sevdiğim kadının ismini kalbime mühürledim bile artık sonsuza kadar kalbim onun sevgisiyle atacak😊😍🥰🤭🤗
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBugüne kadar sevdiğinin ismini dövme yaptıran bir kadın bile ne gördüm ne duydum. Ama çok fazla erkek gördüm. Bugüne kadar kadınlar için yazılmış yüzbinlercs, milyonlarca şiir var. Ama erkekler için yazılmış bir tane bile görmedim. Kadınlar erkekleri değil, erkeklerin onlara verdiği değeri, ilgiyi seviyor..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır, tabi ki. Ne kadar sevip güvensem de hayatımda ne kadar kalıcı olduğundan emin olamam. Böyle bir riski göze alamam. Ayrıca eşim bile olsa bunu kabul etmem.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Sevgili döneminde bunu yapmam, fakat evliliğimde eşimin ismini bileğime yazdıracağım.
74 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı olan da bu zaten. :)
- +1 yıl
Bence eş ismi yazdırmakta sevgili kadar saçma ha çocuğun olur adını yazdırırsın ama gönül işleri çabuk değişir tavsiye etmem
Kesinlikle HAYIR. Yaptıranın da ruh halinden şüpheliyim. Organlar terstir, böbrek sorunu vardır, ingilizce dikkat çekmeyen bir yere yazılabilir bu mantıklı. Geçici dövme heves etmiştir yaptırır mantıklı. Kalıcı olarak yapılanlar sağlıklı bir durum değil. Bir de vücudun her tarafına yağlı boya tablo gibi yaptırıyorlar... Her sevgilisinin ismini sirtina dövme yaptıran biri vardı 10 yakın koleksiyon yapmış itici bir durum. Vucud zaman içinde değişime uğruyor ve dövme bozuluyor, sildirme işlemi de zahmetli..
10 YorumlaYaptırmam asla sevgili dediğin her an gitmeye ve bitmeye müsaittir. Hem aşırı saçma geliyor bana bir insan için bu kadar radikal bir karar almak.
ergenlikte ağaca, duvara masaya isim yazanlarla aynı kafa yapısına sahip bu tipler. Hep göstermelik hep show amaçlı yapılan davranışlar. Sevdiğim dediğin insanı oraya buraya yazmak ve bunu bir sevgi ölçütü olarak görmek ahmakça, bunu teklif eden kadın sadece egosunu beslemek derdindedir ve kalp ego besleyici bir organ değildir...437 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var ergenlikte ağaca isim yazmakla? Ergenlik aşkları son derece masumdur ki o yazı yazma olayları artık kalmadı zaten. Aynı kafada olmakla uzaktan yakından ilgisi yok. Ergenlikte yapılan şey herkese ilan etme hevesinden, en büyük aşkın kendi aşkları olduğunu düşünmekten tamamen. Bu durumu egoya bağlayıp şu ciddi yorumun da ayrıca komik 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@HillssMoon_ insanların vucudu kamyon arkası aşkını ilan etmek ve en iyi ben seviyorum bak kendi vucuduma adını kazıdım demek çok normal bir psikoloji haklısın.
Oraya buraya sevdiğinin adını yazan adam bana göre dangalaktır. Neyi savunma derdine düştün yine?
Bana göre olan ve görünen bu aptal aptal işler ayrılınca 7 ceddine sövende yine bu tipler..
Sevgi bu değil oraya buraya isim yazarak sevgi ölçümü yapamazsın.
Adam boynuna canım, aşkım ömrüm gülüm yazmış. Sonra laf edince de birileri gelip kızıyor traji komiksiniz işte.
Ayrıldığında aklıma edeyim nerden yazdım kaşarın adını buraya diye öfkelenip hem kendine hem yazdığı kişiye küfür eden tipler..
Hayatına başka biri girince dövme yaptırmadın benim adımı demek ki onu daha çok sevdin diye kıyasa girecek sonra vücut karalama tahtasına dönecek bu kadar gerzekçe işler işte evet ego beslemek bunun adı kadının kıçını kaldırmak için yapıyor bir çoğu da nerden bakarsam bakayım mantıklı bir yanı yok bu yapılanın... - +1 yıl
Ben normal olduğunu savunmadım ki neden çemkirdin 😂😂😂😂😂😂😂 uzun uzun yazmışsın hey Allahım
- +1 yıl
Ahsjdjdkfkglglhl
- +1 yıl
Peki bir şey sormak istiyorum "fouryou06" bu sorum sana sen sevgilinin el izini dövme olarak koluna yaptırır mısın? Annenle tanıştırdığın günün şerefine böyle bir şey yapar mısın?
- +1 yıl
@çileklimeyveliyoğurt yaptırmaz zaten tarzı değil ben diyim ajskdkflf
- +1 yıl
Bilmem ne oldu
- +1 yıl
Aaa hakikaten saçma ve garip ayrıca da. Ona ne oluyor hayır yani
- +1 yıl
Şımaracaktım yani yorum gitseydi tuh bak kaçırdık
- +1 yıl
Soruma cevap yazmadın @fouryou06 neyse canın saolsun iyi geceler
- +1 yıl
Keçiler var bir de
- +1 yıl
@çileklimeyveliyoğurt yaptırmam tarzım değil, iyi geceler 🖐️
- +1 yıl
@çileklimeyveliyoğurt ben dedim ya cevabı hey Allahım sabır ver
- +1 yıl
Ya kızım sen @fouryou06 mısın hey Allah ım yarabbim ya sana sormadım ben farkındaysan eğer
- +1 yıl
@çileklimeyveliyoğurt ben onun vereceği cevaba hakim tek üyeyim ayıks
- +1 yıl
O konuda iyiyim mütevazı olamam şimdi Allah için 😂😂😂
- +1 yıl
Ben ayığım zaten ama sen diyosun ki gel benimle tartışmaya gir diyorsun resmen sana yazmadığım halde neden sorularıma atlıyorsun ki hayırdır yani ayık olması gereken kişi varsa o da sensin
- +1 yıl
@çileklimeyveliyoğurt tamam soruya ben cevap verdim lütfen tat kaçırmayalım o beni çok iyi tanıdığını için doğal olarak cevap yazdı bunda bir şey yok uzatmayalım olur mu..
- +1 yıl
Daha önce bu insanla tartışma yaşamıştım ona inat cevap veriyor sandım. Seni iyi tanıdığını bilmiyordum. İyi geceler
- +1 yıl
@çileklimeyveliyoğurt kötü düşünmeye gerek yok seni hatırlamamıştır bile eminim, neyse iyi geceler 🖐️
- +1 yıl
Yok gayet iyi hatırladım. Benim bölgelerime giren kendisi tamamen. Diğer tartışmayı da kendisi çıkardı ajajsjdkf Ayrıca tartışacak bişey yok sen yoktun vereceğin cevabı yerine ben verdim insanlık namına. Teşekkür edeceği yerde çemkiriyor. Yeni nesil böyle işte ne diyeceksin 😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@fouryou06 ayrıca dediğin şeyi algıladım ama sen dediğin şeyi yapabilmem için yollara taş koymuşsun ;)
- +1 yıl
Yapamamam için*
- +1 yıl
Aa pardon @HillssMoon_ ben 32 yaşında olduğunu bilmiyordum saygısızlık ettiysem özür dilerim. Ayrıca amacım çemkirmek değildi abla gıcıklığına cevap verdin sandım. Neyse abla özür dilerim. İyi günler diliyorum.
- +1 yıl
@çileklimeyveliyoğurt teyze de teyze yaş kemale erdi artık. Diğer yorumlaşmamızda da yaşıma kafayı takmıştın ya oradan moral bozamıyorsun başka bişey bul ama kolay değildir diyim 😂😂😂😂
- +1 yıl
Yoo alakası yok ben yaşından dolayı moralini bozmaya çalışmadım. Allah da yukarıda görüyor sadece saygılı olmaya çalıştım. Diğer yorumlaşmamızdaki yaşa takıntılık yaptığımı hatırlamıyorum. Epilepsi hastası olduğum için unutkan olabiliyorum. Kusura bakma. Neyse dediğim gibi saygılı olmak istemiştim tek niyetim buydu. Fazla sinirlenmek istemiyorum kriz geçirmek istemiyorum iyi günler
- +1 yıl
@çileklimeyveliyoğurt geçmiş olsun. Ben diğer konuşmamızda da yaşıma laf ettiğin için burada da aynı şekilde ima ettiğini düşündüm haklı olarak. Sinirlenmeye gerek yok. Allah şifa versin.✋
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Amin Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah 🤲
Dövme seven biri değilim zaten. Yaptırırsam da sadece potansiyel çocuğumun ismini-portresini yapırırım. Başka da kimsenin yapmam.
12 Yorumla- +1 yıl
Allah nasip eder umarım.
hayatım da daha kekoca bir şey görmedim. gerçekten metro da falan otururken karşımda biri oturuyordu, kolunda kız arkadaşının ismi yazıyordu gülmemek için kendimi çok zor tuttum. çok saçma ve ergence. karşı cinsi bu şekilde etkileme ve kendine bağlama çabası..
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Hayır kabul etmezdim
İsmi kalbe kazımadıktan sonra..
Bedene kazınmış ne fayda... Aşk iki kalpte arasında yaşanmalı... Etrafa karşı göstermelik yapılan bir sevgiyi samimi bulmuyorum12 Yorumla- +1 yıl
Seni sevecek olan insan çok şanslı olmalı. :)
+1 yılNe münabet canım aaa katiyen olmaz. Böyle bir saçmalığı teklif edenin tiktok hesabı falan da vardır kesin aynı kafadan. Yallah Arabistana.
12 Yorumla- +1 yıl
Tiktok ayrı bir boyut zaten ona hiç girmeyelim. 😅
- +1 yıl
Hepsinin kodu aynı ajsjdkkfkf
yaptirir miyim bilmiyorum da alnimin çatina da yaptirmazdim ayrica ayrildin hadi bir de kalici dövmeyse yandin eş belki yaptiŕilabilir ama ben yaptirma taraftari degilim😂😂😂😂bu ne böyle koluma falan ya da gögusume yaptirirdim yaptirsam da ayrica hiç estetik de degil
00 Yorumla
+1 yılbence büyük cesaret ister. ya da büyük bir sorumluluk. dünyada herşey var. ya ayrıık olursa. yeni gelene izah etmek zor olur. ya da bişekilde her geleni kazıtıcaksın tenine. ben şahsen sevgilimin teninde eski arkadaşının adını istemem. insanız yani istediğin kadar mantıklı ol bir yere kadar takılır kafana yani. ömür boyu onunlamı uğraşıcam. bence yanlış yani ama yapanada saygı duymak gerekir.
00 YorumlaBoynunda 2 tane isim sildirip 3. Yü yazdıranı biliyorum😂😂
Yazık günah. Çocuğunun ismi falan olsa ya da eşinin kabul görür ama sevgililikte böyle birşey çok erken. Bunu isteyende yapanda çok ergen malesef10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Merhaba,
Ona cevabım şu olurdu.. Evlenmeden olmaz cicim :)
#Just12 Yorumla- +1 yıl
Cevabınız karşısında kıyameti kopartmayan bir sevgili nasip olsun size o zaman. :D
+1 yılEtmem. Sonu bəlli olmuyor bu işlerin. Aşkımdan ölüyorum der yarın bırakır gider. Yetim dovmemle ortada kalmak istemem😂 evlenince belki. Hem kalbime yazmışım adını dövme neymiş ki😜
10 Yorumla
+1 yılKabul etmem tabiki, sevgiyi göstermek için vücuda isim kazımak aşırı saçma ve komik bir olay. Evlendiğinde 2 küçük kelebek tarzı bir şey olursa olabilir
10 Yorumla
+1 yılHayır yaptırmam, ayrılık denen olasılık sevgili döneminde olduğu gibi evlilik döneminde de mümkün olabilir.
20 Yorumla
+1 yılEşimin ismini yaptırmıyorum birde sevgilinin ismini hiç yaptırmazdim.
00 Yorumla
+1 yılSibel isminden nefret ettiğim kadar hiçbir isimden nefret etmiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Neden? :D
- +1 yıl
Bilmiyorum ki sanırım sevmediğim bir insanın ismi diye
+1 yılGeçici yaptır, kalıcı de inanır o. 3 ayda bir yenilersin. :D Ayrılırsak yenilemeyi bırakırsın silinir gider.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir kaç noktama dövme yaptırmış biri olarak, kesinlikle tavsiye etmiyorum. Zaten sevgili derine değil, ruhuna ve kalbine yazılır. Bu daha kalıcıdır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıltofaş şahine dönmüş resmen😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Sevgilim olma ihtimali sıfırdan düşük olduğu için böyle bir durum söz konusu değil ama merak bu boyuta gelecek kadar sevilmelik insan var mı ya ben pek inanmıyorum😄
Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. hayir kabul etmem ya ayrilirsak ya da is veya sosyal hayatimda ileride sorun olursa napacagim hic isim olmaz
10 Yorumla
+1 yılAsla asla asla tamam belki aramıdaki bir sembol tarzı birşey olabilir ama asla öyle birşey yaptırmam
10 Yorumla
+1 yılAsla, kocamin bile yaptirtmam.
Cocuklarim, annem, babam ki onlari hatirlatacak dovmeler olabilir.
Isim yazdirmak nedir10 Yorumla
+1 yılAklıma Celal ile Ceren filmindeki "göt" yazılı dövme geldi 🤣🤣🤣🤣
Ne yaptiracam beeee eşimin ismini bile yaptırmam..
Artı olarak söylüyorum dövme inançlarımıza göre haram ve yapılması yasaktır...10 YorumlaHayır asla etmem bu sevgi gösterisi değildir zaten dövme sevmem
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. tabiki hayır 😁
birincisi kadının her dediği yapılmaz🙊
ikincisi dövme sevmiyorumn😏
yalnız gorseldeki elemanin sibelini merak ettim 🤔 nasıl biri acaba, ne yasattmis olabilir bu çocuğa 😁😂10 Yorumla
+1 yılHayır etmem.
Dövme sevmiyorum orjinalliği bozuyor. 😂10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili değilde, evlendiğimde eşimin ismini yazdırmayı tercih edeerim.
10 Yorumla
+1 yılYaptırmam. Ayrılınca o dövmeyi değiştirmek için kırk takla atıyorlar
10 YorumlaAsla yapmam asla kabul etmem. İlla birinin ismini yazacaksam annemin adını yazarım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dövmeden nefret ederim sevgilim istedi diye de öyle bir saçmalık yapmam.
10 Yorumla
+1 yılAşkım bebeyim canımıniçi sen mal mısın ne benim bedenim arabanin arka camı falan mı derim
00 Yorumla
+1 yılAşkını yazacak başka bir yer bulamamış mı o ne öyle, tiksindim. Dövme yaptıran insanlar 70 yaşına geldiğinde onunla ne yapacak acaba çok merak ediyprum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Belki hepsi farklı sibellerdir 🤣 ben dövme denilen şeyin kişinin en bencil zevklerinden birisi olup kişinin kendi dışında birşeylerle alakalı olmaması gerektiğini düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılÜniversiteye gittiğimde ayrılmışta olsak onunla isimlerimiz var (takma olarak) onu yaptıracağım o olmasada geçici yapıp eğer pişman olmazsam kalıcı olanından yaptıracam, düşünüyordum zaten.
00 YorumlaDovme küllüm igrenc bisey oldu... eskiden asi isyankar biraz outlaw bir imaji onunda bir karizmasi vardi. Simdi herkesin biyerinde biseyler... camurlugunda yazi yazan kartallardan bir farki yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılTam alnımın ortasına yaptırırım fjdjdjjc Şaka şaka, sevgilimin demesi önemli değil. Eğer ben istersem yaptırırım.
10 Yorumla
+1 yılHayır. Belki özel bir anlam taşıyan ve aynı dövmeyi yaptırabiliriz. Ama isim mantıksız bence. Hem ya ayrilirsan kısmı var hem de gereksiz... :)
00 Yorumla
+1 yılAsla etmezdim. Kimse benim vücuduma böyle bir şey yapılacak kadar değerli değildir. Günahını ben ödeyeceğim, o değil.
00 Yorumla
+1 yılSevgilim benden ismini dövme olarak isterse (seviyorsam ) yaptırırım.
Ayrıldık diyelim onunla geçirdiğim güzel günlerin sembolü olur benim için00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Yaptırmam. Kimseyle sonumuz belli değil çünkü. Ancak ailemden birini veya çocuklarımınkini yaptırırım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Hayır kabul etmem. İsim yaptırmam yani. İlla isim olacaksa çocuğum olursa onun ismini yazdırabilirim belki
00 YorumlaAhajaj bununla ilgili var bir anımız da uzun hikaye... isim yazdırmam o da yazdırmasın evlenenince ona dair bişiler yaptırabilirim ama 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Evleneceğim kadının yaptırırım ama büyük ihtimal onla da evlenemiyeceğim o yüzden onun istediği kartal dövmesini yaptıracağım.
00 Yorumla
+1 yılAsla yaptırmadım yaptirmamda eşim dahil olsa yaptırmam ama. kizimin ismini doğum tarihini falan yaptırdım
00 Yorumla
+1 yılAsla bırak Sevgilimi eşimin adını dahi yazdırmam dövmenin her türlüsüne ve her iki cinste de karşıyım insan vücudu tuval değildir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir istekte bulunduğunda düşünmeden ayrılırım keko muyuz canım ne münasebet
10 Yorumla
+1 yılAptalca birşey olur bence.
Hiç tanımadığın insanlar neden sevgilinin adını yüzüne bakıp okusun ki?00 YorumlaDövme sevmem 😕 Bir güzelliği, doğallığı bozuyorlar sanki.
10 YorumlaHayir isimli dovmeleri sevmiyorum kus tavsan bocek yaptiririm
00 Yorumla
+1 yılne manyaklık bu ya 😂😂😂😂😂 çok istiyorsa o yaptırsın benim ismimi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılYüzde yüz ama dönem yok gerceten son nefesime kadar kalicaksa yazdiririm
00 Yorumla Bunları Avcılar'da ki dövmecinin instasından aldın değil mi
00 Yorumla
+1 yılNişanlımın bileğinde isimim yazıyor kendi yaptırmış haberim dahi yoktu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. Oy oy sibelum sensiz icim yanayi :)( bu arkadas cimilli ibo idolunden :))
00 Yorumla
+1 yılEtmem. İki gün sonra ayrıldın bide sildirmeyle uğraş.
00 Yorumla
+1 yılBu hangi lawukk la ahahaha xd efsane olmuş sdkdksd xD
00 Yorumla
+1 yılNe o benim adımı nede ben onun adını yaptiriyim hiç gerek yok dövmeyi sevmem zaten..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayatta en igrenc buldugun bisey ney deseler dovme derim
03 Yorumla- +1 yıl
aman sev
- +1 yıl
tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılFotodaki gerizekalıca duruyor. Gerçekten Romeo Juliet gibiysek belki o da.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKabul etmem cunku dövmem yok ve sevmiyorum Yuzugumun icinde ismi yazabilir sadece 😂
00 Yorumla - Devamını Gör (204)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat