Hem sana hem bana faydasi olur. Bir kavimde haramlar cogalmis ise felaketlerde cogalmistir ve sonu helaktir muhtemelen. Helak olmamak icinde elimizden geldigince hak yolunda yurumeye gayret ediyoruz. Haydi selametle. - +1 yıl
@penamnereyegittiya Kendini Allahla bir mi tutuyorsun ki dinli dinsiz olmasina karar veriyorsun demissin ya. Peygamber olmasa idi Allahin emir ve yasaklarini nasil ogrenecektik? Sahabe olmasa idi peygaberin sunnetini hadisini nasil ogrenecektik? Bunlar sirasiyla gelir. Ben dinsize bile teblig yapmakla gorevliyim iman etmek isteyen Allaha yonelir. Allahta hidayet verir iman eder. Bilmem anlatabildim mi kardesim?
- +1 yıl
@penamnereyegittiya Mubarek ramazan vakti de gerek var boyle seylere. Bir yanlis varsa duzeltilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılAlmalısın
Şöyle acıklayım bazı erkekler kadın vücudunu son derece temiz düz bir ten olarak hayal eder ve bunu ister bende aynı şekilde sevgili yapıcaksam bile onun dış görünüşüne bakarım mesela bende bacak yönünden bir sorun olmadı hepsi son derece temiz di ama bi kız vardı kol tüyleri yüzünden cıkmamıştım
ve tüy alımı son derece basit bunu sende biliyorsun sırf bunun icin kendini hırpalama kes gitsin hem sana estetik olarak cok daha fazla güzellik kazandırır
ve o cocuğun gözünde nirvana yaparsın
ve erkeğim kıllı ben neden kıllı olmayayım hmm şöyle söyliyim erkekler de genel olarak kıl vardır bu onlarda normal ve olağan gösterilir yani bi erkeği kıllı olduğu icin eleştirmezssin ama bi kadını eleştirirsin sebebi yukarda acıkladığım gibi erkekler kadınları her zaman temiz ve bakımlı olarak düşünür hemde her zaman buna uymayan kadınlardan tiksinir ve uzaklaşırlar
Bir kadın bakımlı ve bunu belli ediyorsa her zaman erkeklerin gözünde ayrı bir yer taşır13 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu bir bahanedir... ama temiz bakımlı olmak kötü birşey değil tabiki...
Kimse sana gelsin senden gitmesin diye birşeyler yapma sen öyle istediğin için yap yine gittiğinde onun için bunu şunu yaptım diye sızlamazsın50 Yorumla
+1 yılbacak killari cirkin gorunuuor diye 1 kere hazirliksiz gördüğüm kizdan soğumam açıkçası ama yani ozellikle de uzatiyorsa bunu o almıyor ben de almayim mantigina vuruyorsa orda rahatsiz olurum evet hani arada benim icin kendine ozendigini temizledigini hissetmek hosuma gider boyle tatliliklar yapin birbirinize. bu arada erkek olarak kiz arkadasim isterse ben de bacak killarimi keserim ne olmuş bence kildan tuyden mevzular bunlar
40 Yorumla
+1 yılYorumlara bak kendisi mağara adamı olan kılları rapunzelin saçlarına dönenler "kadın pürüzsüz olmalı" diyo. Vay mk erkek olmak varmış her türlü kolaylığı kendilerine çekerler kıllı olunca erkek olmuyosunuz maymun oluyosunuz bacım sen de takma bunları ya doğarken beynine oksijen gitmemiş bunların
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bile bahane edecek kadar seviyesiz, boş ve ablamsız olan birini hala bu kadar önemseyecek kadar kör ve aptal iseniz, durmayın, gidin ağdaya temizlenin ve resimlerini çekin, hadi gel, bak tüysüz artık deyin. Nasıl bir kadınsın sen yaaa? Hiç mi onurun, gururun yok. Nerden de buluyorsunuz böyle develeri?
10 Yorumla
+1 yılŞimdi ise nasıl anlayacağımızı anlatıyorum kızı alıyorsun eğer izin veriyorsa dişliyosun kolunu acıtacak düzeyde. Eğer direkt kırmızılık oluşup tahriş oluyorsa o kızın kukusu pespembeciktir. Eğer sadece izi kalıyorsa renk değişimi olmuyorsa o kızın kukusu kendi derisinin rengindedir veya karadır. Ben o eşiği bildiğim için kara veya kendi teninin renginde olup olmadığını anlayabiliyorum. Siz de zamanla anlarsınız. Ayrıca amının kara olması bir diğer etken olan kıllı olmasıyla da alakalıdır. Çok jilet vurursa o bölge kararır. Yani demem o ki beyler böylece kızların çiçeğini görmeden * rengini tahmin edebilirsiniz.
01 Yorumla- +1 yıl
arkadaslar hesabim calindi ben yazmadim boyle bir sey yemin ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnunda bacaklarinda kil var derken ciddimisin. sen onun sakali. biyigida var sende birak ya onu neden. birakmiyorsun hep soylerim ulkem kadinlarinin yarisi killi ve pis ve bu hallerinede bahane bulan. tek. bizimkilerdir dedigim gibi erkeklerin saksli biyigida var senin tezine gore sakal biyikda birakabilirsin
00 Yorumla
+1 yılOldukça gülümsedim. Troll olduğunu düşünüyorum...
Size sadece bacaklarınız veya tüyleriniz kadar kadar değer veren birinin gözünde, lütfen onun için herşeyi yapmayınız. Çünkü hiç te haketmiyor.
Oysa insan kendi saygısını kendi kazanır... Temiz, düzenli, şık, ve bakımlı bir kadın olabilirsiniz...00 YorumlaHayatımda hiç bu kadar gerizekalısına rastlamadım. Vizyonsuz musun kızım? İki gün sonrada sevgilim saçlarım uzun diye benden ayrıldı ya da memelerim var sevgilim ayrıldı die gelirsiniz midem kaldırmıyor sizi.. biraz kendinize nazik olun nazik! Elalemin sevgilisi sevdiğinin pedini takar peşinde pervane olur sizin üzüldüğünüz şeylere bakın yazık ulan arkadaşım olsaydın seni çok pis döverdim.
011 Yorumla- +1 yıl
Ooo sakin ol ya bırak belasını bulsun
- +1 yıl
Merak ettim senin var mı
- +1 yıl
Pervane yaptığın bir erkek arkadaşın
- +1 yıl
Allah akıl fikir versin sordum sadece ama belli ki yok teşekkür
- +1 yıl
Bir erkeği daha TC kadının gazabına yakalanırken bulduk😂
- +1 yıl
Ben ona gazabı gösteririm de bu gibi egoist iğrenç kişilikli insanlara Allah zaten belalarını veriyor
- +1 yıl
Ashsdhsj ben neden tam da bu yorumda kahkaha attım
- +1 yıl
Niye attın? Senden bu salak gibi olabilir misin
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Kızım sen küçükken ağaçtan falan mı düştün? Bu nasıl bir kıyaslama böyle, adam ayakta işiyor hadi sende işe. 😂 madem herşeyi yapacak kadar seviyordun adam al dediğinde alsaydın da bizi de sabah sabah aşırı dozda ahmaklığa maruz bırakmasaydın keşke.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaygıdeğer hanımefendilerin her tercihine saygım sonsuzdur. 😊 Benim şahsen beğenilen herhangi bir serseri ya da efendi özelliğim yok. 😊 O nedenle serseri seven hanımefendilere en ideal serseriyi, efendi sevenlere en ideal efendiyi diliyorum. 😊 Herkes aradığını bulsun, bulanlar bulduklarıyla mutlu olsun, ben de yalnız ve huzurlu kalayım. 😊
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadınlar neden serseri erkek sever sorusuna yazdığım cevap buraya gelmiş özür dilerim.
Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Haklısın,
Onun varsa senin de olması doğal.
Ona bir teklif yap,
Sen de bacak kıllarını alırsan ben de alacam de,
Adil olan bu demi?
Haksız mıyım?30 Yorumla
+1 yılBen senin yerinde olsam pürüzsüzleşir, ondan maymun gibisin diye ayrılırdım ama geç kalmışsın. 😄 Kıl iğrenç bir şey, ben de kendi adıma kıllı bir erkekle birlikte olmam şahsen. Ayrılması normal, kendisinin habeş maymunu olması anormal sadece.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı. Troll soru olduğunu düşünüyorum. Eğer değilse ayrılmakta haklı. Ne demek onun bacakları kıllı sen kızsın her zaman bakımlı ve temiz olman lazım. Bunu bir erkek için değil kendin için yapmalısın.
10 Yorumla
+1 yılSırf geri dönsün diye alıcaksan hiç alma derim. Kendini nasıl rahat hissediyorsan o şekil takıl abi kimsenin ne dediğine takma..
20 Yorumla
+1 yılBacaklarında azıcık tüyler varsa zaten sorun çıkarması saçma ama kıldan bahsediyorsun, ben mesela kadınlarda aynı zamanda kendimde kıla tahammül edemiyorum.
Senle bu konuyu açık açık konuşup rahatsız olduğunu dile getirmişse 1 nedeni vardır gerçekten rahatsız oluyordur. Kendimden örnek verirsem garip bir takıntı fakat bende erkekte aşırı uzun kol kıllarını sevmem hatta gördüğüm yerde o kişiden kaçarım. Olan olmuş yapacak bir şey yok.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Onun sakalı bıyığı da var o zaman sende bırak. Kaşlarını da hiç ama hiç alma. Bu nasıl mantık. Zaten yaptığını kendin için yap başkası ile mukayese etme.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNe pis kadınlarsınız adam için değil kendine saygın olsun kokuyorsundur da sen
31 Yorumla
+1 yılBu ayrılmak için bir sebeb değil ama kıllı bacaklar da hoş değil bir kadında
30 YorumlaHaklı adam. Bakımsız bir kadınla hiçbir erkek birlikte olmak istemez.
31 Yorumla- +1 yıl
Haklı mı? Sevseydi bir kıl için mi ayrılırdı neyi haklı
Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı. Allah allah ilkez karşılaşıyorum boyle bir şeyle hadi bakalım daha nasıl sorular gorecez
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKadın dediğin bakımlı olacak bakımsız olduğunu düşündüğü için bırakmıştır.
20 Yorumla
+1 yılAlman doğru olur ama onun için degil kendin icin temizlik olmalı yani herkeste
20 Yorumla
+1 yılBacak kılı almaya kişisel bakım diyenler olmuş... bunu diyenin bacak kıllarının küçük bir amazon ormanını andırdığına o kadar eminim ki...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam hangimizin bacağı daha kıllı diye kıl sayımına giderdim önce sonra ayrılsın ama haksızlık da olmasın yani :D
03 Yorumla- +1 yıl
+1 yılMantığa bak onunda bacaklarında kıl var eee ama sen al işte demekki kıllı bacak sevmiyor kendini salarsan uçar gider
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBıyık da bırak tam olsun...
Bahane tabii, evli olsan mahkemeye bacak kıllarını almıyor diye başvursa tek celsede boşar sizi hakim...00 Yorumla Eğer onu gerçekten seviyorsan aldıracaksın
İnsan sevdiği için her şeyi yapabilir ancak oda senin için yapacak00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıldöşüm de kıllı gel buraaa 😂
Deseydin gitmezdi 😂10 Yorumla
+1 yılAlma boşver, hatta kirli sakal ve bıyıkta bırak gardaş, tavla oynayak senle pandemiden sonrada.
20 YorumlaBacak tüylerini aliverseydin yani nolucak ki !
Her erkek bakımlı kadın ister..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgili aşamasında senin bacaklarına karışması bence hadsizlik , bunu düzgünce ifade edebilirdi. Lakin , gerçekten bu sebep ile gittiyse , benim dememle mi alacak diye düşünür sonra geri dönmeyebilir.
00 YorumlaAy saçmalama tabikide ya kendi kaybeder bahane üretmiş kendince
00 Yorumla
+1 yılolaya hiç şöyle baktinmi eğer sevgilinle sırf bu yüzden dalga geçiyor olabilirlermi
00 Yorumla
+1 yılAdam haklı ama kadın gibi güzel bir varlıkda kıl tüy de neymiş Allah aşkına
00 YorumlaAdabı muhaşeret kadınları öyle yetiştirmiş
Aksi itici oluyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen onu istediğinden eminmisn istesen alırdın heryerini sen istemiyorsun galiba diğer türlü onu yani bişey yaşıyormusnz bilmiyorum ama hem de temizlik açısından almalısn rahat olunmaz ki öyle
00 YorumlaKendin için yap. Bakımlı ol temiz titiz olmaya calis
00 Yorumla
+1 yılBunu kimse için değil, kendi kişisel temizlik bakımın için yapmalısın.
00 Yorumla
+1 yılHayır unut o adamı. Bacağını almadın diye ayrılır mı bi insan
00 YorumlaAh ablam ah ondada var derdine düşersen ayvayı yersin 😏
00 Yorumla
+1 yılsevgilin haksız çok istiyorsa gitsin kendi bacakların alsın kız dediğin kıllı gezecek
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence bıyık bırakmalısın. Çok daha yakışıklı olursun.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılBence trol ama trolde değilse bilemedim şimdi bakım şart
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıllı sevseydik kadın yerine erkekle olurduk bir zahmet alın be
17 Yorumla- +1 yıl
Bizde tüysüz seviyorsak kadınlarla mi olalım , mantığa bak 😂😂😂😂
- +1 yıl
Dnndkdkkdkdkd ay hiç güleceğim yoktu ya
Cevap sahibi+1 yıl@gizli099999999 erkek temizler ama kıllı kadın cekilmez
- +1 yıl
Aynı mantık kadın da temizler her dakikada temiz olmak zorunda değiliz , insanız sonuçta
Cevap sahibi+1 yıl@yildizasterr erkek kıllö olabilir ama kadın kıllıyken igrenc gitsin lazere
- +1 yıl
Erkek de kıllı🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Cevap sahibi+1 yıl@yildizasterr temizle şunu artık bana kılli olmayı savunma 🤮
+1 yılÖyle seymi olur seven sırf bacak kılları için mi ayrılır bu tamamen saçmalık, ve sen kıllarını almak zorunda değilsin bırak ne hali varsa görsün peşinden uğraşma derim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSende niye almıyosun ki bacak kıllarını
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyyy kişisel bakımını yapmayan kızlardan nefret ederim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. bekleme gelmez daha :))
00 YorumlaNormal şartlarda almalısın göze batan bir şey yok zaten evli olunca pürüzsüz zaten görecek almaya başlasan iyi edersin bu sebebden de ayrılmak yerine yanında olmalı
00 Yorumla
+1 yılAy gerçekten mi ya Bu okuduğum Senaryo... inanamıyorum midem bulandı
30 Yorumla
+1 yılBundan rahatsız olduysada en kötü ihtimalle seni uyarabilirdi. Bakımsızsın diye ayrılmak ne ya kurtulmuşsun resmen
03 Yorumla- +1 yıl
@Gkhn90 sanane insanların bakımsızlığından işine bak
- +1 yıl
Bakımsızı savunmak diye bişey yok haklıyı savunurum ben
- Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılbacaklarını aldıgın için döner mi bilmem ama neden almıyordun peki çok mu güzel görünüyor
00 Yorumla
+1 yılSana saygısı olmayanla neden birlikte olasın ki zaten
00 YorumlaYapacak bir şey yok geri gelmez sana tekrar doğru birini bulmak mesele
00 Yorumla
+1 yılBoşver sizi hiç sevmemiştir sevse böyle bahane bulmaz dı
00 Yorumla
+1 yılOna de ki: bacak kıllarımı alacağım ama sen de al.
Bir de geri dönmesini bekleme00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim benden bacaklarımı almıyorum diye ayrıldı, geri döner mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler