Kız kardeşimiz ahiretini neden yaktı?

Bulundugum şehirde 30 yaşlarında bir bayan kardeşimiz bana gelerek bazı şeyler danışıyordu.
Bende elimden ve dilimden ne geliyorsa yardım etmeye çalışıyordum.
Bana sahibi Hristiyan olan bir Resturantta aşçı olarak çalıştıgını ve helal yemekler yaptıklarını, Müslümanlarında yiyebilecegini söyledi.

Bir gün bir şeyler yemek için o Resturanta gittigimde, o hanım kızımızı içeride arkada Resturant sahibi ile başbaşa yemek pişirdiklerini gördüm.

Daha sonra kızımıza mesaj göndererek "O iş yerinde o şekilde bir namahrem erkek ile çalışman dogru degil , kendine başka bir iş bul. Yoksa aranızda bir şeyler gelişir, akıntıya kapılırsın ve kurtulamazsın. Geç olmadan bu tehlikeden kurtul"dedim.

Cevap olarak bana "Ben oradan memnunum bir problemim yok" diye yazdı.

Aradan tam bir sene geçti. Dün duydugum haberle sanki yıkıldım. Kadın o çalıştıgı yerdeki patronu ile yani Hristiyan adam ile evlenmiş.

Bir Müslüman kadın, Müslüman olmayan biri ile asla evlenemez, nikah asla geçerli olmaz.
Kadın ahiretini yaktı.

HEM AKIL DANIŞIYORLAR, HEMDE GENE BİLDİKLERİNİ YAPIYORLAR?
Güncellemeler
+1 yıl
Günahkar ve bozuk bir Müslüman, dili ve hareketleri ile inkar, küfür ve şirk yapmıyorsa ona kafir diyemiyoruz. Kalbinin içini göremedigimiz için, imanını kaybedip kaybetmedigini biz bilemeyiz. Ama ona bozuk Müslüman diyebiliriz.

Fakat bir kişi, ne kadar iyi olursa olsun, Hz Allaha ogul yakıştırıyor, Kur'ana ve Hz Muhammede inanmıyorsa o kafirdir.
Güncellemeler
+1 yıl
Peygamberimiz s. a. v boşuna "(Yabancı) bir kadınla yalnız kalmayın, çünkü onların üçüncüsü şeytandır." dememiş.
Kız kardeşimiz ahiretini neden yaktı?