Ne düşünüyorsunuz? Bir erkeğin anne kuzusu olmasi kötü bir şey mi?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. en tehlikeli erkek tipidir.. evliliğinizi annesi yönetir.. onun dediği olur.. genelde de gelinin söz veya seçim hakkı olmaz.. kocan annesinden korktuğu ve onun dediklerini uyguladığı için asla senin arkanda durmaz.. ve çevremde yaşanmış 3 vakası var.. 3 evlilik de 1 yıl dan kısa sürede kadınların apar topar boşanma davası açmasıyla sonuçlamıştır..
bakın annesini çok seven erkek ile ana kuzusu terimi karıştırılmasın.. farklı şeylerdir bunlar.. ana kuzuları, gestapo bir annenin ezik oğlu demektir. o anne ailedeki herkesi yönetir.. ve oğul anneden onay almadan hiç bir şeyi yapamaz hiç bir şekilde.. bu tip adamlar sokaklarda var maalesef.. ve dışarıdan belli olmazlar genelde..160 Yorumla
Hiç bir zarar gelmez tek derdiniz bu olsa keşke dünya da o kadar pislik var ki aklınız bile almaz ülke de her gün kadınlar ölüyor siz de bu adamı buldunuz beğenmiyorsunuz tuhafsınız Annesi seven sözünden çıkmayan birinden hiç zarar gelmez.
120 Yorumla- +1 yıl
Bok zarar gelmez babannem tam bir gestapo herkesi yönetmeye çalışır ki başarıyoda bizimkisi aile apartmanı ve babam tam bir ana kuzusu bu sebeplede pasif yetişmiş annemin düşüncelerinin bi önemi yok ve babannemin dolduruşuna çok kolay geliyo annemle bi tartışma geçse aralarında hemen annesine anlatıp onaylanmak istiyo yani kim olursa olsun herkes hakkında annesiyle dedikodu eder ve anakuzularının bi özelligini söyliyim hep kendini haklı bulurlar hep onaylanmak isterler arkasında durulsun hatalıda olsa desteklenmek isterler gerçekten yaşamayan bilmez çekilecek dert degiller anneyi sevmek ayrı anakuzusu olmak ayrı. aynı kefeye konulmamalı.
- +1 yıl
Ağzın süt kokuyor evladım. Büyü de gel.
- +1 yıl
@zeynepgrsc Bu anlattığın ana kuzusuyla alakalı bir şey değil ki şerefsiz olan her yerde şerefsizdir sanki normal biri olsaydı kötü biri olmayacak mıydı kişi kötüyse ana kuzusuymuş değilmiş önemli değil bozuk olan her türlü bozuktur
- +1 yıl
Lan ana kuzusu sana hakaret ettim sen hala benim ağzımın payını vermek yerine kadınlara mı yazıyorsun? Ezik
- +1 yıl
Napsın olum kadınlar böyle adamı? Aptal mı sanıyorsun onları?
- +1 yıl
Tamam annesinin minik oğluşu. Annen böyle çağırıyor demi seni? Annesinin kuzusuuu, oğluşum, yakışıklı oğlum benim... 😁
- +1 yıl
Çok teşekkürler @udixon çok önemli bir şey daha keşfettim sayende. Keyiften çıldırıyorum 😁
- +1 yıl
Evet bunu anlaman zeki olduğunu gösterir. Kurtul o hapishaneden. Bu da bir sonraki zeka testin. Yolu bul.
- +1 yıl
Benim için her şey hayırlı artık. 😁
- +1 yıl
Senin gibi biriyle konuşmam bile hayır gördüğün gibi. Olmasan daha geç keşfederdim.
- +1 yıl
@udixon ne kadar dislike aldığına bir bak. 😁 aramızdaki farkı anlayamayacak kadar aptal değilsin.
- +1 yıl
Söylersin tabi annesinin paşa oğlu 😁😁
- +1 yıl
Tamammm paşamm hadi uyu sen. Geç oldu yarın okula gitcen. 😁
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKuzenim bir anne kuzusu ile evli yakından şahit olduğum kadarıyla fenaaa😁. Yani sevgiliysen o kadar çok önemli değil ama bizim kuzen gibi evliliğe kadar gideceksen yandın. Kız sevgiliyken de bayağı çekti kadından. Mesela önceden ayarlanmış tam buluşacaklar, sevgilisi buluşmaya son yarım saat kala annesini markete götürmek için buluşmayı ertelemişti. Bu sadece ufak bir örnek. Yani anne kuzusu biri ile olursan sevgilinin hayatında 2. sırada olmayı göze alacaksın.
92 Yorumla- +1 yıl
Bu daha da bruh momentmiş
- +1 yıl
@thedoomguy bruh moment ne demek ya?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
211
Cevap
139Cevap
Bağımlılık derecesine bağlı.
Eşin önceliği, sorumluluğu kendi ailesidir. Bunları ihmal edemez. Bu bağımlılık ihmal derecesini açar ise sıkıntı. Evlilik yürümez açıkçası.
Önemli olan sizin anlaşarak, diyalog kurarak ortak kararlar almanız. Bunlar bertaraf ediliyor mu? edilecek mi? Yani ortak kara mı yoksa Annesinin kararı mı?
Ekonomik bağımsızlık. Eşinizin yeteri kadar bütçesini ev için kullanması. Bunlar sağlanabilecek mi?
Sizin özel alanınız, özel hayatınız. Buna ne kadar müdahale edilecek gibi sorular
Eğer siz sürekli, her söylem de Anneme sorup karar vereyim derse Allah yardımcınız olsun inşallah10 Yorumla
+1 yılanne gibi yar olmaz ve kabe olmaz bir kere
lakin o anne kendi çıkarları için hani şöyle anneler var evlatları onun kölesi köpeği benim derler öyle bir şey yok o insan sana emanet edild büyüttün görevini yaptın saygını öğret saygıyı bilicek evlatlık görevini bilsin tamamda sen kalk karın değil ben dee işte orada eğer anne kuzusu deniliyorsa aslaaa çünkü o erkeğinde suçu yok o zannediyorki anneye hizmet bu hayır anneeye hizmet araç ve gereçlerdir ama bu sevdiğin hele karını at kapıya gelsin anne demek değildir anneyiz diyede şu erkekleri kullanmayı bırakın be artık adam kırk yılda bir aşk bulmuş kadınına dokunmuş eee annem böyle isitoyr hayrola yavru senin beyin nerde erkek sırasını yerini herkesin haddini bilidrecek bu gelin hanımal hemcinslerim de var ters geçerli bu erlkelr sizi alıyor diye anne yok değil akıllı olun o anne sayesinde sen bir koca sahibi sevgili oluyorsun saygıyı bilin...00 YorumlaEvett. İki ilişkimde bu yüzden bitti. Ebeveyn olamayan, çocuk kalmış erkekler anne kuzusudur. Kızlar icinde geçerli bu.. tam kişiliği oturmuş bir erkek senin ile annesi arasındaki ilişkiyi cok güzel kurar. Lakin çok anneci ise kesinlikle annesinin gözündede , kendiside 5 yasındaki cocuk gibi davranır çıldırırsın canımmmm... coluk cocukla uğrasma... Ve unutma ilişkide 2 niz değil, 3 nüz olacaksınız, öyle erkekler aradaki dengeyi kuramıyor ve annelerini ilişkiye cok karıştırıyor. Anneye saygı sevgi başka❤️Annecilik baska...
00 YorumlaAnnesine karşı korumacı bir yapıda mı yoksa annesi olmadan ne yapacağını bilemeyen, karar veremeyen ve kendi hayatının dinamiklerini sağlam zemine oturtamayan birinden mi bahsediyoruz bu önemli. İkincisiyse çok kötü.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne farkeder? Annesinin korunmaya mı ihtiyacı var?
+1 yılÇok abartmamak lazım ama bence ana kuzusu olmak iyidir. Bu yaşımıza kadar bizi getiren annelerimiz daima iyi yoldan gitmemizi ister. Tabi bizde özgür düşünen bireyleriz, nerede durmamız nerede devam etmemiz gerektiğini bilerek anneye bağlı olmak iyidir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılEğer kaynana anlayışlıysa erkek anne kuzusu olsa da sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum ama kaynana kötüyse işler zorlaşır. Şahsen ben böyle bir erkekle evli olmak istemem. Biz bir yuva kuruyoruz, ben annemden önce eşime öncelik veriyorsam onun da aynı davranışta bulunmasını isterim. Tabi ki anneler çok kıymetli ama aynı evin içinde ikimiz yaşıyoruz, o evin içine anne de olsa kötü niyetli başka biri girince işler kötüye gider.
10 Yorumla
+1 yılŞöyle ki sevmeyi olması gerektiği gibi biliyorsa bir önemi yoktur erkek hem annesine verdiği değeri eşine de verirse bir sorun teşkil ediceğini düşünmem çünkü tüm kadınlar aslında bir annedir annesini seven eşinide sevmeli arada bir sorun varsa adaletli olmalı ne eşini ne annesini üzmeli sorun anne de yahut eşinde ise sorunu ortak bir şekilde çözmeli diye düşünüyorum
10 Yorumla3 yıllık ilişkim 3 hafta önce bitti anne kuzusu erkekler hepsi demiyorum 90% bahsediyorum. Çocuk olarak kalmışlardır. Hele bir de anne helikopter bir anneyse. Adam olmayan büyümeyen bir erkeğe dünyalarınızi verin anlamaz yetmez. Aynı çocuğun parkdan eve dönmeyi istememesi gibi. Ve her daim kırılırsınız. İlk başta şirin gele bilir annesine böyle davranması ne hos ne saygılı diye bilirsiniz. Ama eğer annesi bencil ise hemen kaçmanız gerekir.
20 Yorumla
+1 yılAna kuzusu diyipte genellemek yanlış olur. Eğer ana baba olmadan o kişi ayakta duramıyorsa kötü tabi ama ikili ilişkileri dengede tutup kimi nerede nasıl seveceğini biliyorsa kendi kararlarını anası babası olmadan alan bir bireyse sorun olmaz neden olsun o insanlarda seni büyütmüş o yaşa kadar getirmiş. Ne kadar uğraşsanda söküp atamazsın. En soğuk davrananda bile o his vardır. Sadece kendini kontrol edebilmek önemli
00 Yorumla
+1 yılKızım uzak dur benim öyle bir sevgilim oldu aldığım hediyeyi bile annesine gösteremiyordu kadın beni çekemiyordu oğlunu alacağım diye elinden ve sözünden de çıkmazdı yani ilişkiniz iki kişi arasında geçmedi tavsiye etmiyorum Allah düşmanımın başına bile vermesin o derece.
00 Yorumla
+1 yılKişilik açısından etkilemez, ama cinsel konuda etkiler sana kadın gibi değil annesi gibi bakar cinsel olarak hareketlenmeler o ona göre ayarlar pasif kalır sekste. Çünkü kadınlara değer verir annesine olan bağlılığı onu kadınların içinden biriymiş gibi yapar bundan dolayı sana vahşi bir kaplan gibi değil de kedi gibi davranır, ha senin hoşuna gider mi bilmiyorum ama pasif olur sekste soft düşünür..
Cinsellik için evleniyorsanız anne kuzusu tavsiye etmem. Erkek kadından uzak olmalı annesi olsa da büyüdükten sonra mesafe koymalı, bakın anne kediler bile yavrusunu atıyor büyüyünce , anneye olan aşırı yakınlık erkeğin erkekliğini hafifletir çoğu gay yumuşak tavırlı erkeğin öyle olma sebebi annelerin küçükken çok yakın kız gibi yetiştirmesidir. Erkek çocuğunuz olursa ona çok yakın davranmayın...10 Yorumla
+1 yılBence Annesine değer vermesi ya da işini görmesi kötü değil ama her şeye Annesini katması çekilemez ki bu durumda İlişki ve Evliliklerde zarar görüyor.
Beyler biz size annenizden kopun demiyoruz sadece Bazı konularda Eşiniz haklıysa ona hak vermenizi Annenize karşı savunmanızı istiyoruz Haklıyken.
Biz kadınlar da biz Kız çocuğuyuz bizimde Annemiz Babamız var aynı durumda siz olsanız Babamıza, Annemize karşı siz haklıyken savunmasak kendinizi Değersiz hissedersiniz.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNişanlım böyleydi normalleştirene kadar öyle zorlandım ki size anlatamam anneye çok düşkündü, benim sözlerim ikinci plandaydı resti çekince artık işler değişti şimdi ilk benim dediğim oluyo çünkü şimdi bunu sağlayamazsam evlendiğimizde yuvamda hiç yapamam
00 Yorumla Kumda oynasınlar, en sinir olduğum şey”bu akşam annemler gelecek, kim seninmi benimi?”
Yahu azıcık uzak dursunlar bunu anlamaları için hiç bir yöntem yok maalesef, evlendirdin çekiş kenara herkes hayatını yaşasın!!!
Asla böyle birisi ile değil beraber olmak yan yana bile gelmem00 Yorumla
+1 yıltabiki kötü yaa ayy düşünsene gece uyuyamıyorum diye anasını çağırıyor eve , sen yemek yapıyorsun annem daha guzel yapıyor diyip aksamlari anasinda yemek yiyip eve geliyor anası ne derse o oluyor evde ikinizin değil annesinin hükmü geçiyor 😳 en sevmediğim erkek tipi erkek dediğin dik duracak karısının arkasında olacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılAnne kuzusu olmak iyi değildir diye düşünüyorum çünkü o anne ömür boyu oglunun yanında durmayacak ve sorumlulukları tek başına alabilecek durumda olmalısın hayatta ve sağlam durmayı bilmelisin ki evlendiğinde eşine iyi bir eş çocuklarına iyi bir baba ol. Anne ol.
00 Yorumla
+1 yılAnneyi çok sevmekle anne kuzusu olmak arasında çok ince ama büyük bir fark var Evet kötü birşey. Kendi tek başına bir erkek olamamış daha ana sözüyle belli bir yaşa kadar hareket edersin ama bi yaştan sonra kendin olmak zorundasındır olamazsan adam yerine koyulmazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl anne kuzusu olduğu önemli. Mesela onunla yaşamak isteyip annesini yüceltiyorsa kötü. Ama annesine değer veriyor onu üzmüyor ama yine de ondan ayrı yaşayıp onu yüceltmiyorsa iyi çünkü bir erkeğin kadınlara verdiği değeri annesine davranışından anlarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnne kuzusu olmak iyi veya kötü diye değerlendirilemez bence. Bir insan kız/erkek herhangibi bir konuda annesinin fikrini alıyorsa danışıyorsa bu onun anne kuzusu olduğunu göstermez lakin kendi fikirlerini, düşüncelerini yok sayacak kadar annesinin düşüncelerine düşkünse hayatının bazı zamanları pişmanlığa uğrayacaktır. Anneler, çocuklarını her zaman kendi fikri değilde zaman zaman çocuğun kendi fikirleriyle hareket etmesi gerektiğini öğretmesi lazım. Hayatının her döneminde annesi olmayabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElbette kötü, herkes annesini sever sayar ama fazlası yorar. Sevgili iken o kadar olmaz ama evlilik ise kızı bunaltırlar. Adam sürekli iki kadın arasında kalacak annesini haklı bulacak. Anneler oğullarının büyüğünü kabul ettimiyorlar o yüzden hala bebekmiş gibi davranıyorlar. Benim lafımı dinlesin kafasındalar. evlendikten sonra kimse kusura bakmasın eş sorumluluğu var, evlilik sorumluluğu var. evlenen iki kişi olduğuna göre, anne veya başkası dahil olamaz.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk bakıcısı olmayın. Erkeklerin büyük çoğunluğu hala çocuk. Çünkü onları yanlış değerler üzerine yetiştiriyorsunuz. Kız çocuğu gibi erkek büyütüyorsunuz. Kadınların okuması, öğrenmesi şart. Siz bir sonraki nesli inşa ediyorsunuz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Ana kuzuluguda belli bi yasa kadar olmali. anneyi sevmek korumak olmasi gereken. ana kuzulugu anormal gelmistir bana hep. birey olgunluga, tercihlerini ve kararlarini verebilcek yasa geldikten sonra kim olursa olsun buyruk altından çıkmalı.
10 Yorumla
+1 yılAslında bu karşında ki anneye bağlı şahsen ben sevdiğim adamın annesine değer vermesini kuzusu olmasını isterim ama evlendigimizde aramızda ki dengeyi bulmalı anne de gelinine kaynanalar yapıp oğlunu dolduruşa getirmemeli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesinin ağzına bakan ve geleceğine buna göre yön veren bir adamla evlilik yapılmaz. Tabi ki herkes annesini sevecek ama annesi bile olsa hayatına yön çizmesine izin vermeyecek bir kişi
20 Yorumla
+1 yılAnnesini seven saygı duyan bir adamdan harika eş olur. Ancak kendi hayatını, yuvasını ayırt edemeyen sürekli annesinin sözüyle hareket eden bir ana kuzusuyla evlenilmez...
20 Yorumla
+1 yılAnnesini seven kadinalri sever kırmaz incitmez ama, annesini emrinden çıkarmayan tiplerden uzakdur.
20 Yorumla
+1 yılRahmetli annemi çok severdim ve çok düşkündüm ve onu çok özlüyorum o yüzden belki 'daha korumacı, şefkat dolu' bir sevgilim olmasını daha çok istiyorum ama böyle düşünmem/olmam beni anne kuzusu biri yapar mı bilemiyorum açıkçası...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılSende anne sevgisi, ilgisi goster seni de yari anne yarisida sevgilisi gibi mantikli degil mi iyi olur. Tabiiki her bir insanin anne sevgisi vardir 10,5% anne sefkati gosterirsen hersey yoluna girer bence.
00 Yorumla
+1 yılHemen hemen tüm erkekler için anneye düşkünlük vardır ya bu aşırı falan anlamam ben hepsi ayni seviyorlar olması gerektiği kadar olmalı ama bence🤨🤨🤨🤨🙄🙄🙄🙄🙄
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
@Vonmanstein 🙃👌🏻👌🏻👌🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılannesi ile eşi arasında taraf olan birisi ile olmak kötüdür. iki tarafı da idare edebilecek, olası çekişmelerde arayı bulacak, sağduyulu ve dengeli biri olmalı
10 Yorumla
+1 yılErkekler hep zarar gelmez demiş kötü değil demiş ama bacım kotuuu kaynım anneci annesi eşini boşa dese bosayacak bu derecedeyse zaten asla onunla birlikte olma hele evlilik hiç olmaz ya her günün ağlayarak geçer ya bosanirsin çünkü senden önce çocuğundan bile önce annesi gelir
10 YorumlaHerkes anasının kuzusu baba sonunda herkes gider o... anasının anan işte ananın kuzususun sen. Sen hep anan senin olacak yani
Hep anan
En son anan...
...
Sen anan yani!10 Yorumla
+1 yılSeviyesine bağlı partnerini zamanla tanıdıkça seviyesini anlayabilirsin. Partnerinin karakteriyle de cok alakalı hatta karakter kırılma noktasi diyebilirim. Eğer korkak biriyse kazanan taraf annesi olacaktır hep her zaman her konuda. Yıpratır seni. (ilk baslarda hayatindaki erkegin korkak olduğunu kendine yediremeyebilir sonradan anlayabilirsin ki zaten annesinin her dedigine uydugu icin korkak yetisiyor) Bir de annesi kıskançsa kaç uzaklas ordan.
10 Yorumla
+1 yılçok kötü bir şey bence. tamam annesini seven saygı duyan erkekler bir adım öndedir fakat annesinin sözünden asla çıkmayıp herseyini ona göre ayrılıyorsa asla böyle biriyle birlikte olmazdım ben. zaten genelde öyle erkekler kendini geliştirememiş bireyler oluyorlar. sende uzak dur bence
10 Yorumla
+1 yılTam tersi bence iyi bir şey. Öyle erkekler fazlasıyla duygusal olurlar ve sizin duygularınıza da önem verirler. Ana kuzusu olsun da insan olsun. Erkeklikten önce insanlığı gelsin demek lazım.
00 YorumlaKesinlikle kötü yanlış hayatınızın hatasını yaparsınız o evlilik ikinizin arasında olmaz hep anne içeride olur aranızda ki herşey ona gider mutsuz olursunuz ve evliliğiniz zarar görür ve net biter!
00 YorumlaAnne kuzusu insanlardan nefret ediyorum. Şunu anlıyorum atan dır saygı duy ama bütün kişilik haklarınızı kullanması için izin verirseniz vay halinize bu kişi çok mıymıntı olur eşine karşı sorumluluk duygusu gelişmez hep ailesinin dediği olur olurda olur. Burdan çok değerli bayanlara böyle insanları kırmızı çizgi ilan etmelerini rica ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılHer insan gibi erkeklerde annelerine çok düşkün ola biliyolar ama bu haksız olduğu yerde annesini savunması gerektiği anlamına gelmez tanıdığım bazı insanlar eşlerine karşı anneleri haksız bile olsa anne tarafını koruyorlar tabikide bu yanlış bişey ama dediğim gibi bence annelerine düşkün olması çok güzel bişey
00 YorumlaYani anne kuzusu derken ailesine düşkün evet ama ilişkinize annesini de katıyor mu bu önemli. İlişkinizle ilgili kararlarda annesine bağımlı değilse sorun bence güzel. Sonuçta bir gün siz de anne olacaksınız. Ailesine bağlı insanlar eşine/sevgilisine de bağlı olurlar
00 YorumlaHer erkek ana kuzusudur aksini kimse iddia edemez kimisi belli eder kimisi etmez nokta kızlar da babasının kuzusudur ya da adına ne deniyorsa aksini iddia edenin 🤷♂️😂😅🔥
00 Yorumlaoooo kardeşim sakın ama sakın düşme böyle bi hataya annesini sürekli ön plana koyar kafaya yersin. annesine sormadan yemek bile yemez. ayrıca annesi de bu durumu kullanır o da oğluna bağlıysa sana karşı doldurabilir. ben öyle biriyle uğraştım bi kerfe yanımda annesini arayıp ağlamıştı aman diyim sakın kaçondan
00 Yorumla
+1 yılBana göre annesini sevip sayması ona saygı duyması güzel. Olumlu bir davranış. Tabi herşey gibi onunda bir dozu var. Bu dozu aştığı zaman davranışı olumludan olumsuza geçiş yapıyor
00 YorumlaIki cins içinde bence ailenin önemli olması gerekir. Ne ben ailemi bırakırım ne de bir erkekten birakmasini isterim ki çok saçma. Önemli olan kendi ailenin varlığını iki ailenin de kabul edip saygı duymasıdır. Saygı duyulmuyorsa da sınır belirlenmelidir. He adam inatla annem ne derse o olacak diyorsa zaten işim olmaz git annenle yaşa derim.
00 YorumlaAnneyi veya genel olarak ebeveynlerini sevmesi baska birsey, anakuzusu olması baska birsey bir erkeğin. Kadınlar bunun cok tatavasını yapıyor ama unutmamalılar onlarda birgun anne olacaklar
00 Yorumla
+1 yılEn iyisi doğrudan yana olan erkek olmalı. Ne annesine vefasiz nede karısına insafsız olmamalı zira anne kuzusu olmak beraberinde hakkaniyetsizliği getirir
00 Yorumla
+1 yılBunlar enerjisi düşük erkeklerde herşeyi kadından beklerler çünkü annesi gibi bir kadın ararlar annelerinin de eril enerjisi yüksektir büyük oranla bunların babaları da kendi gibidir bu bir psikolojik şemadan kaynaklanır. Böyle erkekler sorumluluk almaz ev gecindirme sorumluluğu üstlenmekten korkan karisi çalışmadan evlenmeyecek tiplerdir bunların daha kötüsü ise ev erkeği olanlar vardır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılEvet kötü çünkü anne kuzusu biri kendi başına karar alamaz, annesiyle her şeyi paylaşmak zorunda hisseder her şeyi ve bu da bir çok sorunu beraberinde getirir.
00 Yorumla
+1 yılKötü tabiki her gece yattigin adam sürekli anne diyor düşünsene. Tamam hepimizin annesi kıymetli ama senin artık yeni bir hayatın var eşit tutman lazım eşinle anneni
00 Yorumla
+1 yılana kuzusu erkekle bi iş olmaz bebek gibi kendi kararlarını alamaz annesinin yönetimine maruz kalır
30 Yorumla
+1 yılAnnesini ilişkinizdeki her şeye karıştırmıyorsa sorun yok bence.
30 Yorumla
+1 yılKötü değil, annesini sevmesi ve aile bağlarının kuvvetli olması güzel birşey ama aşırıya kaçıyorsa yorucu ve baya sıkıcı olur.
10 YorumlaErkekte kadında hem eşini/sevgilisini hem de ailesi idare etmelidir. Bir tarafa daha çok bağlı olmak ilişkileri yıpratır
10 YorumlaKötü tabi kuzenim 2. Ayinda boşanıyor erkekler ananızin eteğinin altından çıkmayacaksanız evlenmeyin 🙄🙄
10 YorumlaAnnesini sevmesi sayması mükemmel ama hayatını onun çizgi ve ideolojileri gölgesinde şekillendirmesi maalesef kötü
10 YorumlaHayır, annesine değer veriyorsa size de öyle değer verir.
20 Yorumla
+1 yılAnnesinin haberi olmadan adım atamayacak, özgüvensiz tipler. Hayatı kadınlara zehir ederler
20 YorumlaBence bağlılık derecesi önemli herseyi ondan onay bekliyorsa olmaz
20 Yorumla
+1 yılAnnesini sevmeyenden de ana kuzusundan da bir hayır geleceğini sanmıyorum kesinlikle çok kötü bir şey
00 Yorumla
+1 yılİyi birşey olmadığı kesin. Kendi kararlarını veremeyen bağımsız olmayan kuzularla vakit kaybetmektense koç aramak daha iyidir
00 YorumlaHayır
Sonuçta bebeğini, evladını dünyaya getiren Anne.
Adam/Kadın bile olsan Annenin gözünde Anne kuzususundur.01 Yorumla- +1 yıl
Ayy minnoşuma bak 🙂
- Devamını Gör (290)
Devamını Gör(335)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Anne kuzusuyla olmak kötü müdür?
https://www.youtube.com/embed/ECPRXW44GQgKötü demeyelim de zorlu bir süreçtir diyebiliriz. Çünkü annesine bağlı olan insanlarda; annesi ile duygu ve düşüncelerini paylaşmazsa rahat edememe bir eylem gerçekleşir.
Annesi ile yaşadıklarını paylaşma, annesinin onayını alma, duygu ve düşüncelerine daha çok güvenme karşısındaki insan için olumsuz etkiler yaratır. Partneriniz kendini değersiz hissedebilir. Sürekli annenin hayatında olduğunu düşünerek, kendisinin arka planda kaldığını düşünebilir.
Anne ile ilişkileri dengede tuttuğunda hiçbir problem olmuyor.
Çiftler sınırları koyup, buna uyabilirlerse hiçbir problem olmaz. Ama sınırları koruyamadığı zaman kişi birlikte olacağı kişinin annesine benzemesini istiyor. Onun gibi yemek yapsın, davransın vs. gibi. O yüzden dengeleri sağlam kurmada çok fayda var.
Sevgiyle kalın.
Tebrikler hocam, yine çok güzel bir yorum gelmiş. Küçük bir not eklemek istedim sadece. Anneye düşkün bir erkek, karşı tarafta öz güvensiz biri imajını uyandırabilir. Bu da sevgilimin kendine özgü bir kişiliği yok mu? Annesinden bağımsız karar alamıyor mu sorularını tetikler. İyi günler.. 🙂🙂
@Need4Read 😇 ben teşekkür ederim 😇
Rica ederim hocam, saygılar 🙂👋