Sevgiliniz her hafta eski sevgilisini takip ediyor ve bunu normal olarak görüyor. Herkes eski sevgilisi ne bakar diyor. Onunla çok samimi siniz ve siz ne söyleseniz de bakmaya devam ediyor. Onu çok sevmenize rağmen uzun süren ilişkiniz olmasına rağmen Bu konu yüzünden ondan ayrılır mısınız? Yoksa önemsemeyip ilişki ye devam mı edersiniz?
Cevabın nedir?
Tüm eski sevgililerine bakıyor mu bu var bakmıyorsa en yeni eski sevgilisine karşı hala bir duyguları vardır ki bakıyordur ve ben bu duruma katlanmama ayrılırım sende de o zaman bende eski sevgililerime bakıyım o zaman diye tepkisine bak ama insan hisleri olmadığı birini merak etmez ayrıca eskide kalmış sanane ne yaptığından senin bir ilişkin var onunla ilgilen bana çok saçma geldi kendini haklı sanıyo ama haksız!!!
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAdam Olan Delikanlı Olan Sevdiği Kızın Yanına Başka Kızı Koymaz Resmini Bile Açmaz !
Delikanlılığın Kitabına Terso Oğlanı Sevmişsin !
Daha iyilerine Layık Olduğunu Kalbin Söylüyor Sana. Genç ve Güzel birisin bence yapmalısın çok bekledin sabrettin eline ne geçti.. bomboş hayaller geçti00 Yorumla
Burada bakma nedeni çnemlidir. Eski sevgili ya da eski arkadaş, hayatının belirli bir dönemini geçirdiğin, öyle ya da böyle bir şeyler paylaştığın insanlar. Onları merak etmek gayet doğal bir refleks ve bu bence hiç de sakıncalı bir durum değil; ama bakma amacı iletişim kurmak ya da unutamadığı içinse bu kötü olur...
412 Yorumla- +1 yıl
Hediyeleri neden atsın ki. Yani sonuçta o insan geçmişinden gelen biri ve ona hediye almış. Sizi hayatına aldı diye geçmişini mi silecek. Siz sevgillinize her an ona geri dönecekmiş gibi bakıyorsunuz, bu da güvensizliğinizi gösteriyor. Eğer ona dönmek istese size gelmezdi. Biraz inanmayı deneyin derim
- +1 yıl
Ona dönmüyor çünkü kız kabul etmiyor çünkü benimle çıkmaya başlama önce ona mesaj atmış kız bununla doğru düzgün konuşmamış bu da yüzü kalmamış bence. Kız zaten burada değil yurt dışında. onu sürekli gizliden gizliye takip ediyor bu normal mi tekrar düşün. kız yabancı ve onun dilini öğrenmiş ve benim yanımda o dilden bahsediyor. vs
- +1 yıl
Bir insanın geçmişte başka bir insan için ne yaptığıyla hiç ilgilenmedim, ilgilenmeyeceğimde, sorun benimle beraberken neler yaptığı. Öyle anlaşılıyorki sizi kendisine inandıramamış ve siz onun sizi sevdiğini düşünmüyorsunuz. Hal böyleyken hiç durmayın ayrılın; çünkü ilişkinin bir anlamı kalmamış gibi gözüküyor.
- +1 yıl
Emin ol normalde ben de ilgilenmzdim ama bu sevgilim onu resmen gözüme sokuyor yoksa ben nereden bileyim? ben eski sevgilimi hiç gösterme dim ona ne facebook unu ne resmini vs hiç bir şey şimdi de ilgilenmyrm onunla. ama bu çocuk her defasında sanki onu gözüme sokuyor kaç tane samimi pozunu gördüm sil dirdim sonra eski şeylerden bahsetti yine bir şey demedim ama hala onu takip etmesi bizim ilişkimiz bu kadar ilerlemişken normal midir?
- +1 yıl
Hocam ben sizin kendi cevaplarınızı bulduğunuzu düşünüyorum ama yine de şöyle söyleyeyim. Olgun bir insan bir insan için başka insanları silmez. Bu bizim ülkemizde ve ortağuda çok problem oluyor. Bence onu takip etmesi sorun değil veya onunla konuşuyor olması da, sorun bunu yaparken bana nasıl davranıyor. Sevgili olup ayrıldıktan sonra aynı iş yerinde çalışan birçok birey var. Öyleyse onlar işi terketmeli mi? ayrılık her zaman küs olmayı gerektirmez ayrıca.
- +1 yıl
Küs olmasını beklemiyorum ama şunu söyleyeyim zaten bu kız burada değil dediğn gibi eğer burada olsa haklısın konuşmak zorunda kalır konuşur günlük hayatta aynı ortamda olsa konuşacak bir ortama sahip değil çünkü o yabancı ama hala takip ediyor işte facebook tan bu kız konuşmak istese de kesin konuşur onu da anladım.. bana verdiği değer e gelince evet değer veriyor arada başka konulardan ufak tartışma lar olsa da genel olarak değer veriyor bu ola ona yaklaşmamı engelliyor diyebilirim..
- +1 yıl
Eski Sevgilisini iyice ısıramadığı için arada ne yapıyor diye bakmakta. doğru olanı görün ya
- +1 yıl
erkek temel içgüdüleri baskındır anlamında yazdım
Herkes değil eski sevgilisini unutamayanlar bakarlar. Demek ki senin onun kadar sevmiyo. Seni sevseydi onu çoktan hayatından silmişdi.
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
36Cevap
Kesinlikle yakalanıyorsa eger yakalıyorsam eger girdiğini ayrılma sebebidir. Ben aylardır girmiyorum ve tek bir kere bile girmedim ayrıldıktan sonra. İsteyen dayanabiliyor yani az rahat durun yeter.
20 YorumlaSence nedeni ne olabilir?
Bir insan yollarını ayırdığı insanın profiline neden hep bakar?
Anlarım merak eder, ayda yılda bir aklına gelir ''ne durumda neler yapıyor'' diye göz atmak isteyebilir ya da ''nasılsın?'' diye hal hatır sorabilir (kötü ayrılmadılarsa), ama takip etmek... normal değil.00 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey yapan birisi unutmamış demektir ki aklında başka birisi olduğunu bile bile devam etmek ne kadar doğrudur bilemiyorum.
35 Yorumla- +1 yıl
O ilişki seni yıpratır o zaman. Sor kendine mutlu muyum diye eğer değilsen devam ederek kendine kötülük etme.
- +1 yıl
Peki bu konu hakkında ciddi anlamda konuştun mu onunla? rahatsız olduğunu belirttin mi?
+1 yılAklında hala onun olduğunu düşünürüm ayrılmaya gidebilir
21 YorumlaOlmaz oyle sey. eskiyi geride birakmasi ve bakmamasi gerek. yaptigi sey yanlis. ayrilirim ama zaten kendisi inadina yapiyorsa ayriligi kendi getirmis olur bu durumda
20 Yorumla
+1 yılyoo bakmaz efendim. niye bakılır. neyin merakı?
bir kaç uyarıdan sonra artık bana da eski sevgilisine baktığı yerden bakar.30 Yorumla
+1 yılKenan Doğulu gibi aklı takılı kalmış onun. Aklıııııım buz gibiiii yanınaaa koştuuu elllerim ellerine kaçtııı bu ziyaretttt açamacını aştııı kaderim mi yolumdann şaştıııııı
30 Yorumla
+1 yılSen de eski sevgililerine bak. Bakam tepkisi nolcek ;)
20 Yorumla
+1 yılAyrılırım tabi hemde kıçına tekmeyi vurup ayrılırım
20 YorumlaSık sık eski sevgilisini stalklıyor demek... Hiç de normal değil efendim.
11 Yorumla
+1 yılbakmasın ya nie bakıyo nie merak ediyo çok sacma ayrılırım direk...
10 Yorumla
+1 yılÖnemsenmez ama yinede kucuk bir sinek misali mide bulandirici olabilir. Tekrarlamamak lazim
01 YorumlaHiç kimse içinde tamamen biten birinin profiline bakmaz aklına bile gelmez bakmak
00 YorumlaArilmam ama her hafta bakiyiyorum diyorsa bokunu cikarmsnz iliskinin
00 Yorumla
+1 yılBen ayrılırdım ya ben baksam her hafta Sen baksan olay olur
Ve bence onu unutamadığının göstergesidir.00 YorumlaAyrılırdım bellı kı ayrılınca kıymet bılıyor bu çoçuk eskıye sapkanıp kakanlar şımdıyı kacırır guzelım
10 Yorumla
+1 yıluzun sureli arada bakıyorsa görmezden gelirim ama sürekli ilgileniyorsa yollarım yanından baksın
10 Yorumla
+1 yılValla kardesim ayni sey benimde basima degalarxa geldi ayrildim ama eminim ki hala bakiyo aslinda normal bisey herkes bakiyo ama insan buni kendisine yediremiyo iste.
00 YorumlaGözü yolda olanın gönlü bende olsa ne yazar?
50 Yorumla
+1 yılterket gitsin. aklı sende olmayanın bedenide senle olmasın
10 Yorumla
+1 yılHakaret sayarim ve ayrilirim
20 YorumlaTabiki evet Ibneyi bırak gitsin.
20 Yorumla
+1 yılbu tam bir eşeklik olur bu kadar da olmaz olmamalı
10 Yorumla
+1 yılçok net bir şekilde ayrılırdım
10 YorumlaNormal bir durum değil.
30 YorumlaAklı hala onda derim ve evet ayrılırım.
20 Yorumla
+1 yılayrılmam. Ayrılmaktan beter ederim :))))
02 Yorumla- +1 yıl
Zindan ederim valla hayatı. Ya düşünsene seninle birlikte ve eski sevgilisinin profiline bakıyor. Bu demekki aklına geliyor. Belki iletişime geçmek istiyor nerden bilebiliriz. Ağzına sı*arım onun..
+1 yılBunu nasıl göz ardı edebilirsin ki
20 YorumlaAman napayim bakiyorsa, ben de bakıyorum.
05 YorumlaBaksın nolacak... Giden gelseydi dedemle kahve içerdik
12 Yorumla
+1 yılNe gerek duyuyor bakmaya
00 YorumlaSaçma saçma seyler yuzunden ayrılmam
10 Yorumlaayrılırım.
20 YorumlaAyrılırım demek ki unutamamış
00 YorumlaAyrılırım bir aldatmadır bu da
00 Yorumla
+1 yılAyrılmam saçma olur :D
04 Yorumla- +1 yıl
Hatasını anlamasını beklerim, eğer sorun bendeyse düzeltmeye çalışırım, sorun ondaysa sevemiyorsa beni susarım sadece susarım.
- +1 yıl
Eskiyi kuruntu yapmam sonuçta gelecek istiyorsa önüme bakarım onunla bu konuda konuşurum. Fakat her şeye rağmen yinede bakıyorsa baktığı kişi ile onu yüz yüze getiririm ne kalmışsa bitirmelerini isterim.
bırakın artık bunları yaaaa yemeyin birbirinizi
02 Yorumla- +1 yıl
şöyle yani. fazla değil bir 10 sene önce ne profil vardı ne bişey... yolda görürsen görürdün geçerdin ne var bunda... eski eskide kalmış adı üstünde.. sen yenisi değil misin... dişi ol kadın ol tut elinde.. bin tepesine vur kırbacı yani o derece... boşuna takma kafana bakarsa baksın
AYRILIRIM NETTT
10 YorumlaAnasını bile giblerim
00 Yorumla
+1 yılgecmıs gecmıste kalsın bırr zahmet
00 Yorumla
+1 yılayrılmam da cok büyük trip sebebi :d
01 Yorumla
+1 yılBen ayrılırım sende ayrıl
01 Yorumla
+1 yılAyrılmak değilde uyari daha iyi olur
03 Yorumla- +1 yıl
O zaman seni salak yerine koyuyor demekki böyle en yakın olduğu kişi sen olduğun halde bunu yapıyorsa siktiri basmak daha iyi olur yoksa ilerde yazık olur bence ciddi bir şekilde güzel bir konuşma ve son uyarini yapman daha mantıklı olur son uyarini yap
+1 yılsadece başlığı okuyarak cevap veriyorum evet.
00 Yorumla
+1 yılYahu takılma sevmiyorsa uzatma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. Anın da.
30 Yorumlao resmi g*t cebine koyar gönderirim
00 Yorumla
+1 yılgecmis gecmiste kalmalı artık
00 Yorumla
+1 yılAyrılırdım
20 YorumlaKonuşurum sonuçta sevgili
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılsevgilisi olmuşsa zaten sevgilim olamaz
00 Yorumla
+1 yılAyrilirim
10 Yorumla
+1 yılAyrilirdim akli onunlausa yaninda ne isi varrr.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle ayrılırım
20 YorumlaArdından su dokerim
00 Yorumla
+1 yılAyrilirim.
00 Yorumla
+1 yılAyrilirdim
00 Yorumlaayrılmam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. Evet ayrılırım
00 Yorumla
+1 yılDevam etmem.
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgiliniz eski sevgilisinin profiline bakıyor diye ayrılır mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım