Kendinizi bu yalanlarla kandırmayın sevdiğin kişiden başkasını göremez insan onun güzelliğinden onun huylarından onun zekası onun vücudundan daha güzelini de sevemez sevgi özeldir herkes bilmez belki sevdiğini zanneder güzellik çirkinlik alakası bile yok bana göre benim sevgilimden daha muhteşem bir insan yok ben çok güzel olmadığım halde o da beni bu şekilde görüyor bu tanımlarla kendinizi kandırmayın
Sevgili sem^2, doğru tespit. Erkekler dişiliği, doğurganlığı ve güzelliği temsil eden bir kadın ararken kadınlar ise korunma içgüdülerini ve duygularını tatmin edecek birilerini arıyor. E haliyle erkekler gte başa, kadınlar duyguya bakıyor.
0|1
1|0
marslijokeer | Aşk İlişkileri konusunda 2,4b görüş paylaştı.
Yoda
10 gü
Kizlar surekli ona buna yakisikli diyor yakisikli erkek sayisi cok az ulkede boyu uzun olana yakisikli diyorlar veya kasi parasi olan o yuzden cok dogru onerme gjhhjj
0|1
0|0
Gizli Üye
11 gü
Demek ki ben tipsiz olduğum için değil, saygıdeğer hanımefendiler beni sevmedikleri için çirkin bulunuyormuşum. 😊 Moral verdiniz, teşekkürler... 😊
Herşeyin bir usulü var benimde eksiklerim var ben önce kendimi öğrendim sonra buna göre eğitip strateji belirledim Her insanın yetenekleri farklıdır Körler çok iyi duyar koku alır unutma
johnyx | Aşk İlişkileri konusunda 6,7b görüş paylaştı.
Master
11 gü
Öyle görünse de esas sevgi kesinlikle gönülde olandır. Ona ulaşmak da her kula nasip olmaz.
2|1
1|0
Acid_Qeenn | Aşk İlişkileri konusunda 761 görüş paylaştı.
Guru
11 gü
Gönül kimi severse aşk onda güzeldir demiş, Neşet Ertaş...
2|2
0|0
Rossalindaa | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Yoda
11 gü
Cinsiyeti farketmeksizin yüzeysel bakan çok insan var maalesef. Sadece kadınlar değil, gerçekten seven kimse için elini tuttuğu insandan özeli yoktur.
1|1
0|0
K__Li1983 | Aşk İlişkileri konusunda 2b görüş paylaştı.
Guru
11 gü
Güzelliği beş para etmez bu bendeki aşk olmasa. Yeap, söz doğru gibi))
1|2
1|1
Debb_ | Aşk İlişkileri konusunda 137 görüş paylaştı.
Xper 5
11 gü
Neden kızlar için bu "Kızlar sevdiğini yakışıklı görürmüş" olsunda. Erkekler için farklı bir şey?
Kızlar olarak karşımızdaki insanın cinsiyeti farketmeksizin kusurlarıyla seviyoruz. Erkekler olarak önce dış görünüşe baktığınızı düşünüyorum naçizane fikrim.
0|1
0|0
hebelehübele001 | Aşk İlişkileri konusunda 420 görüş paylaştı.
Xper 5
10 gü
Kesinlikle o kadar doğru ki hem karakter olarak çok fazla beğeniyoruz iğrenç bir insanı bile hem de dış görünüş olarak ancak gerçek ortaya çıktıktan sonra yüzüne de bakmıyoruz öyle de bir sorun var
En İyi Kız Görüşü