Diğer yanakta aynı. Ya kız 14 Yaşında suratı sivilce ile dolu.. Nasıl geçicek bu sivilceler? Kızın paikolojisi bozuldu özgüveni eksildi. Normalde kardeşim güzel.. Ama sivilceler var diye kendini beğenmiyor. Maske falan bildiğiniz bişey var mı? Ne yapalım?
Kız kardeşimin suratı mahvoldu. 14 Yaşında. ( resimli)?
DOSTUM İYİ DİNLE LÜTFEN.. Direkt dermatolağa git.. benimde vardı bu kadar. deki be AKNETREND tedavisine başlamak istiyorum 6 aylık bir süreç bu sabah akşam yemekten sonra hap içiriceksin kardeşine.. 2. ve 3. haftanın sonuna doğru sivilceler azalır 1 ay ın sonundada bebek gibi cildi olur demedi deme erkek oldugum halde çok rahatsızdımsivilceden denemediğim yöntem kalmadı... KİMSEYİ DİNLEME. limonmuş yok yoğurtmuş yok kilmiş hiçbirine deneme suratı mayın tarlası gibi olur bundan beter olur canlı ornek ben varım bazılarının ki normal sivilce ve kardeşinin şuanda alnı hafif yaglıdır herkesın oyledır benim vücudumdaki yag oranı bile azaldı haptan dolayı bunun için direkt DERMATOLAĞA...
Ergenlikte daha. İçeriği en temiz olan temizleyiciyi kullansın sadece ama onun dışında kimyasallarla tanışmasın cildi, daha küçük. 3-4 yıl sonrasında hala aynı problemleri devam ederse cildiyeye gider, çözer işi.
Garnie saf ve temiz 3'ü bir arada " diye bir krem var. Hem maske yapabiliyosun hemde krem olarak surebiliyosun. Benimde cikmitsi bir tane maskesini yaptim 2 seferde gecti hemen
cildi yağlıysa kullansın kükürt sabununu sabahları ve gece yatmadan önce günde 2 defa kullansa yeter önce yüzünü yıkasın iyice sonra eliyle sürecek ve durulayacak ama cildi kuru bir ciltse işe yaramaz
En İyi Cevaplar