+1 yılEvet, erkekler ve kadınlar arasında aşk karıştırmadan arkadaşlık ilişkisi sürdürmek mümkündür. Arkadaşlık ilişkileri cinsiyet farkına bakılmaksızın sağlıklı ve değerli olabilir. Ancak, bu tür arkadaşlıkların sınırları ve dinamikleri bazı durumlarda karmaşık hale gelebilir.
Arkadaşlar arasında her zaman açık ve dürüst iletişim kurulmalıdır. Sınırlar, beklentiler ve duygular konusunda iletişim sağlanarak, her iki taraf da rahat hissedebilir.
Arkadaşlık ilişkileri sırasında her iki tarafın da kararlı olması önemlidir. Eğer bir tarafın romantik duyguları varsa ve bunlar karşılık bulmuyorsa, bu durumda arkadaşlık ilişkisini sürdürmek zor olabilir. Her iki tarafın da birbirinin duygularına ve perspektifine saygı göstermesi gerekir. Empati ve anlayış, arkadaşlık ilişkisini sağlam tutabilir.
Arkadaşlık ilişkilerinde karşılıklı duygusal bağlanma olmaması önemlidir. Eğer bir taraf romantik duygular geliştirirse, bu durum arkadaşlık ilişkisini karmaşık hale getirebilir.
Arkadaşlık ilişkilerinin cinsiyet farklılıklarına bakılmaksızın sağlıklı bir şekilde yürütülmesi, her iki tarafın açık ve anlayışlı olmasına dayanmaktadır. Genellikle, cinsiyet farklılıkları arkadaşlık ilişkilerini etkilemez; önemli olan, karşılıklı saygı, dürüstlük ve anlayışın bulunduğu bir ilişki kurmaktır. Ancak durum böyle olsa da arkadaşlık aşka dönebiliyor ama karşılık olmazsa arkadaşlık kalmaz, hatta arkadaşlık ilişki sonrasında da kalmaz. Dolayısıyla sınır ve mesafe olmalı sonuçta ateş ve barut yan yana durmaz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Imkansız imkanı olmaz olamaz
Kadınların kendini bu şekilde kandırması da komik cidden
Ben seni arkadaş olarak görüyorum lafı boş bir ibare
O kız o erkekle konuşmasının nedeni , erkeğin ona ilgi besleyip de ona yürümesinden kaynaklı
Arkadaş olunulur ilk başlarda ama bu sadece yanıltmadır
Kız kapı acaba kadar bekler eğer erkek onun kapı açmayacağından emin ise ya cinsellik olarak düşünür ya da kendine kız ayarlatması için
Bunların hiçbiri olmazsa da o kızın tribi derdi sıkıntısı için erkek kendini neden ezsin
Bir erkekle bir kız arkadaş kalamaz
Arkadaş olur ama arkadaş kalamaz , nedeni de gayet basit20 Yorumla
+1 yılEvet, gayet de mümkündür.
Aradaki samimiyet çizgisini iyi ayarlamak gerekiyor. O çizgi geçilince sıkıntı oluyor çünkü her iki tarafta da. Kafada " Ben bundan hoşlanmam ya, ne işim var." dersin ama benliğin ve hormonların bir baskın gelir, neye uğradığını şaşırırsın.
24 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimm ^^
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
jfjjf
- +1 yıl
Yiaa gülürsün öyle 😃
+1 yılErkekler 50 yaşında ki kadına bile aşık olur ne arkadaş olması
24 Yorumla- +1 yıl
Oha :D doğru dedin sever onlar olgun evli hdjsk
- +1 yıl
Çoook
- +1 yıl
Tuhaflar gerçekten, yazık. Gözümde zerre değerleri yok böyle insanların
- +1 yıl
Aman aman hiç cekemem kalitesiz erkeği
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu arkadaşım nefes alan pembelilerden oluşuyor. Mümkündür
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılLise arkadaşları,
İş arkadaşları,
Kuzenler akrabalar,
Yakın çemberdeki komşuların kızları,
Arkadaşlarımızın sevgilileri veya eşleri,
Mantık ve faydacı anlayışla duyguları kenara bırakan arkadaşlarımız
Çirkin - çekici kombinasyonunda olduğumuz arkadaşlarımız bu kategorinin alt sınıflarıdır14 Yorumla- +1 yıl
Ben bu arkadaş grubuna brokoli arkadaş diyorum. Faydalı ama tatsız
- +1 yıl
Snsja deme öyle
- +1 yıl
Brokoli arkadaşlara bir şey hissetmeyiz ama ilk yardıma da onlar koşarlar. Faydaları müthiştir ama onlarla bir aşk duygusu veya paylaşımı yaşamayız. Çünkü faydalıdırlar ama tatsız tuzsuzdurlar
- +1 yıl
Benim var mı acaba brokoli arkadaşlarım ddjsj
- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılMümkün ya neden mümkün olmasın benim kaç senelik erkek dostlarım var öz kardeşim gibidirler neler paylaştık konuştuk birbirimize iltifatlar da ederdik hoşlandığımız kişinin profilini de anlatırdık herkes samimiyetini bilir kimse yanlış anlamazdı hiç aramızda öyle aşk falan da olmadı. Olan derin bir dost kardeşlik duygusu idi benim onlara onların da bana 🤗
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılBen denedim ve arkadaş kalabildim ama karşımdaki fazla dayanamamıştı, sohbeti derinleştiriyordu ve onun bekaretini, geleceğini korumak için konuşmayı görüşmeyi kesmiştim. Küstü gitti. En iyisi de buydu.
18 Yorumla- +1 yıl
Küstü gitti mi 😅
- +1 yıl
Bir dahada yazmayınca küsmüştür 😅
- +1 yıl
Küsmüştür ne demek, emin değil miyiz djdj
- +1 yıl
İnsan sevdiğine küsermiş 😄
- +1 yıl
dhdjsj alakası yok bu biraz züğürt tesellisi gibi olmuş
- +1 yıl
Küsmüştür başka açıklaması yok arkadaşım 😃
- +1 yıl
İyi iyi be :D
- +1 yıl
Allah razı olsun 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani her erkeğe ya da her kadına bir şeyler hissedeceğiz diye bir durum asla yok, ben bu şekilde arkadaşlarıma yaklaşmıyorum ve bakmıyorum. Çapkın değiliz sonuçta , duygu kontrolünü yapamayanlarla işim olmaz
30 Yorumla
+1 yılKalınabiliyor.. Ama o kafa bı kez karıştı mı arkadaşlık değişiyor
20 YorumlaOlmuyor, sen arkadaş olarak görsen bile konuştuğun kişi illa bir şekilde etkileniyor. Fazlaca sınır olmalı, çünkü en ufak samimiyet yanlış yere çekilebiliyor.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Samimi erkek arkadaş olmaz zaten. Bir taraf duygu besliyor sonunda 😶🌫️İş arkadaşlarım, uniden arkadaşlar var onlarda ortak yani, benim özel olarak çok yakın erkek arkadaşım yok , bu tarz olur. Qrup halinde takılmak bana daha uygun gibi 😄
10 YorumlaÇok denenmiş sonuçları her zaman menfi olarak sonuçlanmış bir hadisedir. Erkekler tanımadan etmeden etkilemeye hazır oldukları için bu tür arkadaşlık ile başlayan ilişkilerin sonu ya evlilik, ya ayrılık olmuştur.
10 YorumlaBen erkek ve kadın arkadaşlığına karşıyım‼️🚮😂
11 Yorumla- +1 yıl
Tamam canım sakin ol :D ddhsj
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl@HayalsizGökyüzüm Muhtemel hesabi kapali ama arkadasligimiz cok uzun zamandir var
12 Yorumla- +1 yıl
Nasıl arkadaşlık :D haberin yok mu hesabı neden kapatmış
- +1 yıl
Normal telefonu var belki de yanlis yazmis olabilirim benim 3 hesap guru iken kapandiydi
+1 yılmümkün ama şu zamanınkilerle değil aşk olmasa da mal mal hareketlere girişirler
11 Yorumla- +1 yıl
Girmeseler olmaz. Arkadaşlık daha önemli hıh
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Evet kalınabilir 10-15 senelik arkadaşlıklarım var
17 Yorumla- +1 yıl
Fakirler mi?
- +1 yıl
Tüccarsın ya senden ondan şaaptım kdjds
- +1 yıl
Zaten zengin gelip fakirleşiyorlar shsjs
- +1 yıl
Pisss :D
+1 yılErkek milleti öyle bir karıştırır ki.. kafayı karıştırır.. olmayan duygularını karıştırır.. ortalığı karıştırır.. bu onlar için tam aksiyonluk bir olay.. sevdikleri bir şey..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKalınabilir ama bir yere kadar.
Çok uzun döneme kadar değil. Birisi birisine illaki ilgi duyar.
30 Yorumla
+1 yılYakın arkadaş olamaz bence iki taraftan biri mutlaka hoşlanır ama düzeyli normal bir arkadaşlık elbette olabilir
30 Yorumla
+1 yılİsjshsdhejxhsjjd böyle bisey imkansiz en ufaktan bile olsa duygusal birliktelikleri oluyo, 4 yıllık sevgilim kardeşim bacim o benim yaa dedigi kişiyle duygusal olarak yakındı ve kimseyle evlenmezsek evlenelim muhabbeti dönmüştü demem o ki büyüklerin de dediği gibi karşı cinsten arkadaş olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
+1 yılBen arkadaşlığın çok sürebileceğine inanmıyorum. Zira bir biçimde iki tarafın da birbiriyle etkileşime girme arzusu doğaları itibarıyla sürekli tetiklenip ateşlenen bir durum.
10 Yorumla Evet kalabilirler, olmaması için bir sebep yok. En iyi iki arkadaşım kadın zaten. Gerçi birisi gel evlenelim diye dalga geçiyor ama bende öyle bi düşünde yok en başta orada kafam rahat. Eğleniyoruz.
10 YorumlaZor ama imkânsız da değil. Benim en yakın arkadaşlarımdan biri erkek. İlkokul birinci sınıftan beri de bir aradayız. Hiçbir zaman aramızda dostluk arkadaşlık dışında duygular oluşmadı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bakış açısına bağlı. Eğer taraflar birbirine karşı cins gözüyle bakıyorsa kesinlikle kalamaz.
Karşı cins gözüyle bakmıyorsa da tabii ki kalabilir. Nasıl baktığını da zaten illaki belli ediyordur.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAtaların bir sözü var bilir misin ateşle barut yanyana durmaz diye bence yerinde bir söz bu soru için 🤗
20 Yorumla
+1 yılHayır mümkün değil. Bu yüzden eşim dışında hiçbir karşı cins arkadaşım değildir. Samimiyette kurmam.
21 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun
Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Çok var öyle arkadaşım ki bunlardan biri bana aşkla gelirse çok kızarım.
17 Yorumla- +1 yıl
Kızmadığın bir şey var sanki
- +1 yıl
İyi 😒
- +1 yıl
Hııı sana da
- +1 yıl
Rica
Evet mümkündür. Ama çok dikkat edilmesi gerekir. Minicik bir kafa karisikligi bile herşeyi bitirebilir
10 Yorumla
+1 yılAra ara yaşanılan buluşmalarda belki.
Süreklilik her konuda iletişimi arttırdığı için mümkün olmayabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yıl- Pek mümkün olmuyor yüzdelik bir kısma dökersek, gereksiz bir yakınlaşma olabiliyor. İstisnalar kaideyi bozmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlar için daha mümkünü olan bir durum diye düşünüyorum ama kendim için yorum yapmayayım çünkü gerçekten oldukça istisnai bir kişiyim :)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum. İki taraftan biri duygu besler. Fazla samimiyet tez ayrılık getirir. Mesafe koymak iyidir..
10 Yorumla kalınabilir ama tanıdıkça seversen ne yapacaksın bunu göz ardı etme. Kadınlar genelde tanıdıkça severler.
10 Yorumla
+1 yılToplu bir ortamda kız ve erkeğin arkadaş olarak kalması mümkün ama aynı evi paylaşıp da arada bir duygunun oluşmaması zor.
10 YorumlaSaygı çerçevesinde arkadaşlık niye mümkün olmasın. Sınırların dışına çıkmadan arkadaşlık edilebilir bence.
10 YorumlaSürekli iletsim halinde ve bir taraf duygusal boşlukta ise hayır.
22 Yorumla- +1 yıl
Bu durumu yaşıyorum şu an da
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İmkansız. Bir süre sonra birbirine ilgi duymaya başlıyorlar
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Evet mümkündür hata bazen en iyi arkadaş bile olana bilir 🙂🙂👍
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılMümkün tabi hatta aşk olayını çıkarabilirsek çok daha güzel olur hayat
110 Yorumla- +1 yıl
Hayır, hayır, hayır :D Aşk dünyanın en güzel duygusu. Tabii aşka inanmayanlar ve layık olmayanlar bu duyguyu yaşayabilenlerden uzak olsa, mükemmel olacak her şey
- +1 yıl
İnanmamak ve layık olmamaktan ziyade çıkar ilişkisine dönüyor Bi yerden sonra saçma geliyor ondan dolayı :)
- +1 yıl
Hayır Aşk varsa işin içinde çıkar yoktur
- +1 yıl
Dönüyor illaki emin ol :)
- +1 yıl
Yoo dönmedi
- +1 yıl
Benimki döndü ondan beri sevgilim yok
- +1 yıl
Geçmiş olsun ne çıkarı varmış senden
- +1 yıl
Valla en son yüklü miktar nakit istemişti yanlış hatırlamıyorsam vermedim
- +1 yıl
:D aman dikkat
- +1 yıl
Vermedim şutladım zaten 😅
+1 yılPek mümkün değil bence bu. İlla ki iki taraftan biri işi bitirir
10 Yorumla
+1 yılÇok komplike bir konu mümkün olup olmayacağı bireylere bağlı
10 Yorumla
+1 yılMümkün bence 12 yıllık arkadaşım var ve hiç bir şekilde duygu karmaşası yaşamadık kişiliğe bağlı beyine neyi empoze edersen öyle ilerler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Mumkün mesafeyi korusan kalbinle beynini arkadas edersen olur
10 Yorumla
+1 yılEn iyi arkadaşim erkek tam 15 senedir kankim o benim 🤣🤣
10 YorumlaKalınır tabi ama herkes için değil. Bazı arkadaşlıklar farklı duygulara yol acabiliyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olunur tabi ama iki taraftan birisi illa suyunu cıkarır genelde...
10 YorumlaKarşılıklı o duyguları hissettirmeyecek davranışlarda bulunulmazsa; evet mümkün.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok çekiciyse teni, kokusu çeker beni illa ki, bir çekim, etkileşim olabilir.
10 Yorumla
+1 yılimkansız denemez ama kolay değil. Bir taraf kayıyor kaymak istiyor.
10 YorumlaŞahsen kalamam
Yanımda bi kadın varken 100 düşüncemden 99u tek bi konuya odaklı10 Yorumla
+1 yıliki kişi olgunsa bence mümkün. Ama biri illa çocuklaşıyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Belli bi yere kadar kalınır, aradaki çizgi korundukca arkadaşlık bozulmaz ama zamanlar biseyler değişiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. mümkün bu şekilde bi sürü kız arkadaşım var sadece arkadaş olduğum
10 YorumlaHiç sanmıyorum hele ki kafalar uyuşuyosa eğlenceli vakit geçiriliyosa işin sonunda mutlaka bir bağ kurulur kadın için yorum yapamam ama erkek için kesin cevap.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. sıkı iletişim varsa kalamayabılırler emın değilim
10 YorumlaMerhaba ben de mümkün cok güzel arkadaşlıklar dostluklar yaşanabilir İlla arada güzelliğin olmasına gerek yok ya da bir çıkar gözetme
ye Gerek yok10 YorumlaEvet mümkün
30 Yorumlakadınlar için arkadaş kalınabilir ama erkekler için bence hayir
10 YorumlaBana göre değil benimki kalkar hiç gerek yok boş yere kalkmasina
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin %99 u karşı cinsle sevgili oluyorlar %1 lik kısmı karakterliyse ve kendini biliyorsa arkadaş olabiliyor o %1 lik kısım hiç karşımıza çıkmıyor maalesef..
10 Yorumla
+1 yılEvet, mümkündür.
12 Yorumla- +1 yıl
Örnek miyiz djdj
- +1 yıl
Evet mantıklı ((:
Biraz zor çünkü nefsini duygular araya girdi mi aşık olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılOlur gibi geliyor ama olmuyor bence 😅
30 Yorumla - Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler