Takıntı mı yoksa gercek mi?

Çok önceden 7 sene boyunca takinti yaptığım birisi vardi benden yaşça buyuktu 6 yaş kadar ve ben onu severken 9 10 yaşlarındaydım. Takıntı olduğuna eminim çünkü onu masum duygularla sevmiyordum tamamen hırs ve elde etme çabasıydı. 2 sene önce hayatıma şimdi ki sevgilim girdi 1 sene kadar arkadaş kaldik sonra bana aşık olduğunu söyledi ve ben de ondan cidden hoşlanıyordum. Kabul ettim ve Allah izin verirse mayısta 1 senemiz olacak. Fakat şöyle bir şey var bazen aklıma o eski takıntım geliyor. Üzülüyorum korkuyorum yoksa sevgilimi sevmiyor muyum diye ama herkes çok sevdiğimi birbirimize olan aşkımıza daha önce kimsede şahit olmadıklarını söylüyorlar. Ben takıntılı bir insanim her şeye takıntı yapıyorum sevgilimle o kadar yakınlaşmasam yani hamile bırakacak ya da hamile kalma olasılığı yaratacak hiçbir şey olmasa bile hamile kaldığımı bile düşündüm daha önce yani biraz anormal derecede takıntım var çok rahatsızım ve psikolojik destek almayı düşünüyorum. Sevgilime 15 dk ulaşamayım korkuyorum başına bir şey mi geldi diye her daim kendimden önce onu düşünüyorum. Ona sarılınca huzur buluyorum onun her an yanında olmak istiyorum karşı cinsten deli gibi kıskanıyorum. Cani sıkkın olunca benim canim daha çok sıkılıyor. Ama korkuyorum ya bu gerçek değilse. Aslında biliyorum bu kendime olan güvensizlik de diğer bir çok takıntım gibi. Ama size de sormak istiyorum. Sizce sevgilimi gerçekten seviyor muyum?
Takıntı mı yoksa gercek mi?