Düşünün hayatınıza girecek kişiyi sınava tabi tutuyorsunuz ve 3 soru sorma hakkına sahipsiniz ne sormak isterdiniz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMülakata alsam sorularımı sorsam yanıtların doğruluğundan şüphe etmeyecek miyim? Kesinlikle şüphe ederim.
Bir kişiyi sorularla tanıyamam, vakit geçirmem gerek. Öyle kolay değil, sorularla insan çözümleneceğine inanmam.12 Yorumla- +1 yıl
yani bizde bunun farkındayız zaten ama amaç izlenim kazanmak sonuçta evlenmiyosun olmadı ayrılırsın bu kadar ciddiye almayın ya 😂
- +1 yıl
Benim izlenim kazanmak için daha iyi fikirlerim var, böyle bana inandırıcı gelmiyor.😊
En İyi Cevaplar
+1 yıl^Hayvanları ve çocuklar gibi masumları korumak konusunda kutsallaştırmış mı kendi içinde🍃🌺
^Annesi ve varsa kız kardeşlerine olan özenini sorgularım (çünkü kadına değer verme ailede başlar)
^ve hayatından çıkan ya da isteyip de ulaşamadığı kadınlar hakkindaki ifadelerine bakarım (bu da istediği olmadığındaki saygı derecesini belirler yani işler ters gitse de hala efendi mi yoksa sadece işine geldiği kadar mı insan)20 Yorumla
Soracağım sorulara doğru cevap alacağımın garantisi yok. Kimse ben sadakatsizim, yalancıyım, empati yoksunuyum demez. Bu yüzden kısa bir mülakat yerine kamp yapardım. Koy 5 adamı, gözlemle 1 ay. ashgfs
25 Yorumla- +1 yıl
mantıklı ama evlenmiyoruz sonucta izlenim olusturmasi acisindan soru soruyoruz kampa goturecegin kisileri secmek icin kullanabilirsin bu yontemi 😂
- +1 yıl
anlastik o zaman dikkat et bukalemunlar renk degistirir kanma 😂
Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Çalışma durumu önemli. Yani işim gereği bazı meslekler ile bir araya gelemiyoruz.
Vicdanlı olması önemli
Bir de biraz utangaç olmasını isterim.
Soracağım sorular bunları anlamaya yönelik olurdu15 Yorumla- +1 yıl
Utangac olunca da neden boylesin oluyo rahat olsan neden boylesin siz ne istediginizi bilmiyorsunuz erkek nesli olarak
- +1 yıl
Hayır, senin hatan bunu genelleştirmende. Herkes aynı şeyi istese kızlar tek tip olurdu. Ben utangaç isterim, diğeri rahat olmasını ister. Daha neler neler. En iyisi sen olduğun gibi ol. Çünkü seni beğenen biri, ilişkin ilerleyince olmadığın biri gibi davrandığını fark ederse ilişkiniz sarsılır
- +1 yıl
ben kimseye kendimi beğendirmek adına değişmiyorum bundan dolayı hayatımda devrim yaratan insan yok verdiğin akıl için sağol ama daha lazım olan yerlerde kullanmanı tavsiye ederim 😏
- +1 yıl
😂😂
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
69Cevap
+1 yılMerhaba,
İki kere iki kaç eder?
Görünen köy uzakta mıdır?
Benim için ne yapabilirsin?38 Yorumla- +1 yıl
Tabikide 5 der bunu kim bilmez ki 😂
- +1 yıl
Beş diyen çok 😅
Ben dört eder diyorum 😅
Zeka çok önemli 😅 - +1 yıl
evet espriyi bozmasaydin onemini anlamis olucaktik 😏
- +1 yıl
Bozmak istemedim ve bozmadım. Espiri yok ben ciddiyim ciddiydim..
EyvAllah gönlünce olsun... - +1 yıl
gicik 😒
- +1 yıl
Hehe senin güzelliğin sağolasın 😊
- +1 yıl
iltifat ediyo 😞
- +1 yıl
Kim bilir belki de 😅
Nasıl istersen öyle olsun 😅
+1 yılTanışmak istiyorum öncelikle? Sadık birimisin ve benim de sana sadık olacağımı inanırmısın inandirabilirmisin? Benimle aynı sevgiyi hissettrip paylaşabilirmisin? Bu 3 mülakat sorum bu ancak çok daha genişletilebilir ancak şu profesyonel sahte sevgi veren tipleri boğazlayıp öldüresi geliyor. Gerçek sevgi al gülüm ver gülüm ancak esprituel değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı. 1) Aşk mı para mı?
2) Siyasi görüşün ne :D (valla bu soruma karşı çıkanlar olacak ama benim için önemli)
3) Bu zamana kadar seni en çok ne zorladı?13 Yorumla- +1 yıl
umarim karsi ciktigin ozelliklere sahip birine asik olmazsin o zaman ne kadar onemli olsada onemsiz oluyo hersey 🙄
- +1 yıl
anladım hislerin yeterli gelmemiştir
1) emma goldman hakkinda ne dusunuyorsun?
2) newton mu hakli yoksa erwin schrödinger mi?
3) onune integral sorusu koyarim cozemiyorsa zaten bu iliski basladan biter :D ama emma goldman hakkindaki dusunceleri dusunmeme neden olabilir...13 Yorumla- +1 yıl
😂😂 anladık zorsun
- +1 yıl
integral yapamiyomu ama herkes 😟 allahtan sinav mufredatindan kaldirildi
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten mülakatla alıyorsam mantığım devreye girmiş demektir, ki bu benim açımdan iyi olur çünkü gönlün nereye konacağı belli olmuyor :D Hayata bakış açısını sorardım, aile ilişkilerini sorardim, bir de arkadaşlarını sorardim insanin arkadaslari kendi kişiliği hakkında da çok bilgi veriyor.
10 Yorumla1) Hayattan beklentin ne?
2) Sahip olduğun hayallerin neler?
3) Seni hayatıma almak için 3 soru sormam gerekse hangi soruları sormamı isterdin?16 Yorumla- +1 yıl
seni gidi senii 3. soru dahicee 😂
- +1 yıl
az degilsinn 😂
- +1 yıl
aglama tamam demedim birsey aa 😂
+1 yıl1) dinini yaşayıp yaşamadığı
2) çocuk isteyip istemediği
3) benden beklentileri
4) mutlu olmanın ya da mutlu etmenin formülü 😀😀😀14 Yorumla- +1 yıl
oy oy oy masallah sorular sprular
- +1 yıl
Korkuttum mu yoksa 😀😀
- +1 yıl
yok yok iyi gidiyosun devam et boyle bir sonuca varirsin gibi geldi 😂hadi hayirlsii
- +1 yıl
😃😃😃😃
+1 yılNeden ben?
Sonuna kadar sadık kalabileceğine inanıyor musun?
Yemek yapabiliyor musun?
