Duygusala bağlayıp boş boş yorum yapanlara bakma bence. Evleniyorsan maddiyat kesinlikle önemli. Geçmişte insanlar durumları ne olursa olsun aşk, sevgi olduktan sonra mutlu olmayı becerebiliyorlardı. Şu devir için bu kesinlikle mümkün değil. Maddiyatın iyi olmadığı yerde ne huzur var ne mutluluk. Ev araba bence şart heleki ev olmazsa olmaz. Evi arabası ve maaşı en az 5000 olan biriyle evlenilenilir. Ev yoksa maaş en az 7000 olmalı ki mutlu olasın. Ne tür tepkiler geleceğini az çok tahmin ediyorum. Ama hayatın gerçeği maalesef bu!!!
21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru 👍👍
En İyi Cevaplar
Parasız nişanlımı olurmuş kov gitsin... Adi adama bak parası yok bide senle nisanlaniyor pis herif... Senin ne kadar mukaddes ne kadar ulvi amaçlar peşin de olduğunu görememiş kör herif
61 Yorumla- 1 yıl
😀😀😀😀
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenme; simdi fark etmez senin icin belki ama cocuk yapmaya kalkarsan cok fark eder; hypergami. Hipergami kadının eş olarak kendinden daha iyi bir erkeği seçmesidir. Gelecek insan nesillerinin sağlığı için bu erkenlere dikkat eden çiftlerin çocukları nesiller içinde giderek artmıştır. Buna dikkat etmeyenlerin çocukları ise doğal seçilimle elenmiştir.
Erkeğin hipergamisini belirleyen 3 temel unsur vardır.
1-Fiziksel-Psikolojik Güç
2-Maddi Kaynaklar
3-Sosyal konumu10 Yorumla
+1 yılEvi arabası yok diye sevgisinden ahlakından ya da karakterinden vazgecmen anlamına gelmez çok yanlış bir düşünce arabası evi yok diye acaba evlensemmi arabası evi olmadığı için bu soruyu sormak cok zihniyetsizce arabası evi olsa düşünmeden evlenirdin yani!! Madiyat her türlü kazanilir ama edep haya ahlak karakter daha önemli
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,8b cevap paylaştı.
+1 yılDüzenli geliri var mı gadasi
Unutma hepimiz dogdugumuz da ciplak dik10 Yorumla sana örnek annemle babam üniversite arkadaşı. Evlendikleri zaman evde çeyiz bile yokmuş. Babam evde çekim yapmış ki bunu sonraki yıllarda da sürdürdük. Babam iş yapabilsin diye annem açılmadık çeyizini satmış parça parça. Sonra evler arabalar yazlıklar hepsi oldu... Seviyorsan, anlaşıyorsan direneceksin! Yoksa değiştir çocuğu da bozma
20 Yorumla
+1 yılSenin evin araban var mı böyle bir soruyu soruyorsun önce kendine bakmalısın bence ama çalışmıyorsa sıkıntı sonuçta evlenince her ailenin avı arabası yoktu onun için birikim yapıp almaya çalışırsın yani zaten 25 yaşında birisinin kendisi ev alacağını zannetmem çok zor ya baba parasıdır ya da gömü bulmuştur dalavere çeviriyordur
10 YorumlaSen ev araba yüzünden evlenmeyi sorguluyorsan nolur evlenme. Seviyosan ev araba dinlemez bu konuyu dile bile getirmezsin. İleride mutsuz bir çift olacaksınız ve eski canım cicim aylarını geri kazanmak sizi birleştirmesi için çocuk yapacaksınız. Olan da o yavrucağa olacak. Ama yine mutsuz olacaksınız. Git zengin biriyle evlen de layığını bul
10 Yorumla
+1 yılBiri hipergami midir nedir ne zikkim bir sey yazmis. Ne alaka cocuk istemeyen kadin soyleymis de cocuk isteyen kadin kendinden guclusunu ararmis. ezik kadin bir baltaya sap olamayan kadin kendisinden güçlüsunu arar kapak atmak için
10 Yorumla
+1 yılEskiden olsaydi evlen ask daha önemli derdim ama o kadar cok serefsiz gördümki bu sitede tek derdi seks veya guzellik olan o yuuden sana tavsiyem.
Evlenme. Erkekler nasil güzellik ariyo sende para ara en dogal hakkin20 Yorumla
+1 yılSen zaten evliydin ve sevgilini kocanla aldatıyordu ne ara yeniden nişanlandın 🤦🏻♂️
11 Yorumla- +1 yıl
:D :D
+1 yılSiz kızlar dersiniz ilk önce adam olsun beni sevsin sadık olsun sonra evi yok bilmem neyi yok evleneyim mi sorarsınız bir karar verin adamlık mı karakter mi yoksa mal mülk mü kafanız iyice karışmış sizin cidden 👊😐😡
10 Yorumla
+1 yılBu soruyu sorman bile hata bence kadınları bizim gözümüzde bir kez daha farklı bakılmasını sağladın tebrikler sen direk bence cüzdanı kabarık arabası olan evi barkı olan biriyle evlen de bitin artık
212 Yorumla- +1 yıl
Bitecegini hic zannetmiyorum cunku bu fitratinda var kadinin bunun bir nedeni de var:
hypergami. Evlenip cocuk yapmak isteyen kadinlar icin gecerli bu; cocuk istemeyen kadinlar icin onemli degil.
Hipergami kadının eş olarak kendinden daha iyi bir erkeği seçmesidir. Gelecek insan nesillerinin sağlığı için bu erkenlere dikkat eden çiftlerin çocukları nesiller içinde giderek artmıştır. Buna dikkat etmeyenlerin çocukları ise doğal seçilimle elenmiştir.
Erkeğin hipergamisini belirleyen 3 temel unsur vardır.
1-Fiziksel-Psikolojik Güç
2-Maddi Kaynaklar
3-Sosyal konumu - +1 yıl
Senin dediğin cüzdana bakan tipler için geçerli değil. Güçlü ve soyunu devam ettirecek erkek arayışı olanlar için geçerli. Bu tiplerse parası olsun evi olsun arabası olsun bana hayatı yaşatsın hemen bağlanmak için birde çocuk yaparım kafasını yaşayan tipler. Soruya bak direk oku zaten çok açık kendini belli ediyor amacını.
Birde şunu ekleyim. Bu tipler parayı görünce şunu unuturlar genelde. O zengin o arabası olan o evi olan adam için evlenince sadece ona bağlı kalıcağını sanıyor. Ama yanılıyor geneli o mülküyle o varlığıyla daha güzel daha gösterişli birilerini bulunca görünce gönlü o yöne kayıcaktır. - +1 yıl
@cagrii007 Ben demiyorum ki bunu bilim diyor. Gercekleri inkar etmenin de hic bir anlami yok.
- +1 yıl
parasi yok sa yani ailesine (karisina ve cocukklarina) bakamaz sa secilmez
- +1 yıl
@cagrii007 dostum anlatamazsın anlamazlar cidden bu zihniyete sahip insanlar anlamaz ama diğer aklı başında doğru karar veren kadınlar ayrı başımızın taçı.
@AAnlaartıkkendini bilime göre yaşıyorsunuz yani hmmm madem sen demiyorsun bilim diyor o zaman yaptığın yorumu bileceksin ve açıklamasınıda vericeksin hemen öyle hypergami deniliyor yok bilim dedi demekle sıyrılamazsın. - +1 yıl
@cagrii007 Hoppala, ben ayrilayim mi? Beni soran la karistiriyorsun guzel kardesim.
- +1 yıl
verdik ya; sen anlamadiysan ben ne yapayim
- +1 yıl
@AAnlaartıkkendini çok açıklayıcı hakketten yok bilime göre yok hypergami felan dedin hoop bitti gitti dimi halbulsem hayatımızdaki etrafımızdaki insanlarda bahsederek örnek versen anlarız. Ona bakarsan biz erkeklerde fiziğe göre kimi zaman seçim yapıyoruz buda mı bilime göre...
- +1 yıl
evet, erkekler fizige gore kadinlar saydigim seylere gore. Napcan, icgudu iste.
Bazen ask para doyurmuyor bu yuzden bosanan cok cift var. Asgari ucretle ne ev nede araba alinir ve zaten ev kiralari olmus asgari ucret. Sonra evlenince her gun kavga dovus. Bu isi nisanlanmadan once dusunecektin
10 YorumlaBen evlendiğimde evim de yoktu arabamda.
Şimdi 3 tane evim var
En iyilerinden bir arabam var.
Hayatı beraber göğüsler, el birliğiyle çalışırsanız her şeyiniz olur.20 YorumlaHerşey maddiyat değil evi arabası parası olur ama çok kötü biri olur o yüzden kalbi temiz olsun adam gibi adam olsun yeter zaten sonrası alinteriyle gelir
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Sevgi her şeyin üstesinden gelir ancak günümüzde kiralar ateş pahası araba dert olmasa da bence evi olmalı insanın. He çok seviyorsan birlikte ev alırsınız oda dert değil.
10 Yorumla
+1 yılSizin eviniz, arabanız birikmiş paranız var mı acaba 🤔 Ülkemizde maalesef evlenirken tüm yükü erkeğe atan bayanlar, evlendikten sonra kadın erkek eşitliğinden bahsetmesi kadar tuhaf bir düşünceniz var,
10 Yorumla
+1 yılNisanlisin ev arabaya taktın. iki gönül bir olursa samanlık seyran olur. gönlümüz birde hiç birşey engel olmaz. sonucta el ele verince insan nelere kavusur
10 YorumlaSiz çalışın, siz alın.
Ama bunu anlikta olsun düşünüp sorabiliyorsan nişanlına olan sevgini sorgula derim.20 Yorumla
+1 yılnişanlına yazık bence evlenme senle evlenirse yazık olur çocuğa
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılmaddi sorunlar olunca evde huzursuzluk başliyo ask felan degılsin sanirm bu soruyu sorduna gore evlenme derseler evlenmicen yani😁
10 Yorumla Bunlar mal mülk istersen sahip olabilirsin ama eğer onda bu çabayı bu isteği görmüyosan karşındakinden emin değilsen ilerde çok sıkıntı yaşarsın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. ev araba icin evlenilmez ki , suanda tersi de olabilir evi arabası ama yarın öbür gün bir aksilik olduugunda hepsini kaybedebilir kalbini sesini dinlee lütfenn
10 Yorumla
+1 yılBence senin gibi bir insanla o çocuk evlenmesin yazık ya esra erola filan katıl ordan bulunuyor böyle kocalar
10 Yorumla
+1 yılZengin koca bul sen. nisanlinla evlensen bile bu kafayla çok sürmez bosanirsin
20 Yorumla
+1 yılDünya malı dünyada kalır diyip sözü sana bırakıyorum...
20 YorumlaEv araba sonra da olur. Bence ilk once baska seylere onem ver hanım kızım😅
20 YorumlaBurda sorman için çok geç. Bunu düşüneceksen niye nişanlandın?
20 Yorumla
+1 yılSeviyor olsan bu soruyu sormazdin, evlenme yazık çocuğa
20 Yorumla
+1 yılSen bu kafayla niye evde kalmalisin evlenme sakın😂
20 Yorumla
+1 yılSen evlenecen biz değil.
Kendin karar ver nisanlınla mı evlenmeyi düsünüyosun parasıyla mı20 Yorumladenemekten zarar gelmez. olmuyorsa ayrılırsın, evli arabalı birini bulursun..
10 YorumlaZamanla olur bizimde yoktu. simdi her seyimiz var evlenebilirsin sorun yok :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. E git çalış para kazan ev araba al...
Bunlara sahip olmak için niye ucuza kaçıp koca alıyorsun..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYine şu mevzular. Aklında soru işareti var evlenirsen şu şekilde mutlu olmazsın. Git parası olan birini bul
10 Yorumla
+1 yılsevgiyse evlilik yürümez sana ve çocuklarınıza iyi bir gelecek yapamıyacaksa evlilik eziyet olur
10 Yorumla
+1 yıl😂 köprū yok mu benim icin ordan atlicam da bu soru sen ciddi misin ya 😂ay
10 Yorumla
+1 yılNişanlının evi arabası yok olabilir ama görüyoruz ki seninde bir kalbin Yok.
10 YorumlaYok sen evlen arada bir tane bulunca bosarsin onu tobe tobe
10 Yorumla
+1 yılaaa ayıpsın
odadan mutfağa arabayla geçmen lazım sakın evlenme10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu gözle bakılıyorsa evlenilmemeli. Onun iyiliği için.
10 Yorumla
+1 yıltabiki hayat müsterek değil beraber çalışıp yaparsınız alırsınz
10 YorumlaEv ve araba ilerde de olur. Olmasa da mutluluk olsun. Mutluluk maddiyattan önce gelir.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvim var. Evi olmayan kızla evlenmem. Arabası da olsun. :)
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. SENİN gibiler yüzünden bütün kadınlara paracı gözüyle bakıyorlar... yazık
10 Yorumla
+1 yılŞimdiki yaşam standartın çok üst düzeyde değilse sorun olmaz
10 Yorumla
+1 yılyok evde kal sen memleketın yuzde 70inin gencler bazında evı arabası yok zaten
10 Yorumla
+1 yılAfedersin ama parayla pulla olunca baskalarida veriyor be guzelim sen evlenme bosver bu kafayla senden cacik olmaz 😉😉
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşi iyi mi aylık geliri nasıl? İleride alabilecek kapasite görüyor musun bunlara bak potansiyel yoksa evlenme sürünürsun
10 Yorumla
+1 yılEvlenmelisik taniki ebi stabaui birlikte alirsiniz. Bunun ne önemi var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hemen evlen. Vermezlerse kaç. Hatta kaçarken taksi parasını da sen vediğer 😁
10 Yorumla
+1 yılPara yoksa bir zaman sonra buyuk sıkıntilar basliyor işini gucunu eline alsin sonra evlenirsiniz
10 YorumlaSen git parayla evlen seni para mutlu eder parayla cocuk yap sen adama değil paraya asiksin
12 Yorumla- +1 yıl
Para olmasa nasil gecinecekler taş yiyerek mi birazda aklinizi mantiginizi kullanin rica edriyorum bu kadar duygusal olmak iyi degil
- +1 yıl
Kardesim bu cocuk sana evim veya arabam yok demedimi, ulan bu cocuk peki su ana kadar tas mi yiyordu nasil bir düsünceniz var anlamis deilim ilerde daha cok parasi olur,, k, bakma biz senin gibi dogustan zengin deiliz,, eminim o cocuk ilerde daha cok kazanacak tabi senle veya sensiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvi, arabası, yatı, katı, yazlığı, kışlığı olsun yoksa evlenme. Evlenirsen çokkk mutsuz olursun. ✌️😎
10 YorumlaNe çirkin bir insansın sen
90 Yorumla
+1 yılevlenme tabiki..
evi arabası olan modeller var..10 YorumlaEvlenme bence başkası bunu sorgulamadan evlenip mutlu olurlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bunu soruyorsan bu ilişkinin üzerine bir soğuk su içmek yakındır.
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani bir yandan mantıken evlenmek gerekiyor evleneceğin kişinin durumu önemli senin için
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu türk kızları ne kadar paraya önem veriyor ya :D ben böyle eziklik görmedim gerçekten
10 YorumlaHayır sakın annen ile baban da evlenirken arabası evi her şeyleri vardı
10 Yorumla
+1 yılKendi parani kazan evini arabani al milletin malina goz dikme
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı. evlen tabi ev araba alınır ama koca alınmaz parayla
10 Yorumla- Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat