Sevgilim olan çocuk çok fazla dinine bağlı bir insan, buluşunca sarılamıyorum günah diyor her şeyi geçtim biliyorsunuz ki 2 gün sonra Ramazan ‘a gireceğiz, ve beni ramazan bitene kadar engelleyecekmiş hiç konuşmayacakmış “ramazan bittikten sonra büyük ihtimalle sevgim biter” dedi. Ben onunla ciddi ilişki düşünüyorum zaten ama böyle yapması da çok üzüyor napacağım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ramazan boyunca engelleyecek sonrasında da büyük ihtimalle sevgisi bitecemde afedersin ama s. Gitsin böyle insalara nasıl tahammül ediyorsunuz aklım almıyor. Bu düşünce içinde olan biriyle birliktelik düşünülmez her şeyin akla mantığa uygun olanı aşıra kaçmayanı makbuldür ha desyedi ki Ramazan'dan sonra görüşelim böylesi daha uygun ya da bu süre içinde biraz dikkat edelim falan olgunca bir davranış der saygı duyardım ama fazla duyar kasan akılsız bir adam profili çizdi gözümde yerinde olsam anında silerdim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılRamazan boyunca konuşmak istememesini söylemesi çok saçma bir şey Ramazan bitince dinden mi çıkıyoruz yani dini açıdan zaten bırak sevgili olmayı hiçbirimizin karşı cinsle konuşması muhatap olması doğru değil ki. Kızma bana ama sevgilinin bu konuda çok garip düşünceleri var önce dini anlasın sonra karar versin yapacaklarına. Boş konuşmuş kısaca sana karşı.
03 Yorumla- +1 yıl
Dini açıdan kadınlar erkeklerle niye konuşmasın oyle bi ayet mi var. Çalışan kadınları düşün illaki ortamda erkek olacak konuşmayacak mi. Komik olmayin
Cevap sahibi+1 yıl@Cappadocia_teacher ben onu kastederek söylemedim mecburi durumlarda tabi ki konuşur konuşmaz demiyorum hani daha çok böyle flörtöz tarzı konuşmaları kastettim orda.
- +1 yıl
Tamam da evlenmek isteyen bi kadın konuşarak anlaşacak bunun farklı yöntemi mi var ki Günay olsun. Bence kadınlar evlenmek için tanımalı birbirlerini o yüzden de konusmak gerekli.
+1 yılSevgilinin kararlarına saygı duymalısın bence. Fakat Ramazan bittikten sonra büyük ihtimalle sevgim biter gibi bir söylemde bulunması çok saçma olmuş. Ben senin yerinde olsaydım muhtemelen bu tarz bir diyalog sonrasında ilişkimi bitirirdim. Bir tık bahane gibi gözüktü, umarım halledebilirsin. :)
01 Yorumla
Neden böyle bir şey talep ettiğini anlayamadım. Yakınlaşmaktan bu kadar korkuyorsa neden seninle sevgili olmuş? Veya sen neden onunla sevgilisin? Sonuçta bir ilişki yaşamak birçok şeyi kapsayan bir durum. Eğer ki istemiyorsan karşılıklı olarak kabul etmen gerekir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
46Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. fırsat bulmuşken kurtulmaya bak sen
10 Yorumla
+1 yılAllah aşkına be kadın kendine saygın olsun biraz. Dindar olmasını falan anlarım da sevgim biter ne demek çocuk musunuz abicim hadi ya. Ayrıl gitsin, kendi dengin, senin gibi düşünen, senin gibi yaşayan, sana saygı duyan birisiyle birlikte olmak varken nedir bu toksik toksik ilişkiler, zevk mi alıyorsunuz acı çekmekten.
16 Yorumla
Soran+1 yılUnutmayı denedim gerçekten yapamadım
- +1 yıl
Yapacaksın kardeşim, yapamıyorum diye bir şey yok. İraden yok mu senin? Aynılarını ben de diyordum, nasıl unuturum çok seviyorum bilmem ne. Esamesi okunmuyor şimdi bende. Alışmışsın sadece, hepsi bu, sağlıklı bir ilişki içerisinde değilsin, daha fazla pişman olacağın şeyler yapmadan ve söylemeden bitir gitsin.
Soran+1 yılPeki nasıl unuttun? Lütfen tavsiye ver
- +1 yıl
Herkesin yöntemi farklıdır ama öyle pat diye de geçmiyor o acı yani, demirin ateşte dövülmesi gibi insanı dövüyor o acı, güçleniyorsun, sonra da benim gibi duygularını kenara bırakmış birisine dönüşüyorsun işte. Öncelikle onu hayatından çıkarttıktan sonra hiçbir yerden stalklama mesela, sonra sana yaptığı saygısızlıkları düşün sürekli. Tamam güzel anlarınız da olabilir ama sana saygısı olan biri böyle şeyler yapmaz, sana saygısı olsa en başta kendisinden bu kadar farklı biriyle birlikte olmazdı. Sana saygısızlık ve haksızlık edilmesinde bir sakınca görmüyorsan onu bilemem ama kendine saygın olmalı her şeyden önce, kimsenin de hadsizlik etmesine, canını acıtmasına izin vermemelisin.
- +1 yıl
Bir de ben şunu düşündüm mesela çok sonradan tabi; Ben neden bana değer vermeyen, beni aşağılayan, kendimi önemsiz hissettiren birisi için bu kadar üzülüyorum ki? Ben değerliyim, önemliyim, kendimce yetenekli ve güzel bir insanım, en önemlisi de bu dünyada sınırlı zamanım var, bu insan için mi üzüldüm bunca zaman? Ne büyük zaman kaybıymış... Hala da aynı şekilde düşünüyorum. Kendi değerinin farkına varırsan daha kolay olacaktır onu aşman. Karaktersizin teki çünkü.
Soran+1 yılYa psikolog gibi konuşuyorsun çoook teşekkürler💞 eğer müsaitsen özelden bi ara yazabilir miyim bu konuda tavsiye alabilir miyim?
Ona de ki; Aşkın ramazan ayına kadar mıydı sahtekar!
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa bıraksın aw her şey günah en azından sevdiği için küçük romantizmleri yapar dinine bağlı olsa da
Kendisi zaten kafasında düşünür madem ben bu kadınla evleniceksem en azından sarılabilirim elini tutabilirim
Dini olguları kaskatı kullanmak falan ironi gibi geliyor01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl''Ciddi ilişki düşünüyorum , ama böyle yapması da çok üzüyor'' dediğin şey , kocaman bir problem farkında mısın? Ya da dünyanın en saf insanısın. Adam seninle billur geçmiş. Hala ''ama seviyorum'' diyorsan , başına gelecekleri hak ediyorsun. Çantada kekliksin onun için.
10 Yorumlacanım bu. Sanki hayatı boyunca hiç günahı olmadı da tek günahı sarılmak olacak. Boş ver seni silmeye çalışanı sen sil. Bana bahane gibi geldi söyledikleri.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman hiç sevgili olmasin oda günah nikah yapsın öyle konuşur sarılır
00 Yorumla
+1 yılSoyle malları nerden bulursunuz. Ne demek engellicem ve ramazandan sonra sevgim biter. Ben olsam hassssstr deyip sen kim oluyon da böyle ezikliyosun deyip basarım engeli. Bu kadar da köle olmayın.
30 Yorumla
+1 yılyaaa siktirsinnn göttttt herif neyine ciddi düşüncen kendi nefsime hakim olamıyorum demiyorda engeleyecekmiş sevgisi bitermiş amkkkk pislikleri zihniyetine sıçayım bırak böyle adamla bir arada kalıp hayatını mı karatacaksın allah aşkına
10 Yorumla
+1 yılÜzülmeyiniz, nefes alındığı ve karşılıklı çare arandığı sürece, herzaman bir umut vardır...
Karşılıklı değerleriniz ile yaşamayı öğrenebilir, tadabilir deneyimleyebilir... Veya vazgeçebilirsiniz...
Karar sizlerin...00 YorumlaBu nasıl iş ya? Kusura bakma ama güldüm. "Ramazan bittikten sonra sana olan sevgim yüksek bir ihtimalle biter." demesi yok mu? En çok da o sinir bozucu. Peki, engelleyecek olması? Bence sen onunla ciddi falan düşünme. Sıkıntılı birine benziyor.
00 YorumlaYalnız sevgilin mükemmel biri bu devirde var mı ya böyle bir adam herkes dokunmak istiyor vs
Sevgisi biter mi bilmem ama bırak yazmasın ramazandan sonra barışırsınız 😊11 Yorumla- +1 yıl
Ben varım
+1 yılDindar olması iyi hoş ta neden engelliyor ki bence buna gerek yok ya da hiç sevgili işlerine bulaşmayacaktı madem bu kadar dindar
12 Yorumla
Soran+1 yılGünah olurmuş beni düşünmesi o yüzden engelliçemek istiyor
- +1 yıl
Ayrıl gitsin. bende seni engellerim de bitir bu saçma ilişkiyi, önüne bak 😉
Gerçekten... Her neyse , yani ben ve benim müstakbel eşim de dinimize bağlı insanlarız, herşeyi anlarım eyvallah ama eğer ki bir kızı görmek veya ona mesaj atmak orucunu bozacaksa öncelikle bir kendini sorgulasın. Kendine değer ver çiçeğim sen değersiz değilsin :)
00 YorumlaBu dinine bağlılıktan çıkmış biraz.
Bazı şeyleri direkt yapmak yerine bahane üreten insan tipi, senin sevgilin de ayrılmak için dinini bahane ediyor:) dikkat et.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGaripmiş sen onu günaha sokacak bişey mi yapıyorsunda ramazan boyunca engellicek sanki bahane gibi geldi bana boşver canım engellesin ramazan sonunda da sen engelle gelmesin bi daha seven insan bunu yapmaz zaten seni haketmiyor
10 Yorumla
+1 yılEğer onu gerçekten seviyorsan ve o da dinine bağlı ile helali ile evlenin. Bu sefer ikiniz de mutlu olun
10 Yorumlaresmen ayrılmak istemiş, ramazanı bahane göstermiş.
20 YorumlaSevgilin gizli gay olabilir ramazan geldi diye bitirmiş. Yazık
01 Yorumla
Soran+1 yılYok hatta homofobik islamda lgbtye yer yoktur felan diyor nefret ediyor
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılBöyle karaktersiz bir insanla birlikte olacağına yol yakınken ayrılmak en iyisi... mal kaybı olmuş. Hiç üzülme ve önündeki maçlara bak
00 Yorumla
+1 yılSende deki o zaman şimdi bitsin ne bu ya cidden çok saçma ramazanda engelliycekmiş o zaman baş tekmeyi gitsin çok önemseme erkekmi kalmadı.
00 Yorumla
+1 yılİstediği gibi yap , Ramazan ayı boyu arayıp sorma. Ramazan bitince arayacaktır. O zaman hesabını sorarsın 😊
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Hala sevgilim mi diyorsun :D Kendine birazcık değer veriyorsan bırak onu.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma cidden unutamıyorum seviyorum
Sevgi canın istediği zaman bitecek bir şey mi ya kdşspejdşeiepr
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyo cidden napcağımı bilmiyorum yaaa
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSofi sen bak dalgana de ve engelle, ramazana sensiz girsin...
10 Yorumla Sevgili yapmakta günah ona bakarsan, o kadar da dindar değilmiş demek.
10 Yorumla
+1 yılO çocuğu burda soru sorarken gördüm. Aynı kişi mi acaba 😂
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir insanla ciddi ilişki düşünmemeni tavsiye ederim.
10 Yorumla
+1 yılRamazan ayı girince mi Müslüman olduğu aklına gelmiş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsöyledikleri bahane gibi geldi dinine bağlı olması güzel ama Ramazanı da bahane etmez bi insan
00 Yorumla
+1 yılNe boka en başta sevgili olmuş o zaman? Yürüsün gitsin hala napicam diyosun şaka gibi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Yalan ya hadi dokunmamasini anlarımda sevginin ramazanla ne alakası var inaniyo musun gerçekten
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir pislik ramazanı bahane edip sonunda sevgim biter diyorsa Allah aşkına ayrıl ondan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılKendisi kanatsız melek heralde hsjshs
Dediği bana saçma geldi biraz bahane sanki01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıl gitsin derim ben uğraşılmaz böyle yobazlara
+1 yılBunlar kuru bahaneler öyle duygularla oynamak varmiymis dinde?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle sacmalik mi olur ayril gitsin bir ayda insanın sevgisi mi biter ne sacma olay
00 Yorumla Bu nasıl sevgili böyle tövbe tövbe Afganistan türevi insanlar niye çoğaldı bu ülkede bu kadar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Cennetteki huriler için seni iki dakikada harcamış. Aldatılıyorsun işte. 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuluşmak istememe falan hadi anladım Benim de var arkadaşlarım o şekilde. Ama engelliycem ramazan da bitince sevgim biter demesinden bahane aradığı kesin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Böyle birini bulmuşsun madem neden aileyi dökmüyorsun işi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. Bax hele trole bax. Sence de var mi böyle bir erkek ya?
00 YorumlaDaha nesini anlamıyorsun ki ayrılmak için bahane arıyor işte böyle bir şey bulmuş
00 YorumlaAdam seni sutlamanin derdinde ki zaten sutlamis bırak ipini sal gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılProfil açık olsa kesinlikle trol derdim, bana bayağı bayağı bahane geldi bu durum. Buluştuğunuz zaman sarılmak zorunda mısınız, normal bir yerde oturup zaman da geçirebilirsiniz.
Saçmalamış resmen.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
// In nomine Magni Dei Nostri Satanus //
44. İmha etmedi mi o dinler daima, güzel olanı? Yasaklanmadı mı sanat,
müzik ve hatta sevgi ve sevişmek?00 Yorumla
+1 yılDinine bağlıysa niye konuşmuyor ne alaka tabi sapıkca konuşmuyorsa
00 YorumlaKonuşabilir sıkıntı yok bel altı konuşmazsınız sizde
10 YorumlaDefet şunu hayatından.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ama tek günahım sen olacaksın dedi napıcam bilmiyorum yaa sarılmama bile izin vermiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadar düşünüyorsa sevgili olmayacak götürüp evlenecek yoksa sevgililiğin ne anlamı var o zaman insan sevgilisiyle sarmaş dolaş gezip tozmak ister
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunları düşünüyorsa neden sevgili oluyor? Ayrıca ciddi düşünüyorsanız yalnız kalmadan tanışmanız lazım öyle sevgili olarak değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Geçen bi gizli çocuk paylaştı acaba o mu lan dhsndnshdzn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFlört sevap sarılmak günah he 😁
Ayrıca Ramazan'da flört de günah kategorisine geçiyor kendisi için00 YorumlaO zaman islamda sevgili diye bişey de yok seninle niye sevgiliki dinine bağlı diyosun ya evlilik noktasına niye getirmiyor helal bir şekilde kusura bakma kardeşim ama seni oyalıyor istemiyo belliki
00 YorumlaYa kızım başka adammı yok ya ramazan sonu kim öyle kim kala
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma ve uydurma bir soru olmuş bu. Üzerine biraz daha çalış tekrar dene
00 Yorumla
+1 yılSevgiyi bitirmek ve uzaklaşmak için de Ramazan ayını kullananı da ilk defa görüyorum. İlginç bir insanmış.
11 Yorumla- +1 yıl
Bir de sen böyle birisi için üzülüyorum diyorsun. Adam seni ofsayta düşürmüş. Maçı iptal et ve bitir mevzuyu.
Uzaklaşmak için ramazanı kullananı ilk defa görüyorum.
Hayatına bak üzme kendini.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo ayrılmadan sen ayrıl bence o zaman değere binersin
00 Yorumla
+1 yılAcil kaç
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim Ramazan boyunca benimle konuşmak istemediğini söyledi. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım