Teşekkürler @bgyontar 😊
Keşke haksız çıksam dediğiniz oluyor mu?
Teşekkürler @bgyontar 😊

Yine yanılmadık.. 😏
Yok hep haklı çıkıyorum ve gülüyorum. Keşkem yok sadece insanların ikiyüzlü olduklarını tahmin edip haklı çıkınca tanımasaydım da olurdu diyorum.
Haklı çıkmak bazen güldürüyor da bazen de üzüyor bee 😀
Haklılık haksızlık ya da birilerine bir şeyleri açıklama yapmak, açıklama istemek gerekliliği gibi şeyler hiç kalmadı. Bir süre sonra bütün tecrübeler insanı o kadar rahat ve relaks yapıyor ki, umursamıyorsunuz. :D
Oraya vardım gibi 😀
Var var. Fazlasıyla rahat oluyorsun. Eden kendine eder, bananeğğğğ abii yaaaa diyen dayı gibi oluyorsun. :D
Evet oluyor çünkü her zaman haklı çıkmak gibi sevmediğim bir huyum var yani balkıyorum ne düşünüyorsam ne tahmin ediyorsam hep çıkıyor sonra da tabi ki de ben demiştim diyorum ama tabi insanlar anlamazlar
Umrumda olmayan şeyler haklılık ben haksız olmayında severim haksızken tartışmak sanki daha keyifli gibi haklıysam neden tartışacaksın zaten haklısın...
Haksızken haklı gibi mi tartışıyosun 🙄
Hayır işin esprisi haksızlığımı kabul ettirecek kadar iyi argümanlarla üzerime gelip beni köşeye sıkıştırma becerisi yani biraz uğraştırmadan asla kabul etmek istemiyorum:)
Sana kıyamayıp üstüne gelmek istemeyen biriyse..
Gel buraya şapşik ben haksızım diyor musun 😀
Yok demiyorum genelde sonuna kadar inkar en son baktım eli çok güçlü teslim oluyorum😂
Cevap
9Cevap
Olmuyor. Ben tanrı değilim, elbette haksız çıkacağım noktalar vardır. Haksız olsam bile ben haksızlığımı savunmam, kabul ederim
"durum" varsa ortada hele ki halledilmemiş "durum"sa iş kötü.
Bu durum başka durum 😀
Bu ara "durum" lafından mideme kramplar giriyor wtsap durumlarına bile tahammülüm yok 😄
Durumlar!!!
Allahınızı severseniz bi durunn.. 😄
Duruuuuuuunnn durdurun ihtiyacım olan şey 😄 iyi geldi.
oluyor be... haklı olmak istemiyorum bu konuda haklı çıkmak istemiyorum dediğim çok oldu
Yanılmak bazen güzeldir 😊
Oldu:/ olduğu andan itibaren de zaten umursamıyorsun bile artık..
Bir kere de akıllanmak çok iyi.🙄
İnatla haksız çıkmayı bekleyen ben bunu begendim 😊
Bazılarına hiç değmiyor çünkü sadece zaman kaybı :/
Görsel çok saçma ya bazı şeyler göründüğü gibi hiç değildir
Göründüğü gibi demiyor, sandıgın (hissettiğin) gibi diyor.
burada ben bu anlamda kullanmak istedim. İlla gördüğü diyorsun. Ben hissettiği ya da düşündüğü de olur diyorum..
Faekettiysen senin düşüncen tek tönlü 😊
Yönlü*
Hayır hayır. Yanlış anlamadım rahat olabilirsin. 😊
Benim anlatmak istediğim anlama da getirmişsen bir sorunumuz kalmıyor demek ki 😀
Genelikle hayır hasizda olsam bi şekilde zeytin yağı misali uste cikiyorum
Aferin mi diyelim 😀
Kişilik analizi.
Tahmin olaylar.
Gelisen durumlar.
Haklı çıkmaktan çok sıkıldım.
oldu bir kaç kere
haklı olmak mutlu etmiyor maalesef
Haksız çıkmanın verecek oldugu mutluluklara hasretiz 😀
😂😂
Yapacağın işi s****** der kapatırım orada konuyu ya yaparsa yapar yapmazsa a**** koyayım
Böyle bir derdim yok çünkü insanlarla tartışmayı sevmiyorum
Haksızsam haksızımdır kabullenirim
Bazen
:) oluyor zaman zaman…
Cook ama hakli oluyorum
Olmuyor genelde haklı oluyorum
Oluyor, bu sefer yanılayım dediğim oluyor
Evet oluyor
Oluyorrr maalesef
Çok oluyo ya:/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?