Bu yaptıklarım ilgisizlik mi? Erkeği çok mu serbest bırakıyorum?

Nişanlıyım ve pek üstüne düşmüyorum. Yani yaptıklarina karışmıyorum pek. Arkadaşlariyla (erkek) tatil ayarlayip gidiyor, beni de uygun zamanda götürüyor. Özel alanina karışmıyorum.

Telefonuna falanda bakmadim, bakmam. Sosyal medyadan kimleri takip ediyor diye araştırma yapmiyorum öyle. Zaten sosyal medya hesabim yok. Bu ilgisizlik mi? Kiskanmamak mi?

Yani ben öyle birinin peşinden aman ne yapiyor, kimlerle şu an, kimleri takip ediyor vs bunlarla ugrasacak biri degilim. Bir haltlar yeme ihtimali olsa bile bu onun sorunu.

Sürekli bir bebege bakar gibi ne yapiyor diye bakamam. Nisani atar, evliysem boşanırım ogrendigim takdirde. Boyle yapacagi seylerin hesabi bana da ait degil. Ilk once Allah'a sonra vicdanina ait şeyler bunlar.

Daha önce bir sevgilimde aldattigini itiraf etti. Sakince tamam, bir daha görüşmeyelim diyerek ayrildim. Sanirim aglamami, perisan olmami, kendimi yerden yere vurmami bekledi ama gerek yok boyle seylere inanin canım acımadı bile. Ustume alinmam boyle seyleri. Herkes kendi fiyatini ve kalitesini kendi belirler.

Surekli erkegin tasmasini tutmaya çalışmak, gitmesin, aldatmasin diye ugrasmak yorucu ve bence olmamasi gereken seyler. Bir iliskide iki tarafta sınırlarını bilmeli.

Dogruyu yanlisi herkes biliyor. Dogruyu bilir bunu eyleme gecirirsen devam eder, elinden tutar yürür giderim, yanlisi bilip bunu uyguluyorsan elini birakir tek basima yürürüm.

Öyle bir erkek icin beynimi mesgul etmeye gerek duymuyorum. nerede, kiminle, ne haltlar yiyor vs diye düşünmem. Bu ilgisizlik mi oluyor?

Arkadaslarim yanlis buluyor. Erkegini takip edeceksin, alan olur yoksa vs diye. Alan veren diye bir olay yok. Elde etmek diye bir sey de yok. Herkesin beyni var, dusunceleri var, kişi bir tercih yapar kalir ya da gider.

Bu kiskancsizlik, ilgisizlik mi? Bizim ulkede tuhaf karsilaniyor benim dusuncelerim, iliskimdeki bu durumlar. Sizce garip mi? Afedersiniz ama erkekler k*pek mi ki tasmasını surekli tutmaya çalışayım.

Eger insansa gelir yanimda durur, h*yvanlik yapacaksa baska bir kadinin elinde tasmasinin olmasini sorun etmem. Kaybeden ben olmam yani. Bir erkege, iliskilere buyuk anlamlarda yuklemem. Severim, hoslanirim, belki aşikta olurum ama bilmiyorum mantığım ağır basiyor galiba.

Bu yaptıklarım ilgisizlik mi? Erkeği çok mu serbest bırakıyorum?