Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖfke kontrolün var mı? (Ani patlamaları varsa zaten olmaz.)
Sinir ve psikolojik rahatsızlıkların var mı?
Küfür eder misin?
Şiddet uygular mısın kendini savunma hariç?
Sinirlendiğinde ne yaparsın?
Sakin kalmakta ne kadar başarılısın?
Sabırlı mısın?
Kıskanç mısın?
Sigara, alkol, uyuşturucu vs. kullanıyor musun?(Katiyen olmaz hiçbiri)
Dil biliyor musun? (Bu benim için önemli kültürlenmek iyidir. 1 dil 1 insan, 2 dil 2 insan.)
Garsonu nasıl çağırırsın? (Usta, kardeş gibiyse anında uzaklaşırım.)
Yabancı birinden bir şey isterken nasıl istersin? (Ver şunu, versene gibi söylenimlere giriyorsa da benlik değil.)
Emir verir misin? (Emir vermekten haz alıyorsa, şunu yap et, ben adamım sen kadınsın gibi sözlere giriyorsa benden en uzağa gitsin lazım değil.)
Kıyafete karışır mısın? (Ben zaten o kadar özenli giyinirim ki bi de buna laf ederse anında soğurum ondan, bol giyinirim dikkat çekmemeye çalışırım. Bir şey derse gözümde biter.)
✨Daha da uzatırım bende soru bitmez şimdilik bu kadar geldi aklıma.✨
~Bu devirde samanda iğne aramak gibi artık sağlıklı olanları.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGörev Tanımı;
*Sadık,
*Temiz Kalpli,
*Yeri gelince hanım, yeri gelince kaplan olabilecek,
*Temiz ve bakımlı olacak,
*Merhametli olacak,
*Oturmayı/kalkmayı bilen,
*Bir yere gidildiğinde eşini utandırmayacak ve en iyi şekilde temsil etmesini bilecek,
*Ailesini ilk plana koyacak,
*Kocasının bir dediğini iki etmeyecek,
*Kocasının aile ve akrabalarına iyi davranacak,
*Yemek yapmasını bilecek,
*Çalışmak istemesi ona bağlı (Fakat çocuğuna iyi bir anne olmak, çocuğunu ve eşini ihmal etmemek şartıyla)
*Güzel ve çekici olacak,
*Mümkün ise babadan ev, arsa, tapu, miras vb... olacak.
*Eşine manevi açıdan destek olacak,
*Özel günlerde kocasına hediye alıp onu gezdirecek, kocasının moralini hep yüksek tutacak,
*Dedikodu yapmayacak,
*Ahlaklı olacak,
*Savurgan olmayacak,
*Empati yapabilecek,
*Hanım toplantıları, Kısır-Altın günlerinde yapılan yiyecekleri ilk kocasına tattırıp “Olmuş mu?” diye soracak,
*Doğacak çocuğun ismi konusunda kocasına öncelik tanıyacak,
*Ehliyeti olacak,
*İlk yardım eğitimi almış olacak,
*Asgari düzeyde bilgisayar kullanma becerisine sahip,
*Prezantable,
*Seyahat engeli olmayan,
*Zor Hayat Şartlarına Hazırlık Eğitimi almış olan,
*Hamilelikte kocasına hormon değişikliklerinin etkisini mimimum seviyede yaşatacak,
*Tercihen Aş ermeyen,
*Bebek bakımında geceleri nöbet tutabilecek,
*Tüm bu hayat şartlarına rağmen Sürekli Güler yüzlü ve Hanım Hanımcık kalabilecek...
Benim listem hazır 😂😂13 Yorumla- +1 yıl
Ketçap mayonez de istermisin:!
- +1 yıl
😂😂😂
Zevk benim değil mi 😃 Şartları sağlayan varsa kapımız açık zorla değil yani 😃
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
51Cevap
+1 yılBugüne kadar kaç sevgilin oldu
Kaç kişiyi aldattın
Sevme biçimin nedir
Ve en önemlisi mülakatta klasik sorudur kendini benimle birlikte 5 yıl sonra nerede görüyorsun😅
Tabi ki hepsini attım kafadan sormam hiç birini.. o alım için müracat eden kız olursa sorgusuz sualsiz sevgili olarak koluma takarım o derece😅
Sadece şunu sorarım her şeyi geçmişinde bırakıp benimle yeni bir sayfada başlar mısın derim evet derse bitmiştir 😌20 Yorumla
+1 yıl1- Toksik biri misin? Yani beni kısıtlamaya kalkar mısın? (Kalkıyosan sg sori)
2-En son ilişkin ne zaman ve ne sebeple bitti?
3- Bir ilişkide en değer verdiğin üç şey nedir?
4-Hayvansever biri misin? Kedileri sever misin?
5-Nerede okuyorsun/okudun/okumayı düşünüyorsun?
6-Birlikte oyun oynayabilir miyiz?
7-Birlikte yeni yerler görme/gezme fikrine nasıl bakıyorsun? Gezmeyi seven biri misin?
8-Sevgili olursak eğer seni bazen fotoğrafçım olarak kullanabilir miyim?
9-İlişkilerinde eğlenceli biri misin yoksa ciddi mi?
10-En sevdiğin müzik türü nedir? Kimleri dinlemeyi seversin?
11- Cinsellik senin için olmazsa olmaz mıdır yoksa sevdiğin kişi için sabretmeyi bilir misin?
Aklıma başka gelmedi24 Yorumla- +1 yıl
Ha dur en en en önemlisi ATATÜRKÇÜ MÜSÜN? Değilsen uzak dur teşekkür
- +1 yıl
1. Bu yaşına kadar kaç kişiyle flört ettin ve sevgili oldun?
2. Eğer olduysa ilişkinin/ilişkilerinin bitme sebebi neydi?
3. Sevdiğin kadına romantik jestler yapmayı sever misin?
4. Özel günlere değer verir misin?
5. Kıskançlığına 10 üzerin puan verecek olsaydın, kaç puan verirdin?
6. Sinirlediğin zamanlarda her şeye rağmen sakinliğini koruyabiliyor musun?
7. İlişkinde veya ilişkilerinde ortada hiçbir sebep olmamasına rağmen yine de güven problemi yaşıyor muydun?10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olmaktan bahsediyoruz ama genelde cevaplar eş seçimine yönelik. Sevgili olmak için çok kriter koymazdım. Tanıyana kadar sevgili olmam, sevgili olacak kadar tanıdıktan sonrada eksik yönlerini tamamlamaya çalışırdım.
Birbirimize tahammül edebildiğimiz sürece devam ederdik. Ömür boyu da sürebilir, altı ay da. Sonuçta mutlaka insanların olumlu ve olumsuz yönleri vardır. Olumlu yönler vitrinde olur. Sonrası önemli. Sonradan vaatler yerine getirilmediği için tüketici hakem heyetine mi başvuracağız ki zaten. Genellikle hayaller Paris, gerçekler teneke mahallesi. Bu nedenle çokta dert değil.10 Yorumla
+1 yılAşkı tarif etmesini isterim. Bir tarif yapmaya kalkarsa ondan sevgili olmaz. Aşk tarifsizdir çünkü..
https://www.youtube.com/embed/2p3zZoraK9g30 Yorumla
+1 yılSaygili olup olmadığı kesinlikle başında sorulması gereken bir soru. Deli gibi sevdiğim sevildiğimden de bir o kadar emin olduğum insandan her sinirinde tonlarca küfür yedim. Hâlâ başa çıkmaya çalışıyorum. Siz siz olun sormasanız bile mutlaka onu bir şekilde sınayın. Size olan saygısını ölçün. Kadın bedenine saygısını ölçün. Arkadaşlarına çevresine olan saygısını ölçün. Ve sizin çevrenize olan saygısını ölçün. Ben birlikteliğine başlamadan önce bunları sormak olcmek isterdim. Bunlar benkm için asıl mulakat soruları
30 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce ilk tanıştığımız zamanlarda sorduğum sorular vardı. Aşırı kıskanç mısın, kadının çalışmasına karşı mısın, sigara içtiğim için bunu daha sonra bırak deme lütfen dedim. Oy verdiği partiyi sormuştum. Birde sürekli ondan bundan izin al moduna girer misin..
Beni değiştirmeye çalışmanı istemiyorum. Ona iyi yönlerimi değil kötü huylarımı anlattım. Seveceksen böyle sev, kabul edeceksen böyle kabul et lütfen dedim. Daha sonra sevgililik dönemi sonra evlilik oldu..24 Yorumla- +1 yıl
İyide önemli olan evlendikten sonraki süreçte söylediklerine sadık kalmak. Herşeyi yazmışsınız ama bunu ifade etmemişsiniz.
- +1 yıl
Elbette ikimizde birbirimizde bilmediğimiz şeyler keşfettik. Tartıştık, küs kaldık bazen ama saygıyı koruduk hep. Ben sevgiden çok saygı isteyen biriyim. Değişiklikler oldu evet ama bu soruların cevapları aynı kaldı. Beni yanıltmadı hassas olduğum konularda..
- +1 yıl
Sizin adınıza sevindim. Elbette ilişkinin şekli değişiyor bir zaman sonra. Önemli olan beklentiyi çok yüksek tutup gerçekleşmediği için kendinizi mutsuz etmemek aslında.
- +1 yıl
Haklısınız. Saygı sevgi çerçevesinde ortak bir hayat yürütmek amaç sadece. Çok birşey beklemeye gerek yok 😊
Bir kişi ile bir şeyler yaşabilmem için önce gördüğüm zaman hoşlanmam gerekir. Hoşlandıktan sonra kendisini tanımaya çalıştım.
Hitabetine, giyim kuşamına, temizlik hijyenine, back rounduna bakarım. Kulaktan duyma bilgiler ile mi geliyor hayatı kendi gerçekleriyle mi yaşamış tecrübe etmiş. Bir ilişkiden beklentisi ne benim o kişiden ilişki olarak beklentim ne bir ölçerim, tartarım kendi kafamda ilişkiyi. Daha sonra soracağım sorular da kafamda belirginleşir.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. böyle bir iş yapmak gerçekten çok iyi gazete ilanınızı gördüm geldim.
1 ben ırkçı biri değilim lakin Anadolu insanı ve Müslümanımsınız?
2 sinirlerinize ne kadar hakim oluyorsunuz?
3 şah sahayı gösterişi severimsiniz?
4 yaşadığınız hayatta mutlumunsunuz?
en baş sorular bunlar olurdu10 Yorumla1) Kendini tanıt
2) Eski manitandan neden ayrıldın?
3) Sence ilişkide en önemli kriter nedir?
4) Hayalin ne?
5) Olgun hissediyor musun?
__ Biraz saçma sorular da hazırlarım ve şakalr da hazırlarım tepkisini ölçmek için sinirini öfkesi ne durumda sabırı nasıl baya bi şakalar saçma saçma sorular da eklerim
Sonrasında ailesini sorarım aile de çok önemli ooo 2 gün sürer mülakat hahah10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kadin sinsi bir yaratik. Mulakatta ele vermez kendini.
Bir makine falan olsa evlilik simulasyonu gibi birsey olsa belki anlariz.
Ama ille soracaksam en cok ne kadar dayanabilirsin susmaya? diye sorarim. Zira susmak dlc olarak gelmis kadinlara ama hicbir erkekte yok onu alacak para.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıl*aile ilişkilerin nasıl?
*sosyal ilişkilerinden bahset?
*evlilik senin için ne ifade ediyor?
*eş olmak ne demek?
*senden nasıl bir baba olur?
*kızın/oğlun olursa sevgilisi olabilir mi?
*kaç kız kardeşin var?
*neden seni seçmeliyim?10 Yorumla Zaten mülakatla alınmıyorm;
-Boyun kaç
-Yaşın kaç
-Kilon kaç
-Mesleğin ne
-Ne okudun
-Ne iş yapıyorsun
-Ne kadar para kazanıyorsun
-Hangi renklerden hoşlanırsın
-Hobilerin ve fobilerin ne
.
.
.
Çoğunluk olarak kızların sorsuğu sorular. Bunlardan en fazla 2 tanesi geçersiz olmalı kızlar için yani10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHerhangi bir şeye ağır fetişin var mı
Fuckbuddyin oldumu
Sadıkmısın
Kac sevgilin oldu en uzunu ve en kısası ne icin bitti
Sevgili olarak neden beni sectin10 Yorumla
+1 yılSevgisini belli edip etmediği
Libido seviyesi (uyuşmayan çiftler genelde mutsuzdur)
Kendini geliştirdiği şeyler
Yaşam tarzı
Nasıl bir insan olduğu
Kendine ne kadar vakit ayırabildiği (İşten)
Bende neler aradığı
Aklıma gelenler bunlar.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel soru valla önce çocukluğunu sorardım ilk ordan ne olduğu belli olur sonra herkese karşı kadın erkek yaşlı çocuk hayvan nasıl biri olduğunu sorardım demek istediğim nasıl davranır saygılı mısın? vicdanlı mısın? sabırlı mısın? dürüst biri mısın? kalbin güzel mi? İyi biri misin? sevdiğini korur kollar mısın? anlayışlı mısın?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. 1 - Bir Süper gücün olsaydı bu ne olurdu?
2 - Sadece bir hobin olabilseydi, bu ne olurdu?
3 - Tarihten hangi karakterle akşam yemeği yemek isterdin?
4 - Yaptığın en çılgınca şey neydi?
5 - Zamanda yolculuk yapabilseydin, geçmişe mi yoksa geleceği mi gitmek isterdin?
6 - Hangi ünlü insan olmak isterdin?
7 - Senin için ideal bir tatil nasıldır?11 Yorumla- +1 yıl
Sıkıcı yav
+1 yılEn son ilişkiniz hangi nedenle bitti ilişkilerde önceliğiniz nedir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinize maddi külfette bulunarak bunaltırmısınız.. kaç kişi ile flört yaptınız. seninle gezerken eski sevgilini görme ihtimalimiz yüzde kaç? Ciddi bir ilişkiye dönüşürse ailen hayır derse hangi tarafta duracaksın.
10 Yorumla
+1 yılBu KS de şartları zorlayan fenomenlerdensin seviliyosun :)
11 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah ❤
+1 yılHic sevgilin oldu mu?
Beni aldatmacagina kurana el basar misin (aldatirsan yamulursun carpilirsin insallah)
Beni sevdigine yemin edip kanitlayabilir misin?
Bu kadar yeter20 Yorumla
Kıskançmısın
Burcun ne
Romantizmle aran nasıl (enson çiçek aldığım kız ben odunum senin kadar eomantik değilim sevmem böyle şeyleri bende iyiki çiçeği ymeedi die düşündüm sonra ayrıldık
😀seni benim sevdiğimden daha fazla sevebilirmisin20 Yorumla
+1 yılİmkansız ama hadi oldu diyelim; iğneleyici sinir bozucu sorular sorardım. Sabırlı mı, sinirlendiğinde neye dönüşüyor, görmek keyifli olurdu.
30 Yorumla
+1 yılZamanın da çok canım yandığı için ve hala daha yanmakta olduğu için ilk önce şunu sorardım.
- Herhangi bir kişilik bozukluğunuz var mı?
Varsa bunlar nelerdir detaylarıyla açıklayınız. ?
- Benim gibi bir borderline hastasıyla baş edebilecek misin?
Ve tabiki son olarak
- Eğer Narsist bir kişilik bozukluğunuz varsa sessizce yanımdan kalkıp koşar adımlarla benden uzaklaşın!!! 😅😅😅10 Yorumla1. Bana saygın var mı? 2 Kendini geliştiren biri misin yoksa yargı dağıtanlardan mı? 3. Kıskançlığın ne ölçüde? 4. Hamarat ve temiz misin? 5. Gezmeyi, spor yapmayı, yüzmeyi bilir ve sever misin? 6. Parayı yönetmeyi biliyor musun? 7. Yatakta iyi, farklılığı sever misin?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılSadıkmı, güvenilirmi, bütün zorluklara rağmen sevdiğinin yanında durup bu kızı ben seviyorum diyebilecekmi.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılDelikanlı adam sevgili yapmaz evleneceği kızı bulur ve evlenir :))
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden ben? Seni neden seçmeliyim?
Vukuatlı nüfus kayıt örneği, adli sicil kaydı, sigara-alkol kullanımı gibi sorular.10 Yorumla Vallahi o işler hiç öyle olmuyor ki. Bir bakmışsın kollarındasın...
20 YorumlaHiç birşey sormazdım sadece aenı çok sevıyorum derdım 😊😊
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili aramıyorum çünkü
sıkıcı bi ilişki türü Güncellemeye ihtiyacı var
Özgür olunan bi ilişki tercihim10 Yorumla İlk sorum meslek sahibi olup olmadığını sormak olur. Devamını söylemiyim.
10 Yorumla
+1 yılKiburlimisiniz
Naziniz niyaziniz var mı
Anlayışlı mısınız
Bağnaz mısınız10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAklma şu an gelenler ;
Belirtmek isterim ki bu iş böyle mülakatla olacak bişey değil ama birini diyelim görücü usulü tanımaya çalışıyorum.
Ona direkt soracağım şeyler
Memur mu? Veya her ay düzenli kazancı var mı?
Aile kurmaktan beklentin nedir?
Eşinden beklentilerin nelerdir?
Nasıl bir eş olursun?
Bana birkaç hayalini söyle
Cinsellik konusunda ne düşünüyorsun?(bunu sormam lazm çünkü bana uyması gerekiyor )
Sonra ne okudun nerelisin.10 Yorumla
+1 yılHiçbir soru beni tatmin etmezdi. Inanmiyorum artık sözlere
10 YorumlaBenden sürekli anlık fotoğraf ister miydin?
Aşırı saçmalasam, duygusala bağlasam benimle saçmalayip duygusala baglarmisin?
Benden ve ilişkimizden beklentin nedir?10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı cinse karşı mülakat yapabilecek bir vasfım ve güzelliğim olmadığı için sorma hakkım yoktur.
10 Yorumla
+1 yılKimliğinin fotokopisini getirdin mi? Sicilin temiz mi? Kanıtını göster. Kaç sevgilin oldu? Kaç kez ilişkiye girdin ya da girdin mi? Benden ne bekliyorsun? Burcun ne? Neden seni seçeyim?
20 Yorumla
+1 yılLibido düzeyiniz nedir?
Sadakat kelimesi sizce nedir, kullanır mısınız?
Bir adaya düşseniz vücudumdan hangi 3 parçayı yanınızda götürmek isterdiniz?10 Yorumla
+1 yılNe tarz müzik dinlersin, Sanatla ilgilenir misin, siyaset, din, ideoloji, en sevdiğin yemek, cinsiyet (biyolojik olan hariç ruhen hissettiği). Bu kadar galiba. Aklıma gelirse yazarım.
11 Yorumla- +1 yıl
Cinselliğe pek sıcak bakmadığımdan (sadece sevgi gösterisi olarak seviyorum) illa cinsel ilişki istiyor musun diye de sorarım
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce bir adli sicil kaydı isteyelim de bu devirde şart çünkü.
10 YorumlaTim. gun seni aramadım ne yaparsın? Erkek arkadaşı hali saha maçı nebyalarsin
10 Yorumla
+1 yılHemen bırakıp en ufak şeyde gider mısın ve gerçekten sevmesi lazım soruyla anlaşılmaz kafa yapısı da önemli
10 Yorumla
+1 yılHmm seks performansın nasıl
Ben kanser olsam ve olduğumu sana söylesem ne yaparsın
Kendini 3 kelimeyle özetle10 Yorumla
+1 yılBiyere gidilecekse benimle gidilecek telefon rehberinde ailen haricî kimse olmicak Instagram Facebook gibi uygulamalar olmicak kabulse evelenelim😍😂
16 Yorumla- +1 yıl
Bulursun...
- +1 yıl
Valla sadece bunlar isteğim yoksa yok
- +1 yıl
Sen istiyosun asosyal kız.
- +1 yıl
Ya aslında evlilik olacak sa karşılıklı olmalı sencede öyle değil mi bende kullanma derse yapma derse kullanmam yapmam
- +1 yıl
Bence kısıtlamanın da kararında olması lazm... Yani biz sevdiklerimizin rahatını artrmalıyız. Onu hapsetmek doğru değil. Çevresinin olması gerek senin de öyle.. erkeklerle arasında mesafe olmalı ve bence yanyana Instagram gibi hesaplarınıza bakabilmelisiniz ki gizli saklı olmaması ic rahatlığın sağlanması için.. bence
- +1 yıl
Ya bilmiyorum benim gerçekten görüşüm o Instagram Facebook saçmalık sarkıntılık çok oluyor biri bir yorum yapsa eşime zoruma gider evli değilim ama evlenirsem görüşüm bu
+1 yılİstediğim zaman gece dışarı çıkmama izin versin yeter.
25 Yorumla- +1 yıl
Beraber çıkın
- +1 yıl
@TolgaCanakkale Sevgilim ve knklarım, gülem geldi. Knklarım onu benim yanımda görürlerse ztn öldürmek için plan yapmaya başlarlar.
- +1 yıl
Ben tek cikiyon sandim cikin canım kankilerinle ndnd
- +1 yıl
@TolgaCanakkale Tek çıkınca noluyomuş, tek de çıkarım.
- +1 yıl
Gece geçse sıkıntı ya tehlikeli fjdh
+1 yılBen ilk burcunu sorardım, burc cok önemli nasil birisi onu hemen anlarsin🤩
10 Yorumla
+1 yılKendinde sevdiğin ve sevmediğin özellikler neler?
Niçin seni seçmeliyim?😂10 YorumlaKlaus Mikelson olması yeterli onun dışındakiler elendi
10 Yorumla
+1 yılBeni aldatırsan neden aldatacagini sorarım
31 Yorumla- +1 yıl
Güzel soru
Sizi neden hayatımıza alalım
30 YorumlaSizi neden tercih edelim? :D
25 Yorumla- +1 yıl
Abi aynen ya :D Google formları gibi
Bize neler katabilirsin?
Sizi neden tercih edelim? - +1 yıl
33 Yazıyorda yaş o yüzden söyledim :D
Esra Erol'a katıldınız mı?
Neler yapabiliyorsunuz?
Aşk mı Para mı?
Ankara mı Angara mı?
:D - +1 yıl
Adriana Lima mı Dua Lipa mı
Yakışıklı mı Kaslı mı :
Seks mi Ön Sevişme mi
:D bende tükendi vallahi kalmadı başka :D
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSağlık raporu isterim önce.
22 Yorumla- +1 yıl
Yuh tbsbdg
- +1 yıl
@TolgaCanakkale Ben de öyle.:)
+1 yıldaha önce ilişki yaşadın mı
10 Yorumla
+1 yılne iğrenç bir soru bu ya?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bişey olmucağı için NOKTA
10 Yorumla Sevgili almıyoruz. Sadece manita yapıyoruz.
10 Yorumla
+1 yılSinayarak insan almak hangi aklın ürünü
10 Yorumlanasıl bir insan olduğunu
10 YorumlaVay ya bu işi bile mülakata çevirdiniz
10 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Mülakatla sevgili alımı yapacak olsanız hangi soruları sorardınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler