Kız arkadasim gerçekten neyi istiyor?

Merhaba arkadaşlar 3 ay önce iş yerinden bir kızla tanıştım bununla zaman içinde flörte girdik yan yana idik hep, birgun iş yerinde başka kız yanima gelip sohbet etti bende farkında olmadan gülmüşüm gevşemişim diye kız arkadaşım bana patladı soğudum artık istemiyorum neden kızlarla böyle içli dışlı muhabbet ediyorsun dedi, güveni sarsıldı bir şekilde ikna ettim tekrar konuşmaya başladık, çeki düzen vericem kendime dedim verneyede başladım, aynı şekilde samimiyiz, ama arkadaşız aramızda birsey yok bana zaman tanı diyor , eyvallah diyorum beklerim diyorum ama içim tuhaf geçen bir tane erkekle dip dibe saçma hareketler yapıyor kolundan cektim kavga ettim onunla hayirdir falan diye hem bana diyorsun hem kendin yapıyorsun diye tamam bir daha yapmam dedi bende ben kendimi düzeltmeye çalıştıkça sende kendini bozuyorsun istediğini yap umurumda değilsin dedim baktım eli ayağı titredi hayır saçmalama gel buraya falan dedi yumuşadik kapattık konuyu, gece artık sıkıldım ya olsun ya da olmasın dedim, arkadaşça beklemek ne bilmiyorum dedim , ben bir kere soğudum mu soğuyorum dedi zamana bırakalım dedi bende zaman içinde sadece beni düşün başkaları olmasın dedim başkası olacaksa bitsin o zaman dedim haklisin diyor kimse olmaz hayatımda seninle bu durumdayken. Ben iyi arkadaşız o zaman deyince kızıyor tartışma oluncada arkadaşız karışma diyor kafasi gidip geliyor ne yapım arada kaldım.
Kız arkadasim gerçekten neyi istiyor?