AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Al datan insan aldatmaya meyilidir gene aldatır bence affı olamaz
herkes hata yapabilir ve hatalar affedilebilir ama aldatmak tercihtir o yüzden bence affedilmez
Eğer aklına 2. Kişi girdiyse, 1. yi sevmiyor demektir.
Kırmızı çizgilerimden biri, ne saygım kalır ne de sevgim.
Affedecek olan kişinin kendi bilir. Ha ben olsam affetmezdim
Kimseye aynı yanlışı tekrar yapması için ödül değerinde bir şans vermem hele ki bu konu da.
Hiç bir kadın aldattıgı için pişman olmaz bunu isteyerek arzu şehvet ile yapar ve ömür boyu yapar
Ben de aldatıldım. Geri dönmek istedi ama hainliği asla affetmem
partnerine bağlı bu biraz herkes ikinci şansı hak eder
insan olmak zaten hataları gerektirir
Affettin diyelim o ev zindan olur tadı tuzu kalmaz aldatan dibe vurur aldatılan her gün hançerler.
Evet çok haklısın çok pişman olduğuna inanılsa affedilse bile tam güven olmayacak.
Affedilse de aldatılanın aklından hiç bir zaman çıkmaz.
hala sevdiği için mi aldatmış ya ihanet etmiş yani?
ihanetin sebebi ya da affı değil, er ya da geç bedeli olur.
Onu affetmek bir insanın kendine yapacağı en büyük hakarettir bence bir ilişkide güven bir kere bittiyse bir daha imkansızdır geri kazanmak
Bu konuda 2. Şans verilmemeli başta herşey yine günlük gülistanlık gider ama belli bir süre sonra daha profesyonel şekilde aldatır ruhunuz duymaz
Bir erkek olarak asla affetmem. Nefes almaya devam ederse kendini şanslı saysın. Eşimse zaten gazabımdan dehşetimdem kurtulamaz da.
bir kez aldatan yine aldatır. affedilmeyecek tek şey bence ilişkide
Asla hah etmez tabii ki. Bir kere ztn aldattıysa sevgisi bitiyor demektir eğer hala sevdiğini söylüyorsa ya yalandır ya bağımlılıktır aşk bu değildir arkadaşlar. yapanları affetmeyin yaparsanızda affedilmeyin bi zahmet.
İhanetin affı olmaz. Affedilirse ikincisinide yapacaktır emin olun buna.
Affedilir çok pişman ise hidaha yapmaz ilişki zor toparlanır ama kesinlikle iki taraf savaşmak isterse kesin yürür
Sende aldattın mi?
Niye öyle sordun
Bende aldatildim öncelikle onu soyliyim.. yani insanın anlık bişeyle alabileceğini kabul ediyosun gibi geldi. Yani insani bir durum olabilir diye baktığını düşündüm.. evet zor biseydir ama olabilir zorda olsa üstesinden gelinebilir gibi düşünüyosun.. doğru mu yorumum.. ben böyle düşünüyorum...
Bnde öyle dusunuyom kolay değil elbette
Ama bir acıdanda aslında insani bur durum olarak düşünüyosun dimi zor da olsa?
Nasil
Dedim ya aldatildim.. yazarmisin bana burda tam anlatamıyorum tak. ip at ıstersen ya da yaz
Hayır, pişman olmak onun beni aldatmış olduğu gerçeğini değiştirmez.
Şayet affetmek istesem dahi içimde her zaman bir şüphe olur, gerek yok buna.
Hayır bu affedilemez bir şey..
Bu onların karakter yapısı, bir kişi ile ilişki yürütmekle ve bu yüzden daha çok denerler, unutma bir kere yapan birdaha yapar..
Yürütemezler*
Yanlış anlamazsan bir şey merak ediyorum. Kolların nerede?
Bana göre affetmem çünkü içimde hep yara vardır güvenim gitmiştir artık affetsemde güvenim olmaz içinde güven olmayan bir ilişki yanlış bir ilişki olur bence
Seven insan aldatmaz. Aldatmışsa o sevgisinde bir eksiklik vardır. Ve ben affetmem. Aldatanı affetmek "ben yaptığına doymadım gel bir daha aldat." demektir.
ihanetin bedeli eskiden olumdu aldatan kişi aldatmaya meyilidir afi olmaz
Bence de öyle aldatan aldatır. Ama ölüm de çok ağır bence. Salarsın gider.
O işin espirisiydi:) ama aldatılan kişi bidaha toparlaniyo
Toparlanamiyor
Inan psikolojimi onunla yormam bilr takmam yani kafama yani demek istediğim ben de çok aldatıldım ama şu an evliyim yani beni aldattılar evlenmiyeyim kocamda beni aldatır mı? Düşüncesiyle bakmadım.
