Merhaba arkadaslar,
Yaklasik bir yil önce, dinen cok inancli biriyle 4 aylik bir iliskim oldu. Bana teklif ettiginde tesetture girer miyim diye sordu. Bende bunun kendi fikrim olacagini ve dayatilmamasi gerektigini dile getirip eger bu sorunsa o teklif ettigi an hic girmeyelim bu yola demistim. Hayir sorun degil sadece sordum dedi. 4 ay mukemmel denilecek kadar guzel gecti, kucuk hediyeler, keyifli bulusmalar (cogunlukla onun teklifiyle). Halbuki 4 ayin sonunda hic beklemedigim bir an da benimle bulusup kiyafetlerimin uslupsuz oldugunu (kot pantolon veya bilekleri hafif kapatmayan bir bluz bile onun icin uslubsuzmus) soyleyip beni bir anda terk etti. Hayatimin travmasini yasadim. 6 ay kendime gelemedim ve beni dinimle yargiladigi icin kendimi cok sorguladim. Insta’yi herseyi kapattim, hayattan kopmustum. Bu bir travmaydi. Cunku basta sordugumda hayir problem degil demisti ve yani beni kandirmisti. Belki inanmayacaksiniz ama asla profiline dahi girip bakmadim onun.
Daha yeni, yani bir yil sonra asagi yukari, ogreniyorum ki, nisanlanmis bu yaz. Bir fotograf paylasilmis babasi tarafindan. Yuzleri gozukmuyor ve kiz kapali. Kendisinin bir radikal cemaate uye oldugunu da yeni ogreniyorum ki bunu bana hic yansitmamisti.
Simdi evli mi bilmiyorum, bir tek o fotograf bilgisi var elimde. Ki o fotografta bir hafta sonra felan kaldirilmis. Bu bilgileri bir arkadasimdan ogrendim yeni asagidaki anlatacagim olay oldugunda, yeni yani.
Ben isimi cok seven biriyim. Gecen bir is yemegi icin oldukca guzel giyinip hikaye paylastim Instada (yeni actim bir sene sonra kendime gelince). Profilimi acmak geldi icimden ve actim. Acar acmaz girip hikayeme bakmis kendisi. Ilk defa acmistim profili hesabi actim acali ve bu kadar hizli kesfedip bakmasi cok abes.
Ve bu olaydan sonra da iste arkadasimdan Nisan foto vs ogrendim onunla paylasinca bana soyledi. Benden saklamis bu zamana kadar belki kirilirim diye.
Simdi soruyorum arkadaslar; evli mi bilmiyorum, fotografin silinmis olmasi ne demek onu da bilmiyorum fakat girip bakmasinin sebebi nedir soyler misiniz? Elinin tersiyle it. Git “sirf kiyafete dayali bir iliski icin” evlilige adim at. Sonra da gel onun gozunde “acik sacik” 4 ayini gecirdigi kizin profiline cemaate uye biri gelip ne yuzle/hakla/curretle goz atabilir; nisanliyken/(evliyken)? O kiz bunlari gorse ne dusunur? Ben ne dusunmeliyim? Ve neden girip bakabiliyor?
Gercekten inancliysa neden sozunun eri degil? Yaptiginin arkasinda durmuyor? Hersey kiyafetse?
Soyler misiniz…? Lutfen kirici olmayin ve cevabinizda net & aciklayici olun. Kafam gercekten cok karisik ve sizlere ihtiyacim var. Tesekkur ederim sizlere simdiden
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer