Şimdiye kadar binlerce dövme yaptım. İsim yazdırmak isteyen istisnasız herkesi de ayrılık konusunda uyardım. Yapmayalım ve yapsak bile küçük yapalım, herhangi bir durumda kapaması kolay olsun dedim. Çoğu da biz farklıyız diyerek bana kızdı ama, bu çiftlerden daha ayrılmayan görmedim. En azından tanıdıklarım ayrıldı ve dövmeyi başka bir dövme ile kapamam için bana geldiler...
Sevgililerinin sayısının dahi unutulduğu günümüzde bunu yapmaya kalkacak olanın vay haline. Vücudunda dövme yaptıracak yer kalmaz herhalde.. Şaka bir yana anlık verilecek bir kararın izlerini ömür boyu taşımak var işin sonunda.
Bence saçma, sonuçta kalbimde o Ama çok çok isterse ve ciddi bi şey varsa aramızda, en son onu üzmemek için yapabilirim.. yani orda yazınca ne olucaksa Ama benim erkeğim öyle saçma şeyler istemez biliyorummm
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Dövme olarak isim yazdırmak genel olarak saçma geliyor. Bunun yerine yan yana gelince birbirini tamamlayan bir figür olabilir mesela, çünkü onsuz bir yarım eksik. Onun da öyle...
Adını dövme yaptırdığın kişinin karakterine kefil olamıyorsun, ne çıkarsa bahtına karaktersiz biri çıkar da üzer, ağlatır, yıpratırsa derini koparıp atmak istersin adını her gördüğünde. En iyisi mi kuş çizdir kedi çizdir ama bu hatayı yapma.
Çok saçma geliyor. Ne ben onun adını yazdırayım ne o benimkini yazdırsın. Sevgimi öyle şeylerle ispatlamaya gerek duymuyorum. 3 tane dövmem olmasına rağmen hoşlanmıyorum.