Öylesine bakıyorum, merak dedi..
inandırıcı gelmedi.. neden sorar ki
inandırıcı gelmedi.. neden sorar ki
Bence çok ciddi bir konuşma yapmalısınız. Nişanlandığınız için ayrılmaktan korkmayın. Eğer o defteri kapatmış olsaydı takip etmez, hakkında bilgi almaya çalışmazdı. Bence bunu görmezden gelmemelisiniz.
Kız çok iyidi insanlığını seviyorum merak ettim mutlu olsun gibisinden konuşuyo
Demi bitmiş geçmiş bişey banane kiminle olduğunu..
İlk aşklar hiç bir zaman unutulmaz. Bu sebepten dolayı bu zamana kadar kimseyle sevgili olmadım ben ve Allah inşallah sevgilisi olmayan birinide nasip eder.
İlk aşkı değil ama birçok sevgilisi oldu. Sadece onu soruyor sordurtuuor anlamıyom
Belkide yaşamış olduğu özel anıları vardır. Bilemeyiz.
Aklı onda mı yani
İllaki. Bence ilişkini bi gözden geçir.
Cevap
1Cevap
Manyak mısın sen yaaa öylesine bakılır mi gebertirim addami ben vay serefsiz vay aklı kalms
Aklı kalmış demi..
Merak edip profiline bakmış olabilir, bende yapıyordum bunu. Ama birilerine sordurtması sıkıntı.
Evet çok kez gördüm ortak arkadaşlara kızın hayatında biri var mı yok mu sorduruyor... kim bilir neler vardırda silmiştir mesajları
Karşına alıp düzgün bir şekilde konuştuysa , verdiği cevaplar seni tatmin etmemişse ki tatmin etmemiş sanırım ki buradasın. Zor olucak belki ama ayrılmalısın. İnsanın yanındakiyle aklındaki başkası olunca çok zor oluyor. Düşünsene evlenince başını yastığa koyuyorsun ama onun aklında başkası var?
Kız çok iyidi insanlığını seviyorum merak ettim mutlu olsun gibisinden konuşuyu
Konuşuyo
Olabilir, kendimi koyuyorum söylediklerinin yerine. Güveniyorsan sıkıntı etme. Bazı insanların yaşattırdığı hisler unutulmuyor ne yazık ki. Bende şu an ayrıyım ama beni unutmayacağını biliyorum
Çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun💙
Ayril yol yakınken
Aklo onda mıdır
Onu unutamamış bence sen onu unut
Öylesine ego kasmak için olamazm ı
Onun egosunu s...
Kanka erkek aklı lazım nolur bana akıl ver🥺🥺🥺
?
At nişanı
Aklı onda yani?
Olabilir
Neden ayrilmislar