Sevgilim var ama ondan çok çok daha güzel kızları görünce kendimden geçiyorum. Mesela dün Vodafoneda çalışan bi kız gördüm 2 kere oraya girdim sırf işim varmış gibi halbuki. Kız gerçekten çok güzeldi. Bugün bile gitmek istiyorum. Abazalık mı bu bilmiyorum ama çok güzel kızlar var dünyada benim suçum ne kendimi alamıyorum
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
53Ya rahatsız etmek değil ama ne yapmalıyım bilmiyorum ben çok etkileniyorum güzel kız gördüğüm zaman
İçinde yaşa dışarı yansıtma
Sevgilimi üzmek aldatmak kesinlikle istemiyorum ama kendimi de bundan çekemiyorum yani güzel kız gördüğüm zaman tekrar tekrar görmek istemek vs gibi napmalıyım
Bakın sevgilisini gercekten seven insan başka kızlara göz ucuyla bile bakmaz. Zaten bu devirde böyle sevende yok neyse siz bu davranışınzdan uzak durun ya da sevgilinden ayrıl bol bol git beğendiğin kızlara bak.
😂😂 Teşekkür ederim valla gerçek bi özeleştiri
Şırda ki erkeklerin %90 öyle ya ama karı kız kovalayacaz diye seni beni karektersiz yaparlar pusy salakları
Ona da aşığım ayrıca evet o da var. Ya napayım valla çok güzel kızlar var dünyada ben bi insana bağlanamam o insanın hakkına girmek istemem ama çok güzeller
Evet o bide İzmirli kızlara tapmak isteyen aklına soru geldikçe sallıyor buraya ya da başka yerden görüp yazıyor 😂
Valla başka yerden görmek değil. Gerçekten ben çoğu kıza aşık oluyorum ya. Dün Vodafonedaki kız o kadar güzeldi ki. Kesinlikle duramam ben bugün de giderim oraya
Ona aşk denmez ki o ne öyle bu güzelmiş aşık oldum yok şu daha iyimiş ona aşık oluyum bari
@İzmirliPrenses00 aynen kafası güzel işte
Komşum da çok güzel vodafonedaki kız da. Çok fazla güzel kız var 😐
@Aslıuyaar bi profilin de diğer sorduğu sorulara baktım da leş yani İzmirli kız diye tutmuş sonra bulmuş güya bide onu kapatmak istiyorum nasıl deyim diye somuş 😂😂😂 ha bide sarışın kız isteyip sonra gene İzmir’e dönmüş
@İzmirliPrenses00 anladım arkadaş baya hızlı hahaha allah yardımcısı olsun
Kapatmak istiyorum sorusu trolldü lan 😂 ama kızlara aşık olmakla ilgili tüm sorularım gerçek mesela bu soru gibi
Kapalı kız zaten tercihim değil
Sadece bir kızı değil çok kızı beğeniyorum eski sorularımı bilmeden konuşma. Komşuma da aşık oldum o kadın da çok güzel