4 sene önce ben hamileyken kocam iş için gidip dönmedi, iş arkadaşları helikopteri düştü dedi, haberlerde bile verdiler düştüğünü. Kocamla birlikte 8 kişi vefat etti diye düşünüyordum. Kayınvalidem fazla üstüme geldi ve doğuracağım cocuğu fazla sahiplendi bende evi terk ettim. iki sene sonra birisiyle tanışıp evlendim yani şuanki kocam O.. ile.
Onun da cocuğu olmuyor kızımı kızı bildi kızım da onu babası.
Ama eski eşim E... aniden çıkıp geldi ve tahmin ediyorsunuzdur neler oldu. Komadaymış kendisi.. Allahtan E de O da bribirlerine karşı saygılılar ama ikisi de bu hayatta aşık olduğum birileri sonuçta. evi terk etmesem evlenmemiş de olacaktım. İlk kocamı seviyorum, çok hemde. ONun hayatını mahvettim. İkinci kocam da o kadar naif ki, üzmek istemiyorum.. Ne yapacağım ben?
Onun da cocuğu olmuyor kızımı kızı bildi kızım da onu babası.
Ama eski eşim E... aniden çıkıp geldi ve tahmin ediyorsunuzdur neler oldu. Komadaymış kendisi.. Allahtan E de O da bribirlerine karşı saygılılar ama ikisi de bu hayatta aşık olduğum birileri sonuçta. evi terk etmesem evlenmemiş de olacaktım. İlk kocamı seviyorum, çok hemde. ONun hayatını mahvettim. İkinci kocam da o kadar naif ki, üzmek istemiyorum.. Ne yapacağım ben?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer