Abim sevgili yaptıktan sonra değişti?

Abimin ciddi bir ilişkisi var normalde kariyer hedefleri olan aklı başında bir insandi. Ama şöyle bir problem var abim sevgilisi olduktan sonra çok mallaşti. kendisi kariyer hedefleri olan biri ama sırf kızın babası istemiyor diye yurt dışına çıkmadı işinden istifa etti kızın asilesi abimi iç guyevsi istiyor ve abimden hoslanmiyorlar biz abimi uyarmamiza rağmen bizi dinlemiyor şu an başka bir bölüm için çalışıyor çok fedakarlik yaptı onun için ama kız hiç parmagini bile oynatmıyor onun için. abim baska ve uzak bir şehirde yaşıyor normalde ama birkaç aylığına buraya geldi buna rağmen 24 saat telefonda kızla konusuyor bize zaman ayirmiyor. Kiz 170 boyunda 49 kilo sürekli gelip bana sen siskosun (kilom gayet normal) cirkinsin gibisinden şeyler diyor sadece bana değil anneme sen kısasın B. senden daha uzun gibisinden saçma sapan şeyler söylüyor eskiden böyle şeyler demezdi kız karga gibi bişey buna rağmen benle onu kiyasliyor. Resmen abime büyü yapılmış gibi yoksa kimse bu kadar mallaşamaz
Güncellemeler
+1 yıl
Ha bir de kız abime biz evlenirsek benden ev isi falan bekleme ben calisicam sen yaparsin gibisinden konuşmuş abim kabul etmiş hzjxbskbxksbs
Abim sevgili yaptıktan sonra değişti?