#TauredKrlaiçesi <3 <3 <3

Kapımın önünde gebersin yine affetmem. Aldatırken bana mı sormuş? O haltı yemeden önce düşünecekmiş. İstediği kadar yalvarsın, sayarım çıkar, gider hayatımdan. Hayatta affetmem, affın yeri yok zaten ben de. Bunun gibi malları affeden aptaldır gözümde. Gel beni bir daha aldat demektir bu. Bir yapan yine yapıyor sonuç itibari ile.
Sevgili olayları bana göre değil ama ihanet ve aldatma da bana göre değil. Defalarca aldatılıp affeden insanlar. Buradan onlara sesleniyorum arkadaşlar affetmeyin affederseniz kendi hayatınızın içine s..çılmasına kendiniz izin verirsiniz. Sonra neden mutlu olamıyorum aşkı hak etmiyor muyum neden sevmiyor diye zırlamayın şuralarda buralarda.
Aldatmak asla Affedilecek bir hareket değildir ve parantez içinde söyleyeyim Kimse kimsenin yediği de değildir umarım bu kafi anlamak isteyen anlar
Harika anlatmışsın. Teşekkür ederim.
Birilerinin de diyorum yedeği olamam hani birileri beni yedekte tutuyorda böylelerine ne deniyordu biliyormusun
Bence de canım ya. O kadar haklısın ki. Ben çok kızıyorum öyle şeylere.
Ya mesela biri var o kafasına birini koymuş hani bende ondan hoşlanıyorum ama o kafasında sürekli on yargı var ve biri ile zaten bulusacak biz böylelerine ne diyorduk canim ta karaktersiz dimi
Haklısın canım. Bence hiç buluşma öyle insanlarla. Yazık sadece kendini yıpratırsın. Bak sen kültürlü birisin. Kendine yakışan birini seçmelisin bence. :)
Saol tatlım ❤
Aldatan affedilmez. Yaptığı ile mazide kalır.
Cevap
41Cevap
Neden ve nasıl aldattığına göre değişir ama ben tekrar güvenmezdim ve affetmezdim
aldatmış
mesele bitmiş aslında..
beni sevmiyor ki bunu yapmış
bahanesi ne olursa olsun bir başkası var olmuş onun için..
Affı olmaz ihanetin
Aldatan sevgiliyi affedersen ona şöyle bir mesaj vermiş olursun "Ben sensiz yapamam yaşayamam her hatayı yapsan da ben burdayım tekrar konuşursan ben yine seni affederim çünkü vazgeçemedim sınırımı bilmiyorum kendime karşı beslediğim bir saygım yok. Her hatanda beni burada bulacaksın çünkü ben gitmeyeceğim zayıfım aldat beni razıyım "Kızlar Bir Adım Öne
İhanet özür ile kapatılacak bir yara değil.
Onu affetsem, kendimi nasıl affederim diye düşümüyor değilim.
maalesef ki öyle paradoksların içine giriyor ki insan, yapmam dediği ne varsa yapıyor her ne kadar istemese.
Binlerce hatta milyonlarca özür bir yanlışın, ihanetin yarasını kapatamaz.
Önce kendinden özür dilesin; bunu kendime nasıl yaparım? Diye kişi bence.
@tauredkralicesi sn soru sahibi senin nazarında bütün aldatılanlara sesleniyorum BİR ADIM ATIN KORKMAYIN BIRAKIN ONLAR YÜZÜNDEN NE UMUTUSUZ OLUN NE DE ÖLÜ. Diyeceğim o ki kadını erkeği fark etmez ALDATAN ŞEREFSİZDİR bu değişmez bir gerçek var ALDATAN BİR DAHA ALDATIR. ilkinde özür diler alıştıkça özür dilemeye gerek bile duymaz.
Hayır. Aldatma diyoruz ya aldatma. Düşünsene sana olan duygularini kaybedip senden habersiz bir başkasında aramaya çalışan adinin teki Karşısındakini değil asıl kendini kandiran zavallıyla kimsenin işi olmamalı.
