Bi soru sormaya gelmiyor
Araba açığını buradan kapatır mı dersiniz
Arabayı değiştircem dedi
Bakalım güzel bi şey alırsa konuşurum
Biraz komik bir soru olmuş... İnsanlar evlenecekleri kişilerin veya onlara gelen taliplerinin arabasına bakmamalı bakıyorsa zaten o kişi kendine bir eş değil sadece ona para verecek birini istiyor demektir. Bu zaman da ki kızların bunları düşünmesi bence çok komik bir durum tamam illa ki parasını olmasını istersiniz çünkü temel ihtiyaçlarımızı paramız olmadan sağlayamayız ama sizin aklınızda ki kişiler evi olsun son model arabası olsun villa da otursun koruması olsun vb. şeyler bunlar sadece filmlerde olan şeyler siz gerçek hayata gelin kirada otursan ne olacak arabası olmasa ne olacak otobüs metrobüs veya trenler yok mu zaten evlendikten sonra her şeyi kendi istediğiniz gibi alırsınız arabasının yılına takılan birini görüyorum ya inanılmaz bir şey bana göre siz sadece parasını yemek için birini istiyor gibisiniz hiç düşündünüz mü biz o kişiyle anlaşabilir miyiz fikirlerimiz uyuşuyor mu diye? Ben söyleyeyim hayır düşünmedin direk arabasına evine baktın.. Bize gerçekten yazık sadece para peşine düşmüşüz...
Duyar kasmayı bırak
Ben açık sözlüyüm diye bu kadar linç edildim
Halbu ki sende iyi biliyorsun son model arabalı gelse arabasıza tercih edersin
Değer vermeyenle bizim de işimiz olmaz
Ne o güzelim arabayla mı evlenmeye karar verdin algına hayran kaldım sözleri boğazıma dizdin diyebilirim iyide oldu kimseyi üzmenin anlamı yok ramazana giriyoruz kalp kırmayayım dimi o zmn see you 🤙🏼
Ha bide konusu olmuşken bakireliği olan ve rus kızları gibi arzulayan erkekler önce bi pisliklerinizi temizleyin ve ayna kullanmayı tercih edin evi arabası üçgen vücut isteyen kızlar kendinizi bi halt sanmak yerine biraz aklınızı çalıştırın okuyun eviniz arabanız olsunda sonra bunları istersiniz bi haddinizi bilin
Ajdjsjdjs sinirlisin
Okumadığımı evim arabam olmadığını nereden biliyorsun
Bunu sana değil genel olarak söyledim sana arabaya göre mi geleceğini paylaşacak insan seçiyorsun demeye getirdim
@Biraz_Bazarov sanırım sjsj
Merhaba!
Siz eğer kendinizi daha yüksek model bir arabaya ve daha iyi bir eve layık görüyorsanız bunu kendisine söylemelisiniz. O da eğer sizin gönlünüzü ve sevginizi kazanmak istiyorsa, ne yapıp edip sizin siparişlerinizi mutlaka sağlamalı. Yoksa sizin rahat olmayacağınız ve mutlu hissedemeyeceğiniz koşullarda evlenmenizin pek de anlamlı olduğunu düşünmüyorum şahsen. Madem o size talip oldu, o zaman isteklerinizi yerine getirmek durumunda..
İyi akşamlar..
Teşekkürler
Birçok kişi tepki göstermiş haklılar aslında. Az önce bir yorumunu okudum diyorsun ki açık sözlüyüm bu yüzden tepki verdiniz kıskandınız. Öncelikle bu açık sözlülük değil , kıskançlık hiç değil bunu da unutma. Talibin çok zeki anlaşılan tam kendine göre birisini bulmuş çok iyi anlaşırsınız denge tahtası tam ortada birbirinizi dengeliyorsunuz kaçırmadan evlen para belki zekanızı yükseltir :)))) iyi günler diliyorum.
Sizde tipe bakiyonuz ayni sy..
Cevap
121Cevap
Yetersiz, daha zenginini bulamadın mı? Kötü Şeyma bile Arap Şeyhiyle evleniyor. Senin neyin eksik ondan? Ay bizim kızlarımızda hep aza kanaat ediyor. Türk kızları kadar yüce gönüllü, tok gözlü sevgili bulamazsınız erkekler. Ha bu arada Çıtayı arşa çıkarmazsan gönül koyarım valla. Tövbeler olsun, ben de trolleşmeye başladım...
Haklısın düşüncem bunu
A3 yetersiz
Önemli olan senin mutluluğundur.
Bir evin içerisine girdikten sonra ister son model Audi olsun ister son model Bmw o arabanın içersinde uyumayacaksınız o sadece sizin için araç olarak kalacaktır.
Mutluluğu birbirinizde bulduysanız o arabanın anahtarı sadece portmantoda asılı duracaktır.
Nice son model araçları olan insanlar var, evlerinin içerisinde mutluluğu yok kadına psikolojik şiddet var.
Nice borçlu insanlar var , evinin pencerelerinden mutluluk ışıldıyor , sen kararını ver önemli olan mutlu olmaktır.
Sen mutluysan eşin mutlu olur, evin mutlu ve huzurlu olur.
Duyar kasanlari boşver sen ya hahahaha emin ol hepsi arabalara hayrandir.2012 moder audisi olan bencce ortalama gelirlidir bence bahçeli ev açığı kapatmaz rahatça daha iyi maddi durumu olan bulursun. Bence hedeflerini büyük tut lüx araba olmayani direk ele.
Neyse ki kafası çalışan birisi çıktı
Seninde yüksek bir modelinin olduğunu aklından çıkarma.
Upperim ben
2012 model nedir ya.. Rezillik mi desem fakirlik mi desem... Biraz vizyonunuz olsun vizyonunuz, bakın aya çıkacağız önümüz uzay çağı. Zamanda yolculuk yakındır, 2158 model Audi Z88 ‘ i olan bi’ Berkecan senin zamanına ışınlanıp uzay taşlı yüzükle evlilik teklifi edene kadar bekle bence. Düğününüze de uzaylıları davet edersiniz, uzaylı şarkıcı Mustafa Topaloğlu da solistlik yapar, süper ortam.
Sizin için arabasının modeli markası önemliyse tabi yüksek modeli isteyebilirsin
Babam bizim maseratiyi satınca olmayan kızımı kaybetmiş gibi hissettim , mevzu paraysa yani bahsettigin marka araçlara herkes biniyor gözünde büyütme , şunuda unutma parayla saadet olmaz ki bence yok 😂
He tamam hepiniz parayı sevmiyorsunuz anladık Saadet olmaz
bende istiyom bu türden nerden buluyosun ensesi kalınları
neyse soruya gelcek olursam bence uygundur bi konuş derim
Tamamen tesadüf tanıştım..
Konuşuyorum zaten olursa kardeşi de varmış bekar
Belki elti oluruz 😄
Yok çok güzel değilim sıfır makyajım doğalım
Saol beyse ki diğerleri gibi kaba değilsin
@Ultran ne tür bi aptalsın tarlada çalışan birini sevmişdim fizik desen yok ama böyle nası diyim sana cem ylmaz gibi espiriler yapabiliyordu o yönünü sevdim ben o da beni kankası olarak gömüş tam tersine beni sevende bu herifin tam tersiydi fizik var toprak zengini çiftlikler apartmanlar falan 2_3ay konuştuk ama etkilenmedim sevemedim
Ben kefilim öyle oldu
Sana araba talipmiş gibi konuşmuşsun yanlız ahhaah bir farrları vardııı bana yanıp sönennn hele oooo sensörlerrr aynalar yokmuuu ahhh beni benden aldı der gibi :D manyakkk :D kız sen arabayla mı evlenceksin adama bak arabası mis gibidir ama içi fostur felan dikkat et mal mülk geçici ama adam kalıcı iyice tart ölç biç adamı iyiyse tabiki manita olabilirsin ama bu kadar da yok evi var tamam o açığı kapatır felan peki senin neyin var?
Boşver kanka A3 mü kalmış bu zamanda Porche Taycan veya R8 V10 falan olsa hadi neyse de, A3 ne fakir misin yhaa
Arabalar geçeicdir şimdiye kadar sayısız bir çok arabam oldu
Arabaya göre karakter kişilik seçemezsin talibini tanı seversen evlen derim
A4 var benle evlen. Sabah çıkarken yemini suyunu veririm. Akşamları geldiğimde de başını okşarım. Seni çişe çıkarırım
Sen de füze olsa evlenmem
Senin gibi asalak ile evlenmem zaten. Seninle evlenip sana para yedireceğime hayvan barınaklarına her ay 20 bin Tl’lik mama alırım.
Amma yatacaklar yaptın
Yokya evlenme 2012 de nedir 2023 model olmali soyle ona 2023 model alirsa evlen
Ya ablacım zaten ortalık karışık bir de daha fazla kışkırtıcı soru sorma gözünü seveyim. Benzin olmuş 7 küsür, mazot olmuş 6 küsür marş basıyorsa devam bırak şimdi A3 B4
Sensin abla 👊
Özür dilerim sen araba peşine düşünce ben de para yemeye çalışan kokoşlardan zannettim o yüzden abla.
Araba önemli
Gel o zaman ben alayım seni
Neyin var
Passat
Kaç model
2018
Tamam koy nikah evlenelim
Hadi oradan üç kağıtçı, benim senin gibi para düşkünü kadınla ne işim olur :D
Ne olur evlen benle
Hahaha konu Passat ile bitmiyordu devamı da vardı, ama üzgünüm. Sen A3'den devam :D
Onun villası var sende yok oto Expertizi var sende yok
İsteseydik iki katlı villa yapmak daha kolay olurdu ama biz apartman yapmayı tercih ettik :D
Adın ne
Efendi Bey :D
Boyun kısa gibi olmaz senle
Evet bence de olmaz benimle
Sırf parası olduğu için evleneceğin o kadar belli ki. Böyle soru sorulur mu ya? git çalış paranı kendin kazan sonra biz neden erkeklere muhtacız deme. Her kadın kendi ayaklarının üzerinde durmalı. Neyse banane senin hayatın.
ohoo 3 kasa geçti üstünde... yenilesin öyle gelsin söyle ;)
Villada oturana 2012 arabalı olur ya yenisini aldır hemn
2012 a3 zenginlik belirtisi sayılmaz. Hele tek kapıysa tüm yatırımı sadece bu araba olabilir.
saçmalama kızım sen 2018 altına gidecek kız mısın ya? delirme ayrıl acil.
😂😂taban kriterlerinizi cv olarak sunsanız keşke bu soruya cevabım bu olur
umarım troll sorudur
Güncel aba bi dur ya ortalık hakaret doluşcak birazdan
Seni 2012 model kurtarmaz 2019 model olsaydi olurdu ana bahceli villasi varsa durum değişir tabi sjsjsj paraya pula bakarsan gerçek mutluluğu yakalayamazsin her daim gözün en cok para kimde olursa onda olur:)
Olur mu hayatım audi a3 bedir yaa. Bu devirde uçağı olmayanda ne biliyim yani. Git şurdan ağzımı bozdurma
Fakir
Olur çıkmam
Ablacim bide kağıdı olsun 70 yaşına kadar ölmeyeceğine dair ne paraymis be yatın kimse sağ kalkamama ihtimalinide düşünmüyor sende haklisin
Hay s*** arabanızı villanızı karakter yerine böyle şeyler istiyonuz sora kadınlar neden öldürülüyor? E karaktere bakmıyonuzki
Her zengin karaktersiz değil
Gayette saygılı çocuk
Bir an arabayla evleneceksin sandım. Soruyu yanlış okumuşum...
Arabasının modelini salla. Talibin ideal bir talipse hiç düşünme, evlen.
parası için evlen onunla çok doğru tercih , sonra parası bitince başka bir zengin koca bulursun...:D
Sen bu mantıkla gidersen onunla evliyken daha iyi arabası olan erkeğin de altına yatarsın.
Haklısın ama bu biraz incitici bir laf ama gururu olana
Karekterinden şüphe duyarım mal için kendini satıyorsun
Evlenmek ne ara kendini satmak oldu
Turkiyede Erkekler temiz gecmis ve guzellik, kizlar da iyi bir meslek ve zenginlige bakar

.
Tabiki evlen iftira at boşan evi arabayı alırsın. Sanıyorsun ama o devir bitti. Kullanılıp çöp gbi atılacaksın
Arabadan da pek anlamam ama en azından bir Lamborghini olmasını beklemek lazım sanırım 😄 Mutluluklar 🎈
İsteklerine değer bir kadın mısın onu da düşün arada. 😉
ayrıca senin üst modelini bulduğunda seni de kolayca değiştirir artık haha
Varos olmaktan gururluyum..
Senin korktugun sokaklar varya ben orda buyudum
Bagcilar..
Sizinki evlilik degil ticaret
Hahaha ole mi sizde tipe bakiyonuz ayni bk.
@Nomannocryy2 tipe bakmiyom ben.. Bulusalim de ordayim anadin mi
Ulan sorudaki Anlamsızlık ve gereksizliğe bak Trolsunuz varya
Trol değil emin olabilirsin
Iyy o ne öyle çürümüştür o 9 yıllık araba, saçmalamasın.
Evet ya suv alsın dimi
Yani en aşağı Mercedes G olsun.
O çok pahalı
Her zaman derim kalite asla tesadüf değildir 😄😄
Ederin buysa yapacak bir şey yok.
Hemen evlen bizim gibi fakirleri ne yapacaksın git hayatını yaşa bizim kendimize faydamız yok
arabayı üstüne yapmasını iste sonra aç bacaklarını ay kollarını gelsin.
Askida erkek kategorisine al 2021model araba alinca evlenirsin.
250 Gr Var Diye Kendini Allah Katından Görenlerden Bıktık😂
Zihniyete bak vay be ileride daha çok mal varlıklı biri çıkarsa sen o oğlanı bırakır ona kaçan
Ne a3 mü neden q7 değil kesinlikle evlenme
malum seninki altından sana girmek için belli bi seviye zenginliği olmalı q7 de kesmez yaaa
Q7 olur
Q7 de olmaz Mercedes olması lazım 2030 model ama
Kudur pis kıskanç
Çok kıskandım altından şeyim de yokkkk aaaayyyyy kıskanıp çatladım
2012 ise evlenme zaten 2021 olsun öyle evlen model önemli
Umarım adam senden daha iyi birisini bulup evlenir. Bir araba için kendini satmaya kalkan evlendikten sonra daha zenginini karşına çıkarsa ona yamanmaya çalışırsın sen
Evlenmek ile kendini satmak arasındaki farkı şu saatten sonra kimseye anlatamam :D
Yav he he
Ederin a3 :D
sorumu silebilir misin?
Adam çok haklı
Silmiyorum
Soru günün sorusu olmuş artık silinemez :D
Umarım sen ve seni gibi para göz kızlar evde kalırsınız 🙂
Şaka mı, hadi şaka de gülelim,
Bu kadarda kendinizi satmayın ayıptır
Artık araba modeline göre insanlara şans mı vereceksiniz?
Acaba senin neyin var? Araba gore talip seciyorsun tebrikler o araba 300.000den fazladir
bilmem
piyasa ederin nedir ona göre kıyasla
zarara girme
Bunları söyleyince rahatlıyor musunuz
İnan umrumda değil çünkü öyle biri değilim
İsteyebilirim sende güzel kız iste tutan mı var
üzücü durumasın canım unutma bunu biz nelerde geziyoruz hıh audi ne
Böyle zengin birinin seninle bir işinin olmayacağını biliyorsun ya ahahah
Evlilik için tek kriterin araba ise geçmiş olaun kuzum 🤗
yaya sorma arabası olduguna dua etın senı nıe alsın 4 gogsun ık kalcanmı var sukretttt
Bu soruları kim süper soru seçip/seçtiriyor bunu anlamıyorum.
Araba açığı ne off salak mısınız parayla tutulan eşya mısın be bacım dediğine bak ya
Beraber elektrikli bisiklete bineriz boşver audiyi. Sen benle evlen. ☺
Lux aracların sağ koltukta oturanları hep değişir unutma 😃
Yok güzelim, 2012 düşük kalır. 2019 A4 kasadan aşağısı ile evlenilmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?