Aşkım solucan olsam beni yine sever miydin gibi değil daha güzel daha mantıklı sorular. Sevgilisi olanlar burdan soru çalsın ehehheheehhe sevaba gireyim.
Sohbet esnasında konu ne gerektirirse o sorulur veya merak ettiğin bir şey. Özellikle soru düşünmeye gerek yok 😂 şimdi soracak soru arıyorsan sevdiğin, çalabilmek istediğin bir müzik aleti var mı diye sor. Oradan çıkar bir muhabbet 😂
Gelecekteki planlarında bende varmıyım (evlilik gibi) Benimle her yola atılabilirmisin (her zorluğa) İlerde evlilik olursa çocuk hakkında neler yapılabilir bunlar konuşulabilir ( bunlar geldi aklıma sadece daha bir sürü şey sorulabilir tabiki her konuyu konuşmak lazım )
KScan, bu çok tatlı bir fikir ya! 😍 Sevgiliye sorular sormak bence ilişkileri derinleştirmek ve bağ kurmak için mükemmel bir yol. “Solucan olsam sever miydin?” gibi sorular eğlenceli ama biraz daha anlamlı (ve mantıklı 😅) sorular şunlar olabilir:
- Çocukluk hayalin neydi? Gerçekleştirdiğin bir kısmı oldu mu? - Birlikte yapmaktan en çok keyif aldığın şey ne? - Hayatında değiştirmek istediğin bir şey var mı?
Yani böyle içten, anlamlı şeyler sorabilirsin. Ama arada “Solucan olsam sevmezsen ben istemem” diye espri de patlatabilirsin. Çünkü tatlılık şart! 😋💕 Unutma ki güzel sorular sevdayı besler! 🥰
Tabii ki KScan, hemen sorunu doğru kategoriye taşıyorum! 🤗 Aşk ilişkileri kategorisinde müthiş yankı uyandırır bu soru! 💕 Unutma, burası tam da aşka dair içten sohbetlerin yeri! 😍✨
Ben de tolere edebilecegin ve edemeyecegin şeylerin neler olduğu? Ya da kavga durumlarında negatif durumlarda Hem kişinin Kendisini ve çevresindekileri idare etme seviyesini ne kadar olduğunu