Bir kadınla bir erkek aşk ilişkisi olmadan sadece arkadaş olabilirler mi?

Matematik öğretmenim hep şöyle derdi: "Bir kız çocuğuyla oğlan çocuğunun arasındaki arkadaşlık ilişkisini başka yönlere çevirerek sorgulayan insanın zeka geriliği vardır." Onun kız kardeşi ortaokulda basketbol takımındaymış, birçok erkek dostu varmış. Bir gün müdür benim öğretmeni çağırıp "Kızım bak kardeşinin arkadaşlıkları çok kötü. Bir kızla oğlan nasıl arkadaş olur?" demiş. O da aynen o cevabı vermiş. Müdür şok olmuş tabi. Sonra bir daha asla karışmamış. Benim bir arkadaşım vardı. Babasının zulmü yüzünden annesi üzerindeki kıyafetlerle ve bir miktar parayla çıkmış dışarı. Tam da kış. Altıncı sınıfız, apartmanlarımız karşılıklı, eve beraber gidip geliyoruz. Annem balkona çıkıp beni beklerken arkadaşımın soğukta, yağmurda montsuz olduğunu görmüş. Bir gün onların evine gitti annem, durumlarını öğrendi. Biz artık dost olmuştuk. Okuldaki herkes adımızı âşık koydu tabi.
Bakmayın güldüğüme çok sinir olurdum eskiden. Gidip bu sözlerin sahibi öğretmenime söyledim olanları.
Sınıf öğretmenimdi ne de olsa. Bana bu olayı anlattı sonra ben de arkadaşıma...
Artık duymazdan geliyordum ama bir gün patladım ve herkes ağzının payını aldı tabiri caizse.
O günden sonra da kardeş olduk, hatta eski geleneklerden kan kardeş.
Matematik defterimin en ön sayfasına yazmıştım: "Bir kız çocuğuyla oğlan çocuğunun arasındaki arkadaşlık ilişkisini başka yönlere çevirerek sorgulayan insanın zeka geriliği vardır."
O gün bugündür aklımdan çıkmaz.
Hatta öğretmen defterleri kontrol ederken kendi sözünü görüp bana gülümsemişti. Kulak küpesi olsun.
Merak eden olursa o kardeşim şimdi çok iyi durumda. Annesi iş buldu, evlerine yepyeni eşyalar aldılar.
Annesiyle annem, onunla ben yeri geldi dert ortağı olduk.
Öylesine bir şeydi bu da. Ufak bir öykü gibi...
Merhaba bu değerli soru için için çok teşekkür ediyorum öncelikle,
Ben her zaman için şunu dile getirmekten yanayım ateşle barut yan yana durmaz şimdi bana insanlar diyecek ki ne olacak kadın ve erkek yan yana gelince Ateş barut değil çok da güzel arkadaş olurlar hayır efendim ben bunu hiçbir zaman katılmadım katılmayı de düşünmüyorum çünkü eğer bir erkek ya da kadın ikiside eşcinsel değil ise muhakkak birbirlerine karşı ilgisi olacaktır en azından kadın için olmasa bile bildi bir süre sonra erkek için bu durum değişebiliyor, sevgili Peygamberimiz ne demiş iki kişi yalnız kaldığı zaman üçüncüsü şeytan olur dolayısıyla bir kadınla bir erkek aşk ilişkisi olmadan sadece arkadaş kalabilirler ama aralarındaki mesafe ve ölçülü olduğu zaman birbirlerine çok yakın hatta daha yakın davranırlarsa zaman içinde Duygu değişimine uğrayacak belki duygusal belki de Cinsel açıdan birbirini isteme noktasına girecektir. Çünkü daha önce bu konuda tecrübe edinmiş birisi olarak yakın zamanda 15 yıllık arkadaşım dostum olan kızım bir konuşmamız desin aslında benimle ilişkiye girmek ister miydin sorusu ile karşı karşıya kaldığımı biliyorum yani Ben ömrüm hayatım boyunca böyle bir şeyi normal karşılamadım yine söylüyorum ateşle barut yan yana durmaz. Kadın ve erkek sıkı sıkıya dost arkadaş olmaz.
