Bazı insanlar çok kıskanç ve kısıtlayıcıdır tek başına sevgilisinin/eşinin sokağa çıkmasını bile istemez.Tam tango havasındayımPeki sizin sevgiliniz/eşiniz her iki cinsinde bulunduğu eşli dans kursuna gitmek isterse rahatsız olur musunuz?
Sevgilinizin/eşinizin dans kursuna gitmesi sizi rahatsız eder mi?
Yoo etmez. Bende spinninge gidiyorum o da bana bisey demiyor o da gidebilir tabiki nasıl keyif alıyorsa yapabilir. Sırf seviyorum diye kafese mi kapaticam? Kurban olurum ona gitsin dans etsin ❤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gölgemle yazıldım kursa gidecem 🤣🤣
Bensiz bir yere kayıt olamaz
Beraber gidersek sorun etmezdim gadası
Yoo etmez. Bende spinninge gidiyorum o da bana bisey demiyor o da gidebilir tabiki nasıl keyif alıyorsa yapabilir. Sırf seviyorum diye kafese mi kapaticam? Kurban olurum ona gitsin dans etsin ❤
Hayır hatta beraber gitmeyi de teklif edebilirdim. Desteklerim, kısıtlamam. Aldatırsa da kendi kaybeder.
Beraber gidersek neden olmasın gidipte başka kadınlarla dans etmesine müsaade edemem
Ben zaten ona her dansı öğretirim kursa ihtiyacı yok..
Dans etmeyi ben de çok severim. Eşim ya da sevgilim olursa eğer bunu bileceği için beraber gidelim der muhtemelen.
Merhaba
Burda 18 yaşından küçük üye var hesabini versem silermisiniz 17 yasinda takilmak yasak burda
@Eqzxx20
Adida bu
Benden başka birisiyle dans etmesi beni rahatsız eder kuzum
Rahatsız olurum el âleme sarılmasın.
Çok eylenceli olur katılırım bende.
o giderse bende giderim o zaman 😒
Rahatsız olurdum
Kavga çıkar🤨
Tabiki etmez
Eder tabi
Gidebilir
Birlikte gideriz