Karkule | Aşk İlişkileri konusunda 258 görüş paylaştı.
Xper 5
13 gü
Heralde o an ego olsun özgüven olsun ne kadar şey varsa daha bilmediğim bildiğim tavan yapar kriz geçirirdim sinirden e tabi biraz da hoşuma giderdi ama daha çok sinir olurdum sanirsam
Hiç kimse pişman olmaz ve değişmez herkes ilk de nasılsa o hep öyledir sen ama duygularınla hareket ediyorsun ve geri gelmesini istiyorsun ama duyguların + aklınla da hareket etmelisin sonra hiç kimse kimseyi mutlu da edemez herkes kendini mutlu etmek için çabalar herkes kendine çalışır aklı olan birisi kendini mutlu eder karşısındaki insanı değil o yüzden geriye dönmemelisin önüne bakmalısın ki kişi sana böyle bir zarf atıyor emin ol birisini bulsaydı sana geri dönmezdi bulamadığı için geri dönüyor bu tip zarflara kanma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
812Kim sınır olmaz ki :(
Çok guzel konuştun 👏👏👏
:( üzdü bu
Allarından bulsun sürüm sürüm sürünsün:(
Bu da bişey tabi :)
Evet neden içimde seni tanıdığıma dair uzaktan bir his var
Hm :(
Evet noldu ki neden üzüldün :(
Bilmiyorum valla :(
Nasıl seni uzaktan tanıdığıma dair bir his var dedim üzüldün sebebini nasıl bilmiyorsun
Moralim bozuk sadece
Derdimn varsa anlat
Teşekkür ederim dertlerimle kimseyi sıkmak istemem
Soun değil rica ederim ama anlatmak istersen de dinlerim dediğim gibi
Çok saol çok iyisin 😞😞🙏
Ne demek yardımım dokunsa da iyi etsem seni
Ah Ah ne çektik :(
Dogru🙏🙏
V
Çok doğru 👏👏
Öyle aynen
Neden ki belki pişmandır:/
Hiç kimse pişman olmaz ve değişmez herkes ilk de nasılsa o hep öyledir sen ama duygularınla hareket ediyorsun ve geri gelmesini istiyorsun ama duyguların + aklınla da hareket etmelisin sonra hiç kimse kimseyi mutlu da edemez herkes kendini mutlu etmek için çabalar herkes kendine çalışır aklı olan birisi kendini mutlu eder karşısındaki insanı değil o yüzden geriye dönmemelisin önüne bakmalısın ki kişi sana böyle bir zarf atıyor emin ol birisini bulsaydı sana geri dönmezdi bulamadığı için geri dönüyor bu tip zarflara kanma
Doğru söylüyorsun aslında, bulamadığı için geri gelmek istiyodur çok üzücü ama doğru malesef :/
:(
🙏🙏
😂😂😂 aynen pezevenge bak birini bulamamış tekrardan geliyo bi de
😂😂 aynen
Ben üzüldüm onun yerine be
Neden
Bilmem çok üzülür herhalde bu dedigine ondan dedim :)