Hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın. 9 senedir 2002 model Renault Clio Symbol arabam var ve evlenemedim. Arabam aile arabası diye, ailem hariç herkes "Evlenemezsin" deyip duruyor. Evlenmek için arabamı değiştirsem mi değiştirmesem mi kararsız kaldım. Özellikle maddi durumum nedeniyle model yükseltmeyi düşünmüyorum. (Düğün birikimim uçmasın diye düşük modelli araçlara ilgim var.) Renault Twingo en ideali, model yılı en yüksek Opel Corsa B, en düşük modelli araç tercihim Renault 11 Flash. Bu üçlünün arasında Fiat Tipo, Fiat Uno, Opel Astra F, Skoda Felicia HB, Ford Fiesta Flair/Fun var.
Kardeşim ben birikim yapmıyorum çünkü para durduğu yerde eriyor, degerini kaybediyor.. Düğün paranı bekletmenin de mantığı yok çünkü beyaz eşya ve mobilyalar da pahalaniyor..
Ben bütün birikimimle aracımın modelini yükselttim.. Olası bir evlilik durumunda aracımı satarım ve eşyalarımı da onunla rahatlıkla alırım..
Çünkü benim cebimden bu araba için toplamda 130 bin çıktı.. Şu an ise aracımın değeri 230 bin.. Aradaki farka bakabilirsin.. Malesefki bu şartlarda birikim yapmak değil yatırım yapmak durumundayız..
Yatırıma sıcak bakmıyorum. Modelli arabaya param yetmiyor ki nasıl alayım? Üstelik evimin borcunu ödemekte olduğumdan dolayı, yeni araba alma imkanım neredeyse yok.
BMW almalısın. Yanlış anlaşılmasın, para avcılığı anlamında söylemiyorum ama BMW'ye özellikle hasta olan kadınlar var. Mercedes'le gitsen olmuyor, ciddiyim. Tabi konu arabayla evlilik yapmaksa.
İnşallah bize de nasip olur yenisi çıktı bak çok güzel ama onu istemiyorum hayal bile etmiyorum hadi bu olmasın başka bir kaç araç daha var gözüm yükseklerde degil gerçi bunlar yüksek değil de Türkiye de yaşarsan senin için yüksek lüks oluyor işte