Bir yanlışa düşüp sonradan pişman olup (sözde) özür dileyerek o yanlıştan sıyrılacağını düşünen insanlar varsa çok yanılıyorlar. İsterse binlerce kez özür dilesin. Telafisi olmayan bir yanlışa af çıkmaz bende.
Affedilmemeli. Bir kere yapan yine yapar. Eğer bunu onun burnundan getirmek gibi bir planı olan varsa, affetmiş gibi yapabilir. :))
af dileyecek kadar yakına yaklaştırılmalı mı diye sorsaydın keşke öyle aşağılık bi canlı benim etrafımda gezemez.
Hayır, ben görüntülü konuşma uygulamasında kızlarla konuşuyorum evliyim. Coks evi kizlar ya aman hanım duymasin
Kadınlarda niye sürekli bir affetme eğilimi var yahu aynı soruyu bir erkek soramaz mesela. Aldatan insana bir daha yüz vermeyeceksin.
Aldatıp hemde özür dilemesi sizcede abez değilmi? Kültür ve medeniyet yoksunluğan başka bir şey değil. O yüzden son pişmanlık neye yarar?
affedilmeli. her defasında seni ne kadar sevdiğini anlayıp geri geliyor snei başkalarında bulamıyor işte anlasana.
o özürler yeniden aldatmanın anahtarıdır asla affedilmemeli bir yapan bidaha yapar
Affetmem. Geri dönüşü yok. Açıklamasi da olamaz bunun.
Aynı gunahi defalarca isliyorsun donup Allaha tovbe ediyorsun seni her defasinda Affetmesini bekliyorsun ve belkide affediyor. Ama sen bir insanin bir hatasini asla affetmem diyorsun...
Böyle bir şeyi affeden taraf, kelimenin tam anlamıyla süzme canım kardeşimdir.
Hayır şahsımca affedilmemeli tekrarlanmayacağı garanti değil bir daha kırık bir bardağı onaramaz sın
Yoo hayir bin defa özür diledi kapimda yatacakti neredeyse ama ihanetin affı olmazz
Ben affetsem yüreğim affetmez ama dönüp özür de dilemeyebilirdi o yüzden zor bir konu
Ağzı ile kuş değil totişi ile balık yakalasa yinede affetmem açık net
Aldatılmanın hic bi sekilde affedilmesi olmaz, kendine saygısı olan kisi hic bi sekilde affetmez
sonucta aldatmak hata degildir, ihanettir
Kapımda köpek olsa affetmem..
Aldatmanın şekline bağlı olarak değişir benim için
Havuzda boğulurken aldatmış :D
Evvet ben affetim pişman değilim eşim başka biriyle olmuştu sonuçta boşansm ben uzulecm sevdinm için
1 kere yapan bir daha yapar, ayağı alışır
Bir defa yapan her zaman yapar….
Bir boynuzun daima devamı gelir.
Hayır, insanın kendine saygısı olmalı
Asla affedilmemeli. Bu affedilemeyecek bir şey..
Affedilmemeli
tekrar aldanmak istiyorsan affet
bi defa yapan yine yapar xd
Asla affetmem. Gittiği yerde kalsın ş erefsiz
tekrar aldatır..
affetmek işe yaramaz..
Üçlü yaparım, yenilik tutkusu olur.
Hayır, asla edilmemeli.
Değil özür dilemek, uğrumda ölse affetmem.
Ihanetin affı olmaz...
Hayır affedilemez..
s*k*me takmam kendi nerenin iti oluyor
Hayır
Affedilmemeli
Bence ihanetin affi olmamali
İkincisini de kaldirabileceksen affet..
Hayır affedilmemeli
Affedilmemeli
Asla affedilmemeli 1 kere aldatan yine aldatır
1 kere aldatan surekli aldatir
Affedolmemeli