Bonus: Arkandaki duvarın rengi ne? 😃22 Yorumla- +1 yıl
umarim renk köü değildir😂
- +1 yıl
Renk körü olması önemli değil 😃 O mülakatta anlaşılır 😃
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayvanları sever misin? Lgbt hakkında ne düşünüyorsun? Burcun ne? Bunlar bence kişiliği belirleyen unsurlar. Hayvanları sevmeyenin sevgisine inanasım gelmez. Lgbt alakasız gibi gelecek ama bu konuda ettiği sözlerle bile düşünce yapısını anlayabilirim. Burçta önemli, uyuma bakılacak :))
212 Yorumla- +1 yıl
uzun bir görüşme olucak anlaşılan 😂
Cevap sahibi+1 yılE aldığın karpuz sonradan kelek çıkmasın di mi 😂
- +1 yıl
tabi canım şekli rengi belli ama bunlar bukalemun gibi her renge bürünüyo ayırt etmesi kolay değil 😞 işin zor ama. sen üstesinden gelirsin 😂
- +1 yıl
Fazla tecrübe etmişssin galiba Sona_RaMaK_KaLa yalnız kendinizle karıştırdınız bizleri sanırsam ne istediğinizi ve ne konuştuğunuzu net misin değil misin önce bunları kesinlestir sonra karşına al ayrıca lgbt ile fikir ne alaka ya ne saçma bir soru o öyle fikirlerine zıt birşey derse olmayacakmısın yani sevgili? Saçmalığa bak gidin biraz ceviz yiyin hadi kızlar karantina sizin zekanızı küçültmüş sorulara bak hey allahım ya
- +1 yıl
@zZZBahrizZz bir ders çıkartmak için illa tecrube etmek gerekmez bazen insanlarin tecrubelerinden ders çikartirsiniz küçük bey yorumları nerenizle okuyorsunuz bilemiyorum ama bence siz tavsiyelerinizi biraz kendi uzerinizde deneyin derim umut yok gibi ama iyi gelir 😒
- +1 yıl
İki laf sokunca hakarete varan cümlelerde sizin kendinizi geliştiremediğinizim göstergesi küçük bey derken hayırdır karşımda ingiltere prensesiylemi konuşuyorum ayrıca yorumları senin gibi bir yerimden yumurtlayarak yazmadım ve tavsiye de vermedim hangimizde umut yok belli oluyor okuyanlarda net görür zaten öncenlikle herkesi aynı kefeye " koymayacaksın-ız " her erkek ya da kız aynı değil saçmalıklarını kendine saklaki biraz akıllı gözükürsün belki
- +1 yıl
@zZZBahrizZz aaa tesekkurler sana yetmeyen aklindan banada verdigin icin cok bonkörsün 😊
- +1 yıl
SONA RAMAK KALMIŞSIN gerçekten tam bir umutsuz vakasın sana cevap yazarak senden kıymetli parmakçıklarımı yoramam zekasız olduğunu bile kabul ediyosun ben senin gibi düşünceli tiplere ölü derimi vermem sıhehesıhehe
- +1 yıl
@zZZBahrizZz cidden merak ediyorum nasil katlaniyorlar sizin gibilere ya hani altı ustu bir soru eglence amacli yapilan yorumlar ve sizin gibi ahmakca dusunen insanlar şunu yapmayin insanlarin keyfini bosmaya hakkiniz yok durup dururken sorun yaratiyorsunuz hos degil adamlik hic degil hosuna gitmeyen yoruma bakmiycaksin bunuda sana bizmi soyleyelim o var oldugunu iddia ettin beyninle dusun bunlari insanlarla iletisim kurmak degil bu yaptigin simdi mumkunse soruyu terket baysss
- +1 yıl
Hala çoğulcu hala kendini akıllı görme ve gereksiz boi cümleler... diyosunki illa beni mort et senin eğlence amacı diye bahsettiğin şeye bakarsak kendince eğlence ama küstahca bir eğlence diyelim o zaman fazla çamura batıyosun burası herkese açık bir platform ve yazdığın yorumlara da eleştiri geleceğini bile bile yazacaksın arkadaşınla yaptıgın dedikodunu burayla karıştırma benim aklım gayet düzgün senin zihniyetin bozuk umut vaka yani düzelmez yüzüne yansımış biraz benim insanlarla iletişim kurma çabam yok sizin gibi tipleri gördükçe zaten tiksinç duyuyorum sende mümkünse yorum yazmayı kes konu kapansın, ilber ortaylı abimize ayıp olcak sonra cahille sohbeti kesemediğim için.
- +1 yıl
@zZZBahrizZz ben seni engelleyip yorumu silmediysem bu yoruma acik oldugumdan kaynakli birsey yoksa gereksiz insanlara laf anlatmak hosuma gitmiyo seviyene inemiyorum kusura bakma lutfen buda bizim kusurumuz olsun ayrica soyledigine gore bakinca miden bulaniyosa bir zahmet profilime girmeyi kes 😚
- +1 yıl
Senin gereksizliklerine biri cevap olmalıydı sabahtan beri çatır çatır yazıyosun sonra laf anlatmak hoşuma gitmiyor diyosun ne çeşit bir sıkıntılısın anlamadım ki seni , estafrullah ne kusursuzu kusurlarını örtmekte çaba bile göstermiyorsunuz tebrikler, profiline girmedim ki onu nerden yumurtladın gene resim gözüküyor kabak gibi ortada ondan dedim
Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. 1) Evlilikten beklentin ne?
2) Hangi ahlak ve deger yargilarina sahipsin?
3) Dünya görüşün nedir?11 Yorumla- +1 yıl
suana kadar gelen en mantikli yorum tebrik ederim 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerhangi bir sosyal medya platformunu aktif şekilde kullanıyor musunuz (tiktok kullanıyorsa ilk soruda biter)?
Hayvanlarla iletişiminiz nasıldır?
Gelecek plânlarınız arasında ben nasıl bir yere sahibim?10 Yorumla
+1 yıl1. Benden önce en son çıktığın kişiyle ne kadar ileri gittin?
2. Uçurumda ben ve arkadaşın var önce hangimizi kurtarırdın?
3. Diyelim ki evleneceğiz ve benim çocuğum olmuyor tercihin ayrılmak mı olur yoksa benimle devam eder misin?10 Yorumla
+1 yılO kadar çok insanlar vakit geçirdim ki anlatamam %95i bir müddet sonra işi bitince defolup gidiyor o yüzden soru sorarak değilde yaşayarak karakterine bakınca hayatıma alırım yoksa yol belli kapı belli
10 Yorumla
+1 yılHiç kimseyle sevgili olmayın bu zamandan umut yok beyler seni sevmeyecekler " sevmeye çalışacaklar" :) ben soru sormam sorasımda gelmez zaten konuşsun anlatsın işte ben anlarım onu sonra karar veririm ne şekilde yaklaşacağıma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarakter var mı 😅
İlişkiler de asla yalan olmaz11 Yorumla- +1 yıl
aslaaa aksini iddia eden halt etmiş😂
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılNe sorarsak soralım adam yalan söylerse o mülakat geçerli değil çünkü amaca hizmet etmez.
12 Yorumla- +1 yıl
amaç izlenim kazandırması dürüst ya da değil birşeyleri anlarsin kurduğu cümlelerden uslubundan halinden tavrından ha olduda yanlış izlenime kapıldın evlenmiyorsun ya sonuçta olmadı dersiniz 😏
- +1 yıl
Profesyoneller türedi malesef artık anlayamıyorsun..
+1 yılSoracaklarım 3 soruyu geçer kolay mı benimle sevgili olmak 😂
12 Yorumla- +1 yıl
en iyisi siz bir çay koyun 😂
- +1 yıl
Hahahahahah evet
+1 yılBen soru sormam. Gozlemleyerek sorularimin cevabini alirim zaten. Bu devirde herkes yalanci.
114 Yorumla- +1 yıl
sadece izlenim yaratacak 3 soru 😕
- +1 yıl
Merhamet duygusu tasiryor musun?
Sadik biri misin?
Azginligini 10/ uzerinden degerlendirirsen kac olurdu?
Bunlar olurdu heralde 😂 - +1 yıl
Sanirim 3. cu soru dikkat çekerdi bayağı 😀😀😀 @siskoloss_
- +1 yıl
teşekkurler 😂
- +1 yıl
@SoNa_RaMaK_KaLa rica ederim 😌
- +1 yıl
@kirlak2828 dikkat ceksin diye degil bilinmeli 😂
- +1 yıl
Peki o ne kadar önemli senin için @siskoloss_
- +1 yıl
@kirlak2828 isteksiz biriyle olabilmem imkansiz gibi. en az o orana 8 demmeeli ve bunu gostermeli.
- +1 yıl
@siskolos_ ben o orana kendim için 10 diyorum ama bir bayana bunu sormak erkek için zor ben soramam mesela onu
- +1 yıl
@kirlak2828 normalde bende soru sormam. Gozlemyince hersey aciya cikiyor zaten maksat gorus yapmak farkindaysan.
- +1 yıl
Misal veriyoruz felan hani.
- +1 yıl
Yok haklisin da benim için de çok önemli o dediğin ama bir kıza sormak zir bunu yani @siskoloss_
- +1 yıl
Sorma o zmn.
- +1 yıl
Tamam kızma bisey demedim ya
10 Nisan gecesi neredeydin?
Avmler açıldığında avmye gittin mi?
Karantina da neler yaptın?13 Yorumla- +1 yıl
kisacasi sen korona testi yaptir , 10 nisanda ne oldu , evden cikamamistir ki garibim ya 😂
- +1 yıl
mantikli ben o gun uyuyodum 1 hafta sonra ogrendim karantina uygulandigini bunalimdaydim 😂
Yalan söyler misin
Hayatında kimler oldu
Nelerden hoşlanirsin19 Yorumla- +1 yıl
kimae kalkip yalan soyluyorum demez ki 😕
- +1 yıl
oyle deme hal ve hareketlerinden anlarsin anlamasanda zaman icinde cikar ortaya 😊 hislerine guven mantigini kaybetme
- +1 yıl
sen deme o zaman sus mantikli dusun 😂
- +1 yıl
gülümse bakiimmm 😟
- +1 yıl
☹☹☹😒 hıhh bende küstüm o zaman
+1 yılİlişkimiz de 5 yıl sonra kendini nerde görmek istiyorsun 😂😂
110 Yorumla- +1 yıl
nasıl bir kariyer hayalin var der gibi 😂
- +1 yıl
Böyle soruya böyle cevap
- +1 yıl
bence yaratici bir soruydu 😒
- +1 yıl
Can sıkıntısında evet sen bide benim soru mu gör 😂😂
- +1 yıl
gördüm hadi hayirlisi olsun 😉
- +1 yıl
Sende bir yorum resim paylaş artık
- +1 yıl
dovmele ilgim yok bilgimde yok maalesed ve gorsel paylasamiyorum diye biliyorum xper sagolsun kisacasi uzgunum 🙄
- +1 yıl
Sende yenisin fark etmedim pardon
- +1 yıl
ezikliğimi yüzüme vurmasaydın iyiydi 😒
- +1 yıl
Ben yeni degilim ama bu hesabı yeni açtım, estağfurullah ne ezikligi
Neden benimle çalışmak istiyorsun
Önceki ilişkilerin neden bitti ve sebep neydi
5 yıl sonra bizi nerde görüyorsun
(Bunların ilişki versiyonları jsjsjsjsk)24 Yorumla- +1 yıl
Çok banel tipik insan kaynakları modeli ayrıca ciddiyetsiz bir yaklaşım somunda hjhjhj ben bu yazı modelini okuyamadım sory
- +1 yıl
@Coolboy0007 tm kanka
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYemek yapabiliyor mu, hayvanları seviyor mu ve neden ben diye sorardım. Mülakata almam güven problemim olduğunu ve yeterince iyi tanımadığımı gösterir ama neyse bakalım. :)
20 Yorumla Fiziki görünüşüm için mi benimlesin?
Psikolojiyle ilgileniyor musun?
Merhametli mi ya da bir kadına olan davranışları nasıl?20 Yorumla
+1 yılherşeyi bilmemesi gerek. güzel olmasın. yardım icin istekte bulunsun. gerişi bos
12 Yorumla- +1 yıl
egonuzu tatmin edecek birini ariyorsunuz anladim 😒
- +1 yıl
ufak şeylerle mutlu olmayan. ben zaten bunu yaşadım ne gerek var diyen kız iticidir. YORUÇU o yüzden. ilgi istiyorsan firsat verilmeli
Sütlaç yapmayı biliğn mi
sarma sarmayı biliğn mi
büürek yapmayı biliğn mi26 Yorumla- +1 yıl
erkeklerin kalbine giden yol midesinden gecer ornegi 😂
- +1 yıl
Sonuç koca göbekli bir adam. Bu yüzden bilmemek lazım 😂
- +1 yıl
@Hayatgercek yapın ama yedirmeyin kızlar koklasın yeter 😁
- +1 yıl
Olmaz öyle. Anca beraber, kanca beraber. Yapıldıktan sonra yenir, en iyisi yine biz yapmayalım da bilmeyelim de
- +1 yıl
@Hayatgercek aa yapmazsan sevdicekler açluktan ölür 😂
+1 yılBence sen ne sormak isterdin burada önemli olan bu :D
13 Yorumla- +1 yıl
belkide bir fikrim olmadığı için size sormuşumdur byy çok bilmiş 😏
- +1 yıl
Şöyle baktım yorumlara yorumlar da hiç mantıklı cevap göremedim bir insanı hayatına almak için 3 soru az olmaz mı onu tanımak bilmek gerekmez mi sence
- +1 yıl
Sınırlar bazen güzel. şeyler çıkartır ortaya tanımaktan ziyade hayatına almak istedigin insan hakkında fikir verecek izlenim yaratacak sorular sorulabilir bencee mantikli bir ösym sormadigi surece 😂
1. Bu güne kadar kaç sevgiliniz oldu?
2. Son sevgilinizden ayrılma sebebiniz neydi?
3. Sizi neden seçelim?10 YorumlaEşler arasındaki haklar nelerdir? Anne-baba ile çocuklar arasındaki haklar nelerdir? Allah ile kul arasındaki haklar nelerdir?
10 Yorumla
+1 yılÇok büyük bir pişmanlığın var mı
Sen başka biri olsan seninle evlenir miydin
bir ilişkide ne kadar ileri gittin10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayvanları seviyor musun?
Aynı anda iki insanı seviyorsun. İlkini mi seçerdin ikincisini mi?
Benimle neden birlikte olmak istiyorsun?10 YorumlaMerhaba, Alp Arslan Malazgirt'te Anadolu'nun kapılarını açtıktan sonra anahtarını nereye bırakmıştır?
Viyana Kuşatması'nda kaç kuş atılmıştır?
Taş Devri'nden bütün kızlar taş mıydı?10 YorumlaKötü gün için bir olayda yapacaklari iyi günde yapacaklari sevginin olmadigi yerde saygısıni sorgularim sorarim
10 Yorumla
+1 yılDün yarın olsaydı bugün cumartesi olurdu diyen biri bunu hangi gün söylemiştir?
tek soru yeterli olurdu.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Evlendikten sonraki hayatının nasıl olucağını düşünüyorsun?
Hobilerin neler?
Dürüst ve sadık mısın?10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılDünyada sevgi ve saygıya önemin nedir
Hayat senin için ne anlama geliyor
Yaptığın ve yapacağın en büyük fedakarlık nedir aşk için10 Yorumla En başta merhamet dugusunu sorarım 2: cinselliği seviyor olmali 3: ve keninlikle dayanıklı olması Hem bir sporcunun sevgilisi olmak kolay değil biraz sert geliyor kızlara.
15 Yorumla- +1 yıl
hadi inşallahh 😂
- +1 yıl
her nasip vaktine esirdir ya vakti gelmemistir sabret o zamani gelince bulur seni 😊 ama ara sende tembellik etme 😂
- +1 yıl
saglik olsun 😊
Sevgi nedir bilirmisin? Sevene değer Verirmisin? Sevsen bile gidermisin?
44 Yorumla- +1 yıl
vayyy iyiymiş terletir 😂
- +1 yıl
acıtır o zaman 🙄
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ne ayaksın?
Beni nerden buldun?
Evlenelim mi?
Bu.14 Yorumla- +1 yıl
o ne oyle ya sorguya ceker gibi ben olsam itiraf ederdim sucumu bu baskiya 😂
- +1 yıl
bak bu iyi cevapti 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarakterli misin
Karakterli misin
Karakterli misin10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayalleri
Karekteri
Mutlu ve mutsuz oldugu seyleri..10 Yorumla
+1 yılEdepli mi
İnançli mi
Kitapperest mı
Bunları anlamaya çalışırdım10 Yorumlaİlgi alanların neler?
Egolu musun?
Sadakatli misin?10 Yorumla
+1 yılHayvanları seviyor musun
Beni güldürebilir misin
İlgi alanları ve hayallerin neler10 YorumlaYemek te nasılsın, ciddi mi şakacı insan mısın, gezmeyi severmisin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. 1 tane matematik 1 tane tarih 1 tane Edebiyat sorusu sorarım
10 Yorumla
+1 yılBalık tutmayı sever misin? Bisiklet sürmeyi sever misin? Huzur nedir?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılnasılsın :)
mutlumusun :)
aksam ne yiyelim :)10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. merhamet sevgi sadakat sana göre nedir diye 3soruyu tek seferde sorarım
20 Yorumla1 en son ilişki bitme sebebi2 ilişkideyken tavırları, beklentileri3 ailesiyle arası nasıl
21 Yorumla- +1 yıl
aileyle ilişkisi önemli 👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakir misin değil misin?
Kitap okuyor musun aslında bunu konuşması ve hareketleriyle anlaşılır
Bir de hayvanları seviyor musun10 YorumlaSözümden çıkacak misin? Beni aldatacak misin? Beni karşiliksiz sevecek misin?
10 Yorumla
+1 yılSana göre güzel olan nedir, bir ilişki nasıl ömür boyu devam eder, Benim olurmusun.
15 Yorumla- +1 yıl
"Benim olurmusun" da yeterli aslında. :)
- +1 yıl
sen soru sormamışsin direk evlenme teklifi etmis oluyorsun 😂
- +1 yıl
Aynen flortle isim olmaz :)
- +1 yıl
Allah bir yastikta kocatsın o vakit 😊
- +1 yıl
Amin :)
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1) Bir trafik kazasında butun bacagımı kaybetsem ve protez takılamayacak kadar kotu olsa hep yanımda olur musun?
2) Seni çok sevdiğim halde ailem seni senden hoşlanmasa bana ne yapma hakkı tanırsın?
3) Şuanda nerdesin? Kimlesin?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayvanları seviyor musun?
Siyasi görüşün nedir?
Hayattan beklentilerin nelerdir?10 Yorumla 1. Sen ben olsam ben sen olsam yine benimle evlenir misin?2. Böbrek ihtiyacım olsa vereceğine dair bir kağıt imzalar mısın?3. Hidroklimatoloji ve oşinografi konusunda 3 cümle kurar mısın?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğine ne kadar sadıksın?
Daha önce sevgilin oldu mu?
Günlük en az kaç postaya dayanırsın?10 Yorumla
+1 yılYalan söyler misin olurdu sadece
21 Yorumla- +1 yıl
kisa ve öz 🙄
Nerelisin?
Karakter olarak nasıl birisin?
Ne mezunusun?00 Yorumla
+1 yılAllah'tan korkuyor musun?
Namaz kılıyor musun?
Alkolün sigaran var mı?31 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinizi 3 soruluk mülakat sınavıyla hayatınıza alacak olsaydınız ne sormak isterdiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler