Ya illa herkes giriyor mu sevgilim çok efendidir yakında nişanlanacağız ama konuşmaları beni çok yoruyor artık bazen bende istiyorum konuşuyoruz ama sonra vicdan yapıyorum konu kapanıyor. Oda nasıl istersen diyor saygı duyuyor ama üç gün sonra yeniden açıyor sıkıldım artık
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aslinda cok normal, iki sevenin birbirini arzulamasi. Ama tutabiliyorsan kendini tut derim. Cünkü basta konusmak isticek sonra resim isticek sonra sonra sonra... hep isticek. O yüzden en basindan tavrini koyman güzel
Öyle biri değil 6-7 aydır istiyor ar ara konuştuk o her şeyi benimle paylaşmak istiyor yakında nişanlanacağız nasipse hiç fotoğraf falan istemedi temas zaten olmadı ama bunu kendi içinde aşamıyor
O konulari tereddütsüz konustuktan sonra isticektir zaten. Simdi daha sürekli konusmaya ikna edemiyor seni resim tabii istemez. O sonraki istekler diyorum sana. Inan bana.
Mutluluklar 🌸
Sizce nasıl davranmam gerekiyor
Senin yerinde olmak isterdim. Sen degerlerinden sakin vazgecme. Koydugun tavirda kal. Ve dini nikah olmadan hic bi sey yapma derim. Konusmalari kisa tut
Yavaş yavaş kaybediyorum. Çok sevdim onu çok arzuluyorum düğünü hızlandırdık sırf bu yüzden ne kavgalar ettik ona da hak veriyorum konuşmaları kısa kesecek kıvamda değiliz artık çok samimi olduk napıcam ben...
Dedigim gibi ikinizinde arzulamasi cok dogal. Ama lütfen kaybetme. Ben cok pismanim sen pisman olma. Bak ne güzel hizlandirmissinizda evlenmeyi. Biraz daha dayanin. ya da dini nikahinizi yapin. Zaten evlencekmissiniz
Neden dolayı pişmansın özel değilse anlatman belki ders olur bana
Uzun hikaye ama bu konularla ilgili oldugunu söyleyebilirim. O yüzden sana en basindan taviz verme diyorum. Cünkü taviz tavizi getirir.
Dogru bulmadigin, sonrasindan seni kötü hissettiren hic bi seyi yapma
Sevgim ve arzum çok önüme geliyor ve onu üzmek istemiyorum mutlu etmek istiyorum bana öyle deli gibi arzulu olması nefsime çok hoş geliyor nasıl engelleyeceğim bunu
Seni o kadar iyi anliyorumki. Büyük ihtimal bu konuyu konusmadiginizda tartisma cikiyor, konusmak istemedigini söylediginde soguk davraniyor falan falan...
Lütfen bana ne yaşadığını anlatır mısın.. sen aynı ben gibisin
Yardim edebilceksem, yaz bana
Takip edeyim sen yaz xper az
Attım istek
Dolu var öylesi sorun sevgilinde. Tebrikler bir abaza bulmuşsun csffs
Eşine saklamış kendini her anlamda
Bu düşüncesinin abaza olduğu gerçeğini değiştirmez
Kız ve erkek yapısında var bu yakınlaşmalar olmuyorsa sıkıntı var bence
sadece arda gelen azgınlığını dindiremeyen durumu mevcut yoksa bence sana gayet aşık..
Kendini tutmak çok mu zor temas asla yok sadece konuşmak istiyor
Böylede düşünebilirsin belkide evlilik öncesi yaşantıda çılgınlık diyebileceği anılar biriktiriyor.
Muhafazakar bir insan daha dikkatli olması gerekiyor bence.
Elbette haklısın ama bunca yılın getirisi yüzünden iş ciddiye doğru gittiği içinde heyecan arıyor demek istiyorum ben ama bana soracak olursan en azından nişanlanmadan sonra konuşulması daha makbuldür.
Benimle beni düşünerek bana bakarak bişeyler yaşamak istiyor benden bir beklentisi yok kendi kendine oluyor ama bende biliyorum o an rahatladığını asla açık seçik bişey istemedi benden. Bunun doğru olmadığını söyleyince sadece sen karşındasın senden bişey istemiyorum diye savunma yapıyor kafam karışık
Emin ol seni seviyor sadece bu aralar iş ciddiye bindiğinden dolayı seni arzuluyor gayet normal
Sevgisinden hiç şüphem yok çok seviyoruz birbirimizi ama vicdanım rahat değil yoksa bende onu çok arzuluyorum
Rahat olabilirsin ya da bunları yüzük taktıktan sonra konuşsak desen yarın nişanlanırsın cepte dursun bu fikir lazım olur..
Evlilik çok uzak değil sorun daha evlenmeden beni karısı olarak görmesinde zaten
Sahiplenen erkek modeli hiç şaşmaz.. ayrıca başka anlatmak istediği şeylerde vardır eğer öyle yapıyorsa
Nasıl davranmam gerekiyor
O şu an o konuları açarak hem sahiplenici erkek rolü hemde güçlü ve istikrarlı olduğunu anlatmak istiyor bence sana kendin ol demek isterdim fakat 2 önerimde olacak eğer ilişkinin ipleri hep sende olsun istiyorsan onu yalvarttır fakat eğer onda olsun istiyorsan o konulardan konuşurken onu öv..
Onu arzuluyorum ama asla konuşmak istemiyorum çok canım sıkılıyor konuştuktan sonra. Ama anladım ki oda vazgeçemiyor orta yolu nasıl bulacağım
Bu konuları henüz konuşamadığını açıkça dile getirip biraz sınır getireceğini söyle aksine iyi hissedecektir çünkü biz erkekler bir kız ne kadar cinsellikten kaçarsa o kadar bağlanırız..
Bu tam tersi sanırım bişeyler yaşadıkça bana daha çok bağlanıp sevgi gösteriyor zaafı bu sanırım
Hayır öyle görünmek istiyor çünkü öyle görünürse sen daha çok bu konulara sıcak bakacağın için yoksa az önceki yorumumda dediğim gibi bir kız ne kadar cinselliği kısıtlarsa o kadar severiz..
Bana olan sevgisi az mı yani
Hayır az değil aksine seni seviyor ki kısıtlıyor bir reddeden sonra eğer önemsemeseydi illa devam edeceksin diye zorlardı..
Hayır hep söyler seni zorlamak istemiyorum diye ama ısrar da edebiliyor bazen
Hep etmiyorsa sıkıntı yok merak etme sadece erkekliğin getirdiği özgüvenden dolayı bazen daha ileri gitmek ister ilişkiye hükmetmek istediği için.
Evet bazen öyle şeyler yapıyor hayır bu insan namaz da kılıyor sabah pişman olup akşam yine istiyor neden ki bu
İşte ciddiyet yaklaştıkça olur böyle şeyler genelde tahminimce daha önce hiç bir kızla beraber olmayan bir partnere sahipsin.
İlk aşkı sevgilisi benim
Tahmin etmiştim çünkü bahsettiğiniz özellikler hep bastırılmış duyguların gün ışığına yansıması önceden yaşantısı olmadığı için nerede duracağını bilmiyor.
Bana çok açık o kadar açık ki bazen kaldıramıyorum ama o bundan çok memnun beni canı gibi görüyor hissettiriyor içli dışlı oluyor her şeyini bilmemi ortak olmamı istiyor ama bunlar bana bazen fazla geliyor. Durdurduğum zaman bazen tavır sergiliyor gerçekten üzülüyorum
Daha önce ilişkisi olmadığı için böyle şeyler gayet normal nerede duracağını bilmiyor demiştim sanırım.. o yüzden biraz tecrübesiz yanından dolayı rahatsız olabilirsin
Ona nasıl yaklaşmalıyım
Bazen rahatsız olabileceğin bir konu üzerinden daha önceden rahatsız olacağını dile getirebilirsin mesela bu ona tecrübe katar.
Konunun genelinden rahatsızım farkında zaten ama kendime söz geçiremiyorum gibi cümleler kuruyor
Gayet normal çünkü ilk ilişkisi genelde önceden ilişkide tecrübe kazanmış kimseler bu konularda söz geçiremiyorum kelimesini kullanmazlar nedeni ise onu yanlış ve tecrübesiz bir insan olarak tanımaman.
İlki olmayı seviyorum ama keşke biraz beni dinlese
şu an seninde konuşmandan anladığım kadarıyla partnerinin tecrübesizliğinden fazla yakındığını hissedebiliyor insan ama şuanlık için aşırı tepki göstermen onu üzebilir üzüldükten sonra duymak istemeyeceğin kelimeler bile kullanabilir sen ilk olduğun için alınamayacağını bile düşünebilir.
Reddedince üzülüyor soğuk davranmıyor beni kırmamak için ama çok içleniyor anlaşamıyoruz o konuda
Seni kaybetme korkusundan dolayı gerçek sinirini saklıyor muhtemelen çok üzerine gidersen o duvar yıkılabilir.
Doğru olan benim. O yanlış değil ama şu an durması lazım
Durması gerektiğini bilmiyor çünkü ve açıkçası öğrenmesi biraz zaman alacak ilk okulda yazmayı öğrenmek gibi düşünebilirsin.
Evlenene kadar bu konu rafa kalkmayacak sanırım uğraşıp duracağız
Kendini okul öncesi öğretmeni gibi hissedebilirsin..
Değerlerimle bu konu çatışıyor yıpranıyorum. Bu konuları konuşup kalkıp namaz kılmak beni iki yüzlü yapıyor
Asla aksine onun için uğraşıp bir yol bulmak istiyorsun iyi niyet kimseyi iki yüzlü yapmaz merak etme.
Bütün bunları yaşıyoruz ve ya olmazsa ilerdeki eşime vicdan azabı çekiyorum
Sonuçta fisiziksel birşey yok sanaldada sanırım fotoğraflık bir mevzu yok ve şu an kendinizi ona ait hissettiğiniz için ileride birşey olup ayrılsanız bile vicdan azabı çekmezsin diye düşünüyorum.
Şuanda birazda yaşınızından dolayı böyle düşünüyorsunuz duygusal düşünmekten dolayı karşılaşılabilen duygular
Yanlışı doğrulamıyor ki bu
Elbette doğrulamıyor fakat duygusallığın getirdiği stresten kurtulunca bu endişelerinin kaybolacağına emin olabilirsin.
Umarım öyle olur. Her şey için çok teşekkür ederim
Ne demek iyi dileklerim sizinle iyi geceler.
Hangi konu cinsellik mi anlamadım
Evet
Garip bi durum
Bence de öyle
Yani acma bence net sekilde tavrini koy nisanlanmissiniz zaten dahasi mi var
Giriyormuş
Ayrılınız
Anlat kanka
Hep aynı anlamıyor
İlk sevgilisiyim kimseyle bişey yaşamamış temasınız yok aöa benimle rahatça her şeyi konuşmak istiyor bazen ben de istiyorum ama sonra doğru olmadığı için pişman oluyorum konuşuyoruz tamam diyor ikimgün sonra yine aynı