Salsa, bachata gibi karsi cinsle eşli yapilan danslara katilmasina izin verir miydiniz?
Hayir izin vermem
Evet neden olmadin kendi tercihi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Beraber gidebiliriz ancak, orada benim yanımda eğitmenle dans etmesinde bir problem yok ama bensiz gitmesi hoşuma gitmez. Neticede bende bir partnerle dans edeceğim için kendisi öyle bişeye yeltenmeye kalkmaz
Kaçar mi yoksa ellerinden...
Küçük çocuk değil ki izin vereyim ya da izin alsın. 😂
Sevgilim, beni hoşuma gitmeyecek durumlar içinde bırakmaz. Böyle bir kursa gitmez. :))
Cevap
19Cevap
Gidebilir tabii ki böyle bir şeye heves ettiyse.
Evet neden olmadin kendi tercihi
Partneri ben olmazsam hayır istemem ama illa giderim derse öyle diyecek biri de sevgilim olsun zaten benden izin alamaz sadece gitmemesi gerektiğini bilen biri olmalı en azından tek başına
Ciddi bir ilişkideysek ben sevmediğim için gitmek istemem oda başka kızlarla dans edemeyeceği için gidemez izin vermem. Başka ikimizinde ortak yapmayı sevdiği birşeyi yapalım derim.
Dans kursuna gidicek ama bensiz? Benimle dans edecek benimde öğrenmem lazım değilmi 🤔demekki başkasıyla edicek diye düşünürüm kalbim pat küt.
elin herifiyle sarmaş dolaş bize ters illaki gidecem derse ilişkisi az önce noktalanmış bir birey olarak tabiki gidebilir 😂
Eşim dans kursuna gitmek istediğini söyledi ve araştırmış gidecekmiş. Bende izin verdim ama yanlış mı yaptım acaba. Ne olacak ki sanki.
Partneri ben olmak isterim bir şekilde kendimi ayarlarım, sevgilim de bu konuda istekli ve yardımcı olmalı tabi
Beraber gideriz kursa. O öğrenecek de ben cahil mi kalacağım?
İlla dans kursuna gitmesin canım. Halaya filan gitsin halay başı olsun.
Ben kıskanç biriyim sevgilime güvensem de partnerine güvenemem.
Dağ ayısı değilim ama buna da izin verilmez kimse kusura bakmasın
İzin vermezdim zaten oda yapmaz güveniyorum ona
Benim sevgilim istememişti gitmemi gitmemiştim, şimdi gideceğim
Yahu artık bu soruları sorma devri bitsin, sanat , kültür, sağlık gibi durumlarda eşiniz erkek birinden yardım alabilir
Gitcekse gitsin ama kendinin de gitmek istediğini sanmıyorum
Dans kursuna gitmesine pek sorun olazda sensiz dans gecesine giderse daha büyük sıkıntı.
Partneri ben olursam gidebilir.
nolur nolmaz şeytan doldurur abi
İzin vermem abi
Partneri ben olurum birlikte gideriz.
Hayır kıskançlık krizine girerim
Bende onunla beraber yazılırım olur biter.
Ne işi var orada ya.
Evet ancak sadece ben de yanında olursam
Hayır gidecekse benle gitsin
Asla öyle bir şey olmaz
Neden guveniniz yok mu kendilerine?
Malûm kizlar...
Asla o kadar midem geniş değil
Hayır asla eğer giderse ayrılırım
o bachata yok mu o bachata. ah aaaahhh
Beni de yazdırdiysa olur
Eğer çok seviyorsam benimle gidebilir yalnız no
Asla izin vermem gidecekse benimle gitsin
Olabilir
Evet izin veririm çünkü g*varım (!)
Birlikte gideriz 💃
Yine de ikinizde başkası ile dans edeceksiniz ama öyle oluyor
Banane bırakmam yapışırım
İkinizde 0 olarak gideceğiniz için eğitmenler ile dans edeceksiniz, aynı konudan sevgilim de Arjantin tangoya gitmemi istememişti saygı duymuştum, şimdi gideceğim
O zaman bk gider 😑
Aa dur olur o erkek eğitmenle ben kızla ederim
Olmaz ki çift dansı o Hareketler vs ona göre tabi Tango için bu özellikle arjantin
Nxndndndj yav nolcak o hareketleri erkekle yapsın işte 😒
Olmuyor işte o dansta mesela kadının hareketleri daha aktif görünse de yöneten erkektir iki erkek iki. Kadın olmaz tekniğine aykırı yani
İyi ben yardımcı olmaya çalıştım napim 😒
Hayır vermem
Ben öğretirim çok istiyosa
Olabilir.
Bok gider
Aahahaja aslaaaa🎃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?