Süper uyum anlaşma çekim var güzel de arkadaşlığı var aramızda ruhumuz istiyor çekiyor biliyor o da ama.. 2 sene aklında kalıp 2 sene engelli olan herif yazınca 3 aya yakın konuşuyor uzak mesafe..
Benimle de görüşmeye başladı tekrar ve yakınlaşmalar oluyor istemsiz ufakça Gel iste evlenelim diyorum ama ruhu beni isterken aklı onu yanlışa sürüklüyor üzülmeye
İkizler burcu 🤦🏻♂️
Görselde yapamam seninle dediği küçük tartışmalar toplasan 2 senede 4-5 defa oldu doğal şeyler
Ah be dostum, bu durum tam bir karmaşa gibi görünüyor. Anladığım kadarıyla kızın kalbi seninle ama kafası başka yerde gibi. İkizler burcu olunca zaten gel gitleri çok normal. Eğer gerçekten onunla bir geleceğin olduğuna inanıyorsan, sabırlı olman gerekebilir. Ama o uzak mesafedeki biri yüzünden seni sürekli gelgitlere çekiyorsa, bu da seni yıpratır. Belki de kendi mutluluğunu düşünme zamanı gelmiştir?
Benim tavsiyem: Kalbini aç, ne istediğini net bir şekilde ona anlat. O da kararını vermeli artık. Seninle mutlu olacaksa, geçmişi kapatmalı. Ama hala tereddütleri varsa, belki de en doğrusu kendi yoluna devam etmendir.
Bu arada, kendine haksızlık etme ve değerin olduğunu unutma, tamam mı? 🥺💔
Bence o dengesiz değil. O sana açık açık söylemiş hemde espirili bir şekilde sen kırılma diye. Altta ne mesajı yatıyor onu bile anlamamışsın sen bu kızı anlamıyorsun. Seviyorsun ama dikkat etmiyorsun bu yüzden muhtemelen iki arada bir derede kalıyor. Dert etti ise boş değildir. Sana boş geliyordur bir kız bir şeyi hemen öyle kolay kolay dert etmez ya karakterinde onun bir yarasu vardır ya da gelecekte sorun olur diye endişe ediyordur
Ara ara anlaşmazlık oluyor ki bu olabilecek şeyler tartışıp çözülür bunlar da.. bu istiyor ki hiç tartışma olmasın her şey kafamda hayal ettiğim gibi olsun ilerlesin.. öyle ilişki mi var hayatta ya
Biz kızlar tartışma olmasın istemeyiz. Tartışma sonrası düşünülmesini isteriz. Anlaşılmak isteriz. Tartışıyor ise umut vardır asıl. Ama eğerki sen neden tartıştığını anlamaz isen o zaman umudunu keser bırakır. Ya sorun gerçekten kızda ya da sen kızın sana bağırs bağıra söylemek istediği şeyi anlamadın henüz.
Bazen de tartışmayı kendi yaratıyor ben cevabını veriyom sorunun kabul de etmiyor sanki yalan cevap uyduruyom😂 değişik baya ya... Ama umut verip gönül eğlendirdi ya illa çıkar bunun ahı
Bak 2 senedir benim ikimiz için dediğim şeyleri şimdi o da söylüyor şimdi inandı anladı.. zaman yine beni haklı çıkaracak ve gelip diyecek ki sen haklıydın kollarıma sevgime şefkatime sesime çok ihtiyacı olacak 🥺
Madem beni istemiyor neden benden de kopamıyor tamamen neden.. cumartesi akşam parkta oturduk 1 saat yanyana o kadar huzurlu mutlu oldu ki yanımda unutamıyor söyledi dün... Ve biraz da oynştık ikimizde de aynı çekip hisler var ama o kabullenip gelemiyor
Seni istemiyor değil. Seni seviyor ve istiyor olabilir ama bir kız asla onu anlamayan bir erkek ile uzun süreli bir ilşki ya da evlilik düşünmek istemez. Biz kızlar bazen sözlerimizin altına çok anlam saklarız. Kız diyor ki yaptıklarını tartışmalarını unutamıyorum. Bu sende ne imgeliyor
Bugün de geldi yanıma yakınlaştık sinirlendi pişman oldu gibi hızlıca gitti mesajlara aramalara cevap vermedi.. 3 gündür o da baya yükseldi bana arzuladı bu çekim tutku olmasa hiç uğraşmazdim onun için onu mutlu etmek için be
Hani ilişki iki kişilik ya... Destek olunmalı filan minik dokunuşlar yön vermeler oluyor ya onu diyom... Şöyle sevilmek sahiplenmeyi her kız ister ama değerini bilmiyor o sevginin bağlılığın bu sa
Ee yani. Kız kendi kendini yetiştirmiş bir de seni mi yetiştirecek. Eşek kadar adam olmuşsun kendi kendini düzelt ne diye kıza sorumluluğu yıkıp ama o da beni düzeltemedi diyip kendinden atıyorsun suçu. Farkında mısın sürekli suçlu senin göznde o kız asla kendinde hata aramıyorsun. Tartıştık ama boş konuydu diyorsun boşsa neden tartıştı. Takıntılı diyorsun eskide kaldı diyorsun tartışma çözülseydi yani sen kendini düzeltseydin eskide kalırdı. Bence suç sende
Kız sana açık açık söylemiş senle ben yapamam demiş neden anlamıyorsun. Biz yapamayız dememiş senle ben yapamam demiş neden çünkü kız yalnız abi sorunu çözmeye çalışırken de yalnız, anlamaya çalışırken de, ilişkinin geleceğini düşünürken de yalnız. Sevmek öyle her şeye yetmiyor sevgi hiçbir boka yaramıyor saygı duyacaksın anlayacaksın düşneceksin emek vereceksin emek
Sorun çözmeye hiç çaba göstermedi sevgili de olmadık zaten hep benden bekledi her şeyi kendi ama öyle olmuyor o sadece konuşurak çaba gösterdiğini sanıyor
Kız hem istiyor hem istemiyor acayip kız abi bence kafana takma sevse sev sevmese kulak asma yine sen diye döner yorma kendini.
0
19 Yorumla
Soran
1 yıl
Beni valla sen anladın kardeşim.. alttaki değişik kızı savundu savunulacak yanı var mı bu yazdığına göre.. sevgiyi harcıyor bir daha böyle sevilmeyecek biliyor herkes derin sevip bağlanmaz
Valla abi savunacak yanı yok evt.. aman böyle şeylerle saniyeni bile harcama dediğim gibi abi sevse sev sevmese boş ver napcan kendinden kıymetli değil kimse
İçinde ruhunda varım da neden tamamen gelmiyor bilmiyom gerçi şimdi başkasıyla konuşuyor... İnsan neden böyle bırakır içinde olduğu halde sevildiği halde
Öyle kuruyor net bir istek seçimde yok heves hep bir anda heves eder çok sürmeden 1-2 aya o hevesi isteği gider
Bana ilk dediğinde seneye evlencem dedi onunla 😂 şimdi sıradan flört işte dibinde olan benimle öyle olmadinda Ankara 'da yaşayan herifle olacak ayda 1 buluşmaula
Keşke basit sevgi olsaydı da ilk gittiğinde biterdi ama denk gelmesi zor his duygular o da diyor zaten mesajda var.. gel gör ki gelip senin olmak istiyorum mutlu olalım demiyor zilli ona da acıyom bile bile üzecek kendini tekrardan
Abi biraz kendine bırak inan sen diye gelecektir yani sende oyun oyna hobi edin kendini yıpratma biliyosun zaten seni çok seviyor sensiz yapamaz ki kızlar birini çok severse başka biriyle olsada aklında sevdiği unutamadığı kişiyi tutar bugün değilse yarın düzelir be abim
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, bu durum tam bir karmaşa gibi görünüyor. Anladığım kadarıyla kızın kalbi seninle ama kafası başka yerde gibi. İkizler burcu olunca zaten gel gitleri çok normal. Eğer gerçekten onunla bir geleceğin olduğuna inanıyorsan, sabırlı olman gerekebilir. Ama o uzak mesafedeki biri yüzünden seni sürekli gelgitlere çekiyorsa, bu da seni yıpratır. Belki de kendi mutluluğunu düşünme zamanı gelmiştir?
Benim tavsiyem: Kalbini aç, ne istediğini net bir şekilde ona anlat. O da kararını vermeli artık. Seninle mutlu olacaksa, geçmişi kapatmalı. Ama hala tereddütleri varsa, belki de en doğrusu kendi yoluna devam etmendir.
Bu arada, kendine haksızlık etme ve değerin olduğunu unutma, tamam mı? 🥺💔