O onların srfsizligi yvsakligi dedim.
Benim ilişkilerim genelikle uzun oluyo 4 yıl gibi zamana kadar 3 kişi olmuştur 3de aldati beni yani görmedim ama yazışmalar fotolar falan enson ki 5 yıla yakındı mesaj la hayatımda biri var sen yoluna ben yoluma dedi
Ben zor atlatıyorum ve kendime zararım çok oluyo
5 yıllık bir ilişki ve mesajla ayrılma.. Bende kadınım kusura bakma ama ben o kızın awk. ☺️
1 yıldan fazla oldu o dönemler işlerim iyi diyildi pek ilgilenemedim sorunlarım vardı yani o 15 gün ya da 20 gun pek sk görüşemedik sonrası malum şu bi şarkı vardı türbin olurum diye o yeni çıkmıştı onu yoladi sonrada mesaj i halla toparlanmaya caliyorum
Bir kere yapanın bir daha yapacağı unutulmamalı huylu huyundan vazgeçmez. Affetmek taviz vermek olur böyle bir konuda kendinden taviz verenin kendine saygısı yoktur.
aldattıgı gercegını hıcbısey degıstıremez :) affetmek kısıye kalmıstır ama bence neden aldattıgını bılmek gerek cunku tekrar yapmayacagı ne malum
O kişiyi affetmek salllaklık olur başka bişey değil
Gene yaparız affetmeni isteriz ama asıl pişman olduğumuz nasıl yakalandık söyle yapsaydık yakalamazdık pişmanlık odur
Aldatan akıllanmaz tecrübeyle sabit. Bir de karşına geçip seni değil onu aldattım falan diye de savunma yapabilir
hak etmez. bir insan gerçekten yürekten seviyorsa zaten gözü senden başkasını görmez gördüyse de gerçekten sevmemiştir o zaman..
Hayır yapan bide yapar hayla arada bana yazan bit çocuk var falan ama barışmamıza rağmen gene aldattı dahada ben barışmadım hayla arada yazıyo
kadinlari anlamiyorum aldatan erkeki affediyorlar erkek olsa asla afeetmez bu yuzden kadinlar cok aldatiliyor nasil olsa affeder ya
Asla affedilmemeli zaten aldatmanın affı olmaz siz kendi yolunuza bakın unutun gitsin. Saygısız , ihanet edilmiş bir ilişkiye hiç gerek yok.
Affedilmeyi haketmez. Bunu birkere yaptıysa birdaha yapacaktır ne kadar pişman olursa olsun
her iki kişi içinde bu olmaması gerek. yalan makinesi falan olsaydı keşke
Seven insan aldatmaz...
Seviyorsan affedilir ama aldatan mutlaka tekrarlar bunu
Bence affedilmeyi hak etmez. Uçkuruna sahip çıksaymış kardeşim
slmm birdaha yapmicaa neee malum alismisslik kudurmuasluktan beterrsirrr
Aldatan kişinin çok pişman olduğunu asla anlayamazsın. Pişman olduğunu nasıl kanıtlayabilir ki?
Hayır ne saçma sen yemediğin halt kalmasin pişmanım bir kere yapanın bidaha yapmicagi ne malum
Affetmem aldatırken düşünecekti bir daha yapmayacağı ne belli
Yapan bir daha yapıyor. Bundan adın Soyadın kadar emin ol.
Herkes ikinci bir şansı hakkeder edebiyati ve can çıkmadıkça huy çıkmaz gafı arasindayim😑
Herşeyi göze alarak aldatıyorsa ihanet ediyorsa, kusura bakmasın affedilmez.
ben affetmem aldatmıs bi kere beni sevsin ya da sevmesin umrumda değil
Aldatma demenle neyi kastettigine bagli. Yani fiziksel bir yakinliksa asla affetmem ben.
Seven insan aldatmaz canım 😉kendinizi kandırmayın hep
İhanetin affı olmaz diye düşünüyorum bunu yapan illaki ilerde tekrar yapar
Hayır. Benim kalbim cam gibidir. Bir cam iki defa kırılır mı?
Aldatan insanda sevgi aramak mantıksız. Hiçbir şeyi hak etmiyor.
Hayır hayır hayır
Bir kere güven yikildimi gerisi boş hem affetsen bile unutabilecek misin? Zor..
Ihanetin affı yaşananların tekrarı olmaz
Ya affedilir de işte yaşanılanlar unutulabilir mi?
Bence herkes ikinci bir şansı hak eder
Aynen hak eder, öbür dünyada..
Affedilmeye değmez aldatan her zaman aldatır.
Hayır, aldatan kişi asla affedilmez.