Çok aşıksınız ama onun yaptıklarından dolayı duygusal anlamda tükendiniz. Ne yaparsınız? Peki vedalasmadan çekip gittiniz, terkettiniz, unutabilir misiniz? İlişkiyi bu hale getiren belki de ta kendimizken başkasına suç atmak ne de kolay değil mi?
Vazgeçtiğim an bitiyor benim için. Çabalayıp bir de karşıdakinin buna değer olmadığını düşündüğüm bir noktam var. O an bitiyor o kişi. Ne kadar seviyorsam ya da aşıksam o noktam son noktam oluyor.
Evet kurtuldum çok şükür ki. İnsan öncelikle o insan olmadan önce yaşadığını, o insan olmadan da yaşayabileceğini kendine bir hatırlatmalı. Her ilişki sonsuza kadar sürmez, bazıları bize hayatı öğretir.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki hayatin değişti mi? Eski normallerine döndün mü?
Eskisinden daha iyi bile oldum. hedeflerim doğrultusunda kendimi geliştirmeye başladım; sevdiğim dizilerden, kitaplardan zevk almaya başladım, hayatıma şükreder hale geldim ve kendimi daha çok seviyorum artık. Kendime o kadar haksızlık etmemeliydim diyorum.
İlk başlarda evet ama sonradan sadece yaptığı şeyler yüzünden canım yandı, özlediğim için değil. Ve artık özlemiyorum, numarasını falan bile sildim yani herhangi sıradan bir insandan farkı yok benim için