Elbette olacağını söyleyenler çoğunlukta olacaktır ama en azından benim için yürütülmesi zor bir arkadaşlık olur. Ya da yüzeysel bir arkadaşlık demek daha doğru olur. Çünkü belli bir aşamada illaki aklımdan farklı şeyler geçer.
Kadın açısından böylemidir değilmidir bilemem ama ben bir erkek olarak kadını her daim çekim merkezi olarak görürüm ve arzularım.
Şu da unutulmamalı ki erkek açısından bir kadından gördüğü yakınlık her zaman yanlış anlaşılmaya müsaittir. Kadın benliğinde art niyet olmadan samimice davranabilir ama erkek bunu farklı yorumlamaya eğilimlidir.
Bu sözlerim nedeniyle eleştirenler olabilir elbette ama açığa çıkmamış olsada herkesin içinde karşı cinsle alakalı benzer düşünceleri vardır.
Olamıyor inan ya.. sonunda hep bir taraf diğer tarafa tutuluyor. Geçirilen birlikte zaman paylaşılan anılar kişilerin birbirini tanımaya itiyor, e tanışan tanıştıkça samimileşip kendi duygu ve düşüncelerini birbirine aktarırken kafa yapısı uyuşmaya başlıyor. Sonucunda ise ya iki taraf birbirinden zaman geçtikçe hoşlanıyor ya da iki kişiden biri diğer kişiye aşık oluyor. İş karşılıklı olan aşklarda değil platonik olanlarda başlıyor hem iki taraf konuşmaya son veriyor hem arkadaşlıklar son buluyor hem aşık olan kişi sevdiğinden oluyor iki tarafda zarar görüyor anlayacağın ama gerçekten bunu yaşadığım ve gördüklerime nazaran söylüyorum.
Cevap
95Cevap
Bu soruyla daha önce de karşılaştım o yüzden yeniden yazmak yerine önceden soran kişiye verdiğim cevabı kopyala yapıştır yapıyorum. Baya bir uzun cevap çünkü başımdan geçen bir hadiseyle cevap verdim.
Etiler de bir iş aldık kültür merkezi yıkıyoruz akatlar diye bir yerde tamda gezi olaylarının patlak verdiği sene. Hafta sonları izmite dönüyorum cuma akşamından, ismini yazmayacağım bundan sonra kendisinden Z diye bahsedeceğiz çocukluk arkadaşım olur kendisi. Z hanım bir önceki hafta eğlenmeye gittiğimizde delirtti beni bende kızdım ona seninle bir daha bir yere gitmeyecem dedim. Cuma günü gene dönüyorum izmite arıyor beni çok özür dilerim sen benim canımsın bana kıyamazsın ben seni çok seviyorum özür dilerim diye yıkadı yağladı affettirdi kendini. Çok severim bende kendisini 7 yaşından beri hiç kopmadık 26 yaşındayız o arada. Gönlümü aldı ya bana pirese başladı hemen gelde yüzmeye gidelim. Bende o ara kız arkadaşımla 1,5 aydır ayrıyım doğum günü var barışacaz sende gel diyor konuşmaya başladık yani 1,2 gündür. Bayan Z ye diyorum ki Çiğdemle barışacaz doğum günü var beni sal ben gelemem. Gece geçte olsa gideriz cumadan pazara kadar kalırız döneriz diyor, sen işini bitir gel. Bende Çiğdemle kalırım diye hesap ediyorum gece denize gitmek istemiyorum Bayan Z ye diyorum ki, arabam yok gelince bu arabayı bırakacam servise onlar beni mekana bırakacaklar gidemeyiz. Babamın arabayla gideriz gel buraya işin bitince arabayı al beni al gidelim. Olmaz diyorum Z benim param da yok sal beni ne olursun bak bir ton hesap kitabım var benim. Rahat ol benim param var sen sadece çık gel gece. Artık başka bahane de kalmayınca tamam dedim kim kim gidiyoruz. Kimi istiyorsan gelsin dedi farketmez. Iyi dedim ozaman Taner le Erhan da gelsin. Sen Erhan la konuş biz Taner le burdan çıkarız gece bizi alırsınız gideriz. Tamam mı? Tamam anlaştık. Arkası gittik mekana oturduk bende tektaş yüzük aldım Çiğdeme hediye. Bunun Trabzonda memlekette yaşayan abisi de gelmiş doğum gününe, anasıyla ablasıyla bütün sülalesiyle tanışıyoruz da bu abisinden korktuğu için söyleyememiş benim yanıma da gelmiyor abisi orda diye. Bende söyle tanışalım ne olacak bana ters yapamaz ben bozdurmam kendimi diyorum gevşekmiyiz biz, tanışacaz iki muhabbet edince anlayacak zaten nasıl biri olduğumuzu sevecektir beni. Kiminle tanışırdın da bu zamana kadar hakkımda olumsuz bir şey söyledi diyorum. Şimdi olmaz diyor evde sakin kafayla konuşayım yarın tanışırsınız. Peki dedim sen bilirsin. Seramoni bitti dağıldık abi Erhan la bayan Z gelip aldılar bizi içecek birşeyler aldık sürdük Kerpeye doğru. Z bana yolda giderken bir alaka gösteriyor ama ben malım kalbimde de kötülük yokya hiç uyanamıyorum işi. Geçen hafta çok kızdım diye öyle yapıyor zannediyorum. Neyse gittik abi plaja çöktük yedik içtik sabaha karşı Erhan bayıldı şezlonglardan birinde Taner de aynı şekilde biz bayan Z yle yerde uzanıyoruz. Artık gözlerim düşüyor yeter dedim uyuyalım bir kaç saat sabah olmak üzere. Sırt üstü yattım gözlerimi kapattım 2 dakika geçmedi bayan Z Ural ben üşüdüm. Al bu altımdakini ört üstüne. Yok istemiyorum kumda yatarsan sen üşürsün bu sefer de dedi. Eee ne yapalım arabaya git istersen gel açayım sana yat sabah kalkınca burdayız zaten. Yok olmaz ayağı. Niye olmaz? Plajda uyumak istiyorum.😂😂😂 Eee başladım gülmeye bende, ne yapayım dedim. Yat uyu artık çok uykum var benim ne olur vazgeç rehin alma beni ne olursun uyuyalım. Sarılsana bana dedi. Kızım baştan söylesene bir saattir beni uyutmuyorsun dedim, kolumu attım abi uyuyorum. 2 dakika geçmedi. Ural? efendim? Üşüyorum düzgün sarıl. Ya al şu benim altimdakini de beni rahat bırak artık. Ama hala kolum üzerinde kabul etmeden istifimi bozmuyorum, onunla uğraşılmaz çünkü. Çok masum çok geveze ve hep haklı 😂 kıyamıyorsun yani. (Hakikaten ben o güne kadar hiç öyle bir şey olabileceğine ihtimal dahi vermezdim. Ben onu gerçekten çok severdim diğerlerinin de çok sevdiği gibi. En iyi arkadaşımız dı neticede) Neyse abi sarmala beni dedi. O nedur dedim. Düzgün sarılın başka söyleniş şekli dedi 😂 Neyse bacağımı da attım abi, bayan Z sırt üstü yatıyordu ya, bende ona sarılmak için mecbur yan dönmüştüm. Bir döndü abi yana burun buruna geldik. Ozaman bir ampül yandı sanki kafamın içinde. Ulan dedin sabahtan beri bunun için mi bukadar ilgi alaka diye düşündüm. Sonra hemen kızdım kendime ulan ne biçim adamsın lan sen dedim kafan iyi kendi kendine senaryo kuruyorsun. Az bişey geri çekildim. 15 saniye gibi bir zaman dilimi içerisinde oda bana sarıldı ve bu sefer dudak dudağa geldik. Allah ım diyorum ben uyudum da rüyamı görüyorum. Yoksa sarhoş oldum banamı öyle geliyor diye düşünüyorum. Dudak dudağa durmaya devam ediyoruz hala. Bir kıpırdanma oldu böyle, dudaklarımız birbirine düz aynı hizada temas ediyordu ya. Bu sefer alt dudağımı emecekmiş gibi iki dudağının arasına aldı bayan Z. Ama ben hâlâ şaşkınlıktan ve kafamın içinde bir sürü acabayla boğuşmaktan dolayı hareketsiz duruyorum. Dedim ki bu iş böyle olmayacak. Hele bakayım buraya kadar hiç birşey yapmadım, birde aynı şeyi ben yapayım onun alt dudağını ben emecekmiş gibi kendi dudaklarımın arasına alayım. Ben öyle yapınca ıhh yaptı azıcık gerildi bir yapıştı abi. Filim koptuuu. Öpüşüyoruz attık bildiğin, derken sırtıma bir tekme attı Taner p. çi 😂 Ne oluyor diye doğruldum azcık bu ikiside uyanmış bizi izliyorlar😂 ama bayan Z ye uyandıklarını belli etmediler hemen gözlerini yumdu ikiside ama suratlarında gülümseme var ben görüyorum. Güneş de doğmak üzere hava aydınlanmaya başladı ufak ufak. Hadi dedim gel kalk yürüyelim biraz. Plajda el ele kol kola sevişe sevişe yatarak yuvarlanarak baya gittik ilerilere doğru. Artık konuşma vaktimiz geldiii. Oturduk kucak kucağa, ne oldu şimdi dedim niye böyle birşey yaptın sen. Sende istedin dedi. Ulan Vallahi billahi ben uyumaya çalışıyordum ne istemesi dedim. Pişman mı oldun deyip küstü hemen. Neyse gönlünü aldım abi bu sefer tutturdu Çiğdem den ayrılacaksın diye. İyi tamam ayrılayım da daha dün gece barıştım ortada hiç bir şey yok ne diyeyim de hangi gerekçeyle ayrılayım. Kız beni çok seviyor kaç sefer ayrıldım da hep geldi pes etmedi. Ah eder bize de iki yakamız bir araya gelmez. Bir gerekçe sunmak zorunda değilsin ayrilabilirsin, bir tercih yap benmi yoksa omu dedi. Tabi ki sen ama böyle olmaz 2,3 gün müsade et o dayanamaz nasıl olsa bir huzursuzluk çıkartır onu bahane eder ayrılırım dedim. Ya şimdi ya hiç dedi. Kusura bakma zaten yanlış yaptık birde bu şekilde ayrılırsam daha büyük bir yanlış yapmış oluruz dedim. Bayan Z kızdı falan bunu yaşanmamış farzedelim ben istemiyorum şimdi ayrılmıyorsan dedi. Sen bilirsin dedim ama akşama kadar gene sarmaş dolaş gezdik. Sevgili gibi yani. Sonra öğlene doğru Taner in kız arkadaşı geldi. Ural Çiğdem nerde o gelmedimi diye sorunca bayan Z hemen sarıldı bana 😂 Taner in kız arkadaşı hemen yetiştirdi Çigdem e. Ayrıldık ama bayan Z o dediğin de ayrılmadım diye inat etti ve başlamadan bizim hikayemiz bitti. Arkadaşlığımız da bozuldu. Benim ilişkimi de bitirdi gider ayak. Bir sürü de beddua aldım. 20 senelik arkadaşlığımız bir öpücükle alev aldı ve yandı bitti kül oldu...
Yani eskiden inanırdım olabileceğine artık inanmıyorum.
Olduğuna inanıyorum. Benim öyle bir arkadaşım var reel'de. Birbirimizi yıllardır tanırız. Tanışıklığımız ortak bir kız arkadaşımız sayesinde oldu, ne flört ile başladı ne başka bir şey, direkt kanka muhabbeti oldu ve şu an kardeşim gibi görürüm kendisini, o da beni öyle. Bazen kızlar konusunda fikir alır, ben takıldığım bir şey olduğunda da ona sorarım. Bazen bana "uzak dur bu tipten, sağlam bir şeye benzemiyor" deyip bazen ise "bu çocuk iyi birine benziyor" dediği zamanlar oluyor. Bazen 2-3 gün konuşmasak bile tekrar konuşmaya başladığımızda ise her zaman aynı samimiyet ve sıcaklıkla oluyor. Bazı kız arkadaşlar vardır ya yeni arkadaş olduğun birini kıskanırlar, böyle bir problemi de yaşamıyorum. Gayet güzel oluyor ama bu gerçekten sadece arkadaş olmalı, maziniz olmamalı.
Olabilir neden olması
Başka ülkelerde var böyle
Ama bizim kültür kabul etmez
Ama şu var fikir aldigin
İs vb ortamda ziyade olur.
Ama dersen erkek arkadaş bir kadın arkadaş gibi olabikirmi
Zannetmem bizim oraya çok var
Bu abazalikla zor
Bence olabilir. Hiç sevgilim olmadı diye, ailem ve mesai arkadaşlarımın tavsiyesiyle bir sınıf arkadaşımla sevgili olacaktım. Geçen sene yaptıkları beni sinir edince, arkadaş kalmayı tercih ettim. Son anda sevgili olmaktan vazgeçtim. Gönlüm elvermiyor.
Neden olamasın ki? Kadınlar için daha kolaydır zaten. Fazla yakınlıktan aklı kayan genelde erkek olur ama sen de o güveni hissetmiş olmalısın ki o kadar yakın oluyorsun. Her kadınla her erkek yakın arkadaş olamaz, orası doğru ama asla olamaz da diyemem. Birbirinde kalıp birlikte yiyip içip gezen çok yakın arkadaşlar var. İki taraftan biri içten içe platonik değilse ben çok yadırgamıyorum.
1- Biri illa hoşlanır
2-Sadece ilgisini severler
3-daha iyi birini bulduğunda biz arkadaşız yahu ne hoşlanması derler
4-biri çirkin ya da eşcinsel olmadıktan sonra arkadaş kalamazlar
5-bunlar hormonlarla alakalı durumdur illa aralarında çekim olur
6-geniş olmayın
7-Eğer aralarında sarılma yoksa merhaba merhabaysa tamamdır bu arkadaşlıktır ama eğer sarılma buluşma vesayre varsa çekim olur illaki saçmalamayın !
15 yıldan fazla arkadaşlık yaptığım kız arkadaşlarım var.
Olabilirler ama içten içe hep üzülürler kıskanırlar ikisi içinde çok geç olmadan bir sonuca varmak en iyisi olur yani yoksa zamanı gelince pişman olurlar ve eğer değer sevgi varsa işin içinde arkadaşlık lafltadır ben pek inanmıyorum bir erkekle kadının sadece arkadaş olarak kalabileceklerine
bi noktaya kadar evet. okul arkadaşlarımla arkadaşım mesela. çooooooook nadir grup arkadaşlığı olarak birlikte okul dışında vakit geçiririz. ama öyle evde kalmalı, bff gibi olmaz bence. olan vardır kesin, bilemedim.
@gecelerikorkuyorum arkadaşın olmak harika birşey olmali
Kesinlikle olunur inan erkeklerden daha sağlam kadın dostlarım olmuştur.
