Çalış kendin al deyip durmayın. Benim istediğim araba otomatik. Evlenirsem mehir olarak ya da önceden isteyecek. Ben ona ömrümü verecem aw. Bana bir otomatik arabayı çok görmesin. Trafiğe çıkıyorum çoğu kadının altında otomatik araba. Kadınlar aldığını zannetmiyorum. Kocaları alıyor. Benim ne farkım var. Açık kapalı herkes alıyor. Bazıları jip var ben normal otomatik araba istiyorum işte o kadar. Manuel kullanamam bana amle işi gibi geliyor. Bacaklarım ağrıyor. Kendim aldıktan sonra ben niye erkekle evleneyim? Yıllarca çalışsam belki alırım ama o zaman erkekle niye evleneyim? He evlendikten sonra bir de çalışacaksam özellikle. Annem böyle görmedi ben niye öyle göreyim? Ben hem ev işi hem işe gidip gelirsem hani erkek hani kadın sorumluluğu?
Gizli Üye(25-29)1 yılhttps://www.youtube.com/embed/W0Q58pOVLJ0Erkeklerin neden evlenmek istemediği ve evlenmediği zaten açıkça görebilir azcık gözü olan...
Gelelim erkekler neden size güvenmiyor? Neden sizin hesabınızı ödemiyor? İşte böyle iki yüzlü sinsi kızların aşırı miktar da çok olmasından dolayı ve bu saf arkadaşımız kartlarını yanlızca açık oynadığı için görebiliyoruz ama diğerleri imza attırana kadar saklıyabilen de var 1-2 belki 3 yıl yemek ısmarlatıp hediyeler aldırıp gezip tozması vs yaptıran da... Bu yüzden kadınlara para harcamak istemiyoruz. Karşımız da hayat kadınlarının bile şoka uğratıcak kadınların gelme olasılığının yüksek oluşundan dolayı. Günümüzde 3,5 milyardan fazla kadın olsa da dünyada %20 yanlızca evlenilebilir kadın ve bu tüm yaş gurupları içinde yani toplamda dünyada kadın olan yanlızca 700 milyon kadın var. 3,5 MİLYAR!!! kadından evlenilirse depresyona, intahara ya da piskolojik bunalıma sokmayacak 700 milyon kadın var yanlızca ve bu sayı her gün katlanarak azalmakta...
burada erkeklerin çok hatası var. karşılarına gelen kadına daha 3-5 yıl evli kalmadan ederinden kat kat fazla değer ilgi ve maddi-manevi sağlayıcılık yapıyorlar. O yüzden erkeklerde cidden aptallık var.3 kuruş etmicek insanlara tam tanımadan değer veriyorlar.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBana araba ailem aldı 19 yaşında. Onların aldığı araba manuel ve ufak bir arabaydı. Çalışmaya başlayınca hem o arabayı değiştirdim güzel bir araba aldım hem de ev aldım krediyle de olsa. Evlenirken kredi borcu artık enflasyon nedeniyle kuş gibi kalmıştı şimdi de kalmadı zaten bitti. Evlenirken eşimin arabası yoktu ama evi vardı onun da kredisi vardı. Evlendikten 3 5 ay sonra altınları satıp arabayı değiştirdik daha da iyisini aldık. Hayat ne yazık ki böyle bir şey. İstemiyorsan evlenmeyebilirsin ben eşimle bana baksın diye evlenmedim. Şu an oğlumuz var şu an ayrılsak ben çok rahat kendime de oğluma da bakacak maddi imkana sahibim. Sana da tavsiyem bu ekonomik özgürlüğün olsun eğer sen o adam bana baksın diye evlenirsen o adam da her an boşanma ihtimalin olmadığını bilir. Yarın öbür gün iyi insan çıkarsa karşına sorun olmaz ama kötü insan çıkarsa o zaman işin iş olur. Ne sen hizmetçisin ne de o sana bakmakla görevli. Evlilik hayat ortaklığı maddi anlaşma değil.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBunu narsistlikle ilgisi yok. O kadar haklısın ki. Teyzem çok zengin bi adamla evlendi. Biz de çalışcaz diyorduk. Derdi ki hem kendimi s*iktirip hem de üstüne para mı vercem :D yürü kız görüyüm seni alacak tabi diğerleri altından mı a*nasını s*atim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBu en doğal hakkın buraya gelip erkek yalakalıği yapan hemcinslerime sesleniyorum sizede erkek teklif etse yok demezesiniz boşuna havlamayin yalakalığiniz yanınıza kalıyor parasız erkeği annesi sevsin net...
316 Yorumla- 1 yıl
Aynen pick me. Kizlar ya
Cevap sahibi1 yılKesinlikle öyle bakma öyle dediklerine güya mütevazı görünüyor çakallar 😂
- 1 yıl
😹😹🤣🤣🤣
- 1 yıl
Yok mutevazilik değil insanlar zor geçiniyor alsa elbette kimse hayır demez ama illa al diye diretmek garip zaten çok zengin erkekte donanımlı kadın ister ev hanımıni ne yapsın donanımlı kadın da kendine araba alır
Cevap sahibi1 yılTabiki o konuda hemfikiriz
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim cano
- 1 yıl
@Tükendimçok2 benim çevremde ve akrabamda çok zengin olup evlenen erkeklerin hiçbiri çalışan kadınla evlenmedi. Doktoru bile evde ailesi yetiştirmiş ev kızlarıyla evlendi.
- 1 yıl
@Tükendimçok2 ev hanımını ne yapsın dediğin için belirttim. Yoksa diğer görüşleri savunduğumdan değil.
- 1 yıl
@Neyebakacaktimbenn senin çevrendekiler sünepe o zaman bir kız ya da erkek kendi bulamıyor ailesi evlendiriyorsa öyledir vizyonu yokttur her Dr aşırı vizyonlu kültürlü diye bir durum yok
- 1 yıl
@Tükendimçok2 yoo onlar da zengin
Zengin çocukları gayet kültürlüler donanım sokakta edinilmiyor neyse hadi sana boş şans :D - 1 yıl
@Neyebakacaktimbenn ev kızısin anladık zengin ya da Dr kültürlü bekliyorsun bekle bakalım gelir ev kızı bacım😂
- 1 yıl
@Tükendimçok2 yoo değilim ve benim öyle bi derdim yok ben senin için söyledim burada milleti gömmeye çalışarak kendini tatmin etme :)
- 1 yıl
@Neyebakacaktimbenn kimseyi gömmeye çalışmıyorum davul bile dengi dengine diyorum bir insan kendini geliştirmiş ise karşısındaki kişi de öyle olsun ister bu sadece meslek değil zihniyet olarak ama ben boş beleş bir insan olayım zengin koca bulayım Dr koca bulayım saçma yani herkes haddini yerini bilmeli
- 1 yıl
ayn öyle erkekler her bck isterken iyi bizimkilerde anca gurur yapsın saflar
- 1 yıl
bizim bi yakında doktor ama ev hanımıyla evlenmek istedi ne alaka
- 11 ay
Boş boş konuşmayın araba meselesi gerçekten aşrıı büyük bir yük otomatik araba dediği, inn en az 1 milyon tl den başlıyor erkek tek başına nasıl çalışsın alsın arabayı yok elektrık faturası yok su faturası yok telefon faturası yok intenrer fatursaı yok makyaj malzemesi yok mutfak ihityaçları tek başına araba alınmaz 2 kişi berbaer çalışırsın emeğinin hakkını alırısn tamam kadınsıznız ama bizi ezmeyin kolayse 24 saatliğine erkeklerin yerine geçin 3 saat dayanamazsınız siz çalış parayıyı kazan gerekirse 2 kişi berbaer çalışın paraları birleştirin orta bir araba alın 24 saatte evi geçindirin size ödül var SİZİN GÖZÜNÜZ AÇ GÖZÜNÜZ... ⁉️
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be Narsisthanım5… Sen bu konuya baya dolmuşsun belli, haklı bir isyan kokusu alıyorum buradan. 😅 Otomatik araba isteği baya mantıklı aslında, hem kadın hem erkek fark etmez, trafiği rahatlatır, konfor sağlar. 🏎️ Ama evlenmek sadece bir araba mevzusuna indirgenemez bence, çok daha fazlası. Tabii herkesin yaşamdan ve evlilikten beklentisi farklı, senin isteklerin ve beklentilerin de senin hakkın.
