Ben hayatıma birilerini almayalı uzun zaman oldu mülakat düzenlemek ya da belli kriterler koyarak hayatıma gülüm olmak dahi istemiyorum Çünkü insanlar hiçbir zaman göründüğü gibi olmuyor göründüğünden bambaşka davranıyor belki o sorduğum sorulara kendi istediklerine göre ya da benim istediklerimi göreceğiz verecek ama hayatıma girdikten sonra bambaşka davranmaya başlayacak bundan dolayı insanların samimiyetine inanmıyorum, zaten şu anda keşke diyorum kulübeli Bir evim olsa da tek başıma yaşayacağım hiç bir insan aramasa sormasa yiyecek içecek her şey olsa ama kendi patronum kendi krallığın olsa dolayısıyla Sevgi öyle mülakat ya da sınavla anlaşılabilecek bir şey değildir ona bakarsanız bugün evlenen birçok insan çok mutlu olarak evleniyor birbirine farklı farklı sözler veriyor ama daha sonra ne oldu biliyor musunuz Bir gün sonra bir bakıyorsunuz mahkeme salonunda iki tarafta birbirine çeşitli hakaretler çeşitli suçlamalar eksik bulmalar başka yaptıkları bir şey olmuyor özellikle mesela kadınlar evlenene kadar adam adam çok iyi oluyor evlendikten sonra ya da boşanırken Zaten şu çok kötü adamdı zaten şunu yapıyordu hatta yatakta bile iyi değil de şu eksiği vardı diyerek arkadan bir ton dedikodu yapıyorlar, dolayısıyla şu bir gerçektir eğer menfaatimiz yoksa paranız yoksa insanların size karşı bir çıkarınız yoksa size bu dünyada çıkarsız olacak tek seven kadın anneniz olur onun dışında böyle sevgiymiş aşkım şu bilmem birbiri için ölüyormuş Ben böyle şeylere inanmıyorum insanlar menfaatlerine aşk olarak kullanıyorlar ne aşkı ya bırakın kardeşim bu işe madem o zaman aşıksan git kulübede yaşa lüks evlerde yaşama adamın ne iş yaptığı ile ilgilenme işsiz bir adamla evlen hani seviyorsun ya, ne olursa olsun boşanma her zorluğa katlan, böyle bir şey vardın yok yapıyorlar mı yok tek bildikleri nokta en küçük bir işlerine gelmeyen durumda sen çok değiştin seni istemiyorum eskiden böyle değildin avucunun içine almak peşinde herkes o yüzden mülakat değil ne olursa olsun artık insanların samimiyetine inanmıyorum
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Vereceği cevaplarda dürüst olacağı kesinse eğer şunları sorardım:
-yemek yapmayı biliyor musun?
- dini inancı ve inancına ne kadar bağlı olduğu?
-daha önce kaç kişiyle birlikte olduğu ve unutamadığı birisi var mı?
- ilerde evlenirse eğer nerde ve nasıl yaşamak istediği.
-ne kadar bencil ve ne kadar bizcil?
-kocası evde yokken neler yapacağı
-hangi yeteneklerinin olduğu
-seninle evlenmem için bir sebep söyle
- Başlık parası istiyormu sizinkiler
- Ne kadar sosyal olduğu ( arkadaşlarıyla ne kadar ve ailesiyle ne kadar zaman geçirdiği)
- arkadaşların ilişkine olumlu ya da olumsuz burnunu sokacak olursa ne yaparsın?
- özel hayat ve mahremiyete ne kadar önem veriyorsun?
- kontrolcü müsün yoksa serbest bırakan mı?
- eğitim durumu ve düzeyi?
- annelik yapabilir misin? ( çocuk yetiştirme)
- evlenirsen eğer arkadaşların benim istemediğim veya rahatsız olacağım bir yere davet ederse gider misin?
- paraya ne kadar önem veriyorsun? Neden?
- diyelim ki bir konuda sana izin vermedim, ne yaparsın, nasıl davranırsın?
-hobilerin var mı? Varaa nelerdir? Ne sıklıkla yaparsın?
-kişisel bakım ve cinsel sağlığına düşkün müsün?
- Senin çok sevdiğin birisini ve benimde çok rahatsız olduğum birisini ( cinsiyeti fark etmez) misafirliğe çağırır mısın? Veya misafirliğe gider misin?
- gerek duyulduğunda hayalinde ki yaşamak istesiğin yerden taşınır mısın benim için?
- çocukları sever misin?
- hayvanları sever misin?
- elalem kim? var mı? Takar mısın?
- güvenilir biri misin?
- sözünde durur musun?
- sır tutar mısın?
- sanatı sever misin? Hangi sanat ve neden?
- akşamları evimizde başbaşa kalsak neler yapmayı önerirsin?
- çok konuşur musun?
- bir derdin olduğunda içine mi atarsın yoksa paylaşır mısın?
Liste uzadıkça uzar 😂14 Yorumla- +1 yıl
Maşallah 😃
- +1 yıl
Umarım hepsine doğru cevap alırsın ne diyelim 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yıl10 yıl sonra halen beraber yaramazlık yapıyor muyuz?
9 yıl sonra bizi dokuz köyden kovsalar 10. köye piknik yapmaya benimle gelir misin?
8 yıl sonra beraber dünyayı gezerken yakışıklı bir tarzanla karşılaşsan beni yarı yolda bırakmazsın değil mi?
7 yıl sonra yediklerimiz, içeriklerimiz ayrı yola gitmek istese dahi benimle sonsuza dek oruç tutar mıydın?
6 yıl sonra benimle birlikte karavanla gezerken şehir şehir, ülke ülke birlikte eğlenip, gülmeye devam eder misin?
5 yıl sonra sana düğünde taktığım beşi bir yerde, bir alışveriş merkezinde bir markaya heba olmayacak degil mi?
4 yıl sonra dört gözle benim yolumu bekler mıydın?
3 yıl sonra ilk gün ki aşkımız devam edecek mi?
2 yıl sonra hedeflerimize birlikte ok atacak mıyız?
1 yıl sonra benimle evlenecek misin?
Ve şimdi... diye bir mülakat yaparım 😂😂😂😂😂😂12 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekürler
- +1 yıl
Çok ricalar 😌
"5 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?" diye sorarım. Eğer nikah masasında ya da evli mutlu çocuklu cevabını alamıyorsam olmaz o iş :D Vizyon şart :D
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim birtanemm 🖤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖn görüşme için bu kadari yeterli kanımca;
İsim soyisimYaşBoy kiloNerelisinNe mezunu sunNerede oturuyorsunKaç kardeş sinizAnnen baban sağ mıAilenle aran nasılNe iş yapıyorsunEvlenince çalışmak istiyor musun Sigara kullanıyor musunAlkol uyuşturucu vs kullanıyor musunMakyaj yapıyor musunÖnemli bir sağlık sorunun var mıYemek yapmayı biliyor musunSabah erken kalkıp bana kahvaltı hazırlar mısınHiç sevgilin oldu mu, kaç kez söz nişan yaptın, kaç ay sürdü, üzerinden ne kadar zaman geçtiKarşı cinste aradığın özellikler nelerEşinin mesleği ve geliri ne olsun isterdinSana ev işlerinde yardım etmesem kızar mısınDuracağımız ev ailene yakın olsun muEvde ve arabada akrabalarına ve çevrene kesinlikle sigara içirmem bunu sorun eder misinKimseyi evliliğimize karıştırmam bu senin için sorun olur muMantık evliliği mi aşk evliliği mi düşünüyorsunTembel sorumsuz biri misin yoksa tam tersi miBen çok prensipli ve titiz biriyim bu seni rahatsız eder miBiraz çabuk sinirleniyorum ama asla şiddet uygulamam beni bu şekilde kabullenir misinHayallerin hobilerin nelerSosyal biri misin gezmeyi eğlenmeyi seviyor musun Çocuk istiyor musun Kaç çocuk istiyorsun10 Yorumla
+1 yılİlişkiden beklentin neler?
Geçmişe takılmadan belirtiyorum ki ; geçmişte yaşamış olduğun birşey bize gelecekte eza verir mi?
Fedakârlık , saygı , sevgi , şefkat , aşk , hoşgörü, samimiyet kelimelerini sana en yakın gelenden başlayarak sona doğru sıralar mısın?
Bunları cevaplarken gözleri nereye baktı ( aklı fikri nerede...), elleri ne yaptı ( düşünceli mi uyduruyor mu falan ele verir muhakkak ) , konuşma stili nasıl (kırıcı mı havalı mı gibisinden ) kısacası beden diliyle samimi cevap arardım.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim meşhur bir listem var; ama yazınca linç yiyorum kiiii 😂😂Ya eksi alıyorum ya da kötü yorumlar geliyor 😃Aslında kimisi gırgır olsa da kimisi gerçekten içten içe her insanın istediği, ya da normal hayatta yapmak durumunda kaldığın şeyler ve aradığı şartlar. Eski anneler ve babalarınki gibi
13 Yorumla- +1 yıl
Olsundu paylaşsaydın :D
- +1 yıl
*Sadık,
*Temiz Kalpli,
*Yeri gelince hanım, yeri gelince kaplan olabilecek,
*Temiz ve bakımlı olacak,
*Merhametli olacak,
*Oturmayı/kalkmayı bilen,
*Bir yere gidildiğinde eşini utandırmayacak ve en iyi şekilde temsil etmesini bilecek,
*Ailesini ilk plana koyacak,
*Kocasının bir dediğini iki etmeyecek,
*Kocasının aile ve akrabalarına iyi davranacak,
*Yemek yapmasını bilecek,
*Çalışmak istemesi ona bağlı (Fakat çocuğuna iyi bir anne olmak, çocuğunu ve eşini ihmal etmemek şartıyla)
*Güzel ve çekici olacak,
*Mümkün ise babadan ev, arsa, tapu, miras vb... olacak.
*Eşine manevi açıdan destek olacak,
*Özel günlerde kocasına hediye alıp onu gezdirecek, kocasının moralini hep yüksek tutacak,
*Dedikodu yapmayacak,
*Ahlaklı olacak,
*Savurgan olmayacak,
*Empati yapabilecek,
*Hanım toplantıları, Kısır-Altın günlerinde yapılan yiyecekleri ilk kocasına tattırıp “Olmuş mu?” diye soracak,
*Doğacak çocuğun ismi konusunda kocasına öncelik tanıyacak,
*Ehliyeti olacak,
*İlk yardım eğitimi almış olacak,
*Asgari düzeyde bilgisayar kullanma becerisine sahip,
*Prezantable,
*Seyahat engeli olmayan,
*Zor Hayat Şartlarına Hazırlık Eğitimi almış olan,
*Hamilelikte kocasına hormon değişikliklerinin etkisini mimimum seviyede yaşatacak,
*Tercihen Aş ermeyen,
*Bebek bakımında geceleri nöbet tutabilecek,
*Tüm bu hayat şartlarına rağmen Sürekli Güler yüzlü ve Hanım Hanımcık kalabilecek, - +1 yıl
Bu arada, detayı az önce fark ettim.
İşine gelmeyince insanlar git dememiz için o kadar uğraşıyorlar ki; bir de bizleri suçlayıp başkalarıyla hayatlarına devam edebiliyorlar 😂😂Arkadaş, insanlar ne içten pazarlıklı olmuşlar; sanırsın kumar masasında elini göstermeyip paraları cukkalayacakmış gibi planlar planlar 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. 😂😂🤣 soru sormamki direk etkileniyormuyum diye bakarım sonra elenir ya da ikinci mülakata geçilir oda takıntılı mısın, bunaltir misin çok ilgi sevmem ben mesela oyk olurum bunların ölçümleri yapardım
21 Yorumla- +1 yıl
Hahah senin sınavlar sorular bitmiyordu 😃 ince eleyip sık dokumalı
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılne mezunusun
diş fırcalıyor musun kac defa listerine kullanıyorsun degıl mı
tarıh bılgın t. c için ve yakın tarıh bılgın ile siyasi remarkların ne
aileci misin cok
hayat tarzın ıle hayallerın ortusuyor mu
vs..
cogaltılır.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 27b cevap paylaştı.
+1 yılKünefe ve imam bayıldı yapabiliyor musun?
Balık temizlemeyi biliyor musun?
Temizlik konusunda ne kadar titizsin?
Ailende ot içki kullanan var mı?
Şuana kadar kurduğun Hayallerini gerçekleştirdin mi?
Bu hayallerin içine seni en çok mutlu eden hangisi/hangileri oldu?10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. 1) dinini yasarmisin ya da yaşamaya çalışır mısın
2) senin için aile ne demek evlilikten beklentin ne
3) birgün şu an ki halimden daha kötü durumda olursam ne yaparsın sever misin gider misin
4) hayallerin, ideallerin nedir aynı hayali paylaşıyor muyuz
5) ideal bir eş adayından beklentin nedir
6 çocukları sever misin ve kaç çocuk istersin
Bunlar evlilik kriterlerim ve evlenmeyi dusunmedigim biriyle sevgili olmayı da düşünmem bu yaştan sonra 😊10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl1. İnsanmısın
2. Nefes aldıgına dair doktor raporun var mı
3. Dogustan kadın kökenli bir insanmisin
Goruldugu gibi benim sevgili kriterlerim cok net ve basit. d
Varsa cevremde boyle birisi tanisabilirim!!110 Yorumla- +1 yıl
Hahah buna biz “nefes alsın yeter” diyoruz
- +1 yıl
Evet.🤓
Zor olan hayati daha da zorlastirmamak lazim degilmi. - +1 yıl
Kesinlikle 😃
- +1 yıl
Bu arada gecmis Kurban Bayramin Mubarek olsun.
- +1 yıl
Senin de 🥳
- +1 yıl
Unuttum daha onceki gunler yazmayi.
- +1 yıl
Sorun değil 😃 affettim 😋
- +1 yıl
Tesekkur ederim anlayisin icin 🙂
Topladigim sekerlerin yarisini sana veriyorum 🍬🍬🍬🍬 - +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılSoru sormak yerine 2 konuda eyleme sürüklerim.
1. Ona bir sorun yaratır ve sorun çözme becerisini ölçerim. Hayat mükemmel ve sorunsuz değil. Soruna yaklaşım tarzı ona karşı tavrımı belirler.
2. İletişim becerisini ölçerim. Bocalasa dahi iletişim kurabiliyorsa benden yana yine artı puan alır.
Bu iki ölçüye uygun tavırlar sergilemiyorsa kim olursa olsun onla yol yürünmez hadi yürüdün diyelim yarı yolda bırakılır.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. güzel bir soru olmuş.
ne kadar merhametli
ne kadar sabırlı ve anlayışlı
ne kadar paraya düşkün
ne kadar kanaatkar
ne kadar ev işlerine hakim
bunları öğrenecek sorular olurdu :D11 Yorumla- +1 yıl
:) ✌️
+1 yılGüzel soru. Ben de güzel bir cevap vereyim. En son ilişkinizden neden ayrıldınız?
5 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?
Neden diğerlerini değil de sizi alalım?11 Yorumla- +1 yıl
Güzel soruya, güzel cevaplar için teşekkürler 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. belalı eski sevgilisi olup olmadığını sorardım sjsjs
42 Yorumla- +1 yıl
Bak acayip mantıklı 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılSözel verdiği cevaplardan ziyade beden dili daha önemli benim için. Ayrıca tek ayak üzerinde kırk yalan atanlar var mülakatla hiçbir şey anlaşılmaz 🤗
22 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur 👍🏻
+1 yılIssız bir adaya düşse yanına ne alırdı:)
Çocukları sorardım çocuğu var mı? Benim bir çocuğum var ona nasıl davranır ( ne kadar dürüst bilemiyorum tabiki) en önemli konu bu. Sonra gelirini sorardım ve herhangi bir hastalığı var mı?30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDürüst müsün?
Yalanı sever misin?
Sporu sever misin?
Gözün dışarıda mı? Sadece sevgiden beni görmeli o gözler :)
Libidon ne alemde? agshshkajskd ilerisi için önemli 😂
Genel anlamda dürüstlük, sadakat ve kültür düzeyi üzerinden sorular olurdu.10 Yorumla
+1 yılsadece hayallerini sorardım
hayaller önemli bence10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Senin çok fena aşık olasın var zannımca. Ol artık! 🤗
Ama soru bulamadım, mülakatı anacığım yapsa olur mu? 🙄😂😂😂11 Yorumla- +1 yıl
Hahah kimin benim mi? Aşığım ben zaten 😃
Doğaya, insana, hayvana nasıl bakıyor. Genel dünya görüşü ne? Bunlar benim için önemli olgular..
21 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi ya 👏
Kendini seviyor musun? (Kendini sevmeyen, başka insanları da sevemez, ondan)
60 Yorumla
+1 yılmutfakta hünerlerini görmek isterdim aç kalmayım sonra :D
14 Yorumla- +1 yıl
Aç kal öl sen Lucifer
- +1 yıl
tövbe de kız 😡
- +1 yıl
Amin hahaha 😃
- +1 yıl
🙄🙄
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Gezmeyi seviyor musun ve nereleri gezmeyi seversin 🙄
13 Yorumla- +1 yıl
Gezgüç olsun ve ora harcamayı sevsin 😃 batırsın seni
- +1 yıl
Yok artık, her şeye bir cevap 🙄
+1 yılYazım kurallarına dikkat ediyor mu buna bakardım😂 bir de diksiyonu iyiyse uff ashshs
Dipnot: elbette bunlar beni etkileyen ama tek başına yetersiz kriterler.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. **Saç renginizi değiştirir misiniz?/Sevgilinizi dinler misiniz?
**Para pul ne kadar önemli?
**Aldatmaya meyilli misin?
**Sevince Güvenir misin?
vb...10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Soru sormaktan çok hareketlerini gözlemlemeyi tercih ederim. Asıl cevaplar orada olur. Ama cevabı yazarken aklıma bir soru geldi 🤦🏼♂️ Diyelim ki birlikteyiz ayrılacak olsam senden neden ayrılmak isterim? 🤪🤪🤪 Bu arada dönüşün şerefine bir süre şarkı paylaşmadan sorularını beğeneceğim hadi iyisin 🤣🤣🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiden beklentiniz nedir
Daha önceki sevgililerinizi hiç aldattiniz mi
Hiç sosyal sorumluluk projesinde yer aldınız mı
Maddiyat mı maneviyat mı
Ne kadar sosyal birisiniz
Neleri sever nelerden hoslanirsiniz
Aile içinde dargın olduğunuz biri var mı
Yardıma muhtaç birini görünce ne yapar nasıl davranirsiniz
Yeni tatlar denemeyi sever misiniz (yemek olarak)
Turkiye turu yapacak olsak nereleri gezmek görmek istersiniz
Bu böyle uzar gider00 Yorumla Karakterler uyuyorsa son sorumu sorarım; haftada kaç gün yapsak iyi derim, her gün neden olmasın derse bitmistir bu iş. Karakterler uyunca evlenilmez hemen. Tutku da önemli. Sonra gelir burada yazarlar kocam ayda bir yapıyo karım başım ağriyor diyor vs
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yıl1. İhanet eder misin
2. Yalan söyler misin
3. Dürüst müsün
4. Şatafatlı mısın
5. Temizlik yapmayı sever misin
6. Kişisel bakıma özen gösterir misin23 Yorumla- +1 yıl
Neden şatafat?
- +1 yıl
Gösterişi sevmem de ondan :)
- +1 yıl
Hm anladm
+1 yılHerkes yok şunu sorarım, yok şöyle yaparım, yok böyle olur demiş ama buraya yazıp sallaması kolay... :)
20 Yorumla
+1 yılNe kadar azgınsın ve ne kadar bağlı sadakatlisin?
Bunlar olurdu.30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle daha önceki tecrübelerini sorardım olumlu ya da olumsuz ona göre bir kadroda deyerlendirilecektir
10 Yorumla
+1 yılMaddiyata ne derece önem veriyor diye sorardım tabi sohbet arasında iliştirirdim, maddiyata çok düşkün insanlar çekilmiyor çünkü
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen soru sorarak yapmam o mülakatı. Sohbet edip arada zarflar atarım. Konuşmasına, tutarlılığına, samimiyetine, dürüstlüğüne göre de notunu veririm.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirincisi benimle evlenecek kadın mal değildir, ve ben de delikanlı olduğumdan kimseyi satmayacağımdan, alım satım yapmam!
İkincisi, ben evleneceğim kadınla yaşayıp, görüp geçirip o şekilde eşimin olup olmayacağına karar veririm.10 Yorumla
+1 yılBurcu.
Son 3 aylık kart extresi.
En beğendiği film.
Ve tabi ki de üçgenin iç açılarının toplamı ile Afganistanin başkenti10 Yorumlaeli yemek işine yatkınmı
sigarası alkolü var mı
ağdasına düşkünmü
makyajsız vesikalık 4 ad portre fotosu
1.70 ve üzeri olması
trip ve çene düşüklüğü gibi huyları var mı yok mu
CV sini doldurup gelebilirler10 Yorumla
+1 yılKişiliğin nasıl. Agresif misin? Kalp kırar mısın sinirlenince vs ve kaç cm tarzı
20 Yorumla
+1 yılSormam. Nerden bilcem yalan söylemediğini.
Gözlemlerim. Öylede yaptım.20 Yorumla
+1 yılDoğru kişiyi bulunca mülakat a felan gerek kalmıyor 😂 çok şükür
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk soru olarak parası olup olmadığını sormak gerek. Allahın çulsuzu ile bir ömür geçmez demi yahuu?
21 Yorumla Benim soruların bana özeldir. Mülakat ile alacaksam imkânsız sorular sorarım. 😀😁😂
10 Yorumla
+1 yılhiç sevgiliniz oldumu?
kıskançlık seviyesi?
iş aşkı?
bağlılık?10 Yorumla
+1 yılKültür, sanat, bilim, felsefe ve edebiyat seviyorsa gerisi muhim degil
10 YorumlaBen sorudan ve cevaptan çok nasıl konuştuğuna bakarım dürüst insan kendini ele verir
10 Yorumla
+1 yılDeneyimin var mı, biz deneyimsiz eleman almiyoruz 😂
10 Yorumla1. Bakiremisin
2. cinsellikte sınır var mı
3. gezmeyi severmisin diye bu liste uzar gider10 YorumlaBu ilişkide hiç mutlu olamayacağını bilsen, beni hala sevmeye devam eder miydin?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen hayatınızdaki kaçıncı kisiyim sizi nasıl bilirler madem çok iyisiniz ilişkileriniz neden bitti
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Eleman alımi yapmıyoruz ne kalıplaşmış sorularla ne de cevaplarla kalbimin kapıları açılmaz.
10 Yorumla
+1 yılEmin misin, telefon joker hakkını kullanmak ister misin?🙂
10 Yorumla
+1 yılDaha önce biriyle ilişkiye girdin mi
Hiç aldattın mı
Ailene olan yakınlığın nasıl
Bakımlı birisi misin
Mesleğin ne
Vb.43 Yorumla- +1 yıl
benim sorularıma benziyor :P
- +1 yıl
Meslek çok önemli şimdiki kızlar maaşa çok bakıyor 😊
Yalnız bu kriterler, evlilik kriteelerine benziyor.
Sevgili olmak için bukadar şeye gerek yok sanırım 😊 her sevgiliyle evlencek değiliz.
Sen evlilik düşünmediğin biriyle sevgili olmam diyorsan zor bulursun sevgili. Her sevgiliylede anlasacak ve evlilige kadar ilerletecek degilsin. İşin zor yani - +1 yıl
#İzmirdenEmre Bırakta ona ben karar veriyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılParasız kalırsam terkedermisin?
Sağlığımı kaybedersem yine dururmusun yanımda?26 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda herkes dürüst olamaz
Cevap sahibi+1 yılEvet. kadıñlar fakirliğe çok dayanıksız varliklar, zora düşünce hemen kaçarlar 🙃
- +1 yıl
Karakterin kadını erkeği olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@hevesmikaldi bilimsel araştırma bu yönde. kadınlar erkeklere göre zorluklara dayanıksız malesef. böyle yaratıldılar. dikkat edersen evliliklerde ekonomik sıkıntı olunca hep kadın terkediyor evi.
Cevap sahibi+1 yılCengiz babacımısın? heves mi kaldı şarkısı geldi aklıma :D
- +1 yıl
Evt
Gırgıra vurmadan yazan herkes zamanında bir parçasını bıraktığı insandan aldığı olumsuz yorumu telafi için yazmış. Bende diyorum ki neden yaşamak istiyorsun?
10 Yorumla
+1 yılCinsel hayatını öğrenmek isterdim ne kadar uyuşuyoruz diye
10 YorumlaHayatında neler yaşadın, sana ne kazandırdı ne kaybettirdi. Bundan sonraki yaşantında ne istiyorsun? Genel sorular tercih ederdim
10 Yorumla
+1 yılSevdiğin için ölürmüsün
12 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl sorudur 😅
- +1 yıl
Sevmek kelimesi cümlede kullanıldığı kadar basit olmamalı😉
Saygılımısın çocukları severmisin paran var mı 😄
60 Yorumla
+1 yılSanki İngiltere kralıyım gngg
11 Yorumla- +1 yıl
Biz de mesela yani diyoruz
Şeytan kitabından ezber ayet leri okumasın yeterli
Güven yoksa ben yokum demesin
Elime degmedi kutsal bakireyim ayakları yapmasın
Ne yaparsa yapsın bu kelime leri kullanmasın yeterki00 YorumlaDaha önce hiç tecrübeniz oldu mu
Gelecekte kendinizi nerede görüyorsunuz
Bunun için uygun olduğunuzu düşünüyor musunuz
Neden sizi seçelim00 Yorumla@_Ebru00 soruları sorabilirsin mülakatı geçersem sevgilin olmaya hak kazanırım😛
27 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat