Merhaba şu an çok toksik ilişki içerisindeyim bazen o haksız bazende ben haksızım tabi
çünkü çok kıskanç olabiliyorum bazen ama kıskandığım da haklı çıkıyorum arada mesela kıskandığım zaman hiç bir şekilde açıklama yapmıyor geçen bir kadınla mesajlaşmis iş arkadaşı kadını tanıyorum ama bu iş yerine çağırmış kadını kahve içmeye neden diyorum iş arkadaşım diye diyor mesajlastiginindanda haberim yoktu telefonu alınca gördüm ayrılmak istiyorum ama çok seviyorum da sizce ayrılsam değerimi anlar mı daha çok yoksa ayrılınca insan zamanla unutup tekrar ilişkiye devam edince değersizlesiyormu o ilişki
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ayrıl hersey unutulup gider herkes gelip geçici. Düşün kimler delip geçti ve daha niceleri gelip geçecek.
Ayrılsam değerimi daha iyi bilir mi
Çok seviyorum ayrılmakta istemiyorum sadece değerimi terrar anlasın çaba sarfetsin istiyorum
Bir gün bitecek gibi görünüyor zaten toksik ilişkinin en baba 3 yıl ömrü var
Burçlarınızı söyleyin yorumlayım
Kova ikizler
Burç ne alaka mk. Mal mısınız
@doesn-t_exist ne bilem öyle cevsp verim dedim
Kova kadınsa çabuk sıkılabilir karşısından bi hata görmek istemez sevgiyi hissetmek ister hissetmezse karşısındaki insanı sevmez ısınamaz açık kapı bırakır fakat tek kalemle de siler atar amaaan bunla mı uğraşacam der bitirir asla baskıya gelemez insan ilişkileri iyidir kıskanılmayı da asla sevmez, ikizler çok duygusaldır sende ikizler olmalısın duygusal olarak dengesizlikler yaşarlar 5 dakikada bı duygu değişimine girerler sevdiği adamı çok severler çok aşık olurlar aşkları birden de sönebilir dediğim gibi dengesiz burçtur ikizler ne yapacağı belli olmaz yani işin sonu iyi olmayabilir zıt burçsunuz kova baskıya gelemez ikizlerde hesap sormadan duramaz bu ilişkide böyle gitmez kova büyük ihtimal tak diye ayrılabilir.
@doesn-t_exist sana cevap yazma gereği bile duymuyorum
İkizler benim ve ayrılmayi düşünüyorum
Duygusal olarak hem kopamıyorsun düşüncesel olarak aklından da silemiyorsun sende biliyorsun bu ilişkinin mantık olarak ilerisi yok karşı taraf kıskanmıyor kova burcunun çok umrunda olmaz kova burcu sadece çok sevdiği bağlandığı ısındığı kişiye karşı çok çok çok bağlı olur kova burcu seçicidir kolay kolay kimseyi beğenmez o yüzden kova burçları evliliklerde hep sorun yaşarlar bi nevi kendini beğenmiş gibi gözüküyorlar insan ilişkileri çok iyidir fakat evlilik konusuna gelince seçicidirler samanlıkta iğne arar gibi kafasındaki modeli ararlar bulana kadarda birileriyle sohbet etmeye devam ederler.
Ay çok doğru anlattınız
Sen duygusalsın o seçicidir o çabuk sıkılı, sendeki degil kendisindeki sevgiyi hissetmezse doğur aslında kovalar toksik burçlardır hayat doludur arkadaşlık ilişkileri çok iyidir ve özellikle arkadaşlarına çok çok çok çok değer önem verirler canlarını verirler onlar için arkadaş önemli evliliklerde ilişkiyi bozabilen burç kova olur çünkü çabuk sıkılır hixbiseye tahammülü yoktu canı bugün ne isterse onu yapar. Keşke iyi olabilseniz ama tavsiye vereyim ayrılırsan duygusal olarak çok boşluk içerisinde olabilirsin gönlün aynı paramparça olmuş gibi olabilir bunlar senin tamamen burç özelliğin unutma. Zor günleri atlatman için sabret kafanı başka şeylerle meşgul et huyuna husuna uygun biri bulmaya çalış yani insanları tanımaya bak hemen bağlanmamaya çalış huyunu husunu bil yeni sayfalarda bu süreçte güven eksikliği de yaşanabiliyor güçlü olup tanımaya devam etmek gerekiyor nasip kısmet işleri dua et hakkında hayırlısı olsun 👍🥹
tut ya da bırak
Ne yapsam değerimi anlar ayrılsam daha mı kötü olur 2 ay falan sonra geri dönsem
arayı mesafeli tut
ayrılma
Geçen is arkadaşını kahve içmeye iş yerine. Çağırmış niye dediğimde iş arkadaşım diyor ama ben çok rahatsız oldum haberim de yoktu
haksızsın demeyiz
Normal mi bu durum ben mi abartıyorum
abartın yokk
senle her şey olucskkrn neden onla kahve içmek
Bana hiç bir kadınlar umrumda değil diyor ama o kadınla kahve içmek için isyerine çağırıyor
demek sen ceptednn akıll sızz..
Ayrılsam değerimi anlar mı
hmrn yapma
glzdn çksana
Niye
ona ucuz kalmaman için