Ama bir yandan "çalış kendin al" diyenlere de hafiften hak veriyorum. Çünkü günümüzde bağımsızlık önemli bir şey. Tabii sistem böyle işliyorken bir arabayı pat diye almak da kolay değil; fiyatlar uçmuş durumda. Otomatik bir araba 2025'te sana iyi bir marka ve modelde almak istersen en az 1 milyon TL’den başlar. Belki buna beraber çalışıp, ortak bir şekilde sahip olabileceğiniz bir hayal olarak bakabilirsiniz.
Peki senin hayallerindeki otomobil modeli ne? 😎04 Yorumla- 1 yıl
Sende bir sus ya yapay zeka. Otomatik araba isteği mantıklı mı sence de. Erkekler banka mi
- 1 yıl
@meraklı4226 hakikatten ya ne saçma sorularla geliyorlar bir ilişkide önmeli olan güven ve saygı erkekler bankamı şirket patronumu cumhurbaşkanımı ne istiyorsunuz para insanları tamamen değiştirmiş gerçekten bence sizin düşünceniz ne bilemem
- 1 yıl
ilk önce seveni bul araba olmasada olur çocuğada yazık ya
- 1 yıl
aşk sevgi geçici
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
Arabalar konusunda 491 cevap paylaştı. Aşk dediğin böyle bir şey değil
44 Yorumla- Arabalar konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u 1 yılçalış kendin kazan
20 Yorumla Bak sokakta yüzlerce kedi köpeği tedavi ediyorum. Memlekette kadın kalmasın, yine de sana evet demem. Bir de ismini narsisthanım yazmış :D Narsistlik güzel bir şeymiş gibi... senin gibisiyle evlenmek isteyenin de kendisine saygısı yoktur. Dünyanın parasını kazanacam, sonra böyle kendine fiyat biçen modern... gelecek benimle evlenmek için şunu şunu alacaksın diyecek he? N*h!
150 Yorumla
1 yılBen olaya şu gözle bakıyorum. Şurda haklısın ki bir kadın bir erkekle evleniyorsa ve adamın maddi durumu iyiyse zaten hanımına kendisi o arabayı alır. Ama söyleyiş şeklin ve bunu sitede belirtmen yanlış, insanlar senin kötü niyetin yoksa bile öyle sanar ki umrumda değildir orası iyi. Ömürünü vermek kısmına gelirsek.. bu işler karşılıklı olacak şeyler, o adam da sana zaman harcayacak yeri gelse maddi açıdan da yardım edicek bunu istiyorsun zaten. Yaani dediğim gibi maddi durumu yiyise alır ama almıyorsa demek ki maddi durumu o kadar da iyi değil. Yok ben alıcaksam o niye var gibi söylemler de bayağı yanlış.. şimdi sen âşık olmadığın bir insanla evleneceksense demek ki maddiyat için evleniyorsun istemeye hakkın var amaçta bu yönde. Eğer âşık olacağın ve âşık olunca evlenmek isteseydin asla böyle düşüncelere girmezdin. Ne diyim Allah yüreğine göre versin. 😊
10 YorumlaKendi ayaklarının üzerinde durup koluna altın bilezik takmadan evlenme derim. Yoksa erkek egemenliği altında ezilirsin. Otomatik araba demişsin sadece. Bir şeyi çok istiyorsan araştırıp en iyisi hangisi öğrenmelisin. En uyduruğundan da otomatik araba alıp verebilir. Şimdi bilindik markaları söyleyeceksin. Ama araba alırken sanayiye gitme durumu az, sorun çıkartmayan araba almak lazım. Sadece arabayı almakla bitmiyor. Çoğu erkeğe göre araba bilgim daha fazladır. Araştırdım öğrendim çalıştım aldım. Tavsiye ederim. Mehir hakkım bu arada. Mehir için araba bilemedim. Tercih meselesi.
21 Yorumla- 1 yıl
Erkek egemenliği altında ezileceğine patron egemenliği altında ezil o daha iyi diyor kısaca hahah
Arabalar konusunda 317 cevap paylaştı. Kadının yeri erkeğin ayaklarının dibi... Kocam değil mi döver de sever de... gibi atasözü ve deyimlerin yazıldığı kişiler sizlersiniz. Rumuzunuz da tam uygun zaten, narsist, bencil, egoist. Parayla bedeninizi kocaniz alır, sonra sizi aldatır da, ezer de... Sizin kafanızdakilere sayfalarca yazı yazılır ama değmez... Eğitiminiz eksik, hızlıca tamamlayın, tek tavsiyem bu olur.
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir kadın olarak bu sorudan utandım neyin kafasını yaşıyorsun sen. Erkek olsun kadın olsun maddiyata bu kadar çok önem verirsen sevgi bulamazsin. Yok öyle olsun böyle olsun vs ne bu sanki pazardan elma armut seçiyor
Şahsen ben erkek olsaydım senin gibi birine selam bile vermezdim
Bu insanlar neden böyle taş kalpli oldu ya roboto döndünüz iyice kimisi tipine bakmadan onu bunu beğenmez kimisi maddiyata der neymiş arabası bilmem ne olacakmış baban alsın sana önce hani kızların ilk aşkı babaları ya önce babandan iste ayranı yok içmeye atla gider şey etmeye sanki milyoner kızı
Önce insan olmayı öğrenin diğerleri bir şekilde hallolur..00 YorumlaSen kocaya duygusal değil finansal bakıyorsun anlaşılan. Mehir denen şeyi de anlamış değilim. Araba almada adama koca olarak bakmaycak mısın yani? Onun kocalığı adamlığı sana araba almasıyla ölçülüyorsa senin kadınlığın neyle ölçülüyor onu merak ettim şahsen?
İsminin hakkınıda veriyorsun ayrıca (!)
30 Yorumla
1 yılYani isteyince daha değerli oluyorsun ben sadece mutlu olmak istedim aptallikmis kimseye deymez sevgi tek taraflida olmuyo gayette mehir olarak isteyebilirsin bundan 4,5 sene önce olsa yuh ne saçma git kendin al derdim ama şu an gayette istenir kafasindayim biz kadınların kendisini biraz daha garantiye alması lazım
10 Yorumla
1 yılSenden bir halt olmaz kardeşim k. bakma. Sorun erkeğin sana araba alması değil. Sen düzgün, dürüst kaliteli ve kendine bakan biri olursan seni sevip sayan her erkek araba alır ama sen de kişisel gelişimini tamamlayamamışsın. Köle arıyorsun.
Kendi ayaklarının üzerinde durmayı bilmelisin. GÜÇLÜ değilsin..
10 Yorumla
1 yılSenin kafa yanmış bak bakirkoye yakınım gel senide yatirayim valla bak sen ona ömür verecen o sana saksıda çiçek mi olacak onunda ömrü gidecek senin yanında senin ömründe gitmez sen direk onun ömrünü yersin orası da ayrı da diğer sorun ise araba almiyorsa ben alacaksan niye evleneyim kafası sen mal mülk için evleneceksen zaten evlenme şu an bu aklınla kendinin bir mal olduğunu fiyatının da araba olduğunu belirtmiş oldun saygılar
10 YorumlaArabalar konusunda 423 cevap paylaştı. Alsın tabii. Değer veriyorsa, seviyorsa neden almasın. Sen de sevgiyi ve değeri hakedecek kadar mutlu ediyorsan alabilir. İnsanlar birbirini mutlu etmek için evlenmeli. Ama araba alsın diye evleniliyorsa ya da seviliyorsa orada sıkıntı var demektir.
10 Yorumla
1 yılAdam da sana ömrünü verecek. Şahsen ben evlenirsem hem çalışırım hemde ev işlerini yaparım. Ev işlerine yardım etmesi benim için yeterli. Maddi durumumuza göre de otomatik veya manuel farketmez önce ona sonra bana araba alırız. Bilmiyorum aşk böyle senin dediğin gibi bir şey olmamalı ya. Biraz empati kurun.
10 Yorumla
1 yılcanım çünkü, narsizmi ters anlamışsın, senin yaş, ergenlik ve zeka seviyende narsist olmaz.
Bi ara gel ders vereyim, gizlenmek, dedektif olmak, tuzağa yatmak ve son darbede insanarın içini boşaltmakla alakalı..
Okb falan ol sen, alamicağın z. kin altına girme evlat ;)
00 Yorumla
1 yılO kıçını becertmek dışında kaldırda çalışıp kendi paranı kazan, kendi arabanıda kendin al. Büyük konuşmam kolay kolay ama evleneceğim kadın senin gibi bir kezbanla evli ya da sevgili olsam direk kapının önüne koyarım. Erkek sana neden araba alsın ki?
00 Yorumla
1 yılSen lütfen evlenme hatta Sen çoğalma. Senin amacın aile kurmak değil birini yanında ekonomik cüzdan olarak görüp zevki sefa içinde yaşamak. Sana araba alacak adama Sen en fazla ne verebilirsin ya senin vereceğini disarda verecek yüzlerce kadın var. Evlilik dediğin yokluktada varlıkta da huzur içinde yaşayıp birbirine destek olmaktır senin gibi zihniyetler yüzünden insanlar evlilikten korkar hale geldi senin bu aşamadan sonra ki durumunda şu olur ancak bosanip kendini nafakaya baglatirsin gider baskalariyla takılırsın o ışık var sende.
00 Yorumla- Arabalar konusunda 598 cevap paylaştı.
1 yılBunu istemeye hakkın var ama bunu alacak gücü olandan isteyebilirsin bunhnalacak gücü olmayanla evlenmem dersen seni bir arabaya alan kişi başka bir arabaya başkasında alır sen ahlaki bir evlilik yapar eşiğinde durumu olursa istersin bu hak.
Ama alacak gücü olmayandan istenmez. Sadece para için de evlenirsen sadece para ile mutlu olur pbaska şeylerle çok üzülürsün00 Yorumla
1 yılBöyle soruları tepki çekmek için soruyorsunuz herhalde.
Yiyeceğiniz lafları bile bile bunu yapmak başka bir şeyi düşündürtmüyor bana.
"Banane, banane benim de oyuncak arabam olsun" diyen küçük çocuklar gibi bir üslup görüyorum. O kocayı sen kendine köle olarak arıyorum demiyorsun "araba alamayan erkeği ne yapayı" diyorsun.
Halbuki, eşini seven bir insan, eşini mutlu eden bir insan zaten araba sahibi olur. Şahsen ben öyle yapardım.00 Yorumla
1 yılBilmiyorum nasıl araba sürüyorsun ama belki kötü sürüyorsundur annem de öyle babam sadece birini *ldürmesini bekliyor elinden almak için dağ yolu falan araba hurdaya çıktı neredeyse yakın zamanda bir kadın bir kuryeye çarparak *ldürmüştü hiç duyulmadı ama belki eşin de o yüzden korkuyordur trafiği tehlikeye attığın için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSiz para pul mal mülk ev araba için mi evleniyorsunuz yani? Türk aile yapısı neden bu halde, şimdi daha iyi anlıyorum. Demek ki evlenmeyenler zengin koca bulamadığı için evlenemiyor, evlenenler de aşık olduğu için evlenmiyor anlaşılan, o yüzden sorunlu, tehlikeli, torbacı çocuklar, mutsuz, çarpık ilişkili aileler mantar gibi türüyor.
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılsen kimsinde sana araba alacak şu kendinizi prenses görme mevzusundan çıkın biraz olgunlaşın.
bazı şeyler ortak yapılır sana araba alacak maddi durumu olan adam zaten o duruma geldi mi seninle evlenmez.
evlilik gibi şeyler artık bitti erkekler zaten s*KS yapıyordu evlenmeden şimdi kadınlarda oldukça fazla yapıyor bir sürü türbanlı olmasına rağmen yapan gördüm arabada heryerde evlenmeye gelince araba olmadan olmaz hahahaha
20 Yorumla- Arabalar konusunda 331 cevap paylaştı.
s 1 yılHani adam alır da sen ne getiriyorsun adama? Şunları okudukça şaşırıyorum artık. Evliliği otomatik araba almaya indirgerseniz sonra kötü evlilik yaptım diye üzülürsünüz.
40 Yorumla Yahu bu nasıl bir üslup böyle düşünen bir kadın evlemesin zaten erkekleri ne olarak görüyor bazı kadınlar cidden anlam veremiyorum sen ömrünü verirken oda sana ömrünü veriyor farkında mısın bazı şeyler karşılıklı yapılması gerekiyor sen zaten kibar bir dille söylesen eşine ben hiç erkeğin itiraz edeceğini düşünüyorum ama söyleme üslubun yanlış bunu da yaşına veriyorum evlilik böyle birsey değil..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılŞimdi gercekleri konusalım herkes çıktığı kabuğu iyi tanır. Hiç kimsenin bu zamanda ozellikle kul hakkına girememek lazım. Sen kız olarak her seyi ıstebilirsin ama önce kendine bakman lazım. Başkasından istediğin seyi sen kendine alabiliyor musun? Kendini yorman gerekir erkeği degil! üzerine neden bu kadar düşüyorsun. Erkek her dediğini yapmak zorunda mı? hayır yapma zorunlulugu yoktur; Yok zengin olsun, yok her istediğimi alsın, yok beni takınlara altınlara boğsun, yok araba alsın, ev alsın... erkek kukla değıl, oyuncak degil her şeyi erkekten beklerseniz mutlu olamazsınız herkes kaderine razı gelmeli ben simdi deseydim kı evet haklısın her seyı yapmak zorunda ama belki gücü yetmıycek böyle diyen insanlar da hakka giriyor sana gaz veriyor doğru şeyler degil...
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHayır bı de diyorsun kı niye evleneyim zaten sen bu yazdığın cümleleri kursan yanında uzaklaşır merak etme istemez zaten
Gizli Üye(30-35)1 yılBen sana şimdi şöyle bir şey soracağım, tamamen örnek olarak veriyorum yanlış anlama, ikimiz evleneceğiz ve ben sana araba alacağım, sen bana ne vereceksin de ben sana araba alacağım? Yani sende olan hatta muhtemelen daha iyisi bir sürü kadında var. Bir arabayı karşılayacak ne veriyor olabilirsin 😄
00 Yorumla
1 yılBu soruyu görmedim farzedip es geçiyorum, bu o kişinin tercih meselesi :) bana sorarsan asla böyle biriyle evlenmem. soran arkadas tercihimi sorgulamazsa sevinirim.)
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAllah senin gibilerde uzak tutsun. Sen ömrünü vereceğini söylüyorsun da zerre inanmıyorum. Sürekli evlenip boşanacaksın gibime geliyor bu kafayla.
Allahım iyi erkekleri senden ırak eylesin.
40 Yorumla
1 yılSen ona ömrünü vereceksin de o sana vermeyecek mi sanki. Alınmanı istemem ama bu şekilde fiyat etiketiyle dolaşılıyormuş gibi görünüyor. Bu şekilde erkeğe cüzdan muamelesi yapılırsa; "kimse kimsenin cüzdanı değil" sözü söylenir haklı olarak.
00 Yorumla
1 yılKarşıdan maddi bir şeyler beklerken kendimizin durumunu düşünmeliyiz. O senden istese yapabilecek misin? Ya da istediğin arabayı alsa ama seni mutlu etmese ne anlamı var?
20 Yorumla
1 yılEvlenme? Bekar kal. Kimsenin umursadığını sanmıyorum senin evlenip evlenmemeni. Erkek sana ömrünü vermeyecek mi evlenince? Kimsenin sana bir şeyler almak gibi bir yükümlülüğü yok. Bu zihniyet ile olur da evlenirsen, zaten kısa sürede kapı önüne konursun.
10 Yorumla
1 yılAbla gerçekten isminin hakkını vermişsin. Karşındaki insanı öncelikle sevdiğin için evlenirsin. Biz bu dönemde evi bulamıyoruz sen arabadan bahsediyorsun. Kusura bakma ama görgüsüzsün. Evlenirsin bunu zamanla istersin uygundur alır belki yine ama evlilik için bunu sart koşmak nedir? Kimse senin kölen değil ki?
10 YorumlaSen evlendiğinde ona ömrümü veriyorsan oda sana ömrünü veriyor. Sen böyle emri vaki yaparsan alsa da kıymeti olmaz. Bacak aranızdakini çok değerli sanıyorsunuz
10 YorumlaVallahi arabadan daha çok öyle bir şey bulursan araba alan kişi herkese söyle yani zor hocama zor geçim Yok bir şey yok araba alan erkeği nerede buluyorsun
10 Yorumla
1 yılKonuşman bile yanış daha evlenmeden boyke ise çok çok beklersin önce seni seven birini bulman lazım sonra kendini sevdireceksin sonra biraz acindir kendini sonra hayalin olduğu soyke söyle eşin seni mutlu etmek için o arabayı alır zaten sen direk istersen o almaz vede senden soğur aldirtmayi bil kendine bağla adamı adama böbreğini sattirsib aşk nelere kadir dir
00 Yorumla
1 yılBu çıkar ikilisine ticari bakmak lazım
Senin vereceğini vaad ettiğin ömür ne kadar değer ediyor
Yıllar içerisinde yıpranma payın var
Amortisman giderini karşılayabilecekmisin00 Yorumla
1 yılMerak etme, sen evleneceğin erkekten sadece maddi beklenti içerisinde olursan o evlilik süremez zaten. Sevgi dediğin bu değildir ki. Elbette maddi beklentin olabilir ama bi yanda da karşındaki kişinin gözünden de bakmalısın. Ayrıca ev işlerini sen yapacaksın diye bi şey yok, ev işlerini beraber de halledebilirsiniz. Biraz sığ bir düşünce olmuş
00 YorumlaNeden kendinizi Bu kadar değerli varlık olarak görüyorsunuz anlamıyorum. Sen direk zengin koca istiyorum de zengin olan her türlü bunu yapar zaten. Ama senin ne elin düzgündür ne yüzün gelmişsin burada araba isterşm ev isterşm ben calısmam. Avantajın olsa zaten sana yaparlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSende ona ev alacaksan neden olmasın?
160 YorumlaZENGİN
KOCA
ARANIYOR
DESEYDİN
DAHA MANTIKLI OLURDU 🧐00 Yorumla
1 yılAraba isteyeceğine önce akıl iste seni. Kim napar senden cokk var sizler şakamısiniz bide otomatik şanjiman olacakmış Allah sinradpapn görmelerden uzak eylesin...
00 Yorumla
1 yılZihninizde maddi çıkar varsa o, evlilik zaten yürümez
31 Yorumla
1 yılSen önce karnınızı doyurabileceğiniz evliliği bul da arabayı falan sonra düşünürsün
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe çok tepki gelmiş soruya. Maddi gücü yerinde olan adam zaten düşünüp almalı. Ben arkandayım narsist hanım
10 Yorumla
u 1 yılSen de ona ev 🏡 al o zaman. Evlilikte her şey eşit olmalı. Sizin yaptığınız erkeğin gücünden faydalanmak tüm yükü erkeğe sırtlamak..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKimse sana hem ev işi yap hem çalış demiyor ( en azından ben demezdim)
Şirket kurmuyorsunuz evleniyorsunuz.
Son diyeceğim de hadis var:
" Zorlaştırmayınız kolaylaştırınız" diye...
Karar senin...
10 YorumlaBu başlığı okumam yetti. Aynı kaldırımda bile yürümem bu tarz bir kadınla. Bir erkek seninle neden evlensin?
10 Yorumla
1 yılsen ona ömrünü vericeksin de o sana ömrünü vermeyecek sanki çalış kendin al öyle bir adam umarım seninle evlenmez
20 YorumlaHayat kadınları bile senden daha iffetli... Oksijen israfısın
20 Yorumla
1 yılSen evliliği aşk için bakmıyorsun ki para için bakıyorsun. Sen için Ahmet, Mehmet olsun fark etmez. Maddiyata bakıyorsun...
00 Yorumla
1 yılA-aa! Bu kız aynı ben. Kendimi gördüm adeta. 😮
Ben de öyle diyorum: Bana araba ve ev almayan kadınla neden evleneyim ki? 🤷♂️00 Yorumla
1 yılAilesinin evinde züğürt yaşayıp evleneceği insandan eskort gibi isteklerde bulunan insanlardan nefret ediyorum
00 YorumlaBunların bu kaprisini anlamıyorum ömrünü verecekmiş. Karşıda ki sanki ömür boyu bebek kalacak birisi oda sana verecek sende ona ev al.
00 YorumlaBen ona ömrümü vericem diyorsun o sana ne vericek sanıyorsun niye böyle tek tarafli düşünüyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇalışıp arabanı kendin al. Erkekten neden bekliyorsun? Adam seninle neden evlensin peki? Sen ona ne vaad ediyorsun? 🤣 bu arada kullanıcı adın laralterine ne güzel uyumlu öyle. Çok doğru bir kullanıcı adı secmişsin.
00 Yorumla
1 yılSenin ömrünü vereceğin bir durum yok şu an sana arabaya vereceği parayj vadeliye bağlasa erkek gelen para ile hizmetçi tutar evine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen erkeği cüzdan olarak mi görüyorsun erkek sana neden alsın mesela bı kömürden başka ne verebiliyorsun hiçbir şey 😂 para desen yok garip garip düşünceler bı de araba istiyor Allah akıl versin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEv ve araba hediye etmeyen erkekler evlenmesin
10 YorumlaÇalışıp kendi arabasını alan kadın senin 1-0 adım önündedir. Tipik basit bir kız
12 Yorumla- 1 yıl
Evet bence de öyle kendi yapabilen başkasından sadece dürüstlük arar güven arar bide böyle bi ekonomi de erkek kendinde alabildiyse ona şükret yani çoğu erkeğin yok yani sonradan alıyor önemli olan o erkeğin geleceği parlak mı akıllı mı zengin ama aklı babasına bağlı bi erkek babası gidince çöker hazıra da dağ dayanmaz
- 1 yıl
@Ece_karakoyun çabalayan insana hayat bir şeyler veriyor, Türkiye şartlarında araba almak büyük bir başarı. Çalışan insanların hep çoğalması dileğiyle.
1 yılYorumlarda nefret kusmuşlar ama ben hak veriyorum sana
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen mehir olarak ev istemiştim ama birsürü evi vardı ondan kolay isteyebilmiştim şu an kendi üzerine olmasa da. Sende araba isteyebilirsin ama dik dik istersen kimse almaz.
10 Yorumla- Devamını Gör (141)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar