Nişanlımdan soğudum baskasindan hoslaniyorum ama hayatim icin yanlis kararlar vermek istemiyorum cok üzgünum ben napicam?

Merhabalar, 28 yasindayim 31 yasinda biriyle yaklasik 9 aydir birlikteyiz hatta ailelerimiz tanisti aile arasinda yuzuklerimiz takildi, onumuzdeki 3 5 ay icinde evlenicez hatta o hazirliklara basladi kendi capinda , iyi bi insan isi gücü yerinde yakisiklida ama hep birseyler eksik aramizda bu kadar hizli gelisecegini tahmin etmemistim olaylarin birden kendimi bir evlilik durumu icerisinse buldum.
Ortak tanidigimizin bekar bi arkadaslari var adam 48 yasinda hem cok yakisikli hem karizmatik hem zengin tek kelimeyle hayal gibi hemde cok komik ve iyi biri malesef ondan hoslaniyorum hatta her an onu dusunuyorum sosyal medyadan takip istegi yolladim kabul etti ve dmden konustuk oyle bir kac kez benden yaşça buyuk olmasina ragmen ondan cok hoslaniyorum onunla olmak istiyorum aklimda hep o var bugun gel desin giderim hatta gorusecegiz ama nasil olacak bilmiyorum.
Kendimden utaniyorum ama ne yapacagimi bilmiyorum yanlis kararlar vermekte istemiyorum psikolojik destek almayi dusunuyorum ama o zamana dek napıcam bilmiyorum.🙄
Nişanlımdan soğudum baskasindan hoslaniyorum ama hayatim icin yanlis kararlar vermek istemiyorum cok üzgünum ben napicam?