Sevdiğim adım atmıyor ama başkası olsun da istemiyorum ama ailemi de mahcup etmek de istemiyorum napcam ben?

Ailem üzülüyor evlenmeye uzak baktığım için.. Kaç kişiyle olacak gibi oldu hep ama devamı gelmedi çünkü ben ısrar etmedim çünkü kalbimdeki platonik karşılıklı ama imkansız 🫶 sevdam oluğu için ve sevdiğim hala bekar olduğu için hep bir ümit besledim ama hala olmuyoruz ve ona yazmam tamamen yasak 🚫 çünkü annesi yasak koydu vs vs ve şimdi de evlenmemi bekliyorlar , birine şans vermemi istiyorlar Tuba fazla aşka inanma Leyla mecnun yok diyor hepsi ama sevmediğim birisiyle evlenmek istemiyorum ama zamanla seversin diyor hepsi.. Sevdiğim i tam 18 yıl bekledim ama bu süreçte hep unutmak için başkalarına da şans vermeye çalıştım ama tek iki kişi çıktı karşıma.. Birisi evliydi beni seviyordu, diğeri ise tesadüfen karşıma çıktı, kendisi akraba değil ama aileler çok yakın ve bu kişi eğer diretirse ve ben hayır dersem aileme çok büyük darbe vurmuş olurum çünkü yazıştık onunla ve umut verip yarı yolda kimseyi bırakan insanlar değiliz ama ona evet dersem düğünüm ölümüm olur.. diğer yandan da Emre hala bekar ve kalbimde hala o var tek o oldu ama 18 yıl dile kolay hep unutmak istedim ama o hiç gerçek bir jest yapmadı aksine sadece hep baktı etti peşimden geldi ama hiç devamını getirmedi getiremedi.. en son sohbetimiz 2009 da kaldı..

Ama ailem üzülecek , yaşım geçiyor diye de evlenmek istemiyorum ama yuvam olsun istiyorum ama hayalimde bir sevdiğim le evlendiğimizi hayal ediyorum

Sizce sevdiğim i beklersem mutlu olur muyum yoksa aman ne hali varsa görsün başkasına yöneli mi diyorsunuz

Sevdiğim adım atmıyor ama başkası olsun da istemiyorum ama ailemi de mahcup etmek de istemiyorum napcam ben?