Arkadaşlar tam hastalık hastasıyım hece yatarken birden dedim ki kolumdan elimle nabzımı ölçeyim sanki 12345 atıyo sonra 1 sn durup devam ediyor gibi hissediyorum hiçbir kötü belirtimde yok sizce durduk yere panik mii
yapıyorumMM
Arkadaşlar tam hastalık hastasıyım hece yatarken birden dedim ki kolumdan elimle nabzımı ölçeyim sanki 12345 atıyo sonra 1 sn durup devam ediyor gibi hissediyorum hiçbir kötü belirtimde yok sizce durduk yere panik mii
yapıyorumMM
çok yaptım zamanında bunu aynılarını da yaşadım şu an seni görünce güldüm çok özür dilerim ama sen de gül boş ver kendini dinleme hiç. bir şey olmaz normal kalp atımı o şekilde. hiçbir şey olmaz rahat ol. bir kere geliyoruz dünyaya tadını çıkarmaya bak :)
Sen de nabzını dinlerken durup sonra tekrar atıyormuş gibi hissettin mi
aynen. hayatımın bir dönemi bunlarla uğraşmakla geçti yaa. sadece bu mu neleri neleri kafama taktım. en son psikiyatra gittim 10 mglık citoles diye bir hap verdi 2.5 seneyi geçkindir kullanıyorum. o gün bugündür doktora bile gitmedim. çok rahatım.
kaç tane doktor öldü kalp krizinden. boş ver doktorlar bile bilmiyo yani. öyle bilinseydi farkedilseydi doktorlar farkederdi kendi kendini zaten
Cevap
4Cevap
Tabiki de durduk yere panik yapıyorsun, o ne öyle, dinleme kendini bak gece gece uyuyamazsin 😅😅
Valla her gece nabzımı dinliyorum kafayı yedim galiba
nabızı bile bundan sıkılmış atmak istemiyo
Valla ya bide doktor gittim ekg çekt normal kalbime baktı gayet sağlıklı dedi ultrasondan adam bir sıkıntı yol dedi hala uğraşıyom hastalık var mı diyr
Bir şeyin yok psikolojik sadece
Sakınn ol panik yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?