Evlilikten soğumak istemiyorumm?

Merhaba, ben 27 yaşındayım bekarım sevgilim var ve bu yaz değil diğer yaz söz vs olabilir daha 2 sene var yani. şu an ortada ciddi bir şey yok sadece düşüncemiz o yönde. Normalde ben evlilik isteyen bir insandım, kendi yuvam olsun vs. ama çevremde yakın arkadaşımdan biri 2. evliliğini yaptı ve 2. çocuğunu doğurdu (ilk çocuğu ilk evliliğinden) ve ben evlilikleri, hamilelik süreci, şu an bebek büyütmesi vs her anında varım. 2 çocuğa bakıyor biri bebek zaten, çok uykusuz kalıyor , çok işi var yapması gereken falan konuştukça ben evlilikten soğudum resmen. Bana da sen ne zaman evleniyosun hadi evlenın vs diyo. Ama ben çocuk yapmayı bırak şu an evlilik düşüncesine de korkarak bakıyorum açıkçası. Aile evindeyim sevgilimle haftada 1 görüşüyoruz ama yine de keyfim rahatım yerinde. Ev işi desen haftada 1 evi süpürüyorum odamı temizliyorum. Onun dışında yük hep annemde. Evlenince her şey benden beklenecek ve hem de işe gidersem bi anda bu yükü almak korkuttu beni. Hele bide çocuk, doğum yapmak, o acılar vs... ne bileyim... daha evlenmeden soğumak istemiyorum soğumamak için napabilirim? sevgilim de özgürlükçü birisi biz 50 ye kadar manita kalırız bu gidişle

Evlilikten soğumak istemiyorumm?