Sevdiğim beni zamaninda yarı yolda bırakmıştı.. Tabi bende çok acılar çektim.. Hep zengin kızlara kendini yapmamak istedi reel sanaldan ama bilmiyordu ki, ben hepsinden daha da zenginim.. Şimdi ben 25 Kilo zayiflayip, saçımı başımı 360 derece değiştirmek istiyorum, sonra babam bana araba felan alınca.. Vay be ben ne salak misim der mi? Çünkü onunla evlenmiş olsaydım, Babam bize alamnya da ev bile alacaktı..
Yani demek istediğim ona artık şans vermicem çünkü 13 sene oldu hala beni peşinde oynatıyor.. 13 sene sonra gelen birine şans verir miydin?
Yani demek istediğim ona artık şans vermicem çünkü 13 sene oldu hala beni peşinde oynatıyor.. 13 sene sonra gelen birine şans verir miydin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
"saçımı başımı 360 derece değiştirmek istiyorum"... Bunu yaparsan başladığın noktaya dönmüş olursun...
Hayır asla dönemem kendim için yapıyorum
360 Derecenin anlamını biliyor musun?
Evet 100% demek
Hayır %100 demek değil... Daire şeklinde kendi etrafında dönüp başladığın noktaya geri dönmek demek.
Aynı yere çıkıyor
Ben de öyle dedim zaten... 360 derece dönersen aynı yere çıkarsın. :D
troll müsünüz hanfendi yoksa 13 sene niye koşasınız dimi birinin peşinden 😄
O koşturdu
Gösterdi kendini ama hiç konuşmadı az önce yine kapimdan geçti ve tuhaf tuhaf baktı. Sanaldan hep cnsl konuşmak istiyor vb
hmm bence bu hikayenizi bi blog a yazın illaki okuyanı olacaktır tutarı var yani 😄
Yalan olsaydı
Yapmayın gözünüzü seveyim 13 sene nedir ya siz hiç mi sevmiyorsunuz kendinizi
Ona takılı kalmadım başkalarına da aşık oldum ama hep bir döngü oldu gel gitmeler vb
Murphy kanunu var bilir misin? vazgeçtiğin şey vazgeçtiğinde sana döner. Sen bitirememişsin bence
13 sene nedir ya?
Aynen öyle tam 13 sene oldu beni elinde oynatıyor reel den
Sen hiç dışarı çıkmıyor musun bir iki erkekle flörtleşmiyor musun? 5 sene daha köy 18 olsun benim yaşım. Hiç normal değil durumun.
Ona takılı kalmadım 13 sene:)
Bu döngüyü kırmanın zamanı gelmiş
Boşver hiç şans verme
Gel. sen beni al😄
Sanal dan istemiyorum reel olsun inşallah