" erkekler sevişmek istemediği kadınla arkadaş olmaz " cümlesiyle kaç kez denk geldim hatırlamıyorum ama düşündürmedi değil .
Yüksek oranda doğruluk payı olan ama
her zaman doğru olmayan önerme.
Evet olunur. Her karşı cinse ilgi duyan kişi anormaldir. Karşı cins ile arkadaş kalmak, arkadaş olabilmek normaldir. Şahsen benim kız kankalarım var ve hiçbirine karşı ilgi hissetmedim. Sadece arkadaş.
Olabilir tabi ki gayet normal. Her kadın bir erkeğe ya da her erkek bir kadına aşk anlamında ilgi besleyecek diye bir kural yok. Erkekler ve Kadınlar gayet iyi arkadaş olabilir diye düşünüyorum, illa özel his beslemek gerekmiyor.
Arada mesafe olduğu müddetçe olabilitesi olan bir şey ama şayet her ikisi de bekarsa. Şayet sevgili durumları eş durumları varsa çok da doğru gelmiyor bana çünkü malum sevdiğine güvensen karşı tarafa güvenemiyorsun öyle bir dünyada yaşıyoruz.
İki cins arasında aşk olmadan arkadaşlık olabilir. Ama ince bir çizgi var. Uzun süreli baş başa kalmalar olursa o arkadaşlık aşka dönüşmese de başak bir şeye dönüşür kesinlikle
+Biz onunla kankayız asla böyle bişi olamaaz
-Evet biz dostuz ve böyle bir şey mümkün değil.
245345 gün sonra
Soru: En yakın dostumla beraber oldum ne yapmalıyım. s. s?
Olabilir sirdas dert arkadasi bazi kisiler pskolok gibidir konusmasiyla insani rahatlatir bence olabilir ve benim 6 yil konustugum derlestigim biri omustu ama birliktelik olmadi hersey seks diyildir
Olamaz. İki karşı cins ve fıtratımız belli. İster istemez bir çekim olur. Lâkin karakter ve tip işin içine girince arkadaş olunabilir ama can ciğer kuzu sarması şeklinde değil, seviyeli.
Biri diğerini cinsel olarak arzulamıyorsa arkadaş olabilirler de, arkadaş kalabilirler de. Ancak birinde bu tarz hisler varsa o arkadaşlık bir yerde patlar.
Olabilir çocuk yaşta cinsiyetçi yaklaşım oyunlar erkeğin gözünde sadece seks yapılabilir mesajını ver sonra olmaz de. Taraflardan biri buna başka amaç ile başlamışsa bu arkadaşlığın suçu değil.
Olurlar, benim arkadaşım var ve gayet iyi bir arkadaşlık yürütüyoruz. Hani belki sonradan olur bilmiyorum, mesela Friends dizisindeki Chandler ve Monica gibi :D Ama şimdilik yok öyle bir şey
Kadın olabilir de erkekler olamaz hemen bi sahiplenme efendime söyleyeyim bi yürüme, bi yükselme. Dünya ahiret kardoyuz diyemiyorlar vanna.
aa sen :) 2 senedir yüzünü bile görmediğim kızla arkadaşım ve matmazelim diyorumm :) o da bana mösyö diyor. yanee olabiliyormuuşş
Olamıyormuş... Bir arkadaşım var 1 haftadır falan konuşuyoruz. Kanka diyince alınıyor. Onu çok seviyorum ve üzmek istemiyorum. Ona nazikçe anlatıyorum, canım arkadaşım dediğim için soğuk yapıyor. Bi akıl verin
Zamanla baglanip seversin
Megan Fox gibi birisi yanımda oturacak ve ben onunla ps de oyun oynayacağım. gördüğüm en korkunç kabustan bile daha korkunç.
5 ile 15 yaş arası tanışıldıysa evet sonrası ise %60 arkadaş kalınabilir %40 evliliğe ya da ayrılığa gider
Evet, çok mutlu ve güzel ilişkilerim var, kimsenin sevdiciği de değilim üstelik💅😊
Bence arkadaş olunabilir zor bir şey değil, arkadaş olamayanlar zihniyeti pis olanlar.
Kadın duruşundan ayrılmadıkça evet aynen olur arkadaşlık..
O öyle olmuyorr, sadece arkadaş kalamıyorlar yanii😅
Yaşandı... dnjddjdjdjdjdjdjdjdn
Olur ama şöyle ki karşı tarafın sevgilisi ve rahatsız oluyor ise uzak durmak gerek
sonra illaki bir taraf için arkadaşlıktan öte bir şeye dönüşür bilemiyorum ayol çok karmaşık
Olabilir ama temas olmicak yoksa akilari hemen baska bir yere gidiyor
Belli süre olurlar. Ama daha sonra bu arkadaşlık ya biter ya da aşka dönüşür
Cıks olmaz.
İlk basta oluyo gibi gozuksede sonu platonik bir seye döner...
olabilirler eyer böyle bişey olmasaydı benim o****u olmam gerekiyodu
Olur neden olmasın... Benim birçok karşı cins arkadaşım var ve gayet iyi anlaşıyorum.
Evet olabiliyor, gayet doğal. çok da eğlenceli ve anlayışlı bir arkadaşlık oluyor.
Olabilirler tabii ama mesela filmlerde bir gün sohbet ederken içkiyi fazla kaçırıp sabah yatakta birlikte uyanırlar, sonra ah biz ne yaptık falan derler. Gerçek hayatta da böyle şeyler olmaz mı?
Ateşle barut yan yana duran diyen varsa 1kadin la 1 erkek de yan yana durur
Olabiliyor ama daha sonra duygular ağır basma ihtimali çıkıyor ortaya sonra kızgınlık ve hüsran
Eğer belirli noktalara dikkat edilirse olunabilir tabi.
Olur oluyor ama mesafeyi korumaya çalışmalılar yoksa fuckbestfriend olur
Olur tabi. Mesela şu an beğendiğim biri var ama o bana arkadaş olarak baktığı için ötesi yok diyorum
Elbette olurlar. Benim en iyi dostlarım, sırdaşlarım kadındır.
Kesinlikle evet hatta hemcinslerine göre daha kuvvetli bir arkadaşlık olabilir
Niye olmasın. Tabiki olur. Arkadas olmak isteyen varsa buyursun.
Oldum da noldu evlendirdik simdi selam bile vermiyo
Hikaye bu çocuk aldırma ile bitmeyen arkadaş görülmedi
Olurlar tabii. Olamaz diyen insanlar kendileri olamadıkları için öyle düşünüyorlar.
Yani olabilir ama bıçak ile olan dostluğa benzer bu
Evet olabilirler. Hatta iki arkadaş aynı yatakta uzanıp sohbet dahi edebilirler.
Bir çok arkadaşım var hiç öyle bakmadım.
Arkadaş kalınabilir.
kadınla erkek arkadaş olabilir, ama kendi hemcinsleriyle olduğu kıvamda olamazlar.
Olur ama ikisininde aklından neler geçer bi bilsen 🤣🤣🤣🤣
Olurlar çokta iyi vakit geçirdiğim kız arkadaşlarım var 🧜🏼♂️
Evet ben herkezle arkadaşım aşk ilişkim yok olmak zorunda değil ki
olabilir ama birinden biri kur yaparsa olay fena yerlere gider
Olabilirler. Arada illa ki cinsel çekim olacak diye bir şey yok. Sadece arkadaşlık olabilir.
Olur, dost olur, can yoldaşın olur, dert ortağı olur. Yardıma ihtiyacın olur, ilk koşan olur. Canın yandığın da hiç konuşmadan omuzun da ağladığın baş olur. Olur da olur...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?