Bir şairin deyimine göre iklimle beslenir aşk ve doğusu batısı vardır.. Kimine göre sadece hüzün ve özlem.. Ya senin yaşadığın ya da yaşamak istediğin bu duygu ne ile beslenir? Onu diri tutan nedir sende?
Birbirini kendine uygun görmenin ötesinde, birbirine tamamen sahiplenmiş, bir elmanın tıpkı iki yarısı gibi hareket edenler ve birbirini de Allah'ın emaneti olarak görenler, dünya üzerindeki cennet kokusunu barındırabilecek tek yer olan helâl daireyi inşâ edebilirler işte. O vakit kıymet bilmek, birbirini kendinden görmek ve her an en güzel hâliyle yanında olmak arzusu ile dolar taşar insan. Bunlar kolay değildir elbet, hayat ise çok enteresan sürprizlerle doludur. Allah evliliği imtihan kılmasın, verirken de hayırlısını versin.
Görsele gözüm takılınca duygulandım... Hilary ve Gerard'ı tanıdığım filmdir bu. "Not : Seni Seviyorum." Gerçekten filmin her bir zerresinde içim acıdı, o kadar canım yandı ki finaline dek, finali kısmen güzel bitse bile bir daha cesaret edemedim izlemeye.
Aşk herkesin başına gelmez, aşkı bulanlar kıymetini bilmeli.
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yüreğine sağlık, tekrar tekrar. Bu ne güzel bir yorumdu.. Rabbim en hayırlısı ile karşılaştırsın bizleri. Teşekkür ederim kardeşim.
(Güzel) Sevgi, güven, heyecan, tutku, cinsellik, fedakarlik, enerjilerin uymasi, kafa yapinin ortak noktalarin olmasi, hedeflerin ve yasam tarzinin benzemesi, beraber gülüp eglendikleri gibi hüzünlü, öfkeli, sıkıntılı dönemlerde/anilarda partnerin destek olmasi sevkatle sevgiyle anlasiyla kucaklamasi konusmasi. Vs.
Tabiki en önemlisi ruhlarin birbirine baglanmasi, birbirini cekmesi.
Bunlar varsa zaten dogru kisidir, dogru kisi olunca otomatikmen her sey besler.. beraber gecirdigin her saniye Hatta ayri oldugun zaman bile besler cünkü özlem hasret vardir, kavusmayi beklersin dört gözle, her kavusmada daha büyük bir ask yasarsin.. sonu yokmus gibi..
•Aşk, öyle engin bir denizdir ki, ne başlangıcı ne de sonu vardır. (Mevlana ra) ♥️🥀
Aşk bazen özlemle bazen imkansızlarla beslenir. En besleyici duygu ise heyecan ve tutkudur ateş gibi yakan sen kavuran biraz acı biraz hüzün ama yinede besler ve aşkı büyütür İcindeki ateşi büyütür büyütür Sönmesi imkansız sanarsın bir an Ama bir gün bakmışsın sönmüş gitmiş bile ve ardında kalan koca